• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hekimoğlu İsmail’in ardından 

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Geldiğimiz yer:

Hekimoğlu Ömer mi daha büyük alim; Emine Şenlikoğlu mu? Cinsiyet ayrımcılığı yapacaksak; eh, peki Hekimoğlu Ömer daha büyük alim diyelim
  • 2 Yıl Önce

Nereye toslasan ulema, şu enflasyona nak

Doğruyla yanlışı birbirinden tefrik edebilecek basirette çok az müslüman var; Allah akıl fikir versin! Ortada allame diye dolanan yığınla Bekri Mustafa olmuş!
  • 2 Yıl Önce

Behzat cingoz

Hekimoglu İsmail abimize Allahtan rahmet dilerken,Bu yazı için de size teşekkür ederim.selamlar
  • 2 Yıl Önce

Serdar

Rabbim Hekimoğlu mahlaslı Ömer kardeşimize rahmet ve mağfiret buyursun inşaallah. Biz aciz ve günahkar kullarına da hakiki iman ve ihlas Nasib etsin, hakkı hak bilip hakka tabi olanlardan eylesin. Öyle zor bir fetret devrinden geçiyoruz ki, tabiri caizse adeta Hz.Nuh ve Hz.Lut zamanını yaşıyoruz. O mübarek Peygamberlerimizin yaşadıkları zorlukları şimdi daha iyi anlayabiliyoruz. Günahkar sapkın kavimlerine sapkınlık yapmayın, haksızlık etmeyin, doğruluktan ve dürüstlükten ayrılmayın çünkü bizi yaradan bir ALLAH var ve O herşeyden haberdar, ahirette yaptıklarınızın cezasını çekeceksiniz diye uyardıklarında, kavimlerindeki sapkın insanlar hayat dünyadan ibarettir, haşa Allah ve ahiret yoktur, size inananlara baksanıza toplumun en aşağı ve sefil kişileri diye alay edip kibirleniyorlardı. Aynen şimdi yaşadıklarımız gibi. Allah yardımcımız olsun ve imandan, İslam'dan ayırmasın.
  • 2 Yıl Önce

Rıza

Cennet mekan iyi bilirdik bu millete büyük hizmeti bulundu. Allah bizleri de onunla onlar gibi olanlarla haşretsin.
  • 2 Yıl Önce

Gün gelecek

HDP ve CHP FETÖ ile şiddetli mücadele edecek. Şimdiki birlikteliğin adı: çok beraber yıkalım bu Ak Parti yi. Allah korusun yıktılar Ya sonra ? ABD ve AB maşası FETÖ efendisi ne derse onu yapacak. Bu siyaseti de FG ABD yi yönetiyor diye takdim edecekler. Öyle ya “beklenen zat” FG değil mi canım.
  • 2 Yıl Önce

Mustafa

Muhterem Latif bey yazınız yine muhteşem olmuş ellerine kollarına emeğine yüreğine sağlık
  • 2 Yıl Önce

Vatanını işgal ettirmek ve Milletini mandaya teslim etmek için çalışan

Avrupa ve Amerika daki FETÖ namındaki mayın eşşekleri ve içerdeki kör şakirtler ! Sizler ölünce arkanızda bütün bir milletin bedduasını ve zulmettiğiniz, sınavlarda-mülakatlarda hakkını gasbettiğiniz , ayağını kaydırdığınız, komplo kurduğunuz, işten attığınız, sürgüne yolladığınız memurların kamu görevlilerinin ahlarını bıraktınız. Arşa kadar giden ahlarını. Alma mazlumun ahını…
  • 2 Yıl Önce

Minyeli Abdullah romanın gerçeği nedir

Türkiye de tek parti zihniyetinin hakim olduğu elinde risale ile yakalanan Nur Talebelerinin hapse atıldığı işkence gördüğü tek parti döneminin zalim karanlık yıllarının sanki Mısır’da yaşanmış gibi anlatıldığı bir roman. “Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla” tarzının seçilmesi çok zekice bir taktikti. Çünkü. O yıllarda Abdullah ı başına gelenlerin Türkiye de yaşandığını kağıda dökmek mümkün değildi. Anında kitap yasaklanır. Yazar zindanı boylardı. Roman değil gerçektir. Sinemaya uyarlandı. Çok güzel film oldu. Tek olumsuz tarafı gerçek hayatında farklı bir kişilik olan Berhan Şimşek in Abdullah rolünü üstlenmeseydi. Film büyük ses getirdi. Hekimoğlu İsmail in ölümsüz eseri olarak tarihe geçti. Nur talebeleri dualarla uğurladılar asıl ismi Ömer Okçu olan bu büyük kahramanı.
  • 2 Yıl Önce

Minyeli Abdullah

Kadirbilir muhterem ve muhlis yazar Latif Erdoğan Minyeli Abdullah romanının altın kalemini ne güzel yazmış. Vatanını, Milletini, Dinini, Ruhunu satmayan Hekimoğlu ndan Allah CC razı olsun. FG nin gerçek yüzü ortaya çıktığında karşı duruşu çok netti.
  • 2 Yıl Önce

oynamaya devam ediyorlar, bıkmıyorlar

şu an youtube’a konan videolarda hekimoğlu ismail üzerinden müthiş bir “fetula“ propogandası yapmaktalar; bunu elbette ‘the cemaat’ yapıyor. ayrıca ke-mal gülen, h.ismail hakkında youtube uzun bir video hazırlayıp koydu.
  • 2 Yıl Önce

Latif Bey

Bugun ki yazi ilac gibi geldi. Boyle guzel bir yaziya bugunlerde pek rastlamak mumkun olmuyor. Herkes kendi amacina gore dinimizin kutsal kitabini egip bukurek anlamlarini kendi amacina uyduruyor. Gencligi dine isindirmamiz lazim Latif Hoca. Lutfen yazin ne yapalim bu feto ve feto gibilerin elinden genclerimizi insanlarimizi ulkemizi nasil kurtaralim ve bunlarin kokunu nasil kurutalim. Her taraftan kotu sozcuklerle olmadik yalan dolanla uflemeye devam ediyorlar; laf ve soz bunlara kar etmiyor. Normal de Bir insan hata yapar ve geri doner; bile bile hata ve gunahli isler yapmaya devam etmez. Bu fetoculer ve feto trolleri neden yaptiklari hatadan donmuyor acaba? Bu sosyo psikolojik trajediyi nasil iyilestirebiliriz. Bunlari iyi taniyan olarak sizin bilge kisiliginize soruyorum. Bu konuda yazin ki ogrenelim ve icimize su serpilsin; belki bu feto dan kurtulmak isteyen fetoculer de bireysel bir adim atar belki; kendilerini en azindan bu cete ortamindan kurtarirlar. Biraz cesur olmak cok mu zor bunlar icin? Bu feto teknesinde her gun saga sola saldirmak nedir? Gittikleri yol yol degil amac amac degil; eger kurtulma yoluna giderlerse dogduklari ulke ve milletine ihanet etme gunahindan da cikmis olurlar. Size soyluyorum ey fetoculer ve fetocu troller! Bikmaz misiniz bu yaptiginiz kotulukten. Yaratana hangi yuzle doneceksiniz? Biz hakliymiydik diyeceksiniz? Dusunun! Yanacak cehenneme odun olacaklardan mi olacaksiniz; yoksa tovbe edip kurtulanlardan mi? Karar sizin. Iyi amacta olanlari biraz ugrastirirsiniz; ancak yine amaciniz seytani oldugu icin kaybedenler mutlaka siz fetoculer olursunuz. Latif Hocayi dinleyin. Gelin tovbe edin ve gidin teslim olun!!
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23