• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ak Parti’nin direniş cephesi

21 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Berk Okay

Sayın yazar, dış güçler/iç güçler filan diye ortalama olarak boşluklara sıkmış.
  • 3 Yıl Önce

Salihce

Direnen AKP demiş.. 
  • 3 Yıl Önce

Nostalji

Aslında direnen aKP DEĞİL ,ona karşı ekonomik yıkıntıya rağmen erdemli şekilde mücadele vererek yaşamaya çalışan fakır ve borclu Türk halkıdır. 
  • 3 Yıl Önce

Yanar

ABD ile Suriyeyimahveden AKP değil mi?  
  • 3 Yıl Önce

Ali rıza

Bir önceki yazınızada yorum yazdım bir umutla bekliyoruz belki düzelir diye , fakat mesele AKP CHP meselesi değil , mesele vatan meselesi , bu gidiş hayra alamet değil özellikle Fırat’ın doğusu , Suriye politikası yanlıştı faturası önümüze kondu sayılır , geriye dönüşte mümkün değil gibi , bay Kemal i bayan meral i suçlamak kimseye bir fayda sağlamaz , bu cumhuriyeti kuran diyaneti kuran CHP dir bilmeden konuşmak iftira etmek ayıptır günahtır ,
  • 3 Yıl Önce

Muhalif SAĞ SEÇMEN.

Sayın yazar,ben önce VATAN diyen biri olarak soruyorum.Sinirlari açıp milyonlarca suriyeliyi ülkeye doldurmanın.amacı ne?
  • 3 Yıl Önce

Muhalif SAĞ SEÇMEN.

Sayın yazar, gidişatı okumak için ekonomist olmak gerekmiyor.Zaten ne çekiyorsak ezbere,masabaşı,sadece teori üzerinden iş yapan ekonomistler yüzünden çekiyoruz..
  • 3 Yıl Önce

Şaban

İdarecilerin dostları yapılan yanlışlar konusunda uyarıda bulunmak yerine meddahlık yaparsa iyi yapıyorum diye yapılan yanlışların faturasını topyekun millet öder. Sözkonusu Türkiye olunca ümmetin umuduna olumsuz yansır.
  • 3 Yıl Önce

YAVUZ

DEVŞİRME SOLYANDANÇARKLITAIFE. .... KOŞUN KOŞUN GELİNNN BURAYA GELİNNN YORUM SERBEST AKİT. TE... HER FİKRE YER VAR BURADA. BURASI HÜR DEMOKRAT .ÖZGÜR GAZETE .. 
  • 3 Yıl Önce

Eeee

Vallahi billahi yalakalıkta level atlamışsın helal olsun neyin direnişi 19 yıldır sanki başkası yönetiyor ülkeyi
  • 3 Yıl Önce

Murat

Öncelikle şunu belirteyim 1994 İstanbul seçimlerinden bu yana desteğim reise ve partisine oldu, 2023 de yine ona olacak bu gidişata rağmen desteğim devam edecek çünkü karşısında ki rakip ve rakiplere bakınca yerli milli olmadıklarına kanaatim tam. Neden derseniz CHP yi analiz edelim kimlerden medet umuyor başta ABD sonra PKK ve Türkiye düşmanlarından yanında kimler var iyi parti ve Erbakan hocanın kemiklerini sızlatan saadet, sonra kimler var ak partide nam yapmış koltuk üstüne koltuk kapmış ve koltuğu altından alınınca davası bitmiş CHP ve ABD'nin taşaronlari var. Yorumculardan bazıları dış mihrak sözünden pek rahatsız vede inanmadığını yazmışlar o zaman onlara şu tavsiyem var ABD başkanı bidon kafalinin seçim sathında ki Türkiye demeçlerine baksınlar okusunlar gerçeği görürler. Faiz meselesine gelince geçmişte olduğu gibi bir kısım faizden yüksek kurdan nemalanmayi sever ve elinden geleni yaparlar bunun tedbirini almak devlete düşer. Pahalılığı gelince vallahi billahi beş zincir marketin kapısına ve stokçularin ensesine vur zinciri bak bakalım pahalılık kalıyormu. Dolarla uzaktan yakından ilgisi olmayan ürünler bile sadece yakıt bedelini bahane ederek ücretleri 10 kat artırdıklari ürünler var işte yine burada devletin gücünü göstermesi ve devletin üzerinde güç olmadığını göstermesi kalıyor. Ak Parti'ye sata sata bitirdi satacak bir şey kalmadı diyenlere sözüm açın bakın 1983 de başlayan serbest piyasa ve özelleştirmede hangi iktidar nereleri satmış bir bakın gerçekler orada belge belge duruyor. Çamur atarken biraz destekli atalım etrafa da sıçrar malum. CHP veya SHP döneminde kirlerden hangileri satılmış kayıtlarda mevcut yani kit satış ve kiralama işi sadece sağ partilerde değil sol parti iktidarında da mevcuttur aslında doğru olanda devlet basma yani bez üretmez üretene destek olur vesselam
  • 3 Yıl Önce

Can

Tkürler ama ikinci soru eger ABD sirf dis odak ise bizimkilerin new york ta biden ile görüsmek resim vermek icin niye yirtindi ve daha dün firavun BAE nin libya da rum yunanlilar ile isbirlikci fetö destekcisi denildigi halde simdi niye dost kardes laflari ile inanilmaz U dönüsü gördük izahi nedir bir yazin.
  • 3 Yıl Önce

Şevki

Utanmaz pişkin herif,birde hala utanmadan dıştan içerden suçlu arıyorsun,embesil sakın senin gibi sülükler olmasın bu milleti bu hale koyanlar.
  • 3 Yıl Önce

AHMET

ZAAFİYET: 20 YILDIR LÜKSE HARCA, İNŞAATA HARCA, İSRAF YAP, YARGIYA KİMSE GÜVENMESİN. KENDİNE SINIRSIZ YÖNETİM YETKİSİ VER. DOLARA BAĞIMLI, KENDİ GENÇLERİNİN BİLE KAÇTIĞI ÜLKE VE EKONOMİ YARAT. BUGÜN KALK FAİZE SUÇ BUL. AMA DEĞİL İHRACAT YAPANA, TARIMLA UĞRAŞANA, KÜÇÜK BÜYÜK ÜRETENE FAİZSİZ KREDİ VER. ADELETİ TESİS ET. KENDİ YÖNETİMİNİ SINIRLA. DENETLENEBİLİR OL. ZİRAAT BANKASI İLE MÜTAHİT FONLAMA. İTHALAT FİNANS İMKANLARINI KIS. BAK BAKALIM NE OLUYOR.
  • 3 Yıl Önce

vaybe

Ne cok dusmani varmis bu akpnin ya. Butun uluslar isi gucu birakti akp ile ugrasiyor. 20 yildir ayni gevelemeler. Dis gucler, dis mihraplar.Yonetemiyoruz, biz beceremiyoruz, herseyi sattik yedik simdi paramiz bitti, satilacakta birsey kalmadi deyinde mert olun biraz.
  • 3 Yıl Önce

Sütcü İMAM

Yaşasın Cehennem Piyasa Şeytanlarına.. Günlük enaz 100 adet Türk genci telef oluyor. Ümmetin umudu Türk askeri yok oluyor boş konuşmuyorum Devletin saklama kampı AMATEM'e gidin bakın. İşiniz gücünüz para para.. Siyonistler kendilerine tek rakip olarak gördüğü Türk neslini yok ediyor.Şehirlerden Mahallelere kadar şimdide köylere kadar indiler. herkes 3 maymun.... Acilen AKINCI!lar kurulmalı yoksa nesil yok olacak... Sabır Savaş Adım Müslüman...
  • 3 Yıl Önce

Sıtkı

Soframiza gelen Ekmegin , sutun yogurdun zeytinin etin , patlicanin domatesin vede Temel gidanin dolarla ne iliskisi var Faizle ne iliskisi var.Soframizin yuzde 70 mi son 40 gundur gitti. Dolarla sütun iliskisi ney 4 tlye aldigimiz sut 6 tl yi astı .Neymiş kur dalgalanmalarinda Normalmis diyor Sayin Erdogan millit artik yemiyor .Surekli bir dış guc aramak hatalari ört bas etmek Cok ciddi Oy laybi getiriyor farkinda degiller. Senin depolarin bugday dari cavdar dolu olmali Bir AVUC SAHTEKAR DUZENBAZ ZENGIN SINIFI HER YERI ELE GECIRMIŞ AT OYNATIYOR . ZINcir marketler cezayi yedikten sonra FIYATLARI SON BIR AYDA 3 KAT DAHA ARTTIRDILAR milletle dalga geciyorlar. Hukumet bunlarin mallarina el koymayarak cok buyuk bir hata yapti.
  • 3 Yıl Önce

Urfalı Dayı

Bu CHP var ya,yaşı 50'den küçük olanlar bilmez. Bizim köyde topraktan yapılmış cami vardı. Caminin minaresi biraz küçüktü ama ses düzeni mükemmeldi. Birgün sabah namazında hoca ezanı muhammediyeyi arapça okudu. Namazı gildik,çıkışta bir baktık kapıda cenderme cemse aracıyla bekliyor. Hocayı alıp karakola götürdüler. Anladik ki hoca ezanı Arapça okudu diye cezalandiracaklar. Bu CHP böyle gavur işte
  • 3 Yıl Önce

Kınalı kuzu

Allah bu ülkede CHP ve yandaşlarına iktidar yüzü göstermesin. Lan bunlar despot ve ellik gavuru. Hem helalleşme diyor,hem devletin kurumlarını basıyor,memurları baskiliyor. Camileri ahır yapan,milletin tahılını tarlasından tahsildar vasıtasıyla çalan,Varlık vergisi uygulayan da bunlar yani CHP.
  • 3 Yıl Önce

eyüp yılmaz

ithalat ve ihracat işi ile uğraşmayan her yabancı para hesabı olanlardan yüksek vergi alınmalı... 85 milyonu birkaç bin kişi soyamamalı milyonların emeği ile oynatılmamalı... yok böyle bir düzen..
  • 3 Yıl Önce

Yaşar Kepekçi

Küresel güçlerin ekonomik saldırılarını eğer reis def etmeyi başarır,kendi halkını da ekonomik olarak rahatlatirsa Ak Parti 2023'un de galibi olur
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23