• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şimdilik bir çözüm bulundu ancak kriz henüz sona ermiş değil

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hilmi Özer

Tebrikler mehmet bey
  • 3 Yıl Önce

Meselâ

Aihm ye uyun diyene kadar 41 den bîhaber kalmışlar, sonradan akıllarına gelmiş öyle ya bu elçilerin(!?)
  • 3 Yıl Önce

Ömer

Dediğiniz gibi Kavala blr bahane . Batı için hukuk , demokrasi , insan hakları bunjar bizim gibi devletleri baskı altına Alma aracıdır .  
  • 3 Yıl Önce

Muhterem yazar

Gazeteci diye arzı endam ediyorsunuz Öyle mi. AIHMkararlarinin bağlacı olduğunu Anayasamızınsa üzerinde olduğunu pataginyalilarmi kabul etti. 
  • 3 Yıl Önce

Okur

Eskiden Rusya ve Çin'in desteledigi Marksist Leninistler dünyanın çeşitli yerlerinde yönetimleri degiştirmek için mücadele ederlerdi bugünde George Soros'çular dünyanın çeşitli yerlerinde yönetimler degiştirmek için mücadele ediyorlar. Eskiden Doğu Perinçek gibi mao'cular hapse atılırdı bugünde Soros'çu Osman Kavala'lar hapse atılmaktadırlar. Uzun yıllardır iyi ilişkiler içinde olduğumuz ABD ve EU ile iyi ilişkiler sürdürmek istiyorsak Soros destekçilerini hapse atmamalıyız atarsak ABD ve EU ile iyi olan ilişkilerimiz bozulur. ABD ve EU Soros'a karşı degil biz niye karşıyız? Arap baharında, Gürcistan'da ve Ukrayna'da Soros'çularla birlikte olan bizler Türkiye'de Sorosçuları hapse atıyoruz bu bir haksızlıktır. Soros'çuların destekledigi Arap baharları ile Arap rejimlerini, Ukrayna ve Gürcistan rejimlerini degiştirmek ne kadar normalsa Türkiye'deki Erdoğan rejiminide degiştirmek o kadar normal olmalıdır. Soros Marksist Leninist degildir, Marksist Leninist bir düzen kurma çalışması yoktur sadece ABD ve EU'nun çıkarlarını savunuyor, ABD ve EU'nun çıkarlarını bizde savunuyoruz çıkarlarımız çelişmiyor aynı yoldayız sorosçular derhal serbest bırakılmalı ve Soros'çulardan özür dilenmelidir. Türkiye'deki muhalefet Soros'a karşı degildir iktidar niye karşıdır? George Soros un yapmak istediği Erdoğan'ı iktidardan uzaklaştırmaktır başka kötü bir niyeti yoktur. Bir an önce içerdeki soros'çular serbest bırakılmalı Türkiye'nin bir yerine George Soros heykeli dikilerek batılı ülkelerle ilişkilerimiz düzeltilmelidir.
  • 3 Yıl Önce

Şeref

Sayın yazar,iddia ediyorum "Kavala" yı en kısa zamanda serbest bırakacaklar..
  • 3 Yıl Önce

Can

Geri adim nerede atmislar acaba. Resmi özür yok. Gayri ciddi tweet hesaplar ile isi götürmüsler tipki damatin istifasi gibi ve simdi emirli medyamiz bunu basari olarak utanmadan satiyorlar. Ayrica kavala konusunda delil ortaya koyamayan bir savci hukuk devletiyiz ise mesleginden ihrac edilmesi lazim. Kendi falsolarimiz yüzünden kayip ettik ama halen bas bas bagiriyoruz. Sonuc papaz gibi olacak ki Avrupa konseyinden atilmamak icin kavala yi da serbest birakacaklar. Ve sonuc olarak hukuk devleti kavrami pacavraya dönüstü.
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23