• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bilardo oynar mısınız?

58 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mert adlı yorumcuya

Sanayide çalıştırcak eleman bulamıyorlar tekstilde makinacı kalmadı,bizim sucu çalıştıracak eleman bulamıyor,yakında tesisatçı,berber,elektrikçi,marangoz,boyacı bulamicaz ortalık özel güvenlik işi kaynıyor ama iş yok doğru iş yok ayda 6000 maaş bide masa başı iş yok
  • 3 Yıl Önce

Behzat Cingöz

Abdurrahman abi hedefini açık eder misin? Allah aşkına! Yazılarını okuyorum,paylaşıyorum Sırf bizim mahallenin pislikleri rahatsız olsun diye 
  • 3 Yıl Önce

abdulbaki

vallahi üstadım mesafe bir tek camide kaldı.ibb nin otobüsleri tıklım tıklım. millet üst üste gidiyor. adama demezlermi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. hani mesafe.demekki mesafe bahane
  • 3 Yıl Önce

ata

efendi bu 21.ler iyi hoş da uyduruk bir başlangıc olan bir takvim de önemsiz bir ayrıntı.... bizim takvimimiz de değil... yıl sonu yıl başı anca kendimizi aldattığımız bir nirengi noktası. ..
  • 3 Yıl Önce

Ulaş

Merkez bankasından dolar Euro yorumu : dinimize saldırıyorlar ....
  • 3 Yıl Önce

Sade sağcı vatandaş.

Gerçek suki reis büyük hatalar yapıyor.Akparti yenilikçi ve reformcu özelliğini kaybettiği gibi,artık kendi seçmenini bile dikkate almıyor.
  • 3 Yıl Önce

Mert isimli arkadaş

Biri bana,sana hakkımı helal etmiyorum dese. Inanın yaşamaktan utanır, çok üzülürüm. Mert isimli kardeşim. 26 yaşındayım. Cebimde bir çorak alacak paramda,işimde yok. Geleceğimden ise umudum yok diyor. Ne kadar acı. Diğer yorumculara bakıyorum. Durum içler acısı.
  • 3 Yıl Önce

Paganinimiydi

İlkbahar Yaz Sonbahar Kış Sonbahar Yaz İlkbahar Yaz Sonbahar Kış Sonbahar Yaz İlkbahar Yaz Sonbahar öyle öyle dönüyor dünya
  • 3 Yıl Önce

Biz

Kemalist okurlariniz artmaya baslamis.Karar da yazmanizi bekliyoruz.
  • 3 Yıl Önce

Derinlik

Ufku geniş ve donanımlı insanlar,uzun vadeli siyaset üretir.  
  • 3 Yıl Önce

ylz

Faizi destekleyici açıklamalar yapanlar faizin haramlığı hakkında sakındırmak üzere izahta bulunmayanlar  
  • 3 Yıl Önce

ylz den Allah'ın 1 kuluna...

Olmuşa bitmişe ayet ile cevap verilmez derken olmuş bitmiş olan nedir?  
  • 3 Yıl Önce

mert

tencere kaynamıyor dolar oldu 9.60 . 1.5 senedir işsizim . 26 yasindayim hayal kuramıyorum kendime bir çorap alacak param yok . bu iktidara hakkımı helal etmiyorum
  • 3 Yıl Önce

Ahmed 61

Ömer kardeşimizin görüşlerine aynen katılıyorum.Reisimizin"ik tane ayyaşın yaptığı yasa muteber oluyorda,dinin emrettiği bir gerçek sizin için neden reddetilmesi gereken bir şey oluyor"demesini en az "one minute" demesi kadar,Ayasofyanın yüzünü güldürmesi kadar önemsiyorum.Reisin: Ümmeti muhammete olan merhametinden,vatan millet sevgisinden,İmanından hiç şüpe etmiyorum.Ona duacıyız.Hayırlı cumalar.
  • 3 Yıl Önce

hasan ali

esat sabırsızlıkla bekliyormuş türkiyede seçim olsun iktidara muhalefet gelsin benimle barışsın birlikte halay çekelim diye.barışırken çiçekler verecekmiş bizimkilere şimdiden evinin önünde beslemeye başlamış.adam hataya gaziantepe şanlıurfaya kilise vatandaşlarını yerleştiriyor iyice dolsun diye suriyede evlerin duvarlarını kurşunluyor camlarını kırıyor gitsinler türkiyede şehir nüfusunda hakimiyet sağlayalım düşüncesiyle.
  • 3 Yıl Önce

hasan ali

muhalefetimizde rüya görmeye başladı suriyelileri göndereceklermiş esatla barışacaklarmış:)esat hepinizden akıllı.türkiyenin bölünme sürecini bekliyor pkk ile anlaşmış yunanistanla anlaşmış suriyedeki evlerin duvarlarına duvarlarına ateş ediyor tüm suriyeyi buraya doldurup pkkya toprak verip karşılığında hatay gaziantep kilis şanlıurfayı alacak.gerçek bi iç savaş olsaydı 10 yılda 15 milyon suriyeli ölmüş olurdu.film çeviriyor
  • 3 Yıl Önce

Allah'ın 1 kuluna...

Olmuşa bitmişe derken olmuş bitmiş olan ne?
  • 3 Yıl Önce

Diyanet fetvaları süzgeçten geçirmeli uygunsuz soru cevaplardan kaçınmalıdır.

Diyanetten baldız fetvası adı ile haber yapan gazete(ler) diyanetin bazı fetvalarını sanki mizah amaçlı kullanarak islam dini ile alay etme yoluna mı gidiyor(lar) ne!?
  • 3 Yıl Önce

ALLAH'IN 1 KULU

NURAN HANIMIN DİNE, DİNDARLARA ALERJİSİ VAR, BUNDAN DOLAYI OBJEKTİF OLMASI MÜMKÜN DEĞİL.
  • 3 Yıl Önce

Deniz

aklın ola da inanasın , yerli ve MİLLİYMİŞ bunlar , faize de karşıymışlar ... 
  • 3 Yıl Önce

ALLAH'IN 1 KULU

HA BU ARADA, AKPARTİYE EN BÜYÜK ZARARI ALİ KARAHASANOĞLU ABİ GİBİ İNSANLAR ZARAR VERMEKTE. ABDURRAHMAN ABİ GİBİLERİ DEĞİL. BUNU AKPARTİ BİLE ANLAYAMAMIŞKEN, KENDİSİNDEN DAVACI OLMUŞKEN, AKPARTİLİ YORUMCULARIN ÖFKE DUYMASI NORMALDİR.
  • 3 Yıl Önce

ALLAH'IN 1 KULU

YORUMCU ÖMER'E CEVAP YAZAN.... OLMUŞA, BİTMİŞE AYETLE CEVAP VERİLMEZ. AYET IŞIĞINDA YAŞARSAN BAŞIN RAHAT EDER, HUZURU BULURSUN. DÜNYA TERSİNE DÖNDÜ GALİBA.
  • 3 Yıl Önce

ALLAH'IN 1 KULU

YORUMCU ÖMER BEY, TESPİTLERİNİZ VE AÇIKLAMALARINIZ DOĞRU VE GÜZEL. SİZ İSTEDİĞİNİZ KADAR ANLATIN. ANLATTIKLARINIZ, KARŞINIZDAKİLERİN ANLADIĞI KADAR, MAALESEF... ANLAMAK İSTEMİYORDA OLABİLİR. ONLAR BİR DEPREMLE YIKILIRKEN BU İKTİDAR, 1 AYAKLANMA, 1 DARBE, 2 EKONOMİK DIŞ DARBE, 4 DEPREME VE "SÜRÜ" HAİNE RAĞMEN HALA AYAKTA. ALLAHA HAMD OLSUN.
  • 3 Yıl Önce

Nuran devres'e

Mütedeyyin insan, bilim adamı veya yönetici konumunda olamaz mı? Mütedeyyin insanların tamamı cami imamı mı olmalı? Ya da bilim adamı veya yönetici olmak için mütedeyyin olmamalı mı? Bilim adamı veya yönetici olmak için dinsiz mi yoksa az dinli mi olmalı? Veya mütedeyyin insan, bilim adamı veya yönetici olmaya layık olsa da olmamalı mı?
  • 3 Yıl Önce

Çok haklısınız, seslerin nerelerden çıktığı önemli!

Ve bu şantajların evvelinde dizi filim vb'leriyle milletin dikkatini celbetme hazırlıkları ise bu şantajla iş kotaranların nerelere kadar yaygın olduklarının göstergesidir!!! TC'de yayımlanan bir dizide 2 haftadır konunun tamda *zaaflarına, uşkuruna yenilenlerin ifsa listelerinin taksit taksit deşifre edilme konusunu* işlemelerinin hiçte tesadüf olduğuna inanmıyoruz!!! Hem kamuoyunun dikkatini celbediyorlar, hemde listelerde ismi olanlara aba altından sopa göstererek şantaj yaptıklarını, ve artık durmayacaklarını düşünüyoruz aynen bizde!!!
  • 3 Yıl Önce

M kemal

Sayin yazar her seye 100% zam geldi hala tarim iscileri 100 tl ye gecen yilin fiyatlariyla ise gidiyorlar.Her gun zaten tarim isi olmuyor vatandas tepkili Hukumet bu tarim iscilerine bir el atmali.zor sartlar altinda calisiyorlar .
  • 3 Yıl Önce

Ömer

Değerli kardeşlerim, ekonomik mevzunun ön plana çıktığı bir sohbette kanaatim soruldu. Özetle ; 1994 ve 2001 krizlerinde ticaret erbabı olarak dövizin ikiye üçe katlandığını faizlerin %150 ye hatta gecelik faizlerin % 2500 lere fırladıığını,Buna mükabil devletin hiç kimseye 1 krş destek vermediğini,Kemal Derviş ‘in icra memuru gibi ABD den İMF aracılığıyla ekonominin başına getirildiğini söyledim. Bu günlerde ise pandemiyle birlikte ekonomide sıkışma yaşandığını ama her firmaya cirosuna göre faizsiz krediler ve hatta şahıslara 6 ay ödemesiz küçük taksitlerle yine faizsiz krediler sağlandığının altını çizdim. Eşelmobil’e uygun maaşlara zam yapıldığını ödemeler dengesinde hiçbir zaaf yaşanmadığını hatırlattım. En önemlisi; Cumhuriyet tarihi boyunca hiç başvurulmayan tek taktiğin “FAİZLE SAVAŞ” planının devreye sokulduğunu izah etmeye çalıştım. Merkez bankası başkanının yada yardımcısının değiştirilmesinin dövizi yükseltmesinin algıyla yönlendirildiğinide ekledim. Şimdi tarihimizde hiç uygulanmayan “FAİZLE SAVAŞ”programında bu topraklarda yaşayan akl-ı selim sahibi herkesin Tayyib beyin yanında durmasının elzem ve inancımızında gereği olduğunu söyleyerek sözlerimi bağladım. Bu özet bilgiyi paylaşmak istedim. Saygılarımla..
  • 3 Yıl Önce

Hikmet Yılmaz

Bilardo'daki top gibisiniz. Aşı olmama mesajınız topun toplara tesiri gibi gençlerimize iyi örnek değilsiniz. Dalga geçmek zamanı değil.. Hükümete yardımcı olacağına köstek olmayı bırakın lütfen.
  • 3 Yıl Önce

RAHMİ TAŞ

selam aleyküm. çok doğru yazmışsınız. faizcileri tanıdık. Allah razı olsun. Peki dolarcılar kim, dolar aldı başını gidiyor. Onlarıda yazın, şimdi onlar ellerini oğuşturuyorlar. Bunlarıda yazın. BİZ vatandaşlar faiz- dolar arasında eziliyoruz. ESAS BUNA BİR ÇARE BULABİLİRSEK O ZAMAN FERAHA ERERİZ. HEP DIŞ GÜÇLERDEN BAHSEDERİZ DOĞRU. PEKİ İÇİMİZDEKİ DIŞ GÜÇLER KİM OLURSA OLSUN.ESAS DÜŞMAN ONLAR. HERŞEYİ GÖZE ALIP BİZE BİZ YETERİZ. HEPİMİZ ONLARA MUHTAÇ OLMADAN, KENDİ İMKANLARIMIZLA KALKINMAYA DİKKAT BÜYÜMEYE DEĞİL KALKINMAYA ÇALIŞIRSAK VE BUNU BECERİRSEK Kİ BECERİRİZ BUNDA ŞÜPKE YOK. O ZAMAN BİZ BİZ OLURUZ. YOKSA FAİZDİ -DOLARDI GİDER GELİR HA BİRE TOKAT YERİZ. SELAM VE DUA İLE. HAYIRLI CUMALAR.
  • 3 Yıl Önce

Yorumcu Ömer bey'e...

--Bismillahirrahmanirrahim-- وَلَا تَقْفُ مَا لَيْسَ لَكَ بِه۪ عِلْمٌۜ اِنَّ السَّمْعَ وَالْبَصَرَ وَالْفُؤٰادَ كُلُّ اُو۬لٰٓئِكَ كَانَ عَنْهُ مَسْؤُ۫لًا "Hakkında bilgi sahibi olmadığın şeyin peşine körü körüne takılma Çünkü sen dinleme, görme (basiret) ve gönül özelliklerinden dolayı sorumlu tutulacaksın." İsra 36. _________ "Ayette geçen “la takfu = لا تقف” ibaresi, “Öndekinin ense köküne bakarak gitme!” anlamında olduğu için “Peşine körü körüne takılma!” anlamı verilmiştir."
  • 3 Yıl Önce

Mihâl

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hindistan dönüşünde uçakta yaptığı açıklamalarda yandaş gazetecilerin kavgasına da değindi. Erdoğan, "'İslamcı olanlar atılıyor, İslamcı olmayanlar getiriliyor' deniliyor. Bir siyasi partinin çalışmalarında, İslamcı olmak ya da olmamak şeklinde bir ayrım yapmak zaten yanlış. Biz politikacı arıyoruz , TEKKEYE MÜRİT ARAMIYORUZ ki , bazıları işi tamamen şirazesinden çıkardı" dedi. sene 2020 ...AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Borsa İstanbul'un yüzde 10 hissesinin Katar'a satılması konusunda, Biz hiçbir zaman yatırımcının kimliğini sorgulamadık. Bunun rengi nedir, dini nedir sormadık. Çünkü paranın rengi, dini yoktur. Para paradır dedi... 21.ekim 2021 yani dün .. . C.Başkanı Erdoğan: İstanbul Finans Merkezi'nin İslami finans açısından bir merkez olmasını arzu ediyoruz, dedi .... hani rengi dini yoktu ....ya para isevi veya musevi olursa n'apcanız .....
  • 3 Yıl Önce

Arif Korkmaz

Tek suçlu devlet değil insanların tipine bakın sokakta.Bu devleti cumhuriyeti biz haketmemişiz.taş devri cilalı taş devri derken cumhuriyet kuruldu biranda kendimizi milenyumda bulduk.geçen yıl köye gittim.Yüzyıl önce tahtalara tutturulan taşlarla ve öküz yardımıyla tarlaların sürüldüğünü görünce şok oldum.Vatandaş ne bilsin kral marksı keynesi liberalizmi ...
  • 3 Yıl Önce

NURAN DEVRES

Ömer isimli yorumcu, bir liderin görevi vatandaşının cebini, midesini, mintanını düşünmek, refahını, huzurunu sağlamaktır. Bunun için seçilir. İşin maneviyat kısmına diyanet bakar. Reisin bizzat kendisi bir iş için tavsiye edilen kişi için 'efendim, kendisi çok mütedeyyin bir adamdır" diyene " biz bilim adamı, yönetici arıyoruz, camiye imam aramıyoruz" diye cevap vermiştir.
  • 3 Yıl Önce

Ömer

Allahım kendimizi herkesten daha müslüman görme hastalığından ve insan beğenmeme huyundan bizi kurtar. Amin
  • 3 Yıl Önce

davinci

Kapitalizm dediğimiz sistem iktidar veya muhalefet politikacılar ne kadar iyi niyetli olurlarsa olsun yinede KRAL MARKSIN anlattığı gibi gelişimini tamamlayacaktır.İnsanlar canları boğazlarına gelene kadar dayanacaklar peki sonrası.İdeal olan sistem yarı kamusal yarı özel sistemdir.Bireylerin devletlerden daha zengin olduğu ülkelerde hiçbir din hukuk ...işlevini yerine getiremeyecek felç olacaktır.Atatürk bugünleri nereden biliyordu.ÇARKLARI GÖRMEK YETERLİ.
  • 3 Yıl Önce

dAV

Kapitalizm dediğimiz sistem iktidar veya muhalefet politikacılar ne kadar iyi niyetli olurlarsa olsun yinede KRAL MARKSIN anlattığı gibi gelişimini tamamlayacaktır.İnsanlar canları boğazlarına gelene kadar dayanacaklar peki sonrası.İdeal olan sistem yarı kamusal yarı özel sistemdir.Bireylerin devletlerden daha zengin olduğu ülkelerde hiçbir din hukuk ...işlevini yerine getiremeyecek felç olacaktır.Atatürk bugünleri nereden biliyordu.ÇARKLARI GÖRMEK YETERLİ
  • 3 Yıl Önce

sürgün dünya

doğruya doğru demeyi zorlaştıran gergin atmosferden uzaklaşmak lazım mesela kpss yi getirende dervişi getirende aynı başbakandı kpss devrim sayılabilecek bir adımdı ak parti bunu muhafaza etti fakat geliştiremedi mülakatı da bunun kadar eşitlikçi mantıkta geliştirebilirdi yada süreci daha şeffaf yapabilirdi yapamadı fakat davul tokmak dengesi konusunda buyuk adımlar attı bir başbakanımız varmış bir de cumhurbaşkanımız varmış zor günlerde Cumhurbaşkanımız Başbakanın kafasına anayasa kitapçığı atmamış bunlar yasanmadı haydin yeniden başlayalım demenin film çevirmekten farkı ne varolan sistem daha fazla denge denetleme ile donatılırsa daha kuşatıcı bir siyaset ortaya çıkacaktır işte iktidar bu noktada yeni şeyler söyleyemiyor ya da kendini ifade edemiyor doğan boşluğa hameset sızıyor
  • 3 Yıl Önce

Deniz

Yıl, 1909. “Büyük ahlakçı” olarak bilinen kovboy Roosevelt, Kenya, Kongo, Sudan'ı kapsayan safariye çıktı. Beyaz gergedan, fil, su aygırı gibi tam 11 bin 397 hayvan katletti! Afrika dönüşünde Norveç'e uğradı; 1906 yılında şahsına verilen Nobel Barış Ödülü'nün parasını almak için! Saldırgan Amerikan emperyalizminin önde gelen başkanlarından Roosevelt, sözüm ona Rusya-Japonya Savaşı'nı sonlandırdığı için barış ödülünü hak etmişti! Devam edeyim: Başkan Roosevelt, Mississippi ile Louisiana eyaletleri arasında sınır anlaşmazlığını çözmek için bölgeye gittiğinde ava çıktı. İyi av bulamamaktan yakınırken kendisine eşlik edenler bir yavru ayıcık bulup ağaca bağladı; “başkan gelsin vursun!” Roosevelt ayı yavrusunun ağaca bağlandığını görünce sinirlendi; “ayıyı salın, bağlı bir hayvana ateş etmem!” Öyle ya, bir kovboy iyi silah kullandığını göstermeliydi; hele hiçbir hayvanı arkadan vuramazdı! Bu olay Washington Post gazetesinde bir karikatüre konu olunca hikâyeden etkilenen Morris Michtom, eşi Rose'dan peluştan bir ayı yapmasını istedi. Ve bu oyuncak ayıyı Brooklyn'de sahibi olduğu dükkânının vitrinine yerleştirdi. Oyuncak ayının gördüğü ilgi karşısında, örnek ayıyı Beyaz Saray'a göndererek Roosevelt'ten isim babası olmasını istedi. Roosevelt “Teddy Bear” (Ayı Teddy) ismini koydu! Bugün… Sempati kaynağı yumuşacık oyuncak ayıyı gördüğünüzde aklınıza, vurulmak için ağaca bağlanan ayı geliyor mu? Bunu çoğunuz bilmiyorsunuz bile… Peki, kovboy ABD Başkanları hakkında ne biliyorsunuz? “Suç Ortağı Hollywood” size ne gösterdi ise onu!..... on yıl önce çekilen İslami terör filminde teröristlerin hücre faaliyetlerini yürüttükleri camînin adını biliyormuydunuz , söyleyim "el - Ankara camî ..... uyumaya devam mı ? İncirlik , KÜRECİK , pirinçlik üsleri 24 saat devletin altını oyuyor ....15 Temmuz'da olduğu gibi .... bugün değilse ne zaman ?...
  • 3 Yıl Önce

emir

afrikalı gençler Erdoğan gibi bir liderimiz olsun diyorlar haberiniz var mı?
  • 3 Yıl Önce

Malkoç

Merkez Bankasının faiz kararı milletden zengine kâr transferidir... zengin bir günde daha da zengin olmuştur ... 
  • 3 Yıl Önce

Çağdaş medeniyetler deyip sırtını bunlara yaslayanlar asla bunları benimsediğinden ve sevdiğinden değil güce tapanların güce yaslanma arzusudur. Türkiye nin dünyada benzeri olmayan demokratik yapısı batı için en büyük tehlike ve bunun farkında olarak yapmadığı iş ve sergilemediği oyun kalmadı. Türkiye deki seçimlerde istediği şartlar oluşmadığı için sürekli baskı ve tehditle istediği şartları oluşturmanın peşinde .Garp cephesinde sürprizler olmaz eğer sıkıntı dışarıdan geliyorsa içte işler yolunda demektir varsa bir yanlış zaman içerisinde düzeltilir yeter ki milli meselelerde çoğunluk birlik olsun sıkıntı olmaz zarar verdikleri kadar zarar görürler zekice her atılan top her zaman isabet etmez iman kararlılık ve cesaret başlı başına bir olumlu sonuçtur.
  • 3 Yıl Önce

Oğuz

Bir ülkede insanlar merkez bankasının alacağı faiz kararları üzerine iddaa , şans topu oynuyorsa o ülkede sıkıntı var demektir ....para politikası değil politikacıların parası var ....
  • 3 Yıl Önce

Deniz

Kişinin kıldığı namaz tuttuğu oruç sizi aldatmasın ...Hz.Ömer (r.a) yine , Prof. Dr. İ. Hakkı Ünal Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi naklediyor.. Ebu Hureyre (r.a.)’den nakledilen bir hadis-i şerifte sevgili Peygamberimiz (s.a.s.) şöyle buyurdular: “Allah sizin suretlerinize (görünüşünüze) ve mallarınıza bakmaz, ancak KALPLERİNİZE ve AMELLERİNİZE bakar.” (Müslim, I hadis no: 34) yine Abdurrahman Dilipak'ın defâetle ikaz ettiği gibi " din ve devlet büyüklerinizi ilâh edinmeyin " .... çünkü onlar ilah değildir , sizin gibi aciz beşerdir ....ilah ' yalnız ve yalnız ALLAH'TIR .... yine sahih kaynaklardan incelerseniz Hz.Peygamber , yani müminlerin ve bütün insanlığın örnek insanı Hz.Muhammed (sav) değil saray , iki katlı taştan bir konak dahi yapmadı , yaptırmadı.... evi mahallenin ortasında , herkes gibi tek katlı kerpiçten di ... süslü mabetler de yaptırmadı .... mescidi de kerpiçten , hurma dallarından dı .....bugünden farkı ise içinde müminler vardı ve namazlarını kılarlardı ... şimdilerde Mimar Sinan taklidi müteâhh İT yapımı beton binalar , süslemeler var .....belki bir gün müminler de olur ... ama belli gün ve tarihlerde en ön saflarda olmak kaydıyla devletlûler , protokol var .... hatta en öne ben geçeceğim diye itiş kakış bile oluyor .....bu tavsiyem müminlere , mümin olmayanlar bugüne kadar dilediğini yaptı , yapmaya devam etsinler ...benim görüş kanaatim mevcut politikacıların kâhir ekseriyeti hatta tamamı nefs ehli , dünya ehli .... mukaddesleri sadece kendi nefsleri ve aileleri ..... ezcûmle ; bu kişilerin , bu siyasi partilerin hiç biri ne insânen ne de dinen oy verilecek , destek olunacak şeyler değiller ....hatta bir adım ötesi maalesef gerçekler acıdır kâhir ekseriyeti din , devlet , millet düşmanlarıdır.... tıpkı FETÖ gibi , PKK gibi , IŞİD gibi , Hüdâpar gibi , Taliban gibi , TÜSİAD gibi , NATO gibi ....selam ve dua ile , Cuma'mız mübârek olsun .... .
  • 3 Yıl Önce

Ömer

Sayın yazar biz Reise oy verirken ne cebimizi ne midemizi nede mintanımızı düşünerek oy veriyoruz biz reise oy verirken milli ve manevi değerlerimize göre oy veriyoruz reis islama ve müslümanlara sahip çıktığı müddetçe de yani zarar vermediği sürece de oy vermeye devam edeceğiz onun içinde siz boşuna uğraşmayın sizin gazınıza gelipte biz reise ihanet etmeyeceğiz ha ne zaman manevi anlamda daha iyisi meydana çıkar o zaman duruma göre bi bakarız selam ve dua ile
  • 3 Yıl Önce

Ömer

36﴿ Hakkında bilgin olmayan şeyin ardına düşme! Çünkü kulak, göz ve gönül, bunların hepsi ondan sorumludur.İsra 36
  • 3 Yıl Önce

DAVUT Köksal

40yıldır sizi okuyorum...Ne olur hak yaz...Selam ve dua ile
  • 3 Yıl Önce

Vah ki vah!

2004 de tersane yapımı iptali ile ilgili böyle bir girişimde bulunulmuş iken vatansever bir stk çıkıp da bu olayı niye irdelememiş. Gerçi irdelese ne olacaktı ki danıştay 6.daire diyeceğini demiş!?
  • 3 Yıl Önce

Mehmet Ali

Hocam mevzuyu nasıl bağladınız Aşıya :) Valla sizden korkulur, takınca takıyorsunuz.
  • 3 Yıl Önce

Mahir

Din İşleri Yüksek Kurulu, TÜGVA belgeleri ile çıkan torpil iddiaları hakkında sorulan “Kamu görevlerine yönelik sınav ve mülakatlarda torpil olarak da nitelendirilebilecek referanslar KUL HAKKINA GİRER mi?” sorusuna “Hak etmeyene görevin verilmesi haksızlık ve zulümdür” yanıtını verdi..... Torpilin kul hakkına girip girmediğine DEĞİNİLMEYEN yanıtta, “Liyakat sahibi olduğu halde hak ettiği görevi alamayan kimselere YARDIMCI ! ! ! OLMAK ise iltimas/torpil niteliği taşımaz” denildi. ... fetö ölmedi yaşıyor .... BİLKENT ÖSYM SORU BASIM MERKEZİNDEN ,ETLİKTEKİ TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİNE yer altından özel fiber kablo çekip soruları sınavlardan önce bu yolla çalmışlardı .... liyakat sahibi altın ( teneke ) nesle aktarmak için.... Melihin ASKİ ekibi ile ....
  • 3 Yıl Önce

okur

Kılcal damarlarımızda geziyorlar. Hala sen ben...
  • 3 Yıl Önce

R2D2

Koyverdim denizine doğru inceldiği yerden kopsun bu geçer ya hu da yandan değil üstümüzden geçer
  • 3 Yıl Önce

Kelle turplar

Hocam vaziyete göre heybede birkaç tane büyük, iri, kelle turp çıkacak gibi duruyor. Bekleyip görelim bakalım. Hadi hayırlısı. "Mevla görelim neyler, Neylerse güzel eyler."
  • 3 Yıl Önce

oyna tabii..

“الدُّنْيَٓا اِلَّا لَهْوٌ وَلَعِبٌؕ“ dünya oyun ve oynaştan ibarettir, Ayet öyle diyor; bilardo oyna, kriket oyna, çelik çomak oyna sana kalmış; zaten işin bu..
  • 3 Yıl Önce

İHANET!

"Akdeniz Taşucu Gemi Sanayi A.Ş. (AKTER) Genel Müdürü Korer Özbenli, devletin milli projesinin bir kasaba politikasına alet edildiğini belirterek, Taşucu Tersane Projesi'nin önüne geçenlerin Türkiye'nin önüne geçtiklerini, Doğu Akdeniz'de çok ciddi bir tersane yapılmasının Akdeniz'e sahili olan ülkeleri ürküttüğünü söyledi. Özbenli, başta Güney Kıbrıs Rum Kesimi olmak üzere Yunanistan, Malta, Hırvatistan ve Alman vakfı olan Heinrich Böll Vakfı'nın kendi ekonomilerini düşünerek TaşucuTersanesi'nin yapımına karşı çıktığını, Taşucu Belediyesi'nin de çevreyi kirleteceği yönünde yanlış bilgilendirilmelerinden dolayı projenin karşısında yer aldığını vurguladı"
  • 3 Yıl Önce

4567

kendileri gibi ülkeyide mundar etti DOLARIN her kesim ve her kılıktaki KÖPEKLERİ..
  • 3 Yıl Önce

Alıntı yapılmıştır konu taşucu beldesinde

"Beldeye yapılması planlanan ve temeli 2004 yılı Mayıs ayında Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım tarafından atılan tersane inşaatının yapımı, Kum Mahallesi Doğal Yaşamı Koruma Derneğinin, ilgili mevzuata uyulmadığı gerekçesiyle Bayındırlık ve İskan ile Ulaştırma Bakanlıkları aleyhine açtığı davanın ardından, Danıştay 6. dairesi tarafından 23 Ağustos 2004 tarihinde durduruldu, 25 Nisan 2007 tarihinde de iptal edildi."
  • 3 Yıl Önce

Malkoç

iyi şeyler de oluyor ... hadi gözünüz aydın , Angola'ya vizesiz gidebileceğiz ...biraz tanıyacak olursak , başkan jose Santos dargelirli bir ailenin çocuğu idi ... halkın adamı lakaplı Jose 1992 de seçildi , hem devlet , hem meclis başkanı hembaskomutan oldu .... Çok akıllı ve becerikli kızı İsabel petrol şirketinin yön kurulu başkanı oldu ...şu anda Afrika'nın ilk kadın dolar milyarderi olup lakabı prenses ... yine damadı kongolu Dokolo inşaat işlerinin başına ve geçti , o da çok yetenekliydi ...gözüne kestirdiği arazilerde ki köyleri, kasabaları devlet eliyle boşalttırır denize sıfır arazilere el koyardı....ayrıca İsviçre'deki mücevher şirketinde muhterem kayınvalideleriyle ortaklar .... yine başkan josenin küçük kızı Tchize . milletvekili oldu , küçük oğlu paulino ise müzik , eğlence ve reklam sektöründe çok başarılı ... Başkan josenin üçüncü hanımı eskiden hostesti ....ikinci eşi talak yoluyla üçten dokuza boşadı first lady hostes oldu.... derken talih tersine döndü sülale komple arazi oldu .... dosyaların üstünü örten ise yeni başkan joao lauerçeao (eski savunma bakanı ) oldu .. dün de bizim heyeti ağırladı , vizeleri kaldırdı....Angola bu Angola ....
  • 3 Yıl Önce

Deniz

Kim Türk , kim Türk'ün düşmanı .... Suna Yıldızoğlu aslında bir İngiliz sinema oyuncusu ve asıl adı Sonja Eady.... 1974 yılında bir film için geldiği Türkiye’de o dönemin ünlü karakter oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu ile evlendi ve hem adını Suna yaptı hem de Türk vatandaşlığına geçti. O yıldan sonra da hep Türkiye’de yaşadı, eşini kaybettikten sonra da ülkemizde kaldı. Suna Yıldızoğlu hem Türk halkına hem de Atatürk’e aşık bir sanatçı. Bu konudaki duyarlılığını sıklıkla kamuoyu ile de paylaşıyor. Sosyal medyada da hayli aktif olan Suna Yıldızoğlu, Türkiye’nin sorunları ile ilgili eleştirileri de cesurca paylaşıyor. Suna Yıldızoğlu birkaç gün önce yine bir eleştiri tweeti atınca, @mreis…. adlı hesaptan kendisine şöyle bir mesaj yazılmış; “Sunacığım İngiliz dedelerini özlediysen süper havaalanımız emrinizdedir. ....Artık onları buralardan sepetledik, bir daha gelemezler.”... Bakın Suna Yıldızoğlu bu mesaja cevap olarak ne demiş; “Sizinkiler sepetlemedi! ATATÜRK SEPETLEDİ !!! Sizinkilerin YOK ETTİĞİ ve kendi ÇIKARI İÇİN KULLANDIKLARI ATATÜRK HAVALİMANI ’na İNDİM 46 yıl önce ve bir yere gideceğim yok..... Bu ülkeyle gönül bağım var.... Sizin gibi SİVRİSİNEKLER, ancak sokarsınız ama SİVRİSİNEĞİN ÖMRÜ 7 gün…” Bu kadar mı güzel olur , kendini “vatansever” zanneden bir zavallıya verilen cevap.....
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23