• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Siyasal tehditler ne zaman işler, nasıl boşa çıkarılır?

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Önce samimiyet

Siyasiler de devlet memuru olduklarına göre önce şu dokunulmazlık zırhından kendilerini arındırsınlar  
  • 3 Yıl Önce

Kılıçdaroğlunun sözü üzerine

Unutmadan söyleyeyim ekmek endişesi bir yerden başka yere sürülme aile hayatının bozulma riski ile karşı karşıya olan bürokratlardan böyle bir istekte bulunmak altı doldurulmamış ve gerekli düzenlemeler yapılmadan söylenmiş boş bir sözden öteye geçemez.  
  • 3 Yıl Önce

ylz

Kılıçdaroğlunun bu söyleminin pratik olarak hayata yansıması için siyasetin bürokrasi üzerindeki egemenliğinin son bulması gerekiyor. Aksi halde kendileri iktidar olduğunda bu söyleme sahip çıkarlar mı bilinmez. Siyasiler nasıl demeç verebiliyorsa bürokraside aynı oranda demeç verebilmelidir.
  • 3 Yıl Önce

Omür

Akp benim bürokratım,memurum kanunlara,yasalara,ahlaka aykırı iş yapmaz diyemedi savunmaya geçti bir nevi yapılan usulsüzlükleri kabullendi.Çünkü geçmişinde karanlık işler var.Eskiden gündemi akp belirkerdi şimdi cahape belirliyor malesef.
  • 3 Yıl Önce

Tamda bu.

Okur rumuzlu yorumcu. Bu memleketin sorunu ne biliyormusun. Senin gibi adına okur diye rumuz atıp hiç okumayanlar.
  • 3 Yıl Önce

Telâş niyemi .

Soruyorsun bu telaş niye diye.Niyemi. Politize olmuş tüm bürokrasi. Halkın hizmetlisi konumundan çoktan çıkmış. Bir bayan kaymakamın bir videosu var youtube de. Esnafa bağırıp çağıran ve hakaret eden. Onu bir izle derim anlarsın...
  • 3 Yıl Önce

Okur

1968'lerden sonra çeşitli ülkelerde sağcılar çeşitli ülkelerde solcular şu ve bu şekilde iktidarları hep tehdit ederlerdi. Bazıları silahlanıp dağlara gider bazılarıda ormanlara giderek tehditlerini şu ve bu şekilde sürdürürlerdi. İHA ve SİHA çıktıktan sonra ne dağlar nede ormanlar tehdit edenlerin korunma alanı olmaktan çıktı çünkü İHA ve SİHA hem dağlara hemde ormanlara ulaşabiliyor tehdit edenleri şu ve bu şekilde etkisizleştiriyor. İHA veya SİHA çıkmasaydı CHP'liler silahlanıp ya dağlara yada ormanlara giderdi. CHP'liler bizemi saldıracak pozisyonuna girmemek lazım çünkü CHP bize saldırıyor. CHP, ABD ve EU tarafından silahlandırılmasada destekleniyor. "YPG bizemi saldıracak" diyen Kılıçdaroğlu gibi yapmamak lazım CHP kurulduktan beri Türkiye halkına saldırdı saldırıyor ve saldırmaya devam ediyor. CHP, son yüz yıldır yapılan bütün katliamların ve siyasi cinayetlerin sorumlusudur fırsatını bulursa aynısını tekrar yapabilecek zihniyettedir. CHP bizemi saldıracak yanılgısına girmemeliyiz. CHP'nin zihniyetiyle her alanda mücadele edilmelidir. Bugün YPG'yi silahlandırıp bize saldırtanlar dünde CHP'yi silahlandırıp bize saldırtmışlardı. CHP'nin her tehdidi ciddiye alınıp degerlendirilip araştırılması iyidir.
  • 3 Yıl Önce

Bİ VATANDAŞ

Akit azetesini hep bir umutla okuyanlardanım. Siyasal İslama kayıtsız şartsız ve yanlışlarını "ama" ile aklamaya çalışan yazarların arasında siz farklı bir yerdesiniz. Gelecekte gerçek dindarların itiraz ettikleri sizin gibi yazarlar üzerinden verilecektir. Umarim daha somut bir şekilde itiraz ve elestrilerinize devam edersiniz. Selamlar
  • 3 Yıl Önce

demokrasi ahmaklığı

demokrasiden tiksinirim, neden mi? muhalefet partisi diye bir parti icad ettiği içindir ki; bu parti işsiz güçsüz oturur, avanesiyle birlikte hazineden çuvallarla para kaldırır, ve bu iş yıllar, yıllar sürer: soymanın en teknik yöntemi, polisle molisle de uğraşmadan!
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23