• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

‘Kadın ve spor’ adı altında kimler, ne peşinde!.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Bahçekapılı

Bizler hak ve hakikat yolunda gerekeni yaparsak onların bir gücü olmadığını Allah haber veriyor ise inananlar galip gelecek inşallah.
  • 3 Yıl Önce

Korkut

Kadin spor yapmasin denmiyor.Adabina uygun yapabilir.Amasini yazarsak batidaki Turkiyedeki spor salonlari ayni taytli omuzlara kadar acik kadin erkek karisik her turlu pozisyonda kadini goruyorsu n.mahrem yok namahrem yok goz zinasi dahasi var bulusma yeri .kimse alinmasin.batiliya normal Turklere normal degil.
  • 3 Yıl Önce

Rumuz OF

Kınayıcıların kınamasından çekinmeden gerçekleri yazanlar,hakkı savunanlar ne mutlu sizlere,Allah sayılarınızı artırsın.Selam sizlere
  • 3 Yıl Önce

ahmed

bi sal artık kadınları. kadınların spor yapmasına niye taktın?
  • 3 Yıl Önce

sahici

hepimiz biliyoruz ki islamı ve bu ülkeyi tok etmek. milli manevi değerleri yok etmekle mümkün. onun içinde iki yüz yıldır başta ülkemiz olmak üzere islam ülkelerinde yönetimi darbe ve hilelerle yetiştirdikleri münafıklarla ele geçiren düşmanlar bunlara sladırmıi gizli hile ve desiselerle bazan tedrici bazan dierk olarak bu değrelre ve onu ayakta tutanlara saldırmış. öncelikle kanat ndereri ve alimler lider konumundaki kişiler çeşitli hile düzenbazlıklarla suiksatlarla, yok edilmişler. sonrada bu değrelri yok edilmiş. toplum mühendisliği ile başta medya sanat ve spor bu alanda kullanılmış. bunlardın başında din ve ahlak gelir. sonra aile. aileyi yıkmak kadını evinden çıkarmak, çalışmaya teşvik etmek çeşitli haklar başlığı altında aileden koparmakla mümkün. "hepimiz biliyoruz ki islamı ve bu ülkeyi tok etmek. milli manevi değerleri yok etmekle mümkün. onun içinde iki yüz yıldır başta ülkemiz olmak üzere islam ülkelerinde yönetimi darbe ve hilelerle yetiştirdikleri münafıklarla ele geçiren düşmanlar bunlara sladırmıi gizli hile ve desiselerle bazan tedrici bazan dierk olarak bu değrelre ve onu ayakta tutanlara saldırmış. öncelikle kanat ndereri ve alimler lider konumundaki kişiler çeşitli hile düzenbazlıklarla suiksatlarla, yok edilmişler. sonrada bu değrelri yok edilmiş. toplum mühendisliği ile başta medya sanat ve spor bu alanda kullanılmış. bunlardın başında din ve ahlak gelir. sonra aile. aileyi yıkmak kadını evinden çıkarmak, çalışmaya teşvik etmek çeşitli haklar başlığı altında aileden koparmakla mümkün."Kadınlar yuvalarından çıkıp, beşeri yoldan çıkarmış; yuvalarına dönmeli. ‘Mim’siz medeniyet, tâife-i nisâyı yuvalardan uçurmuş, hürmetleri de kırmış, mebzul metâı yapmış. Şer’-i İslâm onları rahmeten dâvet eder eski yuvalarına. Hürmetleri orada; rahatları evlerde, hayat-ı âilede" asrın müceddi di bunu bu ifadeyle özetlemiş.
  • 3 Yıl Önce

batuhan

istesende istemesen de kadinlar spor yapacak ve hayatin her safhasinda yer alacaklar.kadinlarin spor yapmasinin arkasinda ben varim
  • 3 Yıl Önce

erkeksen kızım 

karı güleştiriliyor, karı polis oluyor, karı asker oluyor;..
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23