• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

116 parti Türklerin, 1 parti mi Kürtlerin?

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Bir

Kendilerine lut kavmi temsilcisi olduklarını söyleyen lgbtci lere destek veren chphdpkkipdevagelecek partililer, lgbt kursları düzenleyen İBB Başkanı tescilli yalancı ekrem mübarek cuma günü kurs düzenlemiştir. Ayasofya Kebir Camii'yi tekrar müze olsun diyen chp.milletvekili yunansevici İş bilmez, Pinokyo ekrem İstanbul'u kaç yıl geriye götürdü, yatırım yapmadan Dünya kadar borçyaptı, oy verenler rahatmısınız, terörist Hüda kayanın da oğlu İBB de çalışıyormuş. Bugün Ali Karahasanoğlunun yazısından öğrendim adını dahi zor yazdığım iğrenç kadın oğlu, İBBlgbt,sevici, destekçisi chp.
  • 3 Yıl Önce

Müslüman

Helal olsun güzel yazı ve üstelik, Kürt görünümlü Kürt katillerine (hdpkk) destek verdi, Kürt sorununu asıl yaratan, sorunun kendisi, hdpkkdır, Diyarbakır anneleri, NE DİYOR,NE yapıyor, çocukları kaçırılan, Kürt değil mi? Evleri, Camileri yolları yıkılan Kürt değilmi? NE yaptılar, haçlılara uşaklık yapmak için eğitimsiz, çaresiz bırakıp kendilerine uşak yapmak için orayı kalkındırmadılar, İstanbul'da Otobüste giderken Kürtçe konuşan kişileri, yadırgıyordum, trafik kazası olsa, doğulu lar ölse diye bekliyordum, hiç aklıma gelmemişti, Diyarbakır annelerine dua edeceğim ve devamlı, Diyarbakır annelerine, Selam olsun yanlarındayım , diyeceğim, asıl sorun yaratan hdpkk dır, Kürt kardeşlerimiz için Meclisten atılmalıdır, HANGİ devletin meclisinde terörist oturuyor ve üstelik maaş alıyorlar. Kürt görünümlü, Kürt katillerin, avanjelist, Hıristiyan lara, siyonist Yahudilere uşaklık ettiğini, bilmeyen mi var.
  • 3 Yıl Önce

batuhaj

haci yakisikli sana biraz edebiyat dersi vereyim.newyork birlesik devil ayri yazilir yani new york olarak yazilir.
  • 3 Yıl Önce

Gerçekçi

80 li 90 li yıllarda ülkede yaşayan herkesin sorunu vardı. Hukuksuzluğa adaletsizliğe herkes maruz kalıyordu. Kürtlerin sorunları nedir. Türklerin, Zazaların, Çerkeslerin, Süryanilerin, keldanilerin Arapların, abazalarin, gürcülerin sorunları yokmu... Kurtler Allah'ın özel kulu mu. 
  • 3 Yıl Önce

Vehbi

Her kavim bir bütününün fırkaları olup, fırkacılara veyl olsun islah olmazlarsa.
  • 3 Yıl Önce

ace

SAYIN YAZAR BELİRTTİĞİNİZ BU 116 PARTİYİ ADP (Alavere-Dalavere Partisi) BAŞLIĞI ALTINDA TOPLARSAK. TÜRKİYE'DE BİR AK PARTİ VAR, BİR DE ADP (Alavere, Dalavere Partisi) VAR:
  • 3 Yıl Önce

Salihce

6 milyon seçmeni HDP Türkiye nin gerçeğidir ve seçimlerin kilit partisidir.
  • 3 Yıl Önce

mutmaine

Çirkef partililer okumadığı için sizin bu yazdıklarınızı bilmiyorlar...ahlaksızlığın prim yaptığı tv leri izlemekle meşguller
  • 3 Yıl Önce

A yolcu

HACI bey REİS imiz gibi ben ne yaparsa Ükem kazanır Darda kalanlara Haksızlığa uğrayan lara nasıl yardım edebilirim Dini önemli önemli değil insanda insan ğibi yaşasın Ermenistan Karabağ’ı 30 yılönce işğal etmişti TÜRKİYE olmasa Ermenistan Azarbaycaın tamamı alacacak Türkiye dur dedi durdu Libya’da öyle kılıçtar böyle bir derdiydik Tunceli olsun kılıçtar olsunyeter
  • 3 Yıl Önce

Sayın yakışıklı hemşerim, aklıma birde hemşeri partisimi kurak bizde insan bogazına kursak derler kursak bu herşeyi istiyor

bunca parti varken neden birde olsa kurt partisi deniyor sanki beyaz elbisenin üstüne siyah ipilik gibi sırıtıyor, sahi doguda herkes kürtmü birbirinin dilini anlamayan dogu deyince hep kürtmü var bizim kayseride yyerlisinden çok hepsi vatandaşımız biz şehrimize sahip çıkammıyoruz. doguda o kadar askerimiz varki hepsi anadoludan mülkü amiri çalışan mmemurlarımız hepimiz bir vatandaşız, onca yabancı ülke var ırk ayrımı yapmadan hem ülke hemde vatandaşa hizmmet için yarışırlar yoksa hdp, yi yanına alan kazanacak sanıyor, sonrada bizim oylarımızla orda oturuyor sözü bellidir özü olsa, olsa bizden olmayanın sözü önce vatan olmayanın batar sözü.
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23