• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eyvah! ABD Türkiye’ye demokrasi getirecekmiş!!

69 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Kemal Solak

ABD nin demokrasisine muhtaç olmayan mı var? Bölgemizde her ülke muhtaç. Irakın başına taç diktiler. Hemen de meyvesini verdi. Şimdi Suriyede SDG var onun D siz ne günü olur? D onun demokrasi kutsalı ve alfabesinin en elzemidir. DC yi Washingtonun bir kesimni DC ederek nehirin öte yakasında bir lütuf bölgesi yapmış, bir beyaz perdeyle teşhir ederken. Iraka da kanlı kırmızı bir Demokrasi bayrağı hediye etmiş. Dost böyle olur... Bunlardan dost mu Oşt mu? Hemen belli oldu.
  • 3 Yıl Önce

Tuba

Iste kafirleri veli edinilirse sonuç bu olur.. 
  • 3 Yıl Önce

Antepli Aydın

ABD demek göz yaşı demek ABD demek PKK demek ABD nereye girdiyse hep göz yaşı götürmüştür bizim içimizdeki koltuk sevdalıları bu ABD den medet umuyor körmüsünüz Irak’ta Suriye’de afkanistanda olanları görmüyormusunuz görmezler tabi o koltuk sevdası olduğu sürece sen ölmüşsün vatan parçalanmış umurlarında değil ey cahil Türkiye insanları bunları görün artık amarika bize huzur getirecek diyenleri başınıza taç etmeyin ayaklarınızın altına alın ezin o kadar
  • 3 Yıl Önce

Hakan

Danışıklı dövüş maksat siyasal İslam'a destek Amerika siyasal İslam'ın tüm figürlerini bu ülkede yetiştirdi
  • 3 Yıl Önce

Ertan

Amerika bize demokrasi adlı bir karı filan mı getirecek acaba?
  • 3 Yıl Önce

MEHMET BAKİ BOZAN

Üstad sizlere her şeyden önce selam ve muhabbetlerimi iletiyorum. çok kıymetli yazılarınızı şevkle takip ediyorum.Ama ve lakin günlük yaşam şartları ekonomi,sosyal ve birde her gün biraz daha giderek büyüyen gelecek kaygısı ve günün yorgunluğuna rağmen yazınızı okumadan geçmek o günü heba etmek gibi bir şey benim için..Yazılarınız birilerini menmun etmek veya etmemek için değil,adeta olayları hadiseleri Kur'an ve sünnet ışığında değerlendiriliyor. Gazete köşe yazılarında Sizin gibi hakkı ve hakikati ilke edinenlerin sayısı ne yazıkki çok azaldı.güce göre,menfaate göre,korku iklimine göre ve her devirin adamı olmaları, biz okurlarıda kendilerine benzettiler..Sözün sözü yazılarınızın çok uzun olması bizi ve birazda sadeleştirilmi..Haddini aştığımı iletir.Selam ve dua ile...
  • 3 Yıl Önce

Yılmaz

Delta varyantı 3 ilde 3 kişide görülmüş bundan dolayı kurbanda önlem alınacakmış.
  • 3 Yıl Önce

Nuran hanım sizin zekanız bize yeter bırak sen abdullahı

sizin bilginiz Allah vermeseydi satınmı alacaktınız saglıgınız bütün mafsalların organların kaç para ödedin Allaha hiç şükretdinmi dünyada insanların yaşam hakkını elinden alanlara yorumcu ne diyor belki görmemezlikden gelmişindir yedigi bombadan kopan ayagı hastanede ayakkabıları elinde kalmış tek bir sözünüz yokmu buna ilmin olsa ne yaparsın bilginlik taslama.
  • 3 Yıl Önce

Kimsem kimim

Nedense kimse ilgilenmedi. Dün gece haberlerde AB'nin çok önemli bir açıklaması yayınlandı. AB Türkiyedeki sığınmacılara Türkiyede iş kurmaları için 23 milyon € verecekmiş. Adamlar iş kursun, dükkan açsın diye karşılıksız sermaye veriyor. Peki bizim esnafın durumu ne olacak? 
  • 3 Yıl Önce

NURAN DEVRES

Yorumcu Abdullah demiş ki 'ilim öğrenmeliyiz. Çok doğru. Ama ilim matematik, fizik, kimya, coğrafya, biyoloji, arkeoloji, oşınografi, etimoloji, psikoliji, teknoloji gibi alanlarda olur. İlim budur. Zaten bunları öğrenmedikçe hiçbir zaman dünyada söz sahibi olamazsınız. Size değer vermezler ve hep "gelişmekte olan ülkeler' arasında kalırsınız ne yazık ki.
  • 3 Yıl Önce

Ferhat

Osmanlıda demokrasinin ve laikliğin temeli "viva liberty" adı altinda meşrutiyet ve tanzimat reformları liberalleşmiş paşa ve sultanlar tarafından atıldi.  
  • 3 Yıl Önce

Dedem Korkut

SENE 2019 ...DİLİPAK NE DEMİŞ.... DİLİPAK'I DUYAN VAR MI , KEŞKE DUYSALARDI... nefslerine değilde , Allahın emrine uysalardı .... 
  • 3 Yıl Önce

Ferhat

Tarsuslu Pavlus ta Tevhidi romalılaştırip Hz. Isa nin ümmetini Roma imparatorluğunun pagan sistemine iman ettirmişti. 
  • 3 Yıl Önce

esabri

Sn.Dilipak nihayet covid'in öldürdüğünü kabul etmiş.Ama hâlâ aşıya karşı.
  • 3 Yıl Önce

ABDULLAH

Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm. Bismillahirrahmanirrahîm. Elhamdulilahi rabbil âlemin vesselatu vesselâmu âlâ Rasuline Muhammed in ve ala alihi ve sahbihi ecmain. NE YAPMALI HER DURUMDA İLİM ÖĞRENMEK ÖĞRENDİĞİMİZLE AMEL ETMEK VE BUNLARI BAŞKALARINA ÖĞRETMEK. TABİ İLİM ŞUDUR ÖĞRENİP HER KONUDA PEYGAMBER EFENDİMİZ SALLALLAHU ALEYHİ VESSELLEM E TABİ OLMAK
  • 3 Yıl Önce

Ömer

Beşer Idim Şаşkın Oldum Yаndım Belki Insаn Oldum Zаhir Nedir Ki Bаtın Nedir Ki Dile Gelmez Bir Sır Oldum Hаkkın Emаneti Bendedir Bende Cümle Аlem Ol Sözünde Gurbet Nedir Ki Vuslаt Nedir Ki Sаnа Çıkаn Bir Yol Oldum .  
  • 3 Yıl Önce

Ömer

Sayın yazar hakikat kimsenin tekelinde değildir bunu böyle bilin kendinizi Sudan çıkmış ak kaşık ilan edip sürekli ona buna sallıyorsunuz Allah aşkına nefsinizi artık temize çıkarmaktan vazgeçiniz.. 
  • 3 Yıl Önce

Ali

Kaliteli insanlar yetistirmeyipte bu milleti bu adamlarin oyuncagi yapan devlet utansin. Bizler bilime ve teknolojiye yon veren bir millet olmadigimiz surece bize daha cok demokrasi getirmek isteyen olur
  • 3 Yıl Önce

Ömer

ABD nin eski gücünde olmadığına inanıyorum .  
  • 3 Yıl Önce

Ömer

İyi işte sende zil takıp oynarsın zaten bu işe üzülmüşe de benzemiyorsun 
  • 3 Yıl Önce

Bir Zamanlar Kıbrıs

543 isimli yorumcu hiç tarih okumuyor
  • 3 Yıl Önce

Veli

Kendi çalıp kendi oynayan tiplerden
  • 3 Yıl Önce

10. köyden

"Onlar hileye başvurdular, Allah da onların tuzağını boşa çıkardı. Allah hileleri boşa çıkaranların en hayırlısıdır." (Al-i İmran 54) Bu ayetin koruduklarından olmak için dua edelim ama öncelikle "iman edenler olarak iman edelim", sonra "aklımızı kullanalım", sonra da gücümüze göre her birimiz ya elimizle, ya dilimizle ya da hiç olmazsa düşüncemizle şeytanilere karşı koyalım.
  • 3 Yıl Önce

Ferhat

Ah şu demokrasi ve laikliğe iman ettiren münafiklar olmasa herkezin rengi daha belirgin olacak.  
  • 3 Yıl Önce

NED, en bilinen siyonist hedefli DEMOKRASİ HEDİYE ETME (!?) ANA VAKFIDIR. yani siyonizm/emperyalizm= DEMOKRASİ!

Türkiyede bu NED in yardım ettiği kuruluşlardan birinin, KEMAL KILIÇDAROĞLU nun 183 no.lu KURUCU ÜYESİ OLDUĞU TESEV adlı kuruluş olması ne kadar ilginç DEĞİL Mİ??? 
  • 3 Yıl Önce

ali

YALAN SÖYLEMEK ALLAHA/KİTABINA İSYANDIR, İSLAMA SALDIRIDIR, TOPLUM DEĞERLERİNİ VE BİNLERCE YILLIK KÜLTÜRÜNÜ İMHA ETMEKTİR!!! 
  • 3 Yıl Önce

Halil

"Birbiriniz ile çekişmeyin, gücünüz düşer ve devletiniz elinizden gider" bu meyanda ayet var herhalde, değil mi sayın yazar?
  • 3 Yıl Önce

YA RABBİ

dün habibinin ümmeti için ağladığını buna şahit olan ashabın herbirinin işin bir ucundan tuttuğunu anlatmış  
  • 3 Yıl Önce

İlbeyhan

sene 2000 ....100 TL =170 litre benzin ...sene 2020 ...100 TL = 14 litre benzin.....yalan rüzgarı...
  • 3 Yıl Önce

boyle gıderse amerıkaya bız demokrasıyle tanıstıracagız

  • 3 Yıl Önce

Nihal

O halde durum kötü savaş başlayacak demektir.Şeytan gözünü Türkiyeye çevirdi Suriyeden sonra zaten bekleniyordu şimdide Türkiyeyi parçalamaya gelecek Gıda teröristi,Virüs üreticisi,Silah üreticisi demokrasi getirecekse durum gerçekten kötü demektir.Geçen günleri çok daha özleyeceğiz sanane be kardeşim sanane biz şeytandan demokrasi velhasıl hiçbirşey istemiyoruz sanane hiç bir ülkede istemiyordur.Dünyanın baş belasından ABD(Siyonizm) var oldukçe hiç bir zaman insanlık dertten kurtulamayacaktır
  • 3 Yıl Önce

Dallı

YAZININ SON PARAĞRAFI.ANLAYAN ANLAR.HERKESE TÖHMET.ÇOK YAZIK.YAZARI GİD GİDEA NLAMAK ZORLAŞIYOR.
  • 3 Yıl Önce

kostik

demokrasi getirdiği ulkeler bügün kan gölüne çevrilmiş.desene yandık ama biz ırak suriye değiliz.abd gibi köksüz ulus olmayan bir toplum değiliz.
  • 3 Yıl Önce

Ahmet Hamdi Kara

Hoca, yirmi yıldır bu ülkesi zatınızın yüzde yüz desteklediği "Siyasal İslam" düşüncesi yönetiyor. Suçu oraya buraya sallıyorsun. Dilsiz Şeytan olmayınız. Slm.
  • 3 Yıl Önce

a

sayın yazar... burda ellerinde dinleme cihazıyla insanların aile mahremiyetini girip, sonrada bunu burda imalı ve iftiralı rumuzlarla buralara taşınıyor.arkasından da ekşi sözlüğe milletin özel hayatını entry olarak giriyorlar.daha kaç kişinin ailesini telefon konuşlarını ve o konuşmalarda verilen banka hesap no"larını alıp, kimbilir neler neler yapıyorlar.adamlar itibar suikastı düzenleyen çeteler gibi.bid kişi de değil takım olarak buraya gelip yorum yapıyorlar.amaç üzüm yemekte değil.bağcı dövmek.ne gariptir ki, defalarca emniyete ve savcılığa gittiğimiz halde hiçbir sonuç çıkmıyor.editörde uyanık olsun.özel hayatımız sürekli telefon ortam dinlemesiyle dinleniliyor.hükümeti bu konuda uyarmanız gerekir.bir çare bulmalı.artık hükümettende iyice soğudum.ekşi sözlüğüde uyardık hatta entryleri açanların ip no"su e-mail adresinden hareketle bişiler yapılması gerekiyor.bunlar yurt dışındaysa şayet suç kapsamına alınıp, suçlu iade anlaşması yasası gereği takibe alınmalı.sana yorum yaptığını zanneden trollerin elinde dinleme cihazıyla daha kimbilir neler yapıyorlar.telefonla dinleme olayı her türlü suitimale açık bir konudur.öyle bununla banka hesap no"su öğrenerek her türlü dolandırıcılığı yapabilirsin.ilginçtir telefonla ortam dinlemesi yapan adamlar burda onur,erdem,şeref,vatan,millet,sakarya" edebiyatı yapıyor.anlayacağınız tek bir tosuncuk yok.piyasa birçok tosuncuklar kaynıyor.ve içişleri bakanı bu konuda aciz hiçbirşey yapmıyor.
  • 3 Yıl Önce

a

sayın yazar dünden bu yana yazdığım birçok şey yayımlanmıyor.hakaret ve küfür olmadığı halde yayımlanmıyor.burda ellerinde dinleme cihazıyla insanların aile mahremiyetini girip, sonrada bunu burda imalı ve iftiralı rumuzlarla buralara taşınıyor.arkasından da ekşi sözlüğe milletin özel hayatını entry olarak giriyorlar.daha kaç kişinin ailesini telefon konuşlarını ve o konuşmalarda verilen banka hesap no"larını alıp, kimbilir neler neler yapıyorlar.adamlar itibar suikastı düzenleyen çeteler gibi.bid kişi de değil takım olarak buraya gelip yorum yapıyorlar.amaç üzüm yemekte değil.bağcı dövmek.ne gariptir ki, defalarca emniyete ve savcılığa gittiğimiz halde hiçbir sonuç çıkmıyor.editörde uyanık olsun.özel hayatımız sürekli telefon ortam dinlemesiyle dinleniliyor.hükümeti bu konuda uyarmanız gerekir.bir çare bulmalı.artık hükümettende iyice soğudum.ekşi sözlüğüde uyardık hatta entryleri açanların ip no"su e-mail adresinden hareketle bişiler yahılması gerekikyor.bunlar yurt dışındaysa şayet saç kapsamına alınıp suçlu iade anlaşması yasası gereği takibe alınmalı.sana yorum yaptığını zanneden trollerin elinde dinleme cihazıyla daha kimbilir neler yapıyorlar.telefonla dinleme olayı her türlü suitimale açık bir konudur.öyle bununla banka hesap no"su öğrenerek her türlü dolandırıcılığı yapabilirsin.ilginçtir telefonla ortam dinlemesi yapan adamlar burda onur,erdem,şeref,vatan,millet,sakarya" edebiyatı yapıyor.anlayacağınız tek bir tosuncuk yok.piyasa birçok tosuncukla kaynıyor.ve iç işleri bakanı bu konuda aciz hiçbirşey yapmıyor.
  • 3 Yıl Önce

hasan

sayın Dilipak ülke büyük bir ailedir devlet ise BABADIR. ailenin resisi adalet ile hükmetmez ve bozgunculuk yapar ise aile fertleri içerde bulamdıkları çareleri aile dışında ararlar bu çok doğaldır denize düşen yılana sarılır aslolan ABD yi su yüzüne çıkarmak değil zaten o gören gözler için görünüyor ASLOLAN İÇ DİNAMİKLERİ SIKI TUMAKTIR" İÇ ADALeTİ SAĞLAMAKTIR yoksa anlatıklarınız malumun ilanıdır aklıolan her kes bilir biliyor ABD DEN kimseye fayda gelmez
  • 3 Yıl Önce

Vhb.

Ne var yani? Sizlerde nakli değil akli kılıflar uydurun olsun bitsin bakalım, O nun muradı nasıl tecelli eder? İnce saz(sivrisinek) dan anlayanlara...
  • 3 Yıl Önce

KEMALİST

ABD, BİZE DEMOKRASİ FALAN GETİREMEZ, ONUN İÇİN DEFOLSUN GİTSİN ,ÜSTLERİMİZİDE BİR AN ÖNCE BOŞALTSIN,!ONUN GETİRECEĞİ ŞEY BİZE LAZIM DEĞİL MUHALEFETTE AYNI GÖRÜŞTEYİZ...!
  • 3 Yıl Önce

emir

sayın yazar amerika bize demokrasi getirecek demişsin de neden getirecekmiş anlatmamış yazmamışsın açıklayayım :güçlü lider var ülkemizde amerika ya yeri gelince cevap veren lider var.bırakalım ak parti de demokrasi istiyor ayaklarını Türkiyemizde güçlü bir lider var onu nasıl devirelim de bize itaat edecek adamları getirelim derdinde amerika o kadar lafı eğip bükmenin anlamı yok
  • 3 Yıl Önce

Murat KOCA

Bunlar gerçek demokrat değil. Nasıl ki İşid İslam’ı temsil etmiyor, ABD demokrasiyi temsil etmez. Bunlar değerleri sömüren vampirdir. fetö tuzağına neden düştük konulu yazsanız tekrarını önleyebiliriz. Allah sevgisi olan, Allah’la kul arasına başka insanın girmesinin şirk olduğunu bilen müslümanlar, nasıl oldu da cemaat, tarikat, şeyh vb kişilerin etkisi altına girebildi? Hz. Peygamber’imizin talep etmediği servet, itibar bu kişilere neden verildi? Hak’kın rahmetine kavuşurken, serveti diye sadece sırtında bir hırkası olan Hz. Peygamber’imizin ümmeti dünya malına nasıl bu kadar tamah eder, başka insanların lafıyla vatanına, milletine ihanet eder hale geldi?
  • 3 Yıl Önce

####

Iraka libyaya afganistana suriyeye demokrasi projelerinde bizde yer aldık..(BOP)...!?! Şimdi sıra sizde,sizede getireceğiz diyorlar..komşularımıza yapılan saldırılarda bop çuların yanlarında olduk..ALLAHTAN REVA DEĞİLDİ O YAPTIKLARIMIZ..GÜNAHTI..SIRTLARINDAN VURMAKTI..Bugünlerin geleceği belli idi....Rahmetli Atatürk ve silah arkadaşları çok dengeli sağlam bir dış siyaset temelleri atmışlardı..şimdi afkurmayı bilmeyen köpekler gibi kapıya kurtları getirdik...ülkeyi bu çıkmaza sokanlar ve yağını kaymağını yiyenler savaşsın şimdi....bu iş önce onlara düşer..yeniçerilik sipahilik sadece ulufe almak için yok......savaşada önden gideceksin canda vereceksin tabiki.........sonuçta aldıklarının faturası can pazarı olarak gelecek önüne...yok öyle milletin garibine senden kalan üç beşi vereceksin savaştada en önde gitsin isteyeceksin......ve zaferdede sen isim yapacaksın...kahraman olacaksın.....bu işler uyanıklıkla olmuyor...namuslu onurlu olup devletinin maaşı ile geçinen kiracıyken öyle vefat eden başbakanları oldu bu ülkenin..milletin sırtından zengin olursun olursunda kahraman filan olamazsın....ALLAH ın adaleti var....hem mal mülk servet hem şan şeref ikisi olmuyor işte...
  • 3 Yıl Önce

Akif

Birgün çıkageldin, karanlık sayılarla Yüzünü kapadılar, rengarenk boyalarla Efendiler dikmişler, taa önceden kılıfı Minareyi çaldılar, tesadüf! inandın mı Ruhunu almışlardı, bu yetmedi onlara Cesedin de lazım, o kirli sunaklara Ne menem şeysin sen, olmaz olasın aşı İnsan değil o kalkan, insanlığın naaşı
  • 3 Yıl Önce

Herkes ait olduğu yere

Dilipak ak partiye oy vermemelidir, akpartinin böyle bir seçmeni olmamalıdır.
  • 3 Yıl Önce

Ünsal

Avrupa ülkeleri ahmak insanlara anlatır gibi fanuslu demokrasiyi hiç ağzından düşürmezler.Oysa ki zulümde şeytanı bile geride biranmışlar.Mesele bu değil bizim avrupayi yaşam tarzını genlerimize kadar içsellemişiz.Ankara metrosuna biniyorum hemen ingilizce anons yapılıyor Uçakla hakkari ye gidiyorum yine ıngiliz e anons merak ediyorum acaba u akta
  • 3 Yıl Önce

Okur

ABD, Türkiye'ye demokrasi getirecem diyorsa getirecektir. ABD dediğini hep yapmıştır. ABD'nin yalanı yoktur. Türkiye'deki muhalefeti destekliyerek getirecektir. Bugünkü Türkiye muhalefetinin ABD olmadan Türkiye'ye demokrasi getirmesi zordur. ABD nasıl ki Suriye'de muhalifleri destekliyerek Suriye'yi demokratikleştiriyorsa Türkiye'de de aynı Suriye'deki gibi yapacaktır. Suriye'de olan ABD müttefiklerinin benzerleri Türkiye'de de mevcuttur. ABD demokrasi götürmekte tecrübeli bir ülkedir. ABD için Türkiye'ye demokrasi götürmek çok basittir. ABD nin demokrasi götürdüğü Suriye'de insanlar huzurlu bir yaşam sürdürmektedir. Türkiye'nin de Suriye gibi demokratikleşmesi lazım. Türkiye halkı şayet önümüzdeki seçimlerde muhalefeti desteklemezse ABD devreye girip Suriye'de olduğu gibi yapacaktır. Türkiye'de de Fırat'ın doğusu batısı vardır. Türkiye'deki Fırat'ın doğusunda da zengin petrol yatakları ve verimli tarım arazileri vardır.
  • 3 Yıl Önce

Mehmet

Bir memleketin dini kurumu liyakatsiz ve torpili insanlardan oluşuyorsa boşverin demokrasiyi kimin getirdiğini.Diyanet torpili en fazla donduğu yer.Gariban hocalar mets ye giriyor siyasilerin ve müftülerin yakınları sınavsız en güzel yere yerlesiyor
  • 3 Yıl Önce

Mehmet

Demokrasiyi egitimli vicdanlı halk getirir o da bizde yok.Nasilsaniz öyle yonetilirsiniz.Torpili helal sayan toplumdan adam olmaz.Sadece benim ise yaramaz oğlum bu dönemde ise girer diye siyasileri destekleyen memleketin yüzde 30 kısmi oldukça demokrasi olmaz.
  • 3 Yıl Önce

aydın

yazarın görüşlerine katılırsınız veya katılmazsın;beğenirsin veya beğenmezsen.okumayın olsun bitsin.ben okumuyorum.neden böyle yazıyorsun demiyorum.adam bu alanda uzmanlaşmaya çalışıyor.bu yüzden illi ki bunları yazacak.
  • 3 Yıl Önce

Kocasolak

Allah razı olsun hocam. Bütün sorun SİYAH BEYAZ görmemizden kaynaklanıyor. Ya bizdendir ya düşman. Bu kafayla gidiyoruz çıkmaz sokağın dibine. Tebliğ ederken EN YAKININDAN dışa doğru yapılır HÂL ile. Biz kendimizi düzeltmeden, kendimiz yaşamadan YAŞATMAK için bol bol laf ile tebliğe soyunduk. Korunması gerekenler sıralamasında ÖNCELİK NEDİR? Sadece bu konuda bile bir KESİNLİK üzerinde anlaşmamız yok. Önce can sonra vatan ve sonra din mi? desem ne dersiniz? Ülkemizde yaşayan her dinden her renkten insanlar var, onlarla BİRLİKTE KABUL ETTİĞİMİZ ne? Yangında ilk kurtarmamız gerekenler sıralaması gibi, saldırıda ilk korunması gerekenler nedir? Hatta SALDIRI nedir? Anlaşabiliyor muyuz? ABD’nin bize saldırmasını saldırı olarak ALGILAMAYAN küçük de olsa bir gurup insanımız var. Onları SUÇLAMADAN ÖNCE soralım, NEDEN? Neden bir insan ülkesinin EZİLMESİNİ ister ki? Irak, Suriye, Libya’da NELER olduğunu gördüğü halde NEDEN kendi ülkelerinde de AYNI şeyler olsun ister? Soralım? Sakin, kibar ve EFENDİCE soralım. Belki bir diyeceği var? Belki bu günkü yaşamının Irak ve Suriye’den bir farkı yok, olamaz mı? Bu durumunu istismar eden Haçlı ajanları, PARTİ simsarları var, Haçlı ajanlarının faaliyet alanlarını daraltan ceza yasaları çıkartalım. Ama ÖNCE birbirimizi dinleyelim, siyah beyaz arasında onlarca renk var onları da GÖRELİM. Herkes cennete de cehenneme de gitmekte ÖZGÜR. Zorlama yok.
  • 3 Yıl Önce

sürgün dünya

Siyasetin öncedende bu kadar kaygan bir zeminde yürüdüğü olmuşmuydu acaba sol siyasette popüleritesi yüksek biri çıkıyor baykal aslında gizli gizli kımız içer teravihe gitmeyenlerin listesini yapardı ecevit zaten boş zamanlarında muska yazardı demeye getiriyor kimsede çıkıp kardeşim bu ne insanlığın önüne bu kadar beyin yakacak analizle çıkılırmı demiyor insan şaşırıyor gerçekten eceviti baykalı severiz sevmeyiz ayrı konu ama bütün bir geçmiş duygusunun üzerinde bu kadar şahsi iniş çıkışlarla oynananarak nasıl bir siyaset üretilebilirki şimdi bu memlekette meseka muhafazakar biri bak evladım chp bizlerden çok farklı bir duruşla sol siyaset yapar ama vatanseverlik bizim tekelimizde değil mesela baykal ne kadar bizim hassasiyetlerimize karşı liderlik düzeyinde siyaset üretsede 1 martta ben buraların insanıyım demiştir tarih öyle oluşmuştur biz artık o tarihi ortadan yaramayız demesin mi yada sol görüşlü bir baba bak evladım yıllarca daha özgür bir vatan düşüncesiyle karaoğlanın arkasında durmaya çalıştık ama tarihin içinde yürümüş koskoca bir devlet yöneticisine hasta ve yaşılık dönemlerinde artık tuvalete gidemiyor altına kaçırıyor yazısı muhafazakar yazarlar değildi hiç ummadığımız dost bildiklerimiz o yazıları yazdılar demesin mi bunları yeni kuşaklar öğrenmesin mi neden siyaset adı altında gencecik insanların tarih ve sistem duygusuyla bu kadar oynanıyor anlamak zor artık
  • 3 Yıl Önce

Oğuz

“Önce mimozalar gelir” … Hani şu kışın ortasında baharı haber veren güzelim çiçekler.. Sonra “bir sabah aniden bütün ağaçların çiçeklerle donandığını görürsünüz” diye devam ediyordu… Ardından insanlara geliyordu sıra: “…Genç kızlar gülüşür sokaklarda. Erkekler daha bir çalımla yürür… Bir bitirimlik, bir delikanlılık edası .... “… Bu yıl İstanbul’a bahar erken geldi. Ve ben bir daha fark ettim ki artık sokaklar çiçek koksa da, kuşlar ötüşse de bu toplum aşkın kokusunu taşımıyor teninde… Biz böyle değildik… En zor zamanlarda, en acılı dönemlerde, en karanlık dönemlerde bile… En koyu siyahlara boyandığımızda bile bir kırmızımız, bir eflatunumuz, keskin bir yeşilimiz, eğlenceli bir mavimiz olurdu…” –Bütün renklerimizi kaybettik… Kirli bir gri, kimliksiz bir kahverengi her yeri kapladı…
  • 3 Yıl Önce

Yalnız Kurt

UĞUR MUMCU BU YAZI YÜZÜNDEN Mİ KATLEDİLDİ.... MOSSAD +CIA , dokunan yanar.... FETÖ gibi... İşte Uğur Mumcu’nun 7 Ocak 1993 tarihinde Cumhuriyet’te yayınlanan “Mossad ve Barzani” başlıklı yazısı: Ortadoğu'nun karanlık bir kuyu olduğu her gün biraz daha anlaşılıyor. Kanıtlanan son ilişkiMOSSAD-Barzani ilişkisidir. MOSSAD,İsrail 'in gizli istihbarat örgütüdür. Bu örgütün, Kürt lideri Molla Mustafa Barzani ile ilişkileri olduğu söylense daha önce kim inanırdı? Barzani 'nin CIA ile ilişkisi artık belgelendi. Kimse bu ilişkiye, "Hayır olmadı" diyemiyor. CIA-Barzani ilişkileri biliniyordu da MOSSAD-Barzani ilişkileri bilinmiyordu. MOSSAD' ın Barzani ile ilişkileri Londra ve Sydney'de yayınlanan "Israel 's Secret Wars-A History of Israel's Intelligence Services" adli kitapta sergileniyor. Kitap, İngiliz The Guardian gazetesinde 1984 yılından bu yana Tel-Aviv muhabirliğini yapan Ian Black ve Washington'daki Brooking Enstitüsü'nde çalışan öğretim üyesi Benny Morris tarafından yazılmış. Kitapta MOSSAD-Barzani ilişkileri, İsrail Dışişleri Bakanlığı ve MOSSAD yazışmalarına dayanılarak açıklanıyor. Önsözde, kitabın yayından önce İsrail ordu yetkilileri tarafından da incelendiği yazılıyor. * * * Kitapta 1967 Arap-İsrail Savaşı 'ndan sonra, MOSSAD 'ın Kürtlerle ilişki kurduğu (sayfa.327), Mısırlı ünlü gazeteci Hasan el-Heykel'in İsrailli subayların Kürtler aracılığıyla Irak 'tan radyo bağlantıları kurduğunu 1971 yılında açıkladığı anlatılıyor. 1969 yılı Mart ayında Kerkük petrollerine yapılan saldırının da İsrail tarafından yapıldığı açıklanıyor. 1972 yılında imzalanan Sovyet-Irak Dostluk Antlaşması 'ndan sonra İran Şahı ABD Başkanı Nixon ile gizli görüşme yapıyor; bu gizli görüşmeden sonra CIA tarafından "Kürdistan Demokratik Partisi"ne üç yıl içinde 24 milyon dolar gönderiliyor. Barzani 'nin Irak rejimine karşı ayaklandığı yıllarda, ABD-İsrail-İran üçlüsü bu ayaklanmayı destekliyor. Barzani-ABD ilişkileri, ABD Dış işleri eski bakanı Henry Kissinger eliyle yürütülüyor. MOSSAD-Barzani ilişkileri de İsrail 'in Tahran 'daki askeri ateşesi Yaakov Nimrodi (MOSSAD Ajanı) aracılığı ile gerçekleşiyor. Nimrodi 'nin üstlendiği görev ilginç: Nimrodi Sovyet silahlarının Barzani 'nin eline geçmesinde rol oynuyor. (sayfa. 328-329) Kitapta, MOSSAD'dan Kürtler 'e 50 milyon dolar para verildiği, ABD kaynaklarına dayanarak açıklanıyor. (sayfa.328) * * * 70 'li yıllardaki bu ilişkiler bugün sürüyor mu? Kitaba göre sürüyor. "Körfez Savaşı sırasında Irak 'ın attığı Scud füzelerinin Tel-Aviv'e düşmesi üzerine bu ilişkiler yeniden başladı. (sayfa.521) Baba Molla Mustafa Barzani ile kurulan ilişkiler, simdi de oğul Mesud Barzani ile sürüyor. MOSSAD, Barzani'ye Avrupa kahvelerinde çekler vererek bu desteği sürdürüyor. Kitapta, Mesud Barzani'nin İsrail 'e gizlice giderek yardım istediği yazılıyor. Bu ilişkiler sürüyor ve anlaşılıyorki daha da sürecek...Gizli yollarla sürecek, açık yollarla sürecek... İlgi belli... Ilişki de belli... Kürtler sömürgeciliğe karşı bağımsızlık savaşı yapıyorlarsa ne işi var CIA ve MOSSAD 'ın Kürtler arasında? Yoksa CIA ve MOSSAD, antiemperyalist savaş veriyorlar da dünya bu savaşın farkında değilmi? Uğur MUMCU( Cumhuriyet, 7 Ocak 1993)..... rahmetli mumcunun dedikleri bir bir çıktı....sırf Barzani değil , bütün etnikci Kürtler başta PKK PYD Amerika'nın KARAGÜCÜ oldu..... İSRAİL BAYRAĞINI SECCADE YAPTILAR....
  • 3 Yıl Önce

Yalnız Kurt

Milli eğitim bakanlığında tuhaf ihaleler ....görme engelli öğrenciler için video hizmeti alım işi ihalesini merkezi Malatya da olan ARICILIK - HAYVANCILIK şirketine verdi... münasibi , özlenen gençlik için demişlerdir belki de ...artık hiçbir şey şaşırtmıyor .... eski değerli bir DEVLETLŪNÜN veciz ifadesiyle , AT İZİ, İT İZİNE KARIŞTI...Allâh , sonumuzu hayreylesin...
  • 3 Yıl Önce

Erhan

"HDP de demokrasi istiyor , ak parti ve Kadem de...." Yani "güya bunlar mi getirecek. ! ...." diyorsun. Ama kadem i bile katarken, CHP yi ayrı tutmussun. Niye. !? Zaten Biden de, "ak partiyi devirmek icin ,muhalefeti desteklemeliyiz" derken kastettiği ve iktidara getirmek istedigi herhalde SP değildi . Bak yaptiklarini siraladigin ABD ile bu noktada birlesmissin
  • 3 Yıl Önce

Jasminatk

Allah bizleri bunların getireceği şerlerden korusun amin amin
  • 3 Yıl Önce

AHMED

Kaleminize sağlık Hocam.Amerika kendisiyle işbirliği yapmayan liderleri diktatörlükle yaftalıyor. Seçimle işbaşına gelmiş bir lidere diktatör denemez. Ama hocam kafamız karışıyor. İstanbul sözleşmesi, hayvan hakları, süresiz nafaka gibi halkın memnun olmadığı kanunlar kim için, kiminle istişare edilerek çıkarılmış. Hükümet bu konulardaki eleştirilere kulak tıkıyor. 3 gün evli kaldığı kadına ömür boyu haraç vermek bizim geleneğimizde var mı? AK Parti 2023 seçimlerinde bu yüzden çok oy kaybedecek.
  • 3 Yıl Önce

ABD uydusu?

ABD Türkiye'ye demokrasi getirme adımını ilk olarak 1950 yılında attı. Ögünden bugüne ABD ye rağmen bir iş yapamaz, kendi başımıza karar alamaz olduk.
  • 3 Yıl Önce

omer baba

hedefleri tayyib kardesimizi devirmek allah firsat vermesin
  • 3 Yıl Önce

Mehmet Ali

Dön dolaş yine Aşıya bağlamışsınız.
  • 3 Yıl Önce

Veli

Nasılsanız öyle ..... Her toplum gelecegini kendi hazırlar...
  • 3 Yıl Önce

İlbeyhan

KANUNU ESASİ   Kabul Tarihi: 7 Zilhicce 1293 (23 Aralık 1876) Düstur, Birinci Tertip, Cilt 4, s.1-40.     Memâliki Devleti Osmaniye MADDE 5.- Zatı Hazreti Padişahının nefsi hümayunu MUKADDES ve GAYRI MESÛLDÜR.... MADDE 6.- Sülalei âli Osmanın hukuku hürriye ve emval ve emlâki zatiye ve madâmelhayat tahsisatı maliyeleri tekâfülü umumi tahdındadır..... Osmanlı anayasası böyle diyor .... oysa Kur'ân enbiyâ sûresi 23.ayet'te ; ,"O , YAPTIĞINDAN MES'ÛL OLMAZ, ONLAR ise MES'ÛLDÜRLER ".... diyor ....mes'ûl olmayan , sorgulanamayan sadece Allâh'tır , yaradandır ....
  • 3 Yıl Önce

FETÖ ve PKK LI TERÖRİSTLER AYNI ZAMANDA CIA AJANI DIR! TÜRKİYE'YE TESLİM ETMEZLER

HABERE BAKAR MISINIZ! MİT, FETÖ'NÜN EN KRİTİK İSMİNİ YAKALA MIŞ MIŞ GETİRMİŞ MİŞ. FETÖ'NÜN EN KRİTİK İSİMLERİ ABD VE AVRUPA ÜLKELERİNDE DEĞİL Mİ? ORALARDAN BİR TANE BİLE TERÖRİST TESLİM EDERLER Mİ, GETİREBİLİR ...
  • 3 Yıl Önce

mesut kantacı

Allah razı olsun
  • 3 Yıl Önce

Uyanıklar bir şey söylüyorsa yer kapma telaşı var

Geçen bir yazıda eger tilki vaaz veriyorsa, gözünüz tavuklarda olsun diyor. biir bankanın önünde üç kişi sıradayız bankanın açılmasını bekliyok ççok az zaman var biri çıka geldi arkadaşlar sırayı düzenliyelim diye, dedimki şurda üç kişiyiz yaşlı kadın ben bir kişi daha var geç sıraya sonradan gelen niye celelleniyon diyor, dünyada onlardan çok var haram zadeler görünüşte efendiler, bir tatlı su, birde acı su görünüşte aynı tadı ayrı, görünnüşüne insan diye aldanma önce tanı.
  • 3 Yıl Önce

Şahika

Haçlı şeytanlar sürüleri, ağuyu altın tas içre sunarların uzmanları, bizde balı altın tas içre sunarların uzmanı olmalıyız ama nasıl olacak onu da bir zahmet, kitap yüklü bol diplomalılarımız yapsın bir zahmet, tabii münâfık olmayanları..
  • 3 Yıl Önce

Mehmet Şerif (yorumsuz)

Bir Gece Ondört asır evvel, yine bir böyle geceydi, Kumdan, ayın ondördü, bir öksüz çıkıverdi! Lâkin o ne hüsrandı ki: Hissetmedi gözler; Kaç bin senedir, halbuki, bekleşmedelerdi! Nerden görecekler? Göremezlerdi tabî'î: Bir kere, zuhûr ettiği çöl en sapa yerdi. Mehmet Akif Ersoy
  • 3 Yıl Önce

Mehmet şerif

Değerli hocam dünyanın efendilerinin elindeki en büyük kukla olan ABD den ne bekleyebilirsiniz? Cevabı tek kelime: BOZGUNCULUK aslında insanlığa ve tabiata da verdikleri tek şey bu. Zannımca ABD Türkiyeye demokrasiyi getirme amacında değil. Bizden istedikleri bir şey var. Ve bunu yapmaya bizi mecbur etmek (İnşallah buna boyun eğmeyiz) ABD yi anlamak için ABD ye ruhunu veren Yahudileri anlamak lazım. Onlar uğraşa dursunlar. İnsanlar çaresiz olabilir, şuan bizim olduğumuz gibi. Duymak istemedikleri ve görmek istemedikleri Allaha c.c alemlerin rabbiyle savaştıkları güçlerinin yetmediği o yoksa ne Abdurrahman ne Mehmet ne de Ali. Eserler sanatçılarını anlatır. Herkes yüzüne bir baksın.Yüz diyorum çünkü yüzümüzde bütün yaptıklarımızın sonucu vardır. (herkes eserine bakabilir mi? Veya eserinden mutluluk duyabilir mi? ) Allahın verdiği esenlik ve mutlulukla kalın.
  • 3 Yıl Önce

Oğuz

TERSİNE BEYİN GÖÇÜ MUCİZESİ: Türkiye'nin son yıllarda yetiştirdiği en büyük beyinlerden TOSUNCUK lakaplı Mehmet Aydın, tercihini vatanından yana kullandı...
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23