• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Deva ve Gelecek’e zor soru!

60 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Sadık ERTÜRK

İstanbul sözleşmesinin iptali doğru ama nafaka meselesi. Boşanan ailelerin çocuklarını icra yoluyla görmesi zulmü hala devam ediyor. Bu konuda bir adım atılmadı. Yetkililere hatırlatarak hayırlı bayramlar diliyorum
  • 3 Yıl Önce

ismet badem

Davutoğlu açıklama yapmıştı istanbul sözleşmesi hakkında. Sözleşmenin lgbt'yi meşru göstermediğine dair ilgili AB kurumundan yazı almak mümkünmüş. Ayrıca şu anki sıkıntıların kaynağı fatma şahinin canhıraş bir şekilde çıkarttığı 6284 kanunuymuş.
  • 3 Yıl Önce

Gerçek Adalet

Gelecek ve Deva partilerine zor soru derken, Ülkeyi yönetmiyorlar. Siz yöneten Ak partiye beni niye mahkemeye verdiniz diye sorma cesaretinde bulunamıyorsunuz? Birde sürekli lgbt den bahsederek onları gündem de tutarak onların gür sesle varolduklarını göstermelerine sebeb oluyorsunuz. Lgbt nin erken dönemde tedavi edilmesi gereken bir sapkın hastalık olduğunu düşünüyorum! Bu insanların ailelerine Allah yardım etsin. Çocuklarını bu kötü işten kurtarmaya güç versin. Benim ne akrabalarımda ne yakınlarımda böyle kimse yok Allah a şükür. Ama sokak da görüyorum o zavallı hallerine acıyorum. Bir müslüman olarak yüce rabbimden, onların o kötü yoldan dönmelerini niyaz ederim. Devletimiz onlara ilgi göstererek rehabilite ederek gerek ilaç gerek psikolojik destek vererek, elinden geleni yapsa ne kadar kişiyi kurtarsa kardır! Onlara nefretle bakınca azalıyorlar mı? Yoksa onlar, hastalanınca kaza geçirince Dr lar ölüme mi terkedecekler?
  • 3 Yıl Önce

Seyfettin

selam güzel insan lBGTİ Konusunda çoğu insan akıl sahibi bile değilken fikir sahibi oluyorlar biraz ahlak sahibi olmak bakış açısını değiştirir. %99,5 nun Müslüman!! olduğu iddia edilen bir ülkenin kitabı mukaddes olan Kur'an bu konuda ne düşünüyor dersiniz? Lut kavminin helakine sebep neydi? Neden Allah Resulü ben güzel ahlakı tamamlamak için geldim dedi? Eyyy zavallı abd ve ab yardakcıları onların ne düşündüğü hiç önemli değil. Allah ne diyor ona bakın, anlamıyorsunuz değilmi? Neyi anladınız ki? Bu ahlaksızlık konusunda istisnasız herkes ile tartışmaya hazırım. İÇİMİZDE Kİ BEYİNSİZLER YÜZÜNDEN BİZİ HELAK ETME ALLAHIM
  • 3 Yıl Önce

Yerli Vatandaş

"Yerli vatandaşa" teşekkür ederim. Az bile yazmışsınız. Ülke yönetimi çok kötü.
  • 3 Yıl Önce

anticappitalist bey

müslümancı değilsiniz ha? yüreğinizde tepeler dağlar gibi sosyalizm aşkı oldu sizin hep, bilmiyormuyuz?
  • 3 Yıl Önce

Yılmaz

lgbtci Hollanda, macaristanın ab de yeri yok demiş fırsat doğdu Türkiyeye macaristanı çıkarırlarsa onlardan doğan boşluğu doldurur!.
  • 3 Yıl Önce

Vatandaş

Benim safım belli! Hukuksuzluğa, adaletsizliğe ve sapkınlığa karşıyım.
  • 3 Yıl Önce

Yılmaz

Partiler arasında danışıklı dövüş ile iyi kötüyü oynuyorlar sanki.  
  • 3 Yıl Önce

Polat

Hatırlıyorum da Trump suud ların yanına gitmişti ben o zaman dedim ki Suudlar bizi sattı ondan sonra Trump Suudların parasını alıp gitti. Bu olay nedense bana hatırladık geliyor.
  • 3 Yıl Önce

Hikmet Yılmaz

AŞI olursun veya olmazsın o senin bileceğin iş. Erdoğan ve ekibi kendilerini yırtarcasına mücadele ediyor sen aşının zararlarını anlatıyorsun . Hatta Ordu mensuplarına yapılmasını ihanet sayıp aklınca Ordu'muza akıl veriyorsun. muhalefet sar'asına tutulmuşsun. Yeter artık.
  • 3 Yıl Önce

Yılmaz

Açtın kapıları aldın bulgarları içeri parklarda bahçelerde fuhuş yapıyorlar diye verip veriştiriyordu özal'a herzaman yaptığı gibi gün geldi tarih'i tekerrür ettirdi doğru yada yanlış bu bir ikincisi elalemin macar başbakanı çekyanın cumhurbaşkanı (gayri müslim olarak biliyorum ancak duruşları öyle değil) lgbtye şiddetle karşı çıkıyor AB yi karşılarına alma pahasına, müslümanlar!? onların gösterdiği duruşu net olarak göstermiyor bugün dediğimiz diğerini tutmuyor. Eğer siyaset, tüm siyasetçilerce! böyle yapılmaya devam ederse ki gidişat öyle gösteriyor ben bu oyunda olmayacağım inşaallah.
  • 3 Yıl Önce

Murat Koca

sana dedim hocam, yat kalk lgbt yaz sen. başka konular hem seni aşıyor, hem en büyük düşmanımız sayısı muhtemelen 50bin bile etmeyen lgbt LOBİSİ. Dolar, kira, geçim derdi almış başını gitmiş, tarım bitmiş, diplomalıya bile iş kalmamış, siyasetçi-mafya-iş adamı halaya durmuş. bunlar basit, geçici işler. hele bir lgbt canavarını yenelim.
  • 3 Yıl Önce

Malkoç

eskiden evlerde , dükkanlarda , arabalarda , makam koltuklarının arkasında "BUGÜN ALLÂH İCİN NE YAPTIN" , "HUZUR İSLÂMDADIR " , "RÜŞVET ALAN DA VEREN DE MELÛNDUR " yazardı.....şimdilerde kayboldular .... HUZURU , BİSSÜRÜ YERDEN HUZUR HAKKI ALMAKTA BULDULAR .... maskeler düşünce ....hırsızlıklarını , oyunlarını , sahtekârlıklarını görüp , karşı çıkanları da "DİN DÜŞMANI " deyip linç ettirmekte çekinmezler ....
  • 3 Yıl Önce

sürgün dünya

muhafazakar medyadaki bazı çelişkileri eleştirmiştim..  belli olmaz ters köşe yapma naber öyle diyordun böyle oldu deme heyecanı toplumumuzda çok yer tutmaya başladığı için bilmiyorum neyse kadın programlarına çıkanlardan biri belki birgün bu konuyada el atar yayınlansın diye görümcem pilav tarifi ve bir mektup yazmış 
  • 3 Yıl Önce

Demirhan

Yazar aşırı bir gurur ve kibir içinde kendisini dev aynasında görüyor. Kendinden başkasını beyenmeyen bir tip buda bir felaketin habercisidir.
  • 3 Yıl Önce

YA RABBİ

fetö borsasının fetö ile haklı mücadeleyi baltaladığını söylüyor sabahattin önkibar..hani insan kurşunu ilk yediğinde olayın sıcağı ile acı hissetmezmiş de yaranın acısı biraz zaman geçtikten sonra ortaya çıkarmış ya......fetönün ne olduğunu kamil manada geçen cumartesi hz ali.nin ölümüne ağlarken farkettim...Allah.ım mülkünü koru....
  • 3 Yıl Önce

Mehmet Yapma dilipak.

Biz kabalistlerden çok geçtiğimiz için oy verdik ama kemalistleri aratır oldu dindarlar.Ecevit ve sezer gibi adaletli ve müslüman gibi liyakat ve vicdan diye oy verdik.Ecevit kpss yi getirdi sezer 30 tane hizmetiysen 2 tanesini kabul etti.Luks arabaları değil iki tane eski arabayı tercih etti.Dilipak devletin dini adalettir.Parti devletledir adalet tahlile çıkarsa halk zulüm görür.
  • 3 Yıl Önce

Mehmet

Birincisi istanbul sözleşmesinin maddesi kaldırılmadı. (Çünkü kökten kaldırıldı. köten kaldırmayı kabul etmiyoruz) Ikincisi gelecek ve deva ak partinin yanında yer alarak neden kötü gidişe ortak olsun (CHP'nin yanında olup, istanbul sözleşmesini geri getireceklerle birlikte olunmalı).Ucuncusu milli görüş gömleğini çıkaranlara işimiz olmaz (Mililg örüş gömleğini hiç giymeyenlerle işimiz olur. Bir de birilerini 'Aaa bak bu milli görüş gömleğini çıkardıım diyor ama aslında çıkarmamış, vurun bunlara' diyenlerle işimiz olmalı. Onlar güzel insanlar.).Adalet ve liyakat istemek nezaman hollandanin yanında oldu (Biz katar'a düşmanız. hollandanın yanındayız.).Kanal istanbul u yaparken neden ingiltere hukuk sistemi garantör oluyor (Bizim hukukumuz ingiltereden alınmadı. biz şeriatila yönetiliyoruz. onun için ingiltere garantör olamaz. keh keh kah)   
  • 3 Yıl Önce

DEVA ve GELECEK

FETÖ'NÜN DOĞURDUKLARI
  • 3 Yıl Önce

Namyelüs

İnsanoğlu cennetten neden kovuldu?'Hiç akletmiyor musunuz?...Şeytan sizi güzel sözlerle kandırır' dedi Allah.
  • 3 Yıl Önce

Neriman

Zamanında lbgt yi Erdoğan çöpe atınca, CHP Danıştay'a gitmiş miydi?
  • 3 Yıl Önce

emir

çok yakışıksız ve yersiz yazılar okumaya başladık çok okumakla bu işler olmuyor gibi bilgili olmakla olmuyor anlaşılan. öyle anlaşılıyor ki olgun olmak hoşgörülü olup sevilmek sayılmak daha güzel bir şey olsa gerek
  • 3 Yıl Önce

Ademoğlu

Sayın Dilipak ağabey Allah razı olsun...Halkın ekserisi sizin gibi düşündügü kanaatindeyim...Son yıllarda halkımız takiyelerle dolu bir ülkede büyük aldatmacalarla karşılaştı..Halkımız tecrübe kazandı..Bu saatten sonra bu milleti kandırmak kolay olmayacaktır .Artık insanlar kolay kolay inanmıyor ve sorguluyorlar..Bir müsibet bin nasihatten iyidir ..ama bizler bu zaman zarfında binlerce müsibet gördük .Allah bizlere bizler gibi görünenleri ifşa etti..Kavramlara ve kişilere itaat ve sempatinin sonunda insanın başına neler geliyormuş gördük...Allahın adaleti işleyeceğinden hiç şüphem yok .yeterki bizler toplum olarak ve bireysel olarak af dileyelim yaradandan ve kendimizi ,nefsimizi samimi bir şekilde sorgulayalım..Allah hakka teslim olanlarla beraberdir..
  • 3 Yıl Önce

zekeriya geçgel

allah senden razı olsun.fikirlerinle bizi aydınlatıyorsun selam ve dua ile
  • 3 Yıl Önce

Yerli vatandaş

Önce Akite teşekkür ediyorum.SANSÜR uygulamadigi için..Şımdiki zamanda aksi görüşlere yer yok.Yandaş medyamiz PADİŞAHIM ÇOK YAŞA modunda.Derdini sikıntısini dikkate alan ne medya nede akpartili yetkililer var.Sorun şuki akpartide reiste yenilikci ve reformcu ozelligini kaybedeli cok oldu.Tam.bir devlet partisi olma yolunda.C.h.p nin ancak yapacagi kotulukleride akparti yaptı..Birkaçi,_Ulke YOLGECEN hanina döndu.kendi vatanimda yabanci ve 2. Sinif vatandaş oldum.Binlerce yillik törelerimizi kaybettik,AMAZON kabilesine dondük.Ev hayatindada iş hayatindada kadinlarin üstunlugu,dokunulmazligi var.Aile reisi kavrami sizlere ömür..Bir ülkeyi ancak ÖZEL SEKTÖR yukari çıkarir.Devlet iş kapısi görülürse .VAY O ÜLKENIN haline.Parasi olan yatirim yerine dövize ve faize yönelirse vay o ülkenin haline.Yillardir patinaj yapiyoruz,faiz ve döviz KISKACINA girdik,yapilan birsey yok.Evet eskiden şöyleydik ,böyleydik,o rezil ve yoksul ,caresiz yillari biliyoruzda ,onlar geçmişte kaldi.Gençler vizyon,umut,aş,iyi bir yaşam istiyor,buda dogal olan..Benim oglum dahi geçmişle degil bugüne ve avrupaya bakiyor..Gecmisle avunmak bi fayda saglamiyor.Ozel sektör bu duragan halinden çikmazsa ,işsizlik ve umutsuzluk artarsa ,biz ensariz,yok şöyleyiz boyleyiz gibi boş laflari gençler YEMEZ..Sen sikintida olan gençlerle ilgilenmez ,gider milyar dolarlari vatanindan kaçanlara harcarsan ÜLKEYEDE,GENCLEREDE yazik edersin..Birakin hamaseti ey reis ve yetkisiz yetkililer ,! bi zahmet vatandaşa kulak verin.Etmeyin eylemeyin.
  • 3 Yıl Önce

Rıza

üstad bir parti kur arkanda yürüyelim diyecem ama kimsenin garantisi yok... şura yok... kimsenin net programı yok... hedef yok ... hamaset var...
  • 3 Yıl Önce

sürgün dünya

adam senin gözünde fasık olabilir tamam fısk üretmeye çalışıyor diyelim getirdiği habere hemen inanmayıp araştıralım 
  • 3 Yıl Önce

Rasim b b

Sayın yazar, bu ulkede muslumanlik diye bi sey yok , hele yuzde 99 lafı tam tuhaflik.Ya basta tarikatlar dahil hic birinin sesi cikmiyor iş oy verdikleri parti hukumette olunca her harama kilıf var.Lgbt ye acikca feminizme vb yasalara hic bir tepki gostermeyrn bir musluman tipi..Cek zikrini eg basını tamam pasif musluman sessiz kal kimseye karisma hatta ogluna kizina bile söz soylemek yasak cokk sevdikleri hokumet yaptı bunlari.
  • 3 Yıl Önce

M. Arpacı

Ana muhalefet yalan haberlerle ve milli herşeye karşı çıkarak ülkeyi ele geçirmeye çabalıyor. Şu saraya çıkan CHP li bulunmadan sayısız yalanlar ortaya çıktı. Bizim inancımızda büyük şeytan ve ona uyanlar da aynı yolu tutar. Euzübillahimineşşeytanirrecim.
  • 3 Yıl Önce

Yerli vatandaş.

Sayin Dilipak ,katilmadigim,itiraz ettigim çok yaziniz olsada,dünkü LİDER FETİŞİZMİ yaziniz çok önemli ve tamda bugünün en büyük sorunu.Sonuçta iktidar ve çevresi bu yazınizi dikkate almazsa kendine ve ülkeye YAZIK olur.Onlar gider,kimlerin gelecegi ortada.Dediginiz gibi başkasınin yanlışlari bizim yanlişı DOGRU yapmaz.Kurdu ,çakali yaptıklarindan dolayı suçlamak komik ve akıl dışı.Onlarin isi o..Dinini ve vicdanini kaybetmiş ,sadece bu dunya icin debelenen aydin ,çagdaş insandan islami hassasiyet beklemek beyhude ve boş bir durum.Fakat ya bizimkiler ?onlarda 10 dogruya 9 yanliş yaparsa,bu yanlışlarida dogru sanarsa,ben dogruyum yanlış yapmam derse,artik kendine oy veren secmenini bile dikkate almazsa,hamaset ve lafla milleti kandiracagini sanmaya başlarsa ,kaybetmeye başladigininda FARKINDA olmaz ve bilinen SONA gider.
  • 3 Yıl Önce

Mustafa

ALLAH VE RESULUNU KENDI NEFSI, EVLATI ,MALINDAN COK SEVMEYENLER , ISLAMA KATACAGI PEK BIRSEY YOKTUR. HAVADA UCSA DA
  • 3 Yıl Önce

NURAN DEVRES

Sakarya Üniversitesi haddini aşmış. Umarım chp onun hakkında suç duyurusunda bulunmuştur. Ne yani bir doktor hasta eşcinsel ise onu tedavi etmeyecek mi? Elbette cinsiyeti, ırkı, milliyeti ne olursa olsun edecek. Hekimlik budur. İhtiyacı olan herkese tedavi sunacaktır. Katile de, iyiye de kötüye de. Ayrım yapmaz yapamaz. Sakarya Üniversitesi nasıl birilerinin elindeki buna cüret ediyor? Siz Covid aşısına, LGBT ye karşısınız diye istiyorsunuz ki herkes karşı olsun ve hükümet de sizin istediklerinizi yapsın. Hele benim gibi düşünmüyorlar diye bazı partileri eleştirmek çok tuhaf. Kendi kanaatinizin yanlış olabileceği hiç aklınıza gelmiyor mu? 13 yaşındaki bir kızla evlenen bir erkeğin LBGT den bin kat daha sapık olduğunu düşünmüyor musunuz? Aslında bu tamamen pedofiliye girer.
  • 3 Yıl Önce

Yerli vatandaş

Biz c.h.p seçmeni gibi BAGNAZ ve YOBAZ degiliz.kuzu kuzu gidip ayni yere mührü basmayız.SORGULAMA diye insani bir durum var.Yüksek faize karsıyim demekle yuksek olan düsüse geçmiyor.Aksine dahada artıyor.Zamansiz ve gereksiz yerde M.B baskanini görevden aldinda ne oldu ? .Tablo dahada bozuldu.Faizlerde dolarda yükseldi.Şimdi soruyorum,Reise yanlış yaptin diyen bir MÜRİT oldumu ?.Tabiki hayir.Reis lider yanlış yapmaz diyen MÜRİTLER çevreyi sarmış.Büyuk hataları bizzat LİDER yaparsa,ve bunlara itiraz eden olmazsa ne olur? .mega projeler,büyük yatirimlar milyonlarca geçim derdinde olan insanlara hiçbirşey ifade etmiyor.İş ,aş, derdinde, suriyeliler sayesinde daha çok kira,daha az ücret alan,veya sigortasiz ve düşük ücreti kabul etmeyen milyonlarla DALGA geçmek akpartiye kazandırmaz,KAYBETTİTİR.
  • 3 Yıl Önce

Dedem Korkut

bünye cerâhat üretiyor .....sağdan soldan patlıyor ,pansuman yapıyorlar .....ama vücut üretmeye devam ediyor , çünki hastalık genetik ..... biât , itaât , sadakat , tebâ , onun bunun kulu , tebâsı ( Allah'a değil , kul'a kulluk ) dalkavukluk , çökme vs vs vs .....herşey var bir şey yok ,o da EHLİYET , LİYÂKAT..... bu arada iki şeyin ebatları büyüyor , şaşaâ, gösteriş , altın yaldızlı varaklar.... Vatandaşın kazancı erirken , işsizlik %30 u bulmuşken bayrak ve camîler büyüyor..... parayı biz alıyoruz , size devasa câmîler ve bayraklar veriyoruz daa ne istiyorsunuz nankörler diyorlar... Çalmayın yeter.....ezan da bayrak da bizim ...
  • 3 Yıl Önce

sürgün dünya

medyatik dediğimiz toplum önünde olan insanların toplum ile bilgi yada duygu alışverişlerini siyasi duruşlar üzerinden yürütmeleri çok zor bir şey olmalı hele bir çok insanın tv sunucusuna canlı yayında ayşe hanım fatma hanım ben yarın boşanma dilekçemi size getireceğim dediği bir ülkede yada ayşe hanım karşı tarafın yemin etmesini istiyorum dediği bir ülkede ki dahası var sunucunun o an bıyık altından gülerek dilekçeni gerekli kurumlara verirsin dedikten sonra ne yapıp edip eski kocasının sesi güzelmidir görümcesi pilavı iyi yaparmı gibi magazin sorularını kışkırttığı bir ülkede herbiri ayrı alem(kainat) olan insanlarla gazeteci kimliği üzerinden ilişki kurmak..toplum onlardan büyük resim istermi evet ister bunu derli toplu ifade edemesede olayların çekimgücünde boğulmamak adına ister peki bu resmi onlara olabildiğince verebilme gayreti takdire deger bir şeymidir tabiki öyledir ama şöylede bir nokta vardır büyük resim de (yani büyük resme odaklanma çabası) bazen insanı esir alır yani tabiri caizse onunda bir dili vardır ve şurada biri sadece ev kirası yüzünden boşanacakmış bırak şimdi büyük resme bak der mi evet der peki sonra ne mi olur bir bakarsınız toplum bütün kesimleriyle neyi nereye koyacağı konusunda bocalamaya başlamış sözü illede siyasete getirecek olursak elbette insanlarımız ak parti ile büyük kazanımlar elde etmiştir yeniden özallı günlerin tadını almıştır ama bir yandanda nasıl olduysa olmuş aile yapısı son yıllarda büyük yıkımlara uğramış birazda böyle şeylere kafa yorması gereken ve gazeteci yazar kanaat önderi denilen gözönü insanları sanki çoğu büyük resmi görme telaşından bu alana gelemiyorlar seslerinin gitgide mekanik dönüşümlere uğradığını sanki farkedemiyorlar anlatılması en zor konulardan biri olduğu için hayal kurma moduyla şöylede diyebiliriz bürokratları geçtik hergun ekranlara çıkıp ben sadece gazeteciyim derken büyük resmi anlatanları yolda bisikletle giderken yada minübüs beklerken görmeyi ne çok isterdik değil mi böyle bir ülke hayal edebiliyormuyuz ah nerdeee elbette insanların taşıdığı yük oranında giderleri ihtiyaçları olur bir yaşam kaliteside sözkonusu olur bu ayrı bir konu ama büyük resmi görmenin karşılığının hayatın olağan akışı dediğimiz akışında bir yeri vardır ve o yer bazen bir safta sımsıkı durmak bazende o safta olmasada bir mazlumun sesini gerekirse o saflara karşıda haykırabilmektir günün sonunda da çoğu zaman plazadan değil minübüs durağından ses verebilmektir
  • 3 Yıl Önce

Gaffur

Hocam internet ten sayfanızı hanım lar da okuyor ..direkt ibne yazilan başlıklar hoş olmuyor ...
  • 3 Yıl Önce

Yerli vatandaş.

Başkasinin yanlıslari ,bizim yanlışlari dogru yapmaz..Mesela suriye olayinda tuzaga düstugumuzü,sınırlari açmakla,milyonlarca insani iceri almakla çok vahim hata yapildigini,hem suriyenin ,hem Türkiyenin nüfuz yapisini bozdugunu reise söyleyecek emir kulu olmayan bir insan neden yok.Bu rezaleti,ulkeye her konuda buyuk zarar verecek bu hatayi,yok ensar yok muhacir lafiyla kimi kandıriyorsunuz..Ekonomik,sosyal,külturel tabloyu dahada bozma ,nüfuz yapisini bozma,kamu sagligi ve güvenligine darbe gercegini ,kosullarla alakasi olmayan ensar ,muhacir örtüsüylemi örtecez.Bu ENAYİLIGİ nasıl izah edecez.Avrupa aptal,biz cokmu akıllıyiz.Avrupa bizden kat kat zengin oldugu halde,UCUZ İŞCİ bizden çok onlara lazim.oldugu halde Enayi bizmiyiz,onlarmi ? .Adamlar kendi vatandasini düşünmekle dogruyu yapmıyormu.Zaten yanlışı yapan onlar olsa ,tam tersi olurdu.Onlar geri kalmış ülke,biz zengin gelişmiş ülke olurduk.
  • 3 Yıl Önce

Doktor

Doktorlar ne yapsın sen kürtsün /muslümansın/ gaysin seni tedavi etmem mi desin ? Bunu mu istiyor sakarya univeraitesi rektoru ? Siz bunu mu destekliyorsunuz ?
  • 3 Yıl Önce

Ömer

“Onlar Ki Verir Lâf İle Dünyaya Nizâmât Bin Türlü Teseyyüp Bulunur Hânelerinde”
  • 3 Yıl Önce

Yerli vatandaş

Sayin Dilipak,daha önceki yazilarinizdan dolayi sizi AFAROZ etmiştim fakat dünkü lider fetişizmi yaziniz MAALESEF dogru bir tespitti.Ben sözde degil ÖZDE sag goruşlu,simdilik akpartiliyim,fakat sizin yazdiginiz bu FETIŞIM devam ederse artik başka ararıslarda olacam.Elbette ne partililer nede liderleri kutsaldir,nede hatasiz kusursuz varliklardir.Sorun hem liderde,hemde muritlerde.Reis kendine itiraz etmeyen,peki efendim,emriniz olur efendim diyen vasat insanlari seçerse,yanlişlarini soyleyecek insanlari içeri almazsa,,,kazanan digerleri olacak.İstanbul kaybedildigi gibi iktidarda gidecek,haberleri yok..Devami vat..
  • 3 Yıl Önce

MUSTAFA

Başlığı Deva ve Gelecek' e zor soru koymasanız da olurmuş.
  • 3 Yıl Önce

salih

Yanlış yapıyorsun ama bir özür bile dilemiyorsun ustad !
  • 3 Yıl Önce

Kocasolak

Helal! Allah razı olsun hocam ömrüne bereket. Tam kitabın ortasından sormuşsun. Ancak bu YENİ oluşum partilerinden Muharrem ince neyse yeri belli de, yeniden refah partisi AÇIKTAN TRT ediyor LGBT yi. Onu da yazdaydın iyi olacaktı. Sayısı ve gücü az da olsa DOĞRU söylemine SAHİP çıkmalıyız. Tıpkı AB içinde küçük Macaristan’a sahip çıktığımız gibi. Gelecek ve devadan cevap bekliyoruz, bakalım küçük enişteler ne cevap verecek. Aslında apo gül de bu konuda sessiz......,
  • 3 Yıl Önce

emir

hoca gene döktürmüş deva ile meva kalmıştı ona da el atmış bulunuyor
  • 3 Yıl Önce

Hasan

Hocam İslamiyet gůneş gibidir ūflemekle sonmez.goz yumnakla gece olmaz.gozunu kapayan yanliz kendine gece yapar.Hakkin hatiri àlidir hiç bir hatira feda edilmez. Siz de etmeyin.Laobaliler ruhsatla oksanilmaz hocam....Akp memleketi ist soz 6284 ile muhalefete kaptirmak ùzere...her ay ortalama 30 bin insan bu darbeyi yiyor...bu basit bir hadise degil. Her yil yaklaşik 300 bin insan bu darbeden hisse aliyor.Hepsi akp ye duşman oluyor.Erdoğanin cevresi erdogani ipe goturuyor goz gore gore.6284 yuzunden... her yil ortama bir il kadar nufus yapiyor.Her yil bir il kaybediyor.Erdogan farkindami acaba.Bu kanunu milletin basina bela eden bakanlar hic cekinmeden gururla su kadar inasani evden kovduk diyorlar.durum cok kiritik.Bizden soylenmesi
  • 3 Yıl Önce

Yalnız Kurt

Anayasa mahkemesi başkanı Zühtü Arslan ;" aklını başkalarına kiralayandan HÂKİM olmaz ,"dedi ..... el hâk doğrudur..... SAVCI da olmaz ,hatta adam olmaz..... daha da önemlisi Hz.Allâh , Kur'ân , Hz.Peygamber heryerde iken "AKLINI BAŞKASINA VERENDEN MÜMİN MÜSLÜMAN OLMAZ" .... kurnaz din tâciri olur , bir de onlara inanan safdirikler...
  • 3 Yıl Önce

++++

Bulutlar yüklü,mazlum gözyaşı ile,fırtına hazır emir bekler,göz karardı,kulak tıkandı..vicdan kurudu izan çekti gitti..beden sancıda ruh hafifmi hafif.. bir tek ruhun kaldı bir ümit..onuda çaldırma kaptırma şeytana..
  • 3 Yıl Önce

gul

sız evet sız yıllarca kapalı olan ayasofyayı acan tayyıp beyın ve muslumanların sevıncını 1 hafta da tuzla buz ettınız akabın de yazdıgınız yazılar meydanda dıgerlerı actıkları cesmelerı 1 ay konusturdu sız ve sızın gıbı olanlar yuzunden ayasofyanın bır hafta sonra esamesı okunmadı ayrıca devasız ve geleceksızler bu adı batasıca sozlesmenın yanındalar haberınız yok mu
  • 3 Yıl Önce

Mehmet Şerif (yorumsuz)

AHLAKIMIZ YÜKSELMELİ Sade bir sözdür fakat hikmetlerin en mücmeli: Bir HALAS (kurtuluş) imkanı var: Ahlakımız yükselmeli, Yoksa pek korkunç olur katmerleşip hüsranımız... Çünkü hem dünya gider, hem din, eğer yapmazsanız. Mehmet Akif Ersoy
  • 3 Yıl Önce

AÇIK KONUŞALIM

BAYKAL'I İNDİRİP KEMAL'İ GETİREN FETÖ, NUMAN'DAN SONRA TEMELİ GETİREN FETÖ, MHP YÖNETİMİNİ ELE GEÇİREMEYEN MERAL'E İP. KURDURAN FETÖ, HDPK=AMERİKA. BU DURUMDA MİLLET İTTİFAKI NE OLUYOR?
  • 3 Yıl Önce

Vesvesetül grand

Siz şeytanlaştırılalı, ötekileştireli çok zaman oldu hocam. Dost bildiğiniz kullar yalan oldu. Yaslandığınız duvarlar yıkıldı. Sadece ve sadece Allah'a inanın, gerisi inanılacak gibi değil. Tek baki kalan O.
  • 3 Yıl Önce

Adnan menderes

Avrupaki  keyif için ibnelik yapıyor. Bizdeki  sırf ibnelik olsun diye.ibne işte...
  • 3 Yıl Önce

Oy için veya siyasi partiler için yalan veya algıcılık zaten cinsiyet kayması değilmidir

doğru karşısında çizgi kaymaya başlamışsa cinsiyet kayması ve suskunluk şaşırtıcı değil. Doğruyu bırakıp taraf tutmak Veya Siyasi partiler için gerçek dışı algı oluşturma faaliyetleri zaten cinsiyet kayması değilde nedir
  • 3 Yıl Önce

Özgür adam

Eline Koluna Sağlık,Yazdıklarına tamemen katılıyıyorum,Cumhur İttifakı Pusulaşı şaşmış toplum gerçeklerinden uzak bir de dayatmaları çpk dindar oldukları kanal istanbullaartık iflas ettiklerini beyan ediyorlar,neydik nerelere gidiyoruz.Arayışyayım,keike Adnan Kahveci gibi ekip çalışması yapan ahlaklılar ortaya çıksa.
  • 3 Yıl Önce

Adalet

Yazar yönetimin temeli adalet umarım bunu sürekli yazarsınız. Konu bir kitaptan bir cümle değil. Sadece sorun lgbt olsaydı eyvallah konuşun sürekli ama iş öyle değil. Yöneten adalet ile yönetecek ki tüm sorunları çözen adalet sizin sürekli anlattığınız konuyuda çözsün. Kısaca adalet olsaydı para ekonomide sorun olmazdı işte ozaman ABD yada AB peşindede koşul az ses çıkarılırdı. Adaletli olunca sizin yapmadığınız yada onaylamadığınız konu gündem dahi olmazdı. Ancak bu İstanbul sözleşmesini onaylayan AKP zaten ve 2011 de onayladı 10 yıl oldu şimdi mi akıl başa geldi. Siz adaletli anlatın sürekli adaleti isteyin çoğu konu zaten sorun olmaz bunlarda sorun olmaz güçlü olunca sözünüz geçer ama hak yerseniz 1 konudaki hakkınızı savunamaz olursunuz. 99 tane yanlış yapıp 1 tane doğruyu savunacak derken kusura bakmayında bu sözleşmeyi o tarihte imzalayan lar içinde o parti başkanları zaten vardı. Sizin ki laf olsun dostlar alışverişte görsün kabilinden. Sizde biliyorsunuz o tarihte bu sözleşmeye imza atanlar zaten bugün parti kuranlar ve AKP de olanlardı. Adalet yoksa sürekli sorun çıkar. Adalet yoksa hükümet değil zorbalık başlar. Adalet olacak ki insanlar size güvenecek canı malı namusu dediği devleti teslim etsin. Olay sadece lgbt değil ozaman alkol de sorun genelevler sorun faizde sorun kumarda sorun yalanda sorun bunların hepsi ayrı ayrı tek tek sorun. Devlet yönetimi adalet ile olur omurgası başı adalettir. Diğerleri kanun ile düzeltilir. Siz kanundan bahsediyorsunuz kanunların doğru adil hakkaniyetli ve herkese eşit uygulanması ise adalettir. Adaletin olmadığı yerde hertürlü pislik olur ve olmayan tek şey İslamdır. Eğer adalet yoksa islamda yoktur. Allah’ın dini İslam adalet üzerinedir. İslam oku diye gelmiş yönetimi ise adalet ile yönetmeyi öğüt vermiş. Diğer günahlar yazılmış bu lar dan sakının denilmiş. Siz bir günahı alıp toplumun tek sorunu sadece bu günah gibi anlatmak yerine adil yöneticiler ehliyet liyakat sahibi adalet ile hükmeden yöneticiler isteyin yoksa ondan bu partiden lütuf ikram beklemeyin hatta kendi partiniz den de beklemeyin. Zaten kendileri bu sözleşmeyi onaylamış şimdi sözde çıkmış oy için. Herşey oy için derseniz olmaz herşey Allah’ın her güzel işte Allah’ın emrine riayet edin. Kötülükten sakının. İnşallah başkasını suçlamayı bırakırısnızda cuvaldızı kendinize batırırsınız. Hergün adaleti iyiliği güzel sözü akraba eş dostumuza yardımı öğütleyin. Adalet yoksa islamda yoktur.
  • 3 Yıl Önce

Ahmet

Lgbt de kimin yanındasınız diye soruyor.macarların görüşümü yoksa hollandamı, konuşun diyor.özellikle akp ve mhp den cevap bekliyorum.seçmen olarak.
  • 3 Yıl Önce

Okur

Dilipak hocam dost acı söyler demiş yine. Bunu sadece partilere m değil üzerine ölü toprağı serpilmiş tüm müslümanlara söylemiş.haksizliga ses çıkarmayan müslümanlara ve devletçiliği benimseyenlere yada devleti ele geçirdik sanıp (kamalizmin) ele gecirdiklerine
  • 3 Yıl Önce

Ömer

Merhum Menderes’ten Özal’a, Erbakan’dan Erdoğan’a kadar memleket ve millet için kim taş üstüne taş koymuşsa, bu güruhlar silsile halinde takoz olma vazifelerini sürdürmüşlerdir.
  • 3 Yıl Önce

Ömer

Tayyip Erdoğan Allah’a, O’nun Peygamberine ve O’nun ümmetine sahip çıkarak tarihinden ve ataları Abdülhamit’ten aldığı dersi bir fiili uygulayarak vazifesini yapmaktadır hedef misakı milli sınırlarında İslam ümmetini muhafaza edip Türk İslam birliğini kurması gayretidir inşallah!”Ahmet Maranki
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23