• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Lider fetişizmi

45 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mustafa altun.

Sayın Dilipak hocamız; Şu daha birkaç yıl önce Ülkemize gelen SABİR MEŞHUR gibi olamadınız. Bir yol gösterici ve REHBER olun lütfen. Zannederim isteseniz ERDOĞAN ilede görüşebilirsiniz neden yapmadınız/yapmıyorsunuz bunu. 
  • 3 Yıl Önce

ADİL Tosuntaş

İyi güzel şeyler söylüyor, yazıyorsun da Sayın DİLİPAK senin sözlerini karşı cephe kendisine hiç kondurmuyor, Müslümanların aleyhine kullanıyor. Selam ve dua ile
  • 3 Yıl Önce

Yılmaz

Sayın hocam, Müslümanlar doğru söze tabi olmalı lakin yanlıştan ayırabilmek için doğru olanın ne olduğunu biliyor olmak gerekir. Bizler doğruyu bilmiyoruz ki kendi konularında güven duyulan insanlar ne verirse bizim için doğru olarak kabul görüyor.
  • 3 Yıl Önce

Sınırsız

Ne isteyeceksek Allah’tan isteyelim. Aklın muktezası olan şeyleri yapalım ve sonra Allah’a tevekkül edelim.
  • 3 Yıl Önce

YA RABBİ

74 - O halde geçici dünya hayatını, ebedî ahiret hayatı karşılığında satacak olanlar, Allah yolunda savaşsınlar. Her kim Allah yolunda savaşır da öldürülür veya galip gelirse, her iki durumda da biz ona yarın pek büyük bir mükafat vereceğiz.  
  • 3 Yıl Önce

Yılmaz

kiraya vermezsek nasıl geçiniriz tek sermayemiz ama siz siz olun kiraya verirken dikkat edin. kiracı üçkağıtçı çıkabilir!.
  • 3 Yıl Önce

++++

Lanet çağırıldı ve geldi...gün bitti yaz döndü deniz kustu insanı bulut doldu mazlum gözyaşları ile ve fırtına için, zaman ölüm ve hesap için,artık göz gerekmez kulak faydasız,ruhun çalındı.
  • 3 Yıl Önce

Bozuk saat bile

Hem kemalistleri hem de "reis" çileri eleştiren bir yazı olmuş. Ben beğendim.
  • 3 Yıl Önce

Ömer

İkizdere'de vatandaşı darp eden, Adana'da "soğan tiyatrosu" sergileyen ve Dilovası'nda işini yapan gazeteciyi hastanelik eden İYİ Parti'nin zorbalığı bu kez de Muğla'nın Milas ilçesinde baş gösterdi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e "HDP ile neden ittifak yapıyorsunuz?" diye soran Can Özcan isimli vatandaş, partililer tarafından darp edildi.
  • 3 Yıl Önce

NİHAT OSMANOĞLU

"...Bir yanlışı düzeltirken de, yanlış yapanı kazanmayı esas alacaktık." Diyorsunya, Diyelim AKP li papatyalar yanlış yaptılar, onlara "f.hişeler" diyerek mi kazanacaksınız. Hala tövbe etmiyor, af dilemiyorsunuz.
  • 3 Yıl Önce

İlbeyhan

şunu bunu bırakın , dolandırıcılık birinci sektör olmuş ..... 
  • 3 Yıl Önce

TAMYOBAZSEMİH

hauhuhauhuhauhahu yasasınnnn yobazlıkkkkk 
  • 3 Yıl Önce

Ebu Zer

90 milyon liralık 'UCUZ ARABA ' vurgunuyla çiftlik kurdular... İstanbul'da İCRADAN SATILAN ARAÇLARI PİYASA DEĞERİNİN YARISINA SATIN ALMA VAADİYLE 29 kişiyi DOLANDIRDIKLARI iddia edilen 24 şüpheli, 5 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı.. .  
  • 3 Yıl Önce

Ünsal

Değerli hocam yine çok önemli bir konuya parmak basmışsınız. 
  • 3 Yıl Önce

emir

lidersiz olmaz hoca lider olunur  
  • 3 Yıl Önce

M.Lütfü Ural

Görüyorsun sayın Dilipak. Bilen biliyor. Öbürü anlamıyor.
  • 3 Yıl Önce

Metin Türk

Ben Atatürkçü bir yurttaş olarak ne ona bir kutsallık atfediyorum ne de laikliği ya da onun ideolojisine. Yazının özetini çıkardım; özeti şu: Aslında sadece Atatürk'ü hedef alıyorsun, diğer tüm bilgiler dolgu cümleleridir. Putlaştırıp tapındığınız sümüklüyü Pensilvanya'ya uçurup sonra da salya sümük arkasından methiyeler düzduğünüz, kirli mendillerine dokunma yarışı yaptığınız liderinizi(!) unuttunuz mu?
  • 3 Yıl Önce

Dallı

KENDİ ZİKRİNE FİKRİNE GÖRE ELEŞTİRİ YAPAN GAZETE YAZARLARI BAZEN ORTADOĞRUNUN NE OLDUĞUNU UNUTABİLİYORLAR.DOZLARININ AĞIRLAŞTIĞINI UNUTUYORLAR.SONRA HALİMİZ BÖYLE
  • 3 Yıl Önce

VATANDAŞ

AYDINLANMA BU GÜNÜN GERÇEĞİDİR BİLİMLE YAPILAN HERŞEYDİR ORTAYA ÇIKMIŞTIR VE GERÇEKTİR KEMALİSTLER HAKLIDIR.SİYASAL İSLAMIN GÜZEL İSLAMDİNİNİKARARTARAK İNSANLARI UZAKLAŞTIRAN VEDE PARAPUTU(DOLLARS MONEY) :))SİYASAL İSLAMIN İNSANLARI KUTUPLAŞTIRARAK AYRIŞMASINA KADAR, BAKINIZ HZ. MUHAMMED (A.S.V) NEDEMEKTE KESİNLİKLE HIRSIZLIK YAPMAYINIZ ..BUNA KADAR GÖTÜREN HADİSELERDİR VEDA HUTBESİNDE PEKİ HERŞEYE BİR KULP TAKIP KENDİNİZİ NASIL TESELLİ EDİP KANDIRMAKTASINIZ BUBÜNLAR GÜNAH DEĞİLMİ CEHENNEMLİK DEĞİL NE DİYECEKSİN ÖRKÜ TARFTA SÖYLE BAKALIM.
  • 3 Yıl Önce

Salihce

Liderine sonsuz ittat eden , onu tanrilastirmis olur. Hele hele caliyorlar ama calisiyorlar demek tam gizli bir sirk.. Bu arada bu yazi bana yazilmis degil cünkü AKP li degilim!!
  • 3 Yıl Önce

Erhan

Bazilari " sen karşı tarafları sevindiren yazılar yaziyorsun" diyorlar...
  • 3 Yıl Önce

Ağzını açanı alın

Londra mahkemelerinin adaletine guvenenlerden Allah a sığınırım Allah'ın adaleti söke söke tecelli eder
  • 3 Yıl Önce

emir

valla sayın hocam bir şeyler söylüyorsunuz da ne yapalım lidersiz olmuyor bir lider gereklidir.o lider de bizim liderimiz ERDOĞAN dır.biz onu liderimiz olarak görürüz ama öyle putlaştırma falan çok uydurmadır.öyle şeyler asla ve asla olamaz.
  • 3 Yıl Önce

Kocasolak

Allah razı olsun hocam. Doğru söze tabi olalım. Kanal İstanbul’u Gölcük’ten Karasu’ya açalım İstanbul Anadolu yakası koca bir ada olsun, Sakarya Kocaeli Bolu Bilecik Yalova şehirlerimiz de ihya olsun dedik OLMADI. Biz görevimizi yaptık, bitti. Hani insanlara güzel söz ve hikmetle hakkı tebliğ edecektik. Bir yanlışı düzeltirken de, yanlış yapanı kazanmayı esas alacaktık. Diye ne güzel demişsin. Biz felaket tellallığına kaçmadan küçük uyarılar yanında BÜYÜK UMUTLAR vermenin gayreti içinde GÜZEL SÖZ söyleyeceğiz. Sadece Allah’ın RIZASINI gözeteceğiz, netice ile alakadar olmadan çünkü netice Allah’dan. Kanal bizim dediğimiz yerden açılmasa da biz DOĞRU söylemiş isek sevabımızı aldık, hedefimiz de o sevap idi. Allah kibir, nefis ve şeytandan korusun.
  • 3 Yıl Önce

Ferhat

Vahyin işiğini irtica olarak kabul eden sefihler. Elbette hakikatin ortaya çikacaği bir din günp vardir. Allah azze ve cellenin vaadi hakikattir. Aydinlanma devri adi altinda Luziferin işığini çakip aydinlandiklarini zanneden gafiller. Bir bakin bu ata larinizin ingiliz masonlarinin kurduğu masonik sisteme sizi nasil entegre ettiklerine.
  • 3 Yıl Önce

Oğuz

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, lider kavramını irdelediği bugünkü yazısında "Sultanların meddahları vardı, şimdi trollerimiz ve ‘sunucu’larımız var” dedi.... 
  • 3 Yıl Önce

Muhammed bayraktar

Osmanlı padişahlarını'da bu katakoriye koya bilirmiyiz? Yoksa kültürel bir durummu?
  • 3 Yıl Önce

sürgün dünya

bir çok avrupa ülkesi mesela ingilterede halen krallıklar var ki bu düzeyde olmasada gelişmiş başka ülkelerdede korunan geleneksel yapılar vardır yani adam diyorki ben bugünü yaşıyor ve yaşayacaksam geçmiş duygusunu besleyen o film şeridini koparttırmam tarihi geriye doğru yardırtmam arka plana ağaç kovuğu kordurtmam tarihin payını veririm ayaküstü roman yazdırtmam diyor işte lider kültünü ait oldugu yere böyle koyabiliyorlar bu onlara bir övgü asla değildir çünkü sonuçta tarihi geri geri yardırtmam ama uzaktaki başka milletlere bunu yaptırırım ve acımadan kenardan seyrederim tadını çıkarırım diyen bir batı dünyasına övgümüz nasıl olabilir mesele sistem duygusunun alt okumalarını yapabilmeltir bizde saglı sollu ezbercilik (şekilcilik) öyle almış yürümüş ki insanın bazen sahiden ayaküstü roman yazası geliyor mesela yolda karşına pahalı kıyafetleriyle kraliyet ailesinden biri çıktı insan tabiatidir bakarsın senin özelliğin ne bunun ne özelliği olabilir sorusu tabiki sorulur hatta ben niye bu ailede doğmadım diye isyan duyguları bile oluşabilir )mesele o soruyu yumruklar havaya kalkmadan sarıp sarmalayabilmektir bu tarih dediğimiz zincirin akışının ve teknolojinin dilinin payını verebilmektir o paya şahitlik edebilmektir evet malesef bizde şekilcilik çok ve mesela sol görüşlü biri karşı siyasi çizgilere ölümüne muhalefet duyguları beslerken yoldaşım demekten öte kült haline getirdiği yazarların gazetecilerin bir kısmının mesela sadece misal verebilmek açısından söylüyorum ak partiyle derinlerde bir yerde buluşacagını hayal edemez hayal etsede o okumayı paylaşacak dili yakalıyamaz yakalasada payını veremez ve dolayısıyla mesela kendini yada evladını eylemli muhalefet için gerektiğinde eylemlerin ön saflarına sürmeye hazırdır ama bizim şu köşetaşı falanca falanca gazetecinin falanca yazarın çocukları niye ortada görünmüyor demez hele onun o an kendisi biber gazı yerken pariste bir kafede serinlediğini hayal edemez(o dili bulamaz) aynı durum mesela iktidarı ölümüne destekleyenler içinde istisnalar hariç sosyal medyada tv de şurda burda öne çıkanlara bakınız( ki gerçekten istisnaları elbette var) yahu bu milletin bu gazeteci bu yazar gerektiğinde lidere hatasını çatır çatır söyler diye hayal kurmaya hakkı yokmudur ki aynı ezberleri aranızda elden ele dolaştırıyorsunuz sağdan say hizaya geç eeee ne olacaksa hayırlısı olsun ne diyelim
  • 3 Yıl Önce

KEMALİST

Tekinalp kendi fikirleri oldu; KEMALİZİM ,din ,kardeşim siz kendi yarattınız putlara bakın mesela, PARA PUTUNUZ (DOLARS MONEY) BU PUTUNUZUN SİZİ HERŞEYDE koruduğunu düşünmektesiniz, hastalıktan ,sağlıktan vs.. AMA YANILMAKTASINIZ ve Birileri para için her şeyi göze aldık demekte Peyganper (A.S.V)Muhammed diyorki hırsızlık yapmayın veda hutbesin 4 şeyden bir tanesi diyor ki ,kesinlikle "HIRSIZLIK "yapmayın, buna not düşmüş yani hiç bir davanı kazanamazsın peki siz ne yapmaktasınız MONEY putunuza taparak, bütün islamı ve bir çuval inciri BERBAT ETTİNİZ .ATATÜRK bizim için ulusumuza önemli katkılar sağlamış bir lider, mesele, AYDINLANMA ÇAĞI VE ONUN DÜNYAMIZA GETİRİLERİDİR....!
  • 3 Yıl Önce

Nasihat

Sizinki artik, ... dusman sevindirme yazilarina donustu .
  • 3 Yıl Önce

Lider

Hergun ayni konular kabak tadi verdi artik erdogan ve asi karsitligi karsi tarafin ekmegine yag suruyorsunuz insanlarin aklini karistiriyorsunuz .2023 secimlerinde ak parti kaybedip chp hdp kazanirsa sizi de cok buyuk katkiniz olacak .bunun vebalini ahirette nasil vereceksiniz.
  • 3 Yıl Önce

Malkoç

BU DEFA müjde dost ve MÜNÂFIK Amerika'dan ..... TÜRK DEMOKRASİ PROJESİ DERNEĞİ KURULDU ..... Derneğin 14 kişilik kurucu üyeleri şunlar: 1. Mark D. Wallace – CEO 2. Joseph Lieberman – Eski ABD Senatörü (1989-2013) 3. Aykan Erdemir – Demokrasileri Savunma Vakfı Türkiye programı üst düzey yöneticisi, Eski CHP Bursa Milletvekili, CHP Yurtdışı Örgütlenme Yürütme Kurulu Üyesi, FETÖ firarisi 4. Frances Townsend – ABD eski iç güvenlikbakanı ... 5. Giulio Terzi di Sant’Agata – İtalya eski Dışişleri Bakanı (2011-2013) 6. Jeb Bush – ABD 43. Florida Valisi (1999-2007) 7. David L. Phillips – Columbia Üniversitesi ... 8. JOHN BOLTON (süzme o.... çocuğu) – Eski ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı 9. Norman Roule – Dış İlişkiler Konseyi Üyesi yani CFR yani CIA .... 10. SÜLEYMAN ÖZEREN – Küresel politika ve strateji enstitüsü eski başkanı, Polis Akademisi eski öğretim üyesi, FETÖ üyesi..... ( bu da bizden süzme o..... çocuğu ) 11. Robert Richer – Merkezi istihbarat teşkilatı operasyonlar sorumlusu... 12. Alejandro Wolff – ABD eski Şili Büyükelçisi (2010-2013) 13. Madeleine Joelson – Yönetici Müdür 14. Philip Kowalski – Kıdemli araştırma analisti. FETÖ’CÜLER İLE KOL KOLA Bu isimler arasında yer alan AYKAN ERDEMİR ( çok özel çifte süzme o...... çocuğu olur kendileri ,ana babaları müstesna ) , FETÖ’nün yurtdışı faaliyetleri konusunda hakkında soruşturma olan ve halen firari olarak aranan isimlerden birisi.... Derneğe asıl “kimliğini” kazandıran ise FETÖ mensubu SÜLEYMAN ÖZEREN. ...1974 doğumlu olan Özeren, 1996 yılı Polis Akademisi mezunu. Emniyet amiri rütbesiyle Polis Akademisi’nde öğretim üyesi olarak görev yaptı. MİT Başkanlığı tarafından ‘UserID: 82752’ kullanıcı numarasıyla FETÖ’nün kripto haberleşme sistemi olan Bylock kullanıcısı olduğu belirlendi. ....Hakkında Ankara ve Çorum’da yürütülen iki ayrı FETÖ soruşturması bulunuyor... Bu arada AKP Diyarbakır eski milletvekili A.İhsan Arslan'ın damadı FETULLAH'IN PARLAK ÇOCUĞU MEVLÜT HİLMİ ÇINAR hizmete yani ihanete 24 saat devam ediyor....Beyaz Saraya randevusuz girip çıkıyor.....yani ÇAŞIT ......
  • 3 Yıl Önce

Yeşile tapanlar

Allah’la beraber başka bir ilah icat etme! Yoksa yerilmiş ve yardımsız bırakılmış olarak kalakalırsın. (17/İsrâ 22) ► Bu, Rabbinin sana hikmet olarak vahyettiğidir. Allah’la beraber başka ilah icat etme! Yoksa ayıplanmış ve kovulmuş olarak cehenneme atılırsın. (17/İsrâ 39)
  • 3 Yıl Önce

Özgür adam

Eline koluna sağlık çok güzel anlatmışsın sonuç ortada.
  • 3 Yıl Önce

Ferhat

ATA larinizin ve Liderlerinizin kiminle ittifak kurduğunu bilmek istiyorsaniz ozaman onlarin geçmişte ve günümüzde sizi neye davet ettiğine ve kimin kurduğu sisteme entegre etmeye çalıştiğina bakin. Istediğiniz kadar iblisin sapkin tarti ve ölçüleri dayanan mevcut sapkin sistemi bayraklar ile, nutuklar ile ve marşlar ile süsleyin nafile, bunlar ile ancak kalpleri kaymış gözleri körelmiş mayası ekşimiş müşrik ve fasiklari büyüleyebilirler. Hertürlü münker ve pisliğin meşru bir şekilde işlenerek feminizmin, lgbt nin zinanin devlet eli ile teşviklendiği bir yerde milli irade ölmüştür. O yerde ancak iblis ve ordularinin ve onlar ile ittifak kuran iblisin işbirlikçilerinin irsdesi mevcuttur. Evet evet mevcut bayrağin, mevcut marşın ve mevcut nutuklarin ittihat ve terrakici mason cemiyetinin neferleri tarafindan tasarlanmasi hiçde tesadüf değildir. Bu sistemin temeli böyle atildi. Gerektiğinde bize bu sistemi sultanlarla mehter tskimi ile de kabul ettirirler.
  • 3 Yıl Önce

AHMED

Kaleminize kuvvet Hocam. Elbette liderler de eleştirilmeli. Eleştiri ya da istişareye liderin tahammül etmesi, dikkate alması onu kuvvetlendirir. Iktidara yaptığınız yapıcı eleştirileri takdir ediyoruz. İstanbul sözleşmesini eleştirince mahkemeye verildiniz. Ama bir kaç ay sonra sözleşme bir gecede kaldırıldı. Binlerce aile İst. sözleşmesi ve süresiz nafaka sebebiyle ızdırap çekerken eğer siz " Bu sözleşme çok iyi" deseydiniz güvenirliğinizi kaybederdiniz. Oy verdiğimiz kişi diye , bir kesime haksızlık yapsa bile eleştirmemek saçmalıktır. Selam ve saygılar.
  • 3 Yıl Önce

Dedem Korkut

DİYANET İşleri MEÂLİ (Yeni)... Kasâs sûresi .88.ayet : Sen ' " ALLÂH ile BERABER BAŞKA bir İLÂHA İBADET ETME "..... O’ndan BAŞKA hiçbir İLÂH YOKTUR..... O’nun zatından başka her şey yok olacaktır. Hüküm yalnızca O’nundur ve kesinlikle O’na döndürüleceksiniz....
  • 3 Yıl Önce

Halil

Sayın Dilipak; Sizin fetişiniz kim? Yine kendiniz mi?
  • 3 Yıl Önce

Sefil

TAPAN TAPSİN TAPTİGİNA BEN TAPMAM YARADANDAN GAYRİSİNA
  • 3 Yıl Önce

Abdullah

Köşe yazarlarının lideri sayılırsın üstat. Kavramları kendi mihenk taşında da ölçmek gerekir. Buna empati de derler.
  • 3 Yıl Önce

lider var, lider var, de mi

Dilinizin altındaki baklayı tam olarak çıkarsaydınız da, derin bir 'ohhhhhh!' çekseydiniz! Bu lider fatoşzminden kesinlikle kılışlaroğlu' yu kasdediyorsunuzdur da gerçi, ben yine de, hani, kılışlaroğlu' yu lidermider sanmadığımdan sorem istedim..
  • 3 Yıl Önce

HASAN

ÇİVİSİ ÇIKMAYAN BİRŞEY Mİ KALDI.... YASASIN DEMOKRASİ ÖYLE Mİ ?......
  • 3 Yıl Önce

Mehmet şerif

Mehmedim aç gözlerini bir kendine bak. Bu yüz bu duruş bu tavır sana ait değil. Artık bir anlasana. Ne baban böyle konuşurdu ne de deden öyle dururdu. Hele peygamberin emin ol bir kere bile böyle bakmadı. Şöyle bir nefes al kendine gel. Akdini hatırla. Bak Mehmedim çeşme orada ne temiz suyu var. Bir seccade en güzel kokusuyla. Ve tövbe kapısı bak açık hem de ardına kadar. Mehmedim sana en çok iman yakışır.
  • 3 Yıl Önce

Mihâl

zenginleşme haklı bir sebebe dayanmıyorsa , devlet soyulmuş demektir...hiçbir servet yoktan var , vardan yok olmaz .... el değiştirir ....hazinenin , beytülmâlin elinden , kişi ya da kişilerin eline geçer ..
  • 3 Yıl Önce

İsmail çiçek

selamün aleyküm kardeşim iyi söyledin hoş söyledin doğruda söyledin ne yapalım yani bu müşrik sistemde ne yapalım onu konuşalım bence bu sistemden nasıl uzak oluruz kalben bu sistemi reddetsekte amelde niye destekliyoruz yani niye seçiyoruz bunları nerde yanlış yapıyoruz gerçekten hak batıldan bu kadar ayriyken netken neyi goremiyoruz tercih yaparken hata nerde devlet olmadan din olmaz kurgusumu gerçekten devlet olmadan din yaşanır mı bunu yazalım biiznillah uyandiralim inşaallah
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23