• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İçimizdeki beyinsizler!

62 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hayati yılmaz

Bu toplumda para için dinini dilini şerefini milletini satan satana. Yazık yazık. Evet beyinsizler yüzünden hep mağlup olduk. Yine mağlup olacağız ve hatta yok olacağız. Allah gazabından muhafaza eylesin. Bu ateş hepimizi yakacak. Selam ve dua ile.
  • 3 Yıl Önce

süleyman şah

siyaset zor iştir,devlet ve millet birbirlerini tamamlayan iki anlamdır,siyaset devlet ve millet için yapılır,dini yaşamak ise ancak özgür ülkede olur,avrupa'da müslümanlar var,peki ne kadar özgürler,ne kadar canlarından ve mallarından ve inançlarını yaşamaktan eminler...ancak kendi devletinde,kendi milletin ile emin yaşayabilirsin,o halde devletimizi koruyalım,devleti satan zihniyete oy vermeyelim,yurtdışından demokrasi dilenen hain zihniyete oy vermeyelim...tabiki ekonomik sıkıntı var,pahalılık var,ancak ülkeni satacak zihniyeti iktidara taşırsan bu sefer sahip olduğun özgürlüğünü de kaybedeceksin...ben buna beyinsizlik derim...
  • 3 Yıl Önce

Nostalji

İktidar, servet, güç, karar verme yetkisi, kontrolsüz bir şekilde ve doğrudan feodallerin, oligarkların ya da imtiyazlı bir zümrenin elindeyse ve “Birinin adamı olma” üzerine kurulu ilişkiler söz konusu ise, daha az güçlü olan, daha çok güçlü olanın himayesine girerek bağlılık zinciri oluşturacaktır. 
  • 3 Yıl Önce

Vedat Değil

Kadir geceniz mübarek olsun. Milli gençlik vakfından yetişmiş ve Milli Görüşçü biri olarak Allah'ım Necmeddin Erbakan'a rahmet etsin. 
  • 3 Yıl Önce

Eski Akit Abonesi

Haklısınız beyefendi, Yıllarca Yeni Şafak ve Akit gazetesine abone oldum cebimde 5 lira olmadığı zaman bile aboneliğimi iptal ettirmedim davamı malımla canımla savunurum laf ebeliğini sevmem gel görki  AHLAKSIZLIK VE ZALİMLİĞE isyan ediyorum siz Müslümanlık iddiasındasınız dürüst olun , doğru olun adil şahitler olun. 
  • 3 Yıl Önce

AHMET GÖK

ABDURRAHMAN BEY ALLAH İÇİN DOĞRUYU SÖYLE BAHÇELİ’NİN ŞEHİTLİK ZİYARET FOTOĞRAFINI GÖRDÜN MÜ? ELLERİ ARKASINDA. ATIP TUTUYORDUN İMAMOĞLU İÇİN. YAZSANA ŞİMDİ BAHÇELİ İÇİN DE CESARETİN VARSA.
  • 3 Yıl Önce

Yorumcu nuran derves hiç gözüm tutmaz

bana göre tam yobaz hokkabaz birkere iyiniyetli yorum duymadım, hep iyijer olacak deyilya bazıları var evliya bazıları var hazırol belaya.
  • 3 Yıl Önce

Degerli

Kim bunlar? Mesela
  • 3 Yıl Önce

Murat

Suriye'den gelenlerde korona'ya yakalanma oranının çok düşük olduğu, Suriye'de yapılan bir sıtma aşısının korona'ya yakalanmayı önlediği söyleniyor. Worldometers.info sitesi verilerine göre 17 milyon nüfuslu Suriye, vaka sıralamasında 23256 vaka ile 125. ülke ve bugüne kadar sadece 1639 kişi korona'dan dolayı hayatını kaybetmiş. Aradığımız aşı ve kurtuluşumuz bu sıtma aşısı olmasın?
  • 3 Yıl Önce

HOMOTOKMAKUS

Kim ne derse desin,dogruyu yalandan ayirmak epeyce zorlasti kasitli manupulasyonlardan dolayi 
  • 3 Yıl Önce

NURAN DEVRES

Bayramda otoyollar, bilmemne köprüsü, Avrasya tüneli parasızmış. Siz milletle dalga mı geçiyorsunuz? Zaten sokağa çıkmak yasak. Oralardan geçemeyiz ki. İyiden iyiye milleti sığır yerine koyuyorsunuz ya.
  • 3 Yıl Önce

Yorumcu hasan hükümeti degiştirip abd yamammı olacaksın

fetöcüler pkk cılar kuytucular sizi gidi uykucular.  
  • 3 Yıl Önce

GÜNDEM

Dilipak demek sen gündemi takip ediyorsun.  
  • 3 Yıl Önce

Sayın dilipak, makaleni degiştisen.

Üstü kapalı kimi diyor şifreli diyenler pek keyfleniyorlar. isteyen istedigi gibi yorum yapanlar daha çok ihtidara çamur atanlar çogunlukda. İki yorumu manidar buldum. bir bizden görünen beyinsizler, ikincisi sadık türker. Birileri dummanlı havada kargaşa gözden düşürme deggersizleştirme, lere gaz verenler sana ödül vermeyecekler aksine kozlarınmı bizim üzerimiizde oynuyorlar. İslam aleminin kadiir gecesi, günahları af olmuş kullar oluruz inşşallah, Allaha emanet ol.
  • 3 Yıl Önce

hasan

lafın tamamı ahmaklara söylenir.Herkesin kadir gecesi mübarek olsun.Millete yardım paketi parayı koyacak yer bulamayanlara da banka ikram ediliyor. Yani sen çalış ben yiyeyim ...Ben tok olduktan sona başkası açlıktan ölse banane aylayişi hamasetle vatan milet bayrak yaftasıyla yutturuyorlar. 
  • 3 Yıl Önce

sıla

Mafya; adaletsizlikten beslenir.! Kendi adaletini kendi yaratmaya çalışır.! Kendince.! Kendi değerlerine göre.!  
  • 3 Yıl Önce

Mehmet

Ak parti mert insanları yani yola çıktıklarını yolda bulduklarıyla değişti.
  • 3 Yıl Önce

saddi maddi

insanların ekserisi ziyandadır. diye Ayet var. Sn Dilipak, Abdulhamid Han tahttan indirilirken, menderes asılırken gıkı çıkmayan bu toplumun islahını isteme.
  • 3 Yıl Önce

ensar

Gazvermeye de vam...doğrucu davut......
  • 3 Yıl Önce

Ahmet oku

Çok zülme çanak oldunuz üçtane darbe gitişimcidini bahane edip, dershane öğretme letine. Faizsiz Ba kaya para yatıran terör ilan edip yıllardır açbıtakıp zi danlarda çürüyüp öldürdünüz. Sadece o mazlumların ahı kalmayacak.. Daha neler çıkacak neler çok ettiniz çok
  • 3 Yıl Önce

İçimizdeki beyinsizler kemalistlerdir

Kur'an çağlara hitap eder. Musa aleyhisselamın kavmiyle günümüzü anlatıyor. Beyinsiz rejimden kurtulmak lazım.
  • 3 Yıl Önce

Alize

AKP'nin içi dişi ve erkek, örtülü ve açık ...ler ile kaynıyor... Selam ve dua ile
  • 3 Yıl Önce

istanbuloglu

Sayin Dilipak; size sadece icimden Gunaydin Ddemek geliyor.Gazetenizi gecmiste ( 2006 2010)tiryakisi idim; O gunlerde Huseyi Ozturk un; Akp Belediyelerinin birisinde yasadigi bir olayi anlatmasi ile; uyanmistim.Ve sureci izlemeye basladim.Elhamdulilah , bende olusan kanaatt; Akp; muhafazakarlar tarafindan kurulmus;Zamanla guclenen iktidarla birkikte; Reisin etrafini saran yagli kemik duskunu sinekler;Reisin etrafinu, su gecirmez bir tabaka ile kaiyarak, onu bizim dunyamizdan cekip alip goturup, kendi dunyalarinin bir parcasi yatilar.Bence artik Reis bizim adamimiz olmaktan cikali epey oldu.
  • 3 Yıl Önce

Dallı

İĞNE BATINCA 28 ŞUBAT ZULÜMLERİ UNUTULDU.GADİR GECESİ HAZIRLIĞI VARKEN BİLE VUR ABALIYA.BU GÜN BARİ AHDE VEFA OLMALIYDI.YAZARI ÜZENLERE BU YAZILAR CANDAŞ OLUR.
  • 3 Yıl Önce

Ahmed 61

Kuran ne yüce birkitaptır-ki indirildiği gece bile bin aydan daha hayırlı(daha....) Bu büyük kitabı bırakıpta zerredahi olmayacak kitaplarla uğraşanlar,bu yüce kitaba uymayıpta batının,batılın kitaplarını kendilerine rehber edinenler akkıllı insanlarmıdır?Kadir gecesi hangi gece olduğu bilinmessede herkes 27 ci geceye iştirak ettihi için umulurki Mükafatlarına aynen nail oluruz.Kadir gecemiz kutlu olsun,mübarek olsun.
  • 3 Yıl Önce

ben ak partiye yıllardır oy veren bir seçmen olarak hiç bir milletvekilinin hiç bir belediye başkanının hiç bir meclis üyesinin hatta muhtarın şahsı karızması için oy vermedim benim tek ölçum eşi baş örtülü kızları baş örtulu kendisi namazında nıyazında bir lidere oy verdim eğer o lider beni aldattıysa ben ondan ve onların yaptıklarından uzağim şahit ol yarab şahit ol yarab şahit ol yarab.
  • 3 Yıl Önce

Sadık turker

Insanlar sahip oldukları bilgileri zamaninda değilde canları yaninca ortaya dökünce kendi karakterlerinide ortaya koyuyor varsa bildikleri bişeyler sakmasınnlar
  • 3 Yıl Önce

Turgut Ertav

 Al-i İmran Suresi, 79. ayet: Beşerden hiç kimsenin, Allah kendisine kitabı, hükmü ve peygamberliği verdikten, sonra insanlara: "Allah'ı bırakıp bana kulluk edin" deme (hakkı ve yetki)si yoktur.  
  • 3 Yıl Önce

doğrucu davut

Sayın yazar, mayın tarlasına giriyorsunuz, tehlikeli sular da yüzüyorsunuz, dikkatinizi çekerim. Kendinizi, doğruluğa, dürüstlüğe ve adalete kurban adamışsanız, saygı duyarım.
  • 3 Yıl Önce

Fsm

Devletin çivisi çıkmış. Ülke tımarhaneye döndü.  
  • 3 Yıl Önce

ALLAH'IN 1 KULU

BİR ŞEYE DESTEK VERMEK VEYA İTİRAZ ETMEK DOĞAL. ELEŞTİRİ, FARKLILIK İŞİN GÜZEL YANI, BAZISIDA ELEŞTİRMEK İÇİN YORUM YAPIYOR, DESTEKSİZ. TAVİZ, YALAN, GÜNAH VE ZAYIFLIK OLARAK İKTİDARI SUÇLAYIP TAVİZ VERMEKLE SUÇLUYOR. OYSA TAVİZ, SADECE GÜÇLÜLERİN VEREBİLECEĞİ BİRŞEY. DOĞRU TAVİZ VERİR, YALAN ASLA.  
  • 3 Yıl Önce

Yanlış tespit

İktidarın her pisligine feto feto deyip mazeret bulma. Pislik pisliktir. 
  • 3 Yıl Önce

Bilal

İşte bu yüzden yüce İslâm'ı istemiyorlar, yüce Allah'ın kanunları varken başka kanunlar yapıyorlar.
  • 3 Yıl Önce

Hikmet Yılmaz

KADEM'in yönetiminde bulunanlara göz atarak kimin kimleri kullandığı daha net görülecektir. Okuyucuyu detaylarla boğuyorsun. Sade ve konuyu dağıtmadan anlatın. Rahmetli Prof.Dr. Erol Güngör gibi mesale.
  • 3 Yıl Önce

Ferhat

Kim miş bu ışık getiren yani latince LUZIFER in ışığı ile toplulkları hümanizm ve liberalizm felsefesi ve ideolojisi ile aydınlatmak isteyen reformist mason cemiyetinin uşaklari? Fransanın Fouche si neye hizmet ediyordu ise, Almanyanın Protestan dini lideri Marthin Luther de aynı şeye hizmet ediyordu. Peki bizdeki ittihat ve terakkici madon cemiyetinin bir tsifesi olan Elmalı hamdi kimdi ve neye hizmet ederdi? Sözüm ona islamcı şair olan iittihat ve terakki mason cemiyetinin bir taifesi olan Mehmet Akif kimdi ve kime hizmet ediyordu? Kisacası Fransa da aydinlanma sürecinde işık getiren Luziferin ışığini çakanlar ile bizdeki ve diğer ulus devletlerindeki ışıği çakanlar aynı kpfür merkezinden besleniyorlar. Dolayisiyla bu ulus devletlerinin bankacilik ağlarını, cumhuriyet dönemindeki üneversiteleri kurararak hümanizm ve liberalizm eksenli eğitim müfredatlarini yerleştirenler, Londra merkezli borsaya bağlilklarini , kisacasi ulus devletlerini hücrelerine kadar yönrtmekteler. Fakat biz gözümpze itzihat ve terskkici mason cemiyetinin tasarladığı bayrakları cok yaklaştirirsak ve onlsrın besteledikleri marş ve nutuklari ezberlettirirlerse arkadaki sapkin ve hilekar sistemi ne görür nede işitir olusunuz, sonuçta Luziferin tekerine takilir kalbi mühürlenmiş bir şekilde korktuğunuz şye doğru son sürat yuvarlanirsiniz. Allah cümlemize hidayet eylesin. Allah sizden razi olsun hocam.
  • 3 Yıl Önce

budur

Efendim sizde var tabi beyin, olmaz mi hic! Aramizdaki tek fark, sizdeki beyin çarklari boşa dönüyor. Balatalar siyrilmis. Duzelmesi de hemen hemen imkansiz. O nedenle de bugunku dunyanin gavur icadi tum teknolojik nimetlerinden olabildigince faydalanirken, hangi deve sidiginin daha şifalı oldugu konusuna kafa yorarsiniz. Ama dobra liginizin hakkini yemeyelim. Saygilar.
  • 3 Yıl Önce

İZMİRLİ

Maalesef göle su gelene kadar kurbağa telef olacak gibi. Fakat yine de karamsarlığa mahal yok.. Bazı şeyler geç ,ve fakat sağlam tahakkuk ediyor.. selamlar
  • 3 Yıl Önce

starlink, nörolink, çip, pip, hemoroit, hümonoit vs hâlâ devam

İkide bir ne 'sentetik at' deyip durun? Et ve balıktan git al işte analitik etini..
  • 3 Yıl Önce

Feto tekrarlayıp duruyor

alpokuytulu' un nasıl bir cemaa(da)tı varsa, bazı yazarlarında böyle cemaa(da)tları var. Türk insanı böyle cemaa(da)tlarla sürüklenip gidiyor işte...
  • 3 Yıl Önce

Yalnız Kurt

Kudüs İsrailin başkenti oldu ... dün gece Mescid i Aksa'ya Siyonist saldırı yapıldı .... nihâi hedefe adım adım.... Mescid i Aksa yıkılacak ve SÜLEYMAN (SALAMON ) MÂBEDİ yeniden inşa edilecek ve İSA MESİH oraya inecek ..... hristiyanları da böyle ikna ediyor , EVANGELİST EMPERYALİSTLER.....aslında kandırılmış yığınlar inanıyor bu menkibelere .... Mezopotamya , Hindu ve İran hikâyeleri bitmez .... aslında bu projelerin sahiplerinin inandığı bir tanrı bile yok ....onlar sadece güce , iktidara , PARA'YA tapar ve inanırlar .....birinci hedef KÜRDİSTAN adı altında BÜYÜK İSRAİL ....diğer komşularımız gibi Türkiye'yi de parçalayarak....finalde ise RUSYA VE ÇİN'İ de zayıflatıp SİYONİST İSRAİL DÜNYA DEVLETİNİ KURMAK ..... EFENDİLER VE KÖLELERİ .... DAYANAKLARI ihtiyaca göre yazılmış TEVRAT... .. bizim indirilen değil de ,uydurulan emevi dini gibi ...
  • 3 Yıl Önce

BİZDEN GÖRÜNEN GERÇEK BEYİNSİZ

Sedat PEKER sevdası nereden geliyor ? Veli KÜÇÜK,Muzaffer TEKİN,Alpaslan ASLAN,Necip HABLEMİTOĞLU, Güler KÖMÜRCÜ,Danıştay ,Cumhuriyet saldırısı ve Akit'in manşetten danıştay üyelerini verdiği küpür. Hepsi birbirinden çok mu kopuk geldi ?Ilk okuyanlar şaşırabilir ama her devirde birileri tarafından korunan hep en önlerde olup tüm dava arkadaşları hapis yatarken onca davadan bir gece bile yatmaktan kurtarılanlar şaşırmaz. Veli KÜÇÜK,çevresi onu ülkücü bilir. Bir yanda seccadesi bir yanda mini barını görenler ne ayak der? Daha yakın tanıyanlar ana dili gibi Ermenice bildiğini bilirler ama ülkücü olduğundan ! Ermeni olabileceğini düşünmezler bile. Sedat PEKER'le Veli KÜÇÜK'ün tanışıklığı çok eski Sedat , Veli'ye abi der her  ona borçludur. Diyetini de aldığı villalar mercedesler ve hatta özel şoförüne kadar parasını ödeyerek verir. Muzaffer TEKİN,danıştay saldırganı Alpaslan ASLAN yakalanınca intihara kalkışan evinde ülkedeki farklı saldırılarda kullanılan el bombalarının serisi çıkan ve hatta Alpaslan ASLAN'a süikast silahlarını bizzat Veli KÜÇÜK'ten talimatla alıp danıştay saldırısının gerçekleşmesinde parmağı olan kişi. Kaset deyince herkesin aklına CIA,MOSSAD ve de FETÖ gelir değil mi ? Veli KÜÇÜK'ü yurt dışı gezilerinde ağırlayan Güler KÖMÜRCÜ'nün ne tesadüftür ki Sedat PEKER'le kaseti vardır. Yazıcıoğlu, Hablemitoğlu,meşhur Rahip ,Dink ve daha pek çok cinayetin arkasında FETÖCÜ'ler çıkmıştı. Sedat PEKER Turkiye'den kaçtığında onu gittiği yerde karşılayan koruyup kollayalar yahudi mafyasıydı. Gülen'in,Sedat'a özel hediyeler gönderdiği malum. Bugünlerde FETÖCÜLERİN olayları Sedat'ın cephesinden yönlendirmeye çalışması da çok manidar. Sedat'a en yakınında kokainini saran gence dikkat et ölümün onun elinden olabilir mesajları da çok manidar.Hiçbir mafya temiz olmadığına göre birilerinin yanında durup her dediğini doğru kabul edip buradan AKP'ye nasıl zevkle sallayabilirim diye avuçlarını ovuşturmak nasıl bir kişiliktir.Ergenekoncuları, FETÖCÜLER'le bitirip sonra darbeyi FETÖCÜLERE indiren akıl bugün devlet içindeki çok kullanışlı mafya artıklarını birbirleriyle çarpıştırıp bitirmeye çalışmadığı ne malum? Demek sen AKP içindeki FETÖ vari yapılanmayı temizlemek için hep AKP'ye çakıyorsun. Yoksa senin başka bi derdin yok öyle mi ?
  • 3 Yıl Önce

Gerçekçimiyiz yoksa riyacımı?

Gemi su almaya başladı. Bunun farkında olan içerdeki Fouche'ler gemiyi terk etmek için eteklerindeki pislikleri boşaltmaya başladılar. Ama unuttukları birşey var. Devletin adaletinden kaçsalar bile, en nihayetinde yüce Allah'ın adaleti tecelli ediyor. Mutlak son onları da yakalayacak. Neticede Allah'ın dediği oluyor. İnsanlar layık oldukları şekilde yönetiliyor, layık oldukları muameleye maruz kalıyorlar. Herkes dürüstçe kendi nefsine sorsun bakalım; "ben nasıl biriyim" diye??
  • 3 Yıl Önce

Helal olsun

Hocam böyle devam yazin.Bizim millet isim olmayinca anlamaz. Isim yazsaniz siz yazamiyorsunuz. Ayni Nosradamus gibi sifreli yazmaya devam. Anlayana
  • 3 Yıl Önce

NURAN DEVRES

Taviz kod adlı yorumcu ne güzel yazmış. Bir makale gibi her şeyi, doğruyu, gerçeği çok iyi bir üslupla anlatmış. Taviz üstüne taviz. Yeter ki Halk Bank Davası, Reza Zarrap olayı, mal varlığı konusu kurcalanmasın.
  • 3 Yıl Önce

Özgür adam

Muhafazakar ve Tarikatların Tapınakçıların masonların İstihbarat örgütlerinin maşası olduklarını artık kişisel hırsları için hertürlü teslimiyetçiliği Din adına kullandıklarını gazetende bile köşe başlarını tuttukları dah yüksek sesle söylemelisin,zira temiz dindar aileleri çok kirlettiniz vede birsürü Ülkesini seven dürüst ve namuslu insanın geleceğiyle oynadınız,maalesef halada oynamaktasınız.Ne biçim MÜSLÜMANLIK bu,Suud yada Emirliklerden farkınız VAR MI.Yok maalesef.Ülkem de Paryalaşmayı Şiir okuyanlara yaptırıyorlar.Ne acı değil mi ÜLKEMDE PARYALAŞTIRILIYORUZ KENDİ ELLERİMİZLE
  • 3 Yıl Önce

sıla

Ağar da milliyetçidir.! Çakıcı da.! Türkiye kimlere emanet ALLah'ım.! Gazeticilerin adaletsizlikten yakınmalarına alışmıştık(Misal; Dilipak'a açılan davalar. vs vs vs gazeteciler!) Mafyanın adalet istiyorum diyerek ağlamasına ilk defa şahit oluyorum vesselam saygılar.
  • 3 Yıl Önce

Eyvah Necdet

Abdurrahman hocam yine mükemmel bir yazı. Benim dikkatimi çeken bazı noktalar var, belki önemsiz gibi gelebilir ama aslında önemli ayrıntılar. Peker'i izlerken adeta bir Bir Demet Tiyatro sahnesi izlemiş gibi hissettim. Hani o dizide Erdal Tosun'un oynadığı bir mafya karakteri vardı da her girdiği sahnede mesleğiyle kontrast oluşturacak bir tezatlıkla edebiyat parçalardı her cümlesinde... Oralara gittim. Ve aklıma şu geldi: adeta bir adımlaşma ve hesaplaşmanın çekişmesinde, yaptıkları işte teknik olarak ne denli "profesyonelleşmiş" olmalılar ki birileri, mafyalığın ya da delikanlılığın bile soyutlaşmış, "abstract" bir mertebeden edebiyatını yapabiliyor olsunlar, Fouché'lar, ağdalı cümleler havalarda uçuşsun. Öyle günlerden geçiyoruz ki sanki filmler gerçek, gerçeklikler ise filim olmuş gibi... Devlet bari vatandaşa popcorn dağıtsa da keyfimiz yerine gelse!
  • 3 Yıl Önce

Aşkın

Hoca senin bu telaş içinde bahsettiğin ıslah ediciler, insanla işbirliği içinde büyü yapıp insanlara cin musallat edenler olduğunu biliyorsun. Şeytani bu kesim Fransız ihtilali ile birlikte Avrupada kiliseleri ele geçirmiştir. Kiliselerin çatı yağmurluklarına çirkin heykellerini yaptırıp işaret bırakmışlardır. Ülkemizde de, fetö eliyle hızlı bir şekilde cin musallatı yapmışlar dır. Adamlar cinlere tapıyor. Varsa buna dinen bir çözümün onu açıkla, ışığın yoksa eğer takoz olma. Herşey nefsinin kölesi olmamış bir beşerin ağzında biter. Tüm bu şikayet ettiklerin bir anda hallolur. Allahcc. Katında duası dünyayı değiştirecek bu beşerleri bulmak yetiştirmek, senin bahsettiğin sayısını bilemediğin şeytan sürüsünün amaçlarını yerle yeksan olacağı Kuran' da bize bildirilmiş. Bunun için Hakdan peygamber gelmesine lüzum yok. Şeytan bir yerde çok, bazı yerlerde az bulunuyor. Şeytanın asıl amacı az bulunduğu yeri yerle yeksan etmek. O yüzden burçların dibini kazıp durmayı bırakta, karşıda ki, şeytanın siyasetini okumaya çalış. Onlar bu kişilerin içinde çemkire çemkire yalan siyaseti yapıyor. Sende ağızlarına sakız vermeye uğraşıyorsun. Önce safını sıkı tut, ulu orta yere konuşup durma. Sen gidip konuştunda, seni kala almayan mı? Oldu.
  • 3 Yıl Önce

Anlamadım

Sayın yazar, ne demek istiyorsunuz anlamadım?..
  • 3 Yıl Önce

Oluyo böyle,

Bazen, başkasını beyinsiz zanneden bizzat kendisi de beyinsiz olabiliyo..
  • 3 Yıl Önce

Ordulu

... bu tavır yakışmıyor bahanelere gerek yok
  • 3 Yıl Önce

Tuva

Hocam niye dala budaga yapisiyorsunuski görünen köye kalavuzlar arıyorsunuz hal ve gidiş iyi değil durum tespiti yapıp durmaktansa çıkış yollarına mayın dosiyenleri ifşa edin cehennem ateşine odun tasiyanlari etkisiz kılacak argümanları bulup bir an önce yolumuza bakalım yarın çok geç kalmış olacak....
  • 3 Yıl Önce

5678

Ülkeye; sivri zekalı çıkarcı uyanık yalama yalaka cahil zırcahil istismarcı fırsatçı rantçı karakterden zerre nasip almamış tipler musallat oldu..Hayatın toplumun her alanını tuttular..pahalılık yangın gibi..millet yanıyor..yüzde 20 bilemedin 30 u ranttan fırsatçılıktan uyanıklıkla v.s parayı bulmuş sağ sol dindar millici..BEYİNSİZ DEĞİL YAZAR BEY DEĞİL...BİR BEYİNLERİ VARKİ ŞEYTANI İSTİFA ETTİRİR..KARAKTERSİZ FIRSATÇILAR DİYELİM..BU DAHA DOĞRU OLUR..!?!?
  • 3 Yıl Önce

Taviz

Müthiş bir yazı ancak bunu uluslarası ilişkiler okuyanlar anlar çoğu anlamaz bilmez çünkü gerçek tarihi bilmez uydurma tarih okur dinler ve tarihi sadece övgü iftihar zanneder. Neyse asıl gerçek yine saklı kalmış onuda ben söyleyeyim. Artık iktidar taviz vermeden asla ayakta duramaz olmuş yaptığı günahların karşılığı yabancı ülkelere birçok imtiyaz ve ayrıcalıklar tavizler vermeye başladı. Bu tavizler sürekli daha da artarak devam ediyor adalar konusundan mısır konusuna Suriye konusundan Yemen. Çin konusuna hatta maalesef Kürt bölgesi konusunda dahi tavizler ortaya çıkmaya başlamış ancak bunu anlamayan halk hala tavizleri geri gidişin başladığını anlayamadı. Bakın çok günah işlendi ve bu günahlar halktan hep saklandığı için halk hala aynı siyasi partiyi destekliyor ancak bunun sonucu felakettir. Bir hadis var bilirsiniz adaletsiz Müslüman yöneticin olacağına Adaletli gayri Müslim yenötici daha hayırlıdır. Bu işler çığırından çıkalı çok oldu sadece patlak vermeye başladı ve tavizlerinde dozu çok arttı ancak popülist siyasetçiler iha siha hikayeleriyle ve YouTube da trol yandaş videolar çekerek halkı kandırmaya devam ediyor. Bunların hiçbir gerçek yanı olmayan söylemler ile günlük hikayeler halkın duymak istediğini anlatan videolar. Maalesef bu işin sonunda İslam inancı yok olan milyonlarca insan olacak ve bunların vebalide bu siyasi yapıyı destekleyenlerin olacak. Çok geç kalındı şuan sadece ABD yi arkamıza almak için verilen tavizler bile eski söylemlerin tam tersi emin olun iş sadece Mısır ile barışmakla kalmayacak ve sonunda herşey yaptırılıp yolsuzluğa bulaşan tüm herkes ifşa edilmekle tehdit edildiği gibikulkanılacak. Bu kadar yolsuzluk var neden araştırılmıyor bunu soran halk yok sadece benim partim diyor ancak okadar dosya var ki açılsa en baştan herkesin içinde olduğu için hepsi yok sayılıyor. Sadece şunu söyleyeyim halkın çok güvendiği insanlar bu işlerin içinde olmasa görülen duyulan bilinen her haksızlığı araştırır. Umarım birileri artık kendi cehennemlerine odun taşıdığını farkındadır. Gün gelir o çok güvendiğiniz sözde ilah yaptığının devlet büyükleri şeyhler hepsi yok olur toprak olur sizde verdiğiniz haksız destek kalır işte ozaman ufak bir para için ne günahlara giridğinizi anlarsınız ama iş işten geçer artık tövbe para etmez çünkü kul hakkıdır ve asla zamanı geri getiremez ölenleri eziyet çekenleri aç kalanları haksızlığa uğrayanların acılarına merhem olmazsınız çünkü artık yaşanmıştır.
  • 3 Yıl Önce

Zulfo livan

Bu makalenin başlığı:Şu mübarek Ramazan'ın son günlerinde Kadir gecelerinde Doğu Türkistanlı mazlumların sesimizi duyan yokmu dediği. Bu günlerde "Hayalimdeki Çin" resim yarışmasını tertip eden guya dini bütün zavallılara gelsin....
  • 3 Yıl Önce

1234

millet yine mafya,magazin,abalak şabalak diziler,darbuka dümbelek,zurna,top,pop,şeyh şıh zırvaları ilemi meşgul edilecek..bu ülkenin vizyonu ufku idealleri bunlarmı..!?YAPMA YAZAR BEY GİRME BÖYLE ZIRVA KONULARA.!? TÜRK DEVLETİ TÜRK CUMHURİYETİ TÜRK MİLLETİ BUNLARLA MEŞGUL DEĞİL..ÇOK BÜYÜK DEVASA SORUNLAR VE MÜCADELELERİ VAR..ne kadar darbuka dümbelek işler varsa derhal gündemlerden düşürülmeli..alaka gösterilmemeli..!?işimiz işiniz bunlar olmamalı..!?
  • 3 Yıl Önce

Mehmet

Hocam bu yola gireli hüküm degiseli çok olmuş biz saf vatandaşlar anlamamış
  • 3 Yıl Önce

Okur

Yine doğruları yazmış Abdurrahman abi.anlayana tabi ki
  • 3 Yıl Önce

Şaban

Anlayana.
  • 3 Yıl Önce

davut doğrucu

Abdurrahman Dilipak, değerli ağabeyim... Allah senden razı olsun pusulan hiç şaşmadı hep doğruyu gösterdi. Senden de köşenden de razıyız Yüce Rabbim de razı olsun inşallah...
  • 3 Yıl Önce

Vhb.

Fouche'lere buyurun kapımız açık diyenlerin, davet ettiklerinden ne farkı varki böyle yazıyorsunuz,?Efendiler, hanımefendiler, dünyada cahili düzenler böyle yürüyor.Her nerede olursa olsun sadece söylem ve rol farkı var. Temelde eylem birliği var.Ne güzel bölüp ayrıştırıp, birbirine insanları kırdırp idare ederek sömürüyorlar.
  • 3 Yıl Önce

"icimizdeki beyinsizler" derken...

kimleri kastediyorsunuz?.. Biraz somut yaz ..
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23