• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İklim değişikliği bahane!

29 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Şaban

Sentetik et ...binlerce yıldır hayvanlar vardıda şimdi mı gazları doğaya zarar veriyor..karbon salınımı oluyor akıl alacak gibi değil
  • 3 Yıl Önce

Slm

Merhaba lütfen bunu yayinlayiniz, arkadaşlar ben Almanyada yaşiyorum şuan Mayis ayindayiz ama çook soğuk ve kar yağiyor avrupada, hani köresel ısınma falan filan kesinlikle yalan, bu yıl çok soğuk ve hep yağmurlu.
  • 3 Yıl Önce

Mustafa Can

Türkiye de ilk sentetik et üreticisi, satıcısı nusr'et olacak adamların her şeyi planlı boşuna zengin yapmadılar. Nusr'et ismini boşuna çıkarmadılar.
  • 3 Yıl Önce

Mavi Elma

ILK DEFA NURAN DEVRENS İN , söyledigine katılıyorum.Bu ulkede Tarım ve Hayvancilik bitmiş.Dışaridan Et , Bugday Darı , arpa Cavdar yulaf Satın alarak , pirinc Satın alarak 80 milyon gidası Dışariya Bagımlı hale getirilmez. Et ürünleri Satan bir ulkeden Et ithal eden bir ulkeye Yani BraVo.
  • 3 Yıl Önce

Şahika

Kendiletini ilâh yerine koymuşlar, Allah fırsat vermesin bu haçlı şeytanlara. Amin.!
  • 3 Yıl Önce

İnek Şaban

Senin yazılarına bayılıyorum
  • 3 Yıl Önce

OSMANLIXXX

Sayın dilipak efendim ben sizi takip ediyorum hep üstü kapalı ve neyin ne olduğunu anlayamıyorum köprüyü tam bağlamıyor yarım yarim bir oradan bir buradan konuşuyor yazıyorsunuz ergün diler takvim köşe yazarı çok derin ve ağır yazıyor fakat sıradan vatandaş zor anlıyor sizleri SELAMÜNALEYKÜM
  • 3 Yıl Önce

NURAN DEVRES

Bir insan cahil bir çevrede, cahil bir ana-babadan doğmuşsa, hayatı boyunca cahil kalmışsa cahil olarak da ölür. Kendisine başka cahiller tarafından ezberletilen doktrinleri gerçek, suçluları lider, hurafeleri din, yalanları gerçek sanır. Bir ülke ileri gitmek istiyorsa bunlardan kurtulmalıdır.
  • 3 Yıl Önce

Akilli

Kardeslerim 2021in sonunda dünyanin en büyük 10 ekonomisi olacagiz, nasilmi?!Iste bu pandemi döneminde 10 milyonlarca Ukraynaliyi, Rusu, Ingilizi ülkemize Turist olarak getirip, paralarini alacagiz. Bizim rakiplerimiz böyle bir seye cesaret edemiyecekleri icin, onlar düsüse, bizde yükelise gececegiz. Nasilsa bizimkileri evlere kapattik, böylece Ingilizin, rusun, ukraynalinin mutant virüslerinin bize bulasmasinida önleyecegiz.
  • 3 Yıl Önce

Dallı

BÜYÜKBAŞ HAYVANLARA ONUN İÇİN Mİ TARIM BAKANLIĞI BESANE YAPIMINDAN HAYVAN BAKIMINA KADAR DESTEK VERİYOR.İYİ İNCELEMEK GEREK KONU YAZARKEN.TÜRKİYE HALA 28 ŞUBATLI GÜNLERDE DEĞİL.DOLAYLI NİYE GARTESİN KORKU REKLAMLARI YAPILIYOR.
  • 3 Yıl Önce

Mahsun

Salla hocam ya sen ne takiyon bunları kafana.  
  • 3 Yıl Önce

Murat Koca

Dilipak Hocam, çözüm önerilerinizi yazmazsanız komplo teorisyeninden fazlası olamazsınız. Yazılarında önemli hususlar var fakat ne yapılması gerekiyor, bunlar bizi aşan konular. Vatandaş olarak ne yapabiliriz, o konuda yazarsanız iyi olur.
  • 3 Yıl Önce

Turgut Ertav

Memleketin sorunlarını AKP iktidarının yanlışlarını anlattınız sıra iklim değişikliği sorununa mı geldi gerçek gündemleri es geçmeyin sayın yazar dilipak
  • 3 Yıl Önce

Kocasolak

Hocam Kudüs elden gitti şimdi de mescidi Aksa havraya çeviriliyor, Kadir gecesi büyük provokasyon var deniyor. Biraz dünyaya mı insen. Bir kanaat önderi olarak bir şeyler yapılmasını mı yazsanız.
  • 3 Yıl Önce

yasin üstündağ

Bizim sadece Çanakkalemiz yok bizim Şanlıurfamız var bizim Gaziantepimiz var. Bizim 81 ilde 81 milyonumuz var, kendi koyunumuzu kendi buğdayımızı yetiştirmekten aciz bir ülkemiyiz biz ? Çiftçilerimiz var terzilerimiz var demircilerimiz var. Elimizde taşımız toprağımız var daha ne olsun. Orda Antep'in duvarında şu yazıyor ; DUR DÜNYA SELAM DUR, BURASI ANTEP, İSTİKLALİ İÇİN AYAĞA KALKAN MADALYA MÜKAFAT İSTEMEYEN MEZARSIZ ÖLÜLERİN ŞEHRİ, ANTEP DÜŞERSE DARA O ŞEHİTLERİN TORUNLARI , VATAN İÇİN, BAYRAK İÇİN, DİMDİK AYAKTA...
  • 3 Yıl Önce

yasin üstündağ

Bizim sadece Çanakkalemiz yok Şanlıurfamız var Gaziantepimiz var Konya'mız var... Bizim 81 ilde 81 milyonumuz var... Çifçilerimiz var terzilerimiz var emekçilerimiz var kendi koyunumuzu kendi bugdayımızı üretmekten aciz bir millet değiliz ki biz. Ne var elde taşımız var toprağımız var daha ne olsun...
  • 3 Yıl Önce

Bilal

Hayvanların doğaya verdiği zarar ne ki? Sen hiç kadınların HER GÜN kullandıkları aşırı makyaj malzemelerini gördün mü? 10 çeşit deodorantlar 20 çeşit boyalar spreyler..... AKP'nin batılı dostlarının aşırı zararlı ilaç ve makyaj şirketleri HER GÜN tır tır malzeme satıyorlar bize.
  • 3 Yıl Önce

yasin üstündağ

Aciz bu cihaniyan aciz, Kim muktedir ins-ü can aciz.... Şanlı tarihimizin yıldızı Mehmet Akif Ersoy'dan bir mısra...
  • 3 Yıl Önce

Kani

 sayın Dilipak bir fıkra yazayım da biraz neselenin bizim temel bir alman bir ingiliz bir fransiz İstanbul'da sokağa çıkmışlar bizim temel para cezasi yemiş fıkra bu kadar
  • 3 Yıl Önce

1234-2

BU DÜNYADA ÜÇ TİP İNSAN VAR TEK TANRILI UYANIKLAR, İKİ TANRILI DAHA UYANIKLAR VE SAFLAR..İKİ TANRILI,HEM PİYASA TANRISINA HEM UHREVİ TANRIYA TAPAN VE HER FIRSATI LEHİNE KULLANABİLEN UYANIKLAR,,DİĞERİDE TEK TANRILI VE SADECE PİYASA TANRISINA TAPAN UYANIKLAR..VE NE YAPACAĞINI ŞAŞIRMIŞ BEYNİ YANMIŞ İFLAS ETMİŞ SAFLAR..NE PİYASA TANRISINA NE UHREVİ TANRIYA TUTUNAMAYAN EZİLEN İTİLEN KAKILAN SAHİPSİZ KİMSESİZ SAFLAR....DÜNYA BU HERHALDE...!! HEPİ ÇAPI BU...GERİSİ BOŞ LAF GARGARA..
  • 3 Yıl Önce

Mustafa

Çok beklemesinler büyük bela yakındır ABD ve AB nın kuzeye yakın ülkeleri boşalttıkları ırak ve Suriye topraklarına göçe başlayacaklar yakın yakın belki 2025 den yakın.
  • 3 Yıl Önce

1234-1

Biz nasıl insanız..? Biz nasıl ve neye inanıyoruz..?istanbul yada metropol veyahut rantın olduğu yerlerde hiçbir değer tanımadan hoyratça ve vahşice herşeyi talan edip(ve tüm karşı çıkışlara kulağı tıkayıp ve hatta bunları kötü ilan edip) ve bunun nimetlerini tepe tepe yaşıyoruz (hayat konforu) gelsin lüks araçlar gitsin lüks eşyalar,sonrada kendi yeşilliğimize (kendi şehirlerimizde) "örnek ikizdere" balta vurulunca ortalığı yıkıp doğayı katlediyorlaaarrr diye nümayiş..VALLAHİ VE BİLLAHİ ÇOK AKILLIYIZ..BENİM OLMAYAN BANA AİT OLMAYAN YERLER YERLE BİR OLSUN YETERKİ KAZANCIM OLSUN..SENİ ÇOK SEVİYORUZ BİZE RANT BAĞIŞLAYAN YÜCE ŞAHSİYET DİYE ADETA İBADET EDİYORUZ MEYDAN MEYDAN RANT TANRILARINA..AMA BALTAYI KENDİ MEMLEKETİNE VURUNCA KÜLAHLARI DEĞİŞİYORUZ BALTAYI VURANLA..AMA ÜÇ GÜN SONRA ÇARK YİNE BAŞLIYOR HERŞEY KALDIĞI YERDEN..GENE MEYDAN MEYDAN İBADETLERE ÇIKIYORUZ..!? ARTIK İBADETLER MEYDANLARDA YAPILIYOR MUHTEREM..!? SEN HANGİ İNSANDAN NEYİ BEKLİYORSUN...SEN BU İNSAN TİPİNE İNANIYORMUSUN HOCA..?!GÖZLERİ VE KALPLERİ DOYURAN RANT TANRILARI DÜNYA HAYATI BEKASI İÇİN..!? AHİRETİ KURTARAN VE ORANIN HÜKÜMRANI AHİRET TANRISI AHİRET HAYATI BEKASI İÇİN..!? YURDUM İNSANININ BULDUĞU MÜTHİŞ FORMÜL BU...!?! SİZLERİN MEŞHUR SÖZÜ....!? WİN WİN......!?
  • 3 Yıl Önce

Sayın dilipak galiba sizden duymuştuk

Biri soruyordu amerika nezaman çöker, çökerde, biizim üstümüze yıkılır diye duymuştuk. dün video izllerken yutub,, dan amerika yok olacak, büyük bir yanardag ile yarısı yok olacak büyük teknolojisi olsada. Kasırgaya kullanacak silahı yok onada dua ederiz demişler bir tanıdık yazısında zaten dünya yaşanmaz oldu kuresel ısınma olacak şimdiden mars merkür gibi uzaya yerleşmeyi pilanlıyorlar demişti. bir resim görmüştüm. bır üstekiler birde altdakiler. resimde yokarıdan pislik akıyor. altdakiler bu pislik yokarıdakilerden, geliyor diyor. yokarıdakilerde, bu koku altdakilerden geliyor diyor. Tabiki yokarıdan düşen pislik aşagıya düşüyor. Aslında pislik yokarıdan geliyor. altarafda kokunca altdakilerden biliniyor.
  • 3 Yıl Önce

Timur

Bill Gates Melindadan bosanmaya karar vermis.
  • 3 Yıl Önce

Muhammed

Sayın dilipak inşallah bunları devlet büyüklerimizde görür.Rabbim basiret versin..
  • 3 Yıl Önce

Tahsin

Olay şu; Kendi fabrikalarınin nukleer atiklarin verdigi Dogayı tahrif eden yok eden atikların ayıbıni hem Kapakmak hemde Allahin Helal kildigi eti faydali olani Zehirle yok etmek.Bubir oyun Biliyorsunuz 10 yil once kuş gribi meselesini cıkarıp Turkiyede 100 binlerce Yerli horoz ve tavugu yokettirdiler.Simdi sira Dana koyun keci vb Hayvanlara geldi bu Sahte Et meselesi Dunyayi yok etme projesi , Bunu Anlamamak icin Oküz olmak gerek.Eger bu BATILI LARIN SOZLERIE BAKIP HAYVANCILIGI YASAKLAYIP SAHTE ETİ TOPLUMUN ONUNE KOYARLARSA DEMEK Kİ BU HUKUMETTE AK PARTIDE ERDOGANDA BATININ AJANI DERIM. Böyle bir seyi akıldan dahi gecirmek Akla ziyan.Bu toplum Uyuyor YAKINDA BUGDAYIDA YASAK ETTIRIRLERSE ŞAŞMAYIN.
  • 3 Yıl Önce

Uuuu

Bu soyledikleriniz yeni degil ii adimlari yillar once atildi vita sana gibi margarinlerle tereyagdan millet uzaklastirildi neymis kolestrolmus kalp mis gibi korkutmalarla paca corbamiz kelle corbimiz kotulestirildi kemik sulari kemik ilikleri simdilerde corona ile gundeme geldi dune kadar kemikler coptu.bugun sakatat yiyen z kusagi sayosi ne kadar birakin z kusagini y kusagi ne kadar Covit kanser vb hastaliklarin tek sorumlusu bagisiklik sistemidir o gitti mi hicbir sey yapamazsinu Dogadaki hayvanlara dikkat edin hep yerden beslenir ama hasta olmaz neden bagisiklik sistemleri gucludur Evinizde bir kopek kediyi eger hazir mamalarla beslerseniz devamli doktora goturmek zorinda kalirsiniz ama yediginiz dogal yiyecekle beslerseniz doktor yuzu gormez yine ayni sekilde koyun kuzu inek Gecmiste bu hayvanlar uzerinde calisildi bu virus turleri sarbon gibi domuz gribi kus gribi gibi gripler ile hayvanlara surekli antibiyotik verildi o antibiyotiklero insanlar da onlarin etinden sutunden yumurtasindan aldi Corona dediginde gribin bir mutasyonu insan bedeni bunlarla bagisiklifi dusuruldu corona ile vuruldu Yenidogab bebege sutu kestiler dune kadar babaannelerimiz cocuklarini sutle beslerken bugun 6 ay su sut yasak dediler neymis su yasakmis bebeklere olacak is degol evrene can veren suyu dunyaya gelen bebege yasak ettiler oksijen deposu suyu dunyaya gelen bebek icemiyecekmis Hic bir doktorun dedigini yapmadim cocugumu buyuturken simdi saglikli bir kizim var doktorla cocuk buyuten arkadaslarimin cocuklari bugun sorunlu kaldi istenilende buydu
  • 3 Yıl Önce

davinci

dünyanın röntgenini çekiyorlar karış karış maden arıyorlar CORONA ve sokağa çıkma yasakları belki bu yüzden piyasaya sürüldü grip zaten vardı daha öncede bu sebebten insanlar ölüyordu.Radyoaktifin zararlarından kaçıyoruz belliki.Birde küresel ısınmadan kaynaklı kıtlık tüm dünyayı etkilerken sosyal medyada sözde proflar aç kalacağız kıtlık kapıda ülkemiz üzerinde oyunlar oynanıyor gıdayı kaybedeceğiz avrupa amerika deyip duruyorlarda türkleri geçeceğiz gaziantebi şanlıurfayı hatayı kilisi..alacağız diye yılda 1 milyon çocuk yapan mültecileri neyle doyuracağız hiç konuşmuyorlar.bu çocuklarıda mı avrupalılar çinliler ...yapıyor yahu.
  • 3 Yıl Önce

Komisyonculuk

Dünyanın sorunlarını çözmeye kalkıyorsunuz birde Türkiyenin gerçek sorunlarını çözmek için yönetenleri yazsanız bizde diyecez gerçekten hak ile batılı ayırıyor. Çin aşısı 7 dolardan alınıp 12 dolara satıldığını anlatan gazeteci aradaki 5 dolar her aşıda alınan fark aracı firmaya gidiyor halk ödüyor bunu direkt DMO neden aldırış ıyor açıkça birilerine para akıtılıyor hemde halkın parası. Ayrıca biontech aşısı için türkiyeden kar almayacak diyen Türk bilim insanı 9 dolardan aşıyı verelim alın dediği halde komisyon alınmayacağı için aşı alınmıyor yada göstermelik alınıyordu Rusya ya aşı siparişi veriliyor. Ah be tüm suçlu yahudiler hristiyanlar ABD Avrupa Rusya çin dimi
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23