• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Siyasetin pusulası sapınca!

23 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

KELAM

Sayın Dilipak yıllardır sizi okurum.Katıldığım görüşleriniz var .Katılmadığım görüşleriniz var. Ve bence bu da normal Fakat şu hastalık hakkında ki gör7şleriniz için maalesef size katılmıyorum Israrcılığınızin topluma zarar verdiğini düşünüyorum.Size bu konuda katılabilmem için lütfen tıp fakültesi diplomalarını zın fotokopilerini yarınki yazınızın altína ekleyiniz.Belki dünya üzerinde sizinle hem fikir olmayan binlerce tıp profesörünün değil de sizin doğruyu söylediğinize inanırım.Hatta belki yeni bir bilim kurulunda son sözü söyleyenin siz olmanız gerektiğini düşünür sizin adınıza destek sağlamaya çalışırım.
  • 3 Yıl Önce

Anarsist

Kureselci iblislerin yalladigi SoL anarsistlerle ayni safta ayni ameldesiniz. Yonetime o kadar tu kaka ediyorsun da koronadan yakini ölen birinin saldirisini durduracak gucun var mi? verecek cevabin var mi yok! Bugune kadar kaç kişiyi kaç gun yonettin? Konuş konuşmak bedava, fitne fesad alkışlanır!
  • 3 Yıl Önce

Dengiz Turan

Allah sizden razı olsun hocam. Sayenizde Müslümân Türkler milletin içine, medyaya, devlet kâdemelerine yuvalanmış Müslümân maskeli kripto gayrimüslimleri pek güzel tanıma fırsatı buldu. Cemaatlerin Haçlı ileri karakolları olduğunu çokça duymuştuk ancak, ihânetin boyutlarını bilemiyorduk. Şimdi, Fetöcüsü, Menzilcisi, Süleymancısı, Cübbelicisi, AKP'cisi, kısacası topunuzun Müslümân maskeli gayrimüslim azınlıklar olduğunuzu anlayıp bildik pekâlâ. Artık maskeleriniz düştü. Müslümân Türk yurdunu tez elden terkediniz! Müslümân Türk yurtlarında tek hâin bile kalmayacak yakında. Kaçın ve değersiz hayâtınızı kurtarın.
  • 3 Yıl Önce

Murat Koca

Dilipak Hocam, açıkça yazmazsanız Sayın Cumhurbaşkanımız ve iktidarımızı işaret ettiğiniz anlaşılabilir
  • 3 Yıl Önce

mehmet şerif

Değerli hocam Anadoludaki biyo çeşitlilik nerdeyse tüm Avrupa kıtasında bulunan zenginliğe eşittir.Bize corona konusunda doğal bitkisel çözümler konusunda öneri ve çalışmalarda bulunab kıymetli bilim adamlarımızı neden kulak verip önlerini açmıyoruz. 
  • 3 Yıl Önce

Mehmet Şerif

2005-2006 kuş gribiyle beraber itlaf edilen binlerce yerli tavuk ırkının ve bu korkunun yayılmasının arkasında küresel güçteki yabancı tavuk şirketleri olduğu çok sonradan ortaya çıkmıştı.Olan Anadolunun gariban insanlarına ve hayvanlarına oldu. 
  • 3 Yıl Önce

Mehmet

Siyasetin pusulasi dini siyasete alet edersen,adalet ve liyakati kaldırıp yerine torpili getirirsen kalkar.Memleket 3.dünya ülkesi oldu.Bulgarlar artık alış veriş yapmak için memlekete geliyor çünkü paramız pul oldu.Mart ayında 4 bin küsur konut satıldı yabancılara. 100 euro 1000 tl.Faiz de dünya lideriyiz birde dindarımz
  • 3 Yıl Önce

Mehmet Şerif

Değerli hocam sene 2006 kuş gribiyle ilgili flaş haberler tv lerde gazetelerde dolaşıyor. Köylerde tavuklar özel kıyafetli ekiplerce toplanıp itlaf ediliyordu.Günlerce böyle görüntüler ve kuş gribinin ne derece tehlikeli olduğu bilgileriyle bilgi bombardımanına uğradı beynimiz. 
  • 3 Yıl Önce

Nahit Sazoglu beye

20 yıldır "faizci kapitalist " düzendemiydik biz ..... duymasın büyüklerimiz , kızarlar....
  • 3 Yıl Önce

Ahmed 61

Bismillahirrahmanirrahim.Yazık etmeyelim kendimize! Kur'an nediyorsa onu yapalım.Ahirette kur'a nin dediklerinin aynısını bulacağız.Cennete girmek Alla'ın( cc)fazlıyladır.Cennet'e ki dereceler ise,amellere gördir.Bir insanın yeri cehennem olduktan sonra,ağa olsa,sultan olsa,prof olsa, ne çıkar.Şu kafirlere imrenenler ne ahmaktırlar.
  • 3 Yıl Önce

Fayda nerde.

Faydayı hakkın yanına koymak. Güzel bir cümle. Ancak 50 yıldır siyaseti takip ederim. Bunu görmedim. Birkaç kişi çıktı. Onlarida çalıştırmadilar.
  • 3 Yıl Önce

Osman

Üstad bu yazıyı kim için yazdın, üniversite mezunuyum hiçbirşey anlamadım ,biraz anlaşılır ve daha faydalı olmaya gayret edin bilgeliğinizi göstermeye çalışmayın.
  • 3 Yıl Önce

Nahit sazoglu

Faizci kapitalist duzenden acilen adil duzene gecmeliyiz care milli gorus
  • 3 Yıl Önce

Ahmet 21

Nizam kardeş doğru söylemiş nedir bu yabancı kelimeler Atın bunları hepsini çöpe Yaz yerine türkçe kelime eyyyyyyyy dilipakkkkk
  • 3 Yıl Önce

Murat Koca

Yoksa siyaset saltanata dönüşür ki helak sebebidir. 
  • 3 Yıl Önce

Ahmed61

Bismillahirrahmanirrahim.Siyasetin pusulası sapmayınca o zaten siyaset olmaz.Bu toplumun amacı nedir?aceba üretim ve tüketimden başka amaçlara sahip olmak mümkünmüdür?gösterdiğiniz amaçlara erişmiş insanlar varmıdır?Aceba bütün siysi yapı ortadan kalksa ne olur?Şaşmayan tek pusula islamın pusulasıdır.O pusulaya uyan cennete gider.Nefis terbiye olmadan asla akla uymaz.En zor iş nefsi terbiye etmektir.Buda insanın tek başına başaracağı birşey deyildir.Nefsni bilen Rabbini bilir....
  • 3 Yıl Önce

Ömer Faruk demir

Doğru tek bir nokta da, yada bir çizgide değil. Üç noktanın birleştiği bir alan içinde. Eyvallah hocam Biz yarım yamalak bilgimizle onu zor buluruz.. Peki bu alanda bizim yerimiz doğrunun bulunduğu yerde ancak biz doğruyu heva ve hevesimiz için kullanır durumda isek vay halimize.. Yani içimizdeki kişi gerçekten Allah Azze ve Celle ile barışıkmı.. Eğer barışıksa toplumun tüm fertleri bunu balarabilirse işte Tevhid kendiliğinden oluşur... Ama hocam biz evde dahi eşimizle bu tevhidi oluşturamadık. Küçücük bir alanda. Komşumuz mahallemiz şehrimiz ülkemiz ve tüm dünyamızda nasıl olacak. Zira nefis çıkar penceresinden bakıyor. Böylece karı kocayla, fenerli beşiktaşlı ile, esnaf başka bir esnaf ile, sülaymancı menzilci ile, Şia Sünni ile, Müslüman Hristiyan ile, devletler birbiri ile, dev şirketler birbiri ile derken ortalık toz duman, savaş alanı oluyor. Kimiside Nasrettin Hoca gibi iğneyi kaybettiği yer olan karanlık samanlıkta arayacağına, aydınlık olan samanlığın dışında arıyor.. Hocam Allah Azze ve celle yaar ve yardımcımız olsun. Melekler, yarabbi bunlar kan dökecek fitne fesat çıkaracak deyince. Allah Azze ve celle şöyle buyurdu. "ben sizin bilmediklerinizi bilirim" ve insanı halife olarak tayin etmişti. Biliyorum ki Rabbim bizi seviyor. Ve Allah Azze ve celle muhakkak nurunu tamamlayacak.. Yarabbi bizleri bu kutlu göreve asker eyle. Amiin
  • 3 Yıl Önce

NURAN DEVRES

Devletimle gurur duyuyorum. Dünyada başka ülkelere en çok yardım eden ülke seçilmişiz. Amerika, Almanya, Ingiltere, Japonya 'ya tur bindirmişiz. Fert başına milli geliri oradakilerin 10 da biri olan bir ülkenin vatandaşı olarak diyorum ki etrafa bu kadar para saçarken hani biraz da Türklere yardım etsek de hić olmazsa asgari ücreti 3000 tl ye çıkarsak.
  • 3 Yıl Önce

Alete güven

Pusula sapmaz, şaşan beşerdir
  • 3 Yıl Önce

Nizam

Ustadim saydim 10 dan fazla yabanci kelimeler getirip tam da puf noktaya koymussun .bunu bildiğimiz tipler yapsa Bunlar zaten Turkçe mizi mahfettiler derdik ama bunu bizden birisi yapinca onlardan geri kalmiyoruz.hiç te yakişik olmuyor. Nedir yani bizim dilimizde bu kelimelirin karşiliği yokmu. Biz kendi oz dilimizde konuşamayacakmiyiz bizim ecdadimiz nasil konuşup yazardi. Oportunistçe Reel politic Pragmatic Pr Sosyal manipulasyon Rasyonel Pragmatic Deterministic Part Etimolojik Epistemoloji Konjanktor Oportumizm. Sanki ingilizce ders veriyorsunuz. Hem sonra sizin kelime hafizaniz bizim gibi sokakta birisine 3 sifir çeker. Lutfen Turkcemize sahip çikin. yabanci kelimeler yabancilara birakin
  • 3 Yıl Önce

Zekeriya gökçe

El Hakk (cellecelalüh )
  • 3 Yıl Önce

Mehmet Şerif

Değerli hocam Musa a.s Firavuna Yüce Allahın c.c mesajlarını iletmeye giderken " Onunla yumuşak bir dille konuş" demişti alemlerin rabbi olan Allah c.c Biz bırakın Firavunu kapı komşumuza bile hakikatleri anlatmak isterken nefsimizin esaretinden kurtulamıyoruz.Oysaki söz ve davranışlarımızı mutlak anlamda değerli kılacak Allahın rızasına uygun olmasıdır siyaseten yanlış veya doğru olması değil. İslam güzel iyi doğru ve insanın ruhuyla çelişmeyendir. Bir bardak tertemiz su hangi mideyi hangi damağı rahatsız edebilir ki ? ( Bozulmuş bir mide ve ne tattığını anlayamyan damağın sahibi dışında ) Selametle kalın.
  • 3 Yıl Önce

Kamil Zorbozan

Sayın bakan sanatçı bozuntusu biri korona hakkında 2 satır bir şey yazınca üşenmeden cevap vermiş. Sayın bakan bunca yoğunluk içinde bazen böyle tek tek cevaplar da veriyor helal olsun. Gerçi cevap verdiği bu sanatçı bozması zevzek değmezdi ama bakan incelik yapmış. Tek merak ettiğim bunca cevapları verirken Aylardır bu konuda çok önemli yazılar yazan sayın abimiz Abdurrahman Dilipak'a bir açıklama yollamadığıdır
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23