• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Uyuşturucu denince akla hemen onun adı gelir…

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Amorti Kâzım

Mehmet Özkan sen Türksün değil mi ? Öyle olduğunu düşünerek devam ediyorum.Bu bildiri yayınlayan âmirâllerden biri "Bu iktidarı demokratik yollarla indiremezsek TÜRK MİLLETİNİN DE CEZALANDIRILACAĞI uluslar arası bir girişim olacaktır,diyor,yâni darbe olacaktır demek istiyor ! Bu ifade tüm Türk milletini kapsamaktadır,ayrıca Türk milleti ifadesi bilinç altının dışa vurumudur ! Bir diğeri de Nato kanatları altında Türk devletine ŞANTAJCI demektedir.Türk olduğunu düşünerek,hâddinizi bilin hâdsizler ifadesini artık o âmirâller için kullanacağını düşünüyorum !
  • 3 Yıl Önce

kazım Taşkesti

Vay vay vay olayı bilmesek nasıl da kanacağız yazdıklarına. Uyuşturucu satıcı olmadıktan sonra bir tek kişinin kendisini bağlar Zaten o en büyük cezayı yaşıyor. İnsanların isyan ettiği (Sadece CHP'lilerin de değil AKP'lilerin de) böyle bir müptezelin milyarlık ciplerle lüks hayat sürmesi ve bunu da AKP den sağlamış olmasıdır. Bu elemana AKP de bu olanakları sağlayan, bu yolları açan kimlerdir tespit edilip asıl onlara hesap sormalıdır AKP. Yoksa bize ne CHP ne demiş bay kemal ne demiş. AKP kendi çürüklerini ve çürütenleri bir an önce temizlemelidir.
  • 3 Yıl Önce

Peki

Mesele sadece uyuşturucu kullanması mı? Basit bir büro memuru o lüks ciplere nasıl binebilir, sorgulamamız gerekmez mi?
  • 3 Yıl Önce

Can

Ayvatoglu nun özgecmisine bakinca basit bir personel kastamonu da degilmis lise terk olarak atandigi yer niye bunu hakkaniyetle yazamiyorsun.  
  • 3 Yıl Önce

Veli

CHP iki yüzlü tıpkı hayran oldukları Avrupa,ABD,İsrail gibi..
  • 3 Yıl Önce

Kesnerli

Yanlış örnek hiç bir zaman iyi bir örnek olamaz. Yok CHP şunu yapmış bunu yapmış. Bu olayın savunulacak bir yanı yok. Buna sebep olan olgular derhal tespit edilip bertaraf edilmelidir.
  • 3 Yıl Önce

ismail

Zekâriyabey ÇHP YE KEMALKILICLARA SÖYLEDIGIN DOYRU AMA Senin Aymazdedigin kişiyi kim genel merkeze işe aldi Mahelle bekcisi Aliyorlar imtiha kazaniyor AKPLI BIR REFARNS OLMAZSA ELIYORYORLAR Zekeriya bey birdembunu gümdeme getir Hermebur Alicĺarida ayni
  • 3 Yıl Önce

KARADAĞLI

Sayın Zekariye bey, Peki bu arkadaşınızın boy boy poz verdiği kişilerdemi yalan. Bunları kullanırken bu kişiler ona, hööösss ulan neden demedilerde göz yumdular..
  • 3 Yıl Önce

Deli İbo

Ak Parti içinde ancak ikbal uğruna sızma yapan birisi uyuşturcu ile ilgili olarak tesbit edildiğinde, bu olay Ak Parti için münferit bir olay kapsamında olup, anında da gereği yapılır. Ammmaaa CHP için böylemi, zaten adamların geçmişinden bu yana içki olayı geleneksel tutku olarak süregeliyor. Uyuşturucunun her çeşiti CHP için elzemdir, onun içindirki akli muvazenesi yerinde olmayan CHP içinde uyuşmuş kafalı partidaşların yapmış olduğu taviz ve tecavüz olayları ayyuka çıkmış. Birde bunlar medyaya yansıyanlar, birde yansımayanlar, kendi içinde atsorbe edilenler. Şimdi bu CHP'nin ayyaşlarınca gelenekselleştirilen ve içlerinde bütünleştirdikleri Ayyaş Kafa'nın yapmış olduğu eylem normal bir davranış olduğu kabul edildiğinden hiç kimse hakkında bir işlem yapılma yoluna bile gidilmiyor, onlar için normal olan hayat akışı devam ediyor. Yaniii çek uyuşturucuyu taciz ve tecavüze devaaaaamm.
  • 3 Yıl Önce

aslan kaplan

bu chpliler ne kadar yüzsüz böyle? kılıçdaroğlu kendi başkanı baykal fuhuştan istifa edip o koltuğa oturan kişi değil mi
  • 3 Yıl Önce

rafet tunaeri

Chp bunları yargıya vermedi.Yanlış yaptı.Üzerine gitmeliydi. Ortaya çıkan bu vatandaş da yargılanmalı idi ki hiç kimse töhmet altında kalmasın.Yanlış yapan suç işleyen kim olursa olsun hesabı sorulmalıdır.Hesap sorulmaz ise sıkıntı olur.Sandıkta halk dersini verir demek de bir çözüm değil çünkü yapanın yanına yaptığı kar kalıyor diye düşünen çok kişi var.Zaten aradan biraz zaman geçince her şey unutuluyor.Bu durumlar sadece şimdi değil yıllar önce de var idi. Nedense bir türlü düzeltilemiyor.Çok üzerinde düşünülmesi ve düzeltilmesi gereken bir durum.
  • 3 Yıl Önce

Şahika

Bunlar çarpıtma uzmanları, şeytanlaşmış insanlar...Artık sapla saman birbirinden ayrılmalı, nasıl olacağını bilmiyorum ama ayrılmalı..
  • 3 Yıl Önce

H.Y.E

Dini ve milli değerler o kadar sıradanlardı ki,ne desen kar etmiyor.Her şey insan zevkine endekslendi.Yazik.
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23