• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bir oyuna gelmeyelim de!

43 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yunus

Öyle bir yazmıssın ki, Herkes ve herşey şaibeli... Yanlış iş ve adamlar kim? Kimden uzak duralım? Geminin rotasını ararken tarafını nereye koyalım? Bu ümmet hiçbir zaman ihtiyaç duymadığı kadar bir olmak zorundayken; bir asır sonra elde edilen siyasi potansiyeli, kaç yanlışa bölüp kaç parça olalım. Muğlak olmayın. Net olun. Kime kızıyorsunuz?
  • 3 Yıl Önce

Yılmaz

Sayın Abdurrahman bey, anladığım; ıslah edicilerin! üzerimizdeki oyunlarından kurtulabilmek için bunları önemsememek (önemsedikçe yıpranıyoruz) aynı zamanda dikkatli olmak bütün enerjimizi bunlara değil Allah'ın kitabının içinde bizlere ne dediğini anlamaya çalışmak olduğunu anlıyorum.Allah'a emanet olunuz.
  • 3 Yıl Önce

Yuuksel

hasta olanlar önceden olduğu gibi aile hekimine hastaneye gitse ve evine raporla gönderilse Maske zorunluluğu hariç tüm yasaklar kaldırılsa Ne dersiniz artık yapacak bişey yok gibi Hiç bir devlet bu maaliyetlerin altından kalkamaz Devlet yapılanmaları madden ve zihinlerde zayıflatılıyor
  • 3 Yıl Önce

Zakir temadan dünya karanlıklar içinde ya nebiallah

18 Aleme peygambersin gönüllerde daima cevhersin. Her sözünde ümmet diyen sensin ümmet kan aglıyor yanebiallah. Dünya karanlıkda ya nebiallah kalmışız, bir başımıza caresiz ümmet kanaglıyor yanebiallah.
  • 3 Yıl Önce

Neden ve Nasıl?

Yazın Hocam, bütün bunları hep yazıyorsun ama çözümün yok. Akıllı olalım, sabredelim, dua edelim, tevbe edelim tamam da kendin açık açık bozgunculuk yapıp bir kesimi sürekli suçluyorsun.  
  • 3 Yıl Önce

A.Kadir Bozöyük

Hadi gözünüzaydın! Reis istanbul sözleşmesi taraftarı ve sizi 81 ilde mahkemeye veren kadın kolları başkanını görevden alıp tam da sizin istediğiniz gibi birini atamış.  
  • 3 Yıl Önce

Dallı

GİRİŞTE BAŞLADIĞIN UYGULAMA TÜRKİYEDE DE VAR ÖYLE Mİ.GENEL YAZDIĞINA GÖRE.ANLAŞILDI 28 ŞUBATLI GÜNLER UNUTULMUŞ
  • 3 Yıl Önce

YA RABBİ

mustafa özcanın yazısını okudum.....insanlar ömerliğe hevesleniyormuş......ÖMERİ YARATAN ÖMER.İ ÖMER YAPAN VE ONU MAHLUKATININ GÖNLÜNE SOKAN SENSİN....BAŞKASI DEĞİL.... 
  • 3 Yıl Önce

A.Y.

Hu hu! Dilipak saadat par.Istanbul milletvekili islam aslı yerine...Chp ye geçti.bu konudada yazarsın artık. 
  • 3 Yıl Önce

sevgili dostum

bazı insanlar yıllarca senin gibi düşünenlere tam da bu günkü yazında anlattıklarını olacağını bilmeden!  
  • 3 Yıl Önce

mustafa divarcı

KARS İSLAM CUMURİYETİNİN AÇILIMININ - KALPLERİMİZİ,ALLAHIN,RIZANA SABİTLE -DUASI OLDUGUNUN BAŞ HARFLERİLERİNDEN OLUŞTUGUNU BİLEN VARMI.İNGİLİZLER BUNUN İÇİN BU DEVLETİ YIKTILAR.ALLAHIM KAPLERİMİZİ RIZANDA SABİTLE AMİN.
  • 3 Yıl Önce

ölü sayisi üc milyona yaklasti...

sen hala "A§I olmayin" diyorsun!. muhterem Haci efendi söyle ne yapalim, cözüm yolu ne? 
  • 3 Yıl Önce

Mustafa

Kör ideoloji ile yönetilen bir ülke nereye giderse, tam olarak oraya gidiyoruz.  
  • 3 Yıl Önce

Mehmet 1

Yorumcular,sionizm bize oyu oynuyor ve diyor. 
  • 3 Yıl Önce

Mehmet 1

20 yıldır iktidarda olan parti asi çalışmalarını durdurmuş,tarımı bitirmiş,ekonomiyi bitirmiş,adalet ve liyakati bitirmiş,ahlâk kanunlarını kaldırarak barajın önünü açmış,ısraf diz boyu,gençli bitmiş,bir tank motoru bile üretememiş ama dilipak milleti uyarıyor.
  • 3 Yıl Önce

bindik bir âlâmete...

Küreselci şeytani çetenin salgın bahanesi ile yapmakta olduğu ve hayatın her anını kontrol eden "Küresel Komünizmi" Covid yazı dizileri ile en iyi anlatan yazar, bugünkü yazısı ile "taçlandırmış"...
  • 3 Yıl Önce

salihce

Sahi bizim rotamız nereyi gösteriyor!?diye soruyor sayin yazar. Bitise gidiyoruz hemde siyasi islam adina yönetilen , bir zamanlarin umudu olan mirasyedilerin eliyle.. Ideolojik güzelemeleri birakin , adalet olmayan yerde batis olur!!
  • 3 Yıl Önce

YA RABBİ

ben her hal ve şart altında seni zikretmek istiyorum....dikiş dikerken oyuncak yaparken de....örümcek ağının örttüğü kalbe boncuklarla örümceğini de işleyeceğim inşallah...şeytan kalbin eline ağlayan salyangozun kabuğuna uğurböcekleri de koyacağım inşallah.....NAHL 7.ini de anarak....kurban olduğum bizi mahçup etme... yüce zatının ve ordunun herbir neferinin emri ve şefaati altında onlarla birlikte bizi de galip ve muzaffer eyle....ŞEFAATİNİN SON NOKTASINDA ŞEFAAT YA RAB.....
  • 3 Yıl Önce

Dulkadiroglu (Davutlu) Hasmet

Sayin degerli agabeyim, Yine damardan girdiniz,çok dogru tespit ve doguracak neticeleri bizlere,hassasiyetini koruyan mümin okuyuculara nasihatli bir boyutta idrak ettiginiz için tesekkür ederim. Ancak,her devrin bir Herakliüs'ü var,fakat,kafa tutacak kafa yok. Bedel ödeniyor,küresel sermayenin hayat sigortasina,aidatlar ödenir,gecikmekskzin,holdinglere kosulur aman gec kalmiyayim diye,küresel sermayenin çesitli imtihan,mülakat,sinav,ögrenci seçme,giris sinavlarina kardesini ezercesine katilim maazallah,hazir oldalar. Bir sabah namazina, o kadar ,o heyecanla gelebiliyorlarmi acep? Gelmezler,çünkü,bogaz derdine düsmüs kütükler,hemen ,anlik ,gözle görülür,elle tutulur yalanci degerlerin pesindeler, maazallah. Bunlari söylemek,aa,ayol,garip,garip tepkilere sahit oldum.Türkiye'de. Eh,olsun,gerici olayim,gerisinde kalayim bu sözde önde gidenlerden,nereye gittikleri de belli ya,sonunda o çok sevdikleri ,inanilmaz bir sekilde karsiligi ,olmayan para basanlar,gemiyi terk edip,tikabasa,zorla ev hapsine,Allah'in bir nîmet'i olan oksijen'e dahi muhtac biraktilar hayranlari. Hâla anlamis degiller. Allah islah etsin. Vesselam.
  • 3 Yıl Önce

Türkcemizde Vijdan diye bir kelime yok!

vicdan vicdan vicdan.. Sözlüge bak istersen..
  • 3 Yıl Önce

YA RABBİ

levent gültekin dün programa kırık parmakla çıkmış....akitteki haberde erbakana dil uzatan gültekin dövüldü diyordu....fetö hayatıma girene kadar tc hükümetlerinin hiç birşeyi ile ilgilenmedim...bildiğim tek şey pkk bir de onunla mücedele eden güvenlik güçleriydi.....devletle bütün ilgim alakam bundan ibaretti.....28 şubatta da asker türbana gıcık olmuş....hepsi bu....fetö istersem savaşı bile durdururum ama ırakın suçu var deyince devletle bağlantım kuruldu....peşinden fetö bütün dünya ile bağlantımı da kurdu....kurulan bu bağlantılardan geriye yürüyünce erbakanın birkaç oy uğruna kadınları paçavraya çevirdiğini...paçavraya dönen kadının paçavraya dönen toplumu doğurduğunu gördüm....taksiratını affet ve rahmetinden mahrum bırakma....bizi de zafere ulaştır....ŞEFAATİNİN SON NOKTASINDA ŞEFAAT YA RAB....
  • 3 Yıl Önce

Bilal

Biz Müslümanlar ki fuhşiyat konusunda süper dikkatli olmamız için cinsel organımızdan bile parça koparıp atıyoruz..... Sünnet geleneğimizi ben böyle yorumluyorum bilmediğim bir şey varsa bilen söylesin...... Sünnet konusu yüce Kur'an'miz da geçmiyor o yüzden hadis ve geleneğe baktığım da böyle okuyorum.... Diyeceğim şu ki seçim meydanlarında Kur'an sallayan AKP milleti kandırıp oyları toplayıp devletimizin başına gelince bütün haram günahlari devlet korumasına aldı, LGBT sapıklarına full özgürlük verdi...... Kerhane meyhane içki kumar faiz noktaları actilar ve var olanlara da hibe destek her türlü yardımlar yapıldı, hatta vergi aflari bile duyuyordum..... Yani Türkiye'yi bu hale getirdikten sonra Muslumanlar nasıl yaşayacak? Nasıl harama günaha bulaşmadan evine işine gidip gelecek? Zor değil çok zor.... O zaman sünnet olmamıza da gerek yok ki madem Türkiye'yi açık bir kerhaneye çevirecekler? Vallahi billahi akp ile CHP'nin hiç bir farkı yoktur, sayın dost obama Trump Biden'in bir telefon açması yetiyor en sapık sözleşmeleri imzalayıp kabul edilmesi için....Hatta akp kendi ağzıyla söyledi biz Müslüman Türkiye halkını yavaş yavaş alıştıracagiz, LGBT i q plus falan + ne kadar sapık eğilim varsa hayvanlarla meyvelerle ne bileyim aile içi aile dışı ne varsa herşeyle sekse full özgürlükten bahsediyorlar..... Sonra da millet alışınca işte bakın milletimiz alıştı sevdi bu işi diyecekler... Zorla tabii ki bu millete HER şeyi alistirabilirsin FSJAT biz Müslümanız ve yüce Allah'ın emirlerine göre bu asla kabul edilemez.... Yüce Kur'an ayetlerine göre bu İHANETTİR.... Laik munafik yöneticiler şunu asla unutmasınlar ki cehennemde ki zebaniler özel yaratıklardır, yüce Allah bunları özel yaratmıştır (ayet hadis görmüştüm zebaniler ile ilgili) ve bu zebaniler sizi tandır ekmeği gibi cehennem duvarına yapıştırdıklarinda ah vah edeceksiniz ağlayıp yalvaracaksiniz FAKAT dedim ya zebaniler özel yaratılmışlar merhamet şefkat duyguları yok, siz ağlayıp yalvardikca daha çok hoşlarina gidecek.....zalim fasık kâfir münafıklar için yaşasın cehennem.
  • 3 Yıl Önce

M.Alkac

Allah'ın Selamı üzerinize olsun kıymetli Dilipak. Eyvallah. 73 yaşındayım. 1960 larda ülke insanını ve tüm dünyayı sağcı-solcu diye ayrıştırdılar. Ben o dönemde genç bir insan olarak bu ayrışma içinde çok mücadele ettim. Küçük bir ilçenin gençlerini çalıştırdılar. Ayrıştırdılar. Mahalleler birbirine düşman idi. 1980de çok kıymetli gençleri hapse attılar. Sonraki yıllarda Alevi-Sunni, sonra Türk-Kürt, sonra inanan-inanmayan deyip, örgütleyip insanları birbirine düşman ettiler. Hâlâ bu el ayrıştırmaya devam ediyor. Siyasiler de yangına körükle gidiyor. ERBAKAN hocanın dışında samimi bir siyaset adamı görmedim. Peygamber efendimiz Veda Hutbesinde "Eynas (insan oğlu) diye tüm insanlığa nasihat etti. Necip Fazıl Kısakürek"İslam'da parti purti yoktur"demişti. Biz kimi örnek alacağız. Allah'a, Peygambere mi, siyasilere mi!? Allah hepimize akıl fikir İhsan etsin İnşallah... Korona bize en büyük ikaz değil mi!? Tefekkür etmek gerekmez mi!? Şerlerde ğeyir nasıl çıkaracağız. NUH tufanımı istiyoruz. Tüm insanlığı kucaklamayı fikir olarak düşünülebiliriz. Evladını diri diri toprağa gömen Ömer, Tövbe edip, Halife olmadımı!? Allah biz ölene kadar bekliyor. Bize ne oluyor hemen insanları cezalandırma yolunu seçiyoruz. HİDAYET Ya Rabbim. Dua ile İnşallah...
  • 3 Yıl Önce

Cevdett

Siborglar, Humanoidler, Saylonlular vs. bir ileri 2 geri gidiyorsun ağabey. CoVID hayali diyorsan git bir CoVID hastasının refakatçisi ol, hem sevapda kazanırsın. Beslenmene güveniyorsun mademi zaten hastalık ta hayali bak bakalım ne oluyor. Ömer Döngeloğlu, Yavuz Bahadıroğlu ve kaç ilahiyatçı CoVID komplikasyonundan gitti...
  • 3 Yıl Önce

Aman tikat!

Sakın aşı olma...
  • 3 Yıl Önce

ALLAH'IN 1 KULU

BİLSEK NE OLACAKKİ, BUGÜNKÜ VARLIĞIMIZIN SEBEBİ, YAŞADIĞIMIZ TOPRAKLARI BİZE ARMAĞAN EDEN ATALARIMIZA SÖVEN CAHİLLER/HAİNLER VAR. YUMURTADAN ÇIKTIĞINI SANAN OSMANLI DÜŞMANLARI VAR.
  • 3 Yıl Önce

Nahit

Siyonizm ulkemizde buyuk oyun oynamaktadir osmanliyi yikan gucler o zamandandan beri ulkemizi karistiriyorlar medya sermaye stklarda yer alan bu guruhtur is bankasi acilen hazineye devredilmeli siyonizmmin aparatlari lions rotary kulupleri mason localari acilen kapatilmali
  • 3 Yıl Önce

Evet oyuna gelmeyelim

Alın size bir haber, Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Ayşe Ayşin İşıkgece yaptığı bir açıklamada karbon salınımı nedeniyle büyükbaş yerine koyun üretimine geçileceğini ve devlet desteklerinin bunun için kullanılacağını, 2023 yılında kişi başına bir koyun düşeceğini söyledi. Bill Gatesin dillendirdiği bir hususun ülkemde bu kadar çabuk yankı bulması beni şaşırtıyor doğrusu. Dünyada Karbon salınımının ne kadarının tarımdan kaynaklandığını (%10), elektrik üretimi (%27), sanayii (%22) ve taşımacılık (%28) sektörleri ile işyerleri ve konutların (%12) payının ne olduğunu, en fazla karbon salınımına yol açan ülkelerin (Çin %30, ABD%15, AB %9, hindistan %7, Rusya %5, Japonya %4) payının ne olduğunu Bakan yardımcısına kim anlatabilir? Yapılmak istenenin insanlara yapay et yedirmek olduğunu, yatırımların ve araştırmaların hızla devam ettiğini bilmeyen var mı? Aynı çizgiden bir başka haber...Ev hayvanlarının tümüne çip takılması zorunluluğu getirildi... Yine Tarım Bakanlığı'nın bir düzenlemesi ..5 gün önce yürürlüğe sokuldu...hayvanların derileri altına bir mikroçip yerleştirilerek tümünün takibi sağlanacak... kulağa hoşgelen bu düzenleme size tanıdık gelmiyor mu? Tüm insanların derilerinin altına mikroçip yerleştirme hedefinden söz eden Nicholas Rockefelleri, Bill Gates ile Elon Muskın bu konudaki rollerini, denemelerin başladığını küçük bir araştırma ile bulabilirsiniz. Evcil hayvanlarımız çiplendikten sonra bizim çipe direncimiz yerle bir edilmiş olur mu olmaz mı? Bir sabah hepimiz için hazırlanan çiplerin ne kadar gerekli olduğunu dinlemeye başladığımızda hepimiz koşarak gidip çip taktırmaz mıyız? Ben de 19.yıldır oy verdiğim partimin, gerisinde kalmış, uygulamalarını anlamayan bir seçmen olarak Sayın Dilipak, size 81 il kadın kollarının, genel başkanlığın açtığı davayı anlamaya çalışıp dururken, diyorum ki tarım ile oynamak sizi yerinizden koltuklarınızdan etmekle kalmaz, sosyal dinamikleri de alt üst eder. Nasıl göremezsiniz?
  • 3 Yıl Önce

Öge

Sayın hocam, "Gelin tevbe edelim. Bu haramlardan arınalım, onları bir kambur gibi sırtımızda taşıma inadından vazgeçelim" demişsinde, bırak tevbe etmeyi adamlar, "daha yokmu daha yokmu" diye habire bir arayış içerisinde debelenip duruyorlar. Allah gözlerini doyursun. Doyarlarsa tabi.
  • 3 Yıl Önce

geçmiş zaman olurki

beyaz gelinliğin yanıbaşında gazoz kapağı açtıranın doğmatik yapı olduguna inandırabilecek bir dijital imparatorluk kurulmuşsa eyvah ki eyvah terazinin öbür tarafında sarı çizmelere biçilen rol zaten belli oysa hayalleri beyaz gelinlikle sınırlamayıda gazozuda biz icat etmedik biz bütün renkleri sahte medeniyetten önce biliyorduk beyaz gelinlik giymemiş bulamamış nice annelerimiz oldu bizim şimdi beşinci kol gibi çalıştığınız bu vatanı mübarek kanlarıyla vatan yapan mehmetleri büyüttüler eger bu vatana alın beyaz gelinliğiniz ve gazozunuz sizin olsun diye bu vatanın suratına çarpmaya kalkıyorsanız hayallerimizi bilinki beyaz gelinlikle sınırlamayı sonra onun üstünden gazozlu senaryolatıda dayatan sizin sahte medeniyetinizdir
  • 3 Yıl Önce

Ferhat

Malesef mūslūmanlar son 1000 yıldir sūreci kendi lehleri doğrultusunda iyi yönetemediler, önce imtihanlarını islam devletini gasp eden Emevilere itat ettiker sonrada demokrasi dini diye icaat edilen ve çoğunluğun peşinden koşup inandiğı gayri milli ve gayri ahlaki sistemlere inanarak 200 yıl kendi elleri ile kendilerimi zelil ettiler. Nitekim Humanizm merkezli Ulusal devletler miladını doldurdu ve asli görevlerini yerine getirdiler, zira 200 yillik bir sūreçte topluluklara demokrasi kılıfı altında sekūlerizm aşılanarak topluluklar dinsizleştirildi. Dolayisiyla topluluklar kontrollū demokrasi vasıtası ile bireyselleştirildiler. Kisacası BM nin ve Avrupa konseyinin dayatmaları ile feminizm ve cinsel özgūrlūk adı altında fuhuş ve zina toplulklara sūslenerek gūzel bir amelmiş gibi gösterildi. Sonuçta ulus devletlerini yöneten şeytani derin gūç bu siyonizmin uydu devletçiklerin anayasalarını yazip merkez bankalarını yöneterek para basma yetkisini elinde tutarak toplulukların tūm hayat alanlarına şekil verdiler. Bu 200 yillik meşrutiyet, tanzimat ve inkilapları kapsayan sūreci çok iyi yöneterek ekonomik ve siyasi bağimli olan ulus devletleri Yeni dūnya dūzenine entegre olmaları için 200 yilik bir şeytani proje ile kivama getirildi. Kisacası Yeni dūnya dūzeni trabmnshumanizm merkezli bir dūzen olacak. Ve ahlakın yerini ethik ler alacak, baba, anne ve evlat yani çekirdek aile kavramini 1. Cinsiyetm 2. Cinsiyet ve 3. Cinsiyet gibi kavramlar alacak. Hatta sevişip zina etmenin kirlenme ve ahlaksızlik oarak kabul edilmediği azgın bir dūzen geliyor. Babalarin evlatlarina terbiye ettiği takdirde kadinin beyani esas alinarak erkek ve babalar toplumdan soyutlanacak. Kilavuzu şeytan olanin gideceği yer ancak cehennem olur. Malesef bizi yegane kurtuluşa erfirecek olan Rota nin hala Allah ve resulune itaat etmek olduğunu malesef kavrayamamışiz.
  • 3 Yıl Önce

Yyyyyyy

Onemli konulari satır aralarinda serpistirerek korktugunu belli ediyorsunuz. Biraz daha acik olmakta fayda var. Biz toplum olarak cabuk kandirilan bi milletiz. Sık sık nasihata ihtiyac var.
  • 3 Yıl Önce

Bazen belgesellerde

Bir balina balıgına çips takıp onu tekrar okyanusa bırakınca, dışarıdan takip edenler bir balinanın serüvenini takip ettigini çok ilgimi çekmesede görmüştüm insan içinde bir örnek olamazmı. Evinden uzaklaştırılan digital kelepceliyi takip etmiyorlarmı?
  • 3 Yıl Önce

Bu mehmet ali süper zeka sorularından belli

Bazan bize derlerdi insanın kıravatındaki igne kalem bir kamara olabilir bir güvercini yarış yaptırıp yarışı kazanınnca sahibine bir saat, hediye etmişler güvercinin sahibi kolunndaki saatin kuşu yarışı kazandıgını anlatırken ögrendim bende dedimki kuş uçtu kaç saat havada kaldı birinci oluşunu nasıl tesbit ediyorlar dedim kuşların güvercin ayaklarına kursun bagiayıp mıklantis gibi takip edilyormuş, mehmet ali senin bildigin tel çipsi deyil herhalde sıvı olabilir bir kurşunu erit, sogudugunda taş gibi oluyor, teknolojiyi adını biliyon yetmez tanımak gerek izahdan çok yaşayarak anlarsın.
  • 3 Yıl Önce

Mehmet Ali

Hocam şu çipten bir örnek gösterir misiniz? 65 üstü aşılandı. Mesela sizin çevrenizden aşı olan birisinden rica etseniz, takılan çipini gösterse. Yoksa paranoya mı bu CHIP takıntısı. Humanoid dediğiniz Robot teknolojisinden vaz mı geçsin ülkeler. Mesela bizim iftihar ettiğimiz İnsansız Hava Araçlarımızı ( İHA) size göre geliştirmeyelim mi? Taş Sopa ile mi sınırlarımızı koruyalım. Her türlü Gelişmeye karşı çıkmak doğru değil. Medeniyet yarışında geride olabiliriz ama bu yarıştan çekilmemizi gerektirmez.
  • 3 Yıl Önce

Zekeriya Gökçe

Ne zamandı?: “bizi Avrupa’ya almazlar ise kopenak kriterlerini Ankara kriteri yaparız” dedik o zaman gavura teslim olduk. Batının değeri yoktu değersizliği vardı. Biz uyuyan ayının aklına soktuk. Adamlar Ankara krıteri olmaz İstanbul sözleşmesi ile başlayalım dediler. Hiç merak ettik mi neden İstanbul? Sahi hilafet şehri idi. (Batının gözünde) hilafet şehri. Yani İstanbul ismi ile bir taşla bin kuş vurdular. Bütün islam alemine çaldılar çalımı. İşte bizim mukallitler hala bu yanlıştan dönemediler dönemezler. Biz koş koca medeniyetler kurardık ne oldu batının batağında boğulur ettiler. Yanlışa yanlış diyemez olduk. Yunus gibi doğrular peşinde koşarken kendi kamburumuzu göremedik. Kibir gurur abidesi bireyler oldukta kimsenin sözüne kulak asmaz olduk. Olduk olduk dönüş yok. Eğitimli cahiller olduk.
  • 3 Yıl Önce

Mustafa

Halkın milli geiri yüz bin dolar olsa, Tevhidi olmayan bir din üzere oluşum yıkılmaya mahkumdur, tevhid ahlakın temelidir gözünün önünde annesi parçalanan sahabenin iman için sabretmesini tek bir şey anlatır tevhid tevhid.!!
  • 3 Yıl Önce

Dolandırılmak aldatılmak

dolandırılmak planlı yapılan bir iştir hani sahte evlilik, onun kavalesi, kardeşim diye tanıtmazı, bu korena, da dünya üzerinde planlı projesi sayın dilipak güzel sıralamış anllaşılsın diye, soguk savaş yılları alevi sünnü, türk çatışması şimdide aile çatışması yine birileri bizim üzerimizde oyun tezgahlamış bekli sonuca yaklaşmıştır, zararın yarısından dönmek kardır bize düşen hatırlatmaktır.
  • 3 Yıl Önce

memet

Bu bakara iyi  diyen topluluğa Allah yardım etmez, yetim garip gurebanın hakkını yiyen insanlara , zalimlere Allah yardım etmez. Burunları sürtülür de bu dünyada rezil rüsva olurlar, öbür tarafı Allah biliyor.
  • 3 Yıl Önce

Umut üzülüyor

Dilipak: Dini toplulukları kendi içinde, ideolojileri kendi içinde, aileyi kendi içinde çatıştırıyorlar ve başarılı da oluyorlar." Dilipak gibi gunceli, teknigi bilimi takip eden bir munevver boyle derse 'umut tükeniyor' demektir! Kuresel sosyal medya aglari en az 10 yildir internete baglanan cep telefonu kullanan dunyadaki her insanin en mahrem bilgilerine kadar depoluyor degil mi? Eee o zaman insanlar birbirine dusuruluyor diye niye sasiriyorsunuz ki! Bu daha iyi gunlerimiz: kuresel sosyal aglar bir an önce tamamen yasaklanmaz iptal edilmezse 15 yil sonra ne ulus devlet kalir ne de millet. Otonom şehir devletler, ab benzeri bolgesel birliktelikler dunyasina dogru koşar adım marş marş gidiyoruz. Ah şu küreselci iblisler eskiden bankada hesabi olanlar üzerinden derledigi istihbarati son 20 yildir kuresel sosyal aglarla, cep telefonu olan her insani takip ediyor. Milleti devletlerinden ve Cocugu anasindan babasindan cok daha iyi biliyorlar! İnsanlarin algilariyla istedikleri şekilde oynama keyfiyetine sahipler.
  • 3 Yıl Önce

Aki

Medya sivil toplum dini cemaatler ülkedeki tüm bunları toplasan özgür düşünen bir gavurun aklına iradesine denk gelmez, niye mi hepsi korkmuş sinmiş bir kişinin iradesine biat etmiş,vicdanını bile dinlemekten aciz bir kitleye bir şey anlatamazsın onlarda dünyalik çıkarlarından dolayı seninle dalga gecer
  • 3 Yıl Önce

Harun

...Bu covid belası bütün dünyayı aldattı...
  • 3 Yıl Önce

sıla

80 ine merdiven dayamış bir KOCAKARInın(kur'an-i tabirle; "acuze" nin);"Kadınları eve tıkamayacaksınız" diyerek, bu şeytanlığı yırtınırcasına savunması ÇoK, trajikomikti,!.!(acıgerçekler, lâkin; bu yaşta bile savunması, çOk garip-yanlış-dramatik-trajikomik vs.)Bırak sokağı, Wcye gitmeye dahi zorlanır(yaşından da utanmıyor?) AMA şeytanlığı-sokağı "yırtınırcasına" savunuyor... ? "Nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz.... " diye başlayan hadisişerif, bu kartvizitli "acuze" için VE inananlar için, ibret olmalıdır!.!ömrünü; Şeytana uyarak-Şeytanlıklar yaşayarak geçiren yaş almışlara; tabii ki de islam, anlaşılmaz-yaşanılmaz bir külfet gİbİ gelir!.ÇAĞDIŞI ve MODERN olmayan bir din(onlara göre)!.!bu yüzden de acilen güncellenmeli!.!(emredersiniz Eyyyyyy, hünkârım.?!) -konu, konuyu açar-Şeytan marka giyer. Güncellik(mODERNizm)-ÇAĞDAŞLIK şeytani terimlere dönüştü. Bu tabirleri kullananlara göre(haşa); KURAN ESKİMİŞTİR, peygamber de çağdışıdır(tövbe tövbe)!.! MODERnlik ve ÇAĞDAŞlaşma sevdalılarına DUYURULUR!.! Sonunuz NAHL suresindeki gİbİ olacak haaaaaaaaaaaaaaaaaa!.!(maazallah) Nahl Suresi, 70. ayet: "Allah sizi yarattı, sonra sizi öldürüyor, sizden kimi de, bildikten sonra bir şey bilmesin diye, ömrün en aşağı ucuna (yaşlılığa) geri çevrilir. Şüphesiz, Allah bilendir, herşeye güç yetirendir."("70. ayet" VE; yaş 70, iş bitmiş?)YAni diyor ki; İlmine-kariyerine-kartvizitine güvenerek islamsız bir yaşam sürenleeeeeeeeeeeer, sonunda yaşlılık-bunaklık denilen bir rezillikle karşılaşacaksınız haaaaaaaaaaaaaaaaa!.! AYAĞINIZI (erkenden-gençken-hâla nefes alıyorken)DENK ALIN. Bırak ilmini, ismini dahi hatırlayamayacağın yaşlara geleceksin!.! Dostunuzu-düşmanınızı iYi tanıyın! hayvanlığın lüzumu yOk! İnsan olarak yaratıldınız, insan gibi yaşayın! RAbbinize kulluktan utanmayın-geri kalmayın-gerici olmayın(nOt: Allah ve resulü herzaman çağdaş ve herzman modern VE HeeeeeeP ilericidir.) !.!vesselam.saygılar.!.!
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23