• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

PKK yazıyor, ittifak oynuyor

19 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yunus Tüzen

Murat bey gerçetten güzel ve anlamlı isim teşekürler reise iletmek lazım
  • 3 Yıl Önce

xxx

amerika, senotosunda, işgalleri ,önleyemedi, askerleri, taşta uyudular KORONA olmuşlar, HEPSİ.PKK
  • 3 Yıl Önce

Bir

amerika Wuhana gidemezken ,süper sandığımız amerika, sonra gitti mi bilmiyorum. Wuhana ilk giren , Türkiye vatandaşını getirdi. DEVLETİMİZ , büyüklüğünü gösterdi.
  • 3 Yıl Önce

xyx

Bak, amerika ya, KORONADA, 24 saatte ölü sayısı dört bini aştığı oldu toplam dörtyüz bin de amerikada ÇANLARI ÇALDIRDILAR kiliselerde sürü bağışı uyguluyor iken neyin kafasını yaşıyorsun, beşyüz BİNİ aştı toplam ölü sayısı, gıda kamyonları ile cesed taşıyorlar Süper güç süper yerlerde sürünüyor ayağa kalkamiyorlar dipe vurdular.
  • 3 Yıl Önce

Osman Sabri

Benim bir ideam var, dindarların, memleketimizdeki iktidara gelmesi, hiçte hayra alamet olmadı malesef biraz acı ama gerçek. İktidar güçü aklımızı başımızdan aldı.  
  • 3 Yıl Önce

Hasan Yanar

Murat Bey muhalefet Türk askeri bombalayip öldürdü diye yazmiyor. Operasyon basarisiz diyor. Sorumlusu Cumhurbaskanidir diyor! Tek yetkili Cumhurbaskani nedense hic bir olumsuzluktan sorumlu olmuyor!  
  • 3 Yıl Önce

Fatih SM

Birakin bu laf kalabalığını. Operasyon başarısız olmuştur.  
  • 3 Yıl Önce

YaseminNUR

Aynen, bir,iki oy almak, için Ülkenin Bekasını tehlikeye ATAMAZ lar 
  • 3 Yıl Önce

gercekler

Gercekleri neden carptiriyorsunki, bir suikast yapiliyor ve becerisizlikten dolayi 13 vatandasimiz oluyor. Bunu baska turlu nail aciklayabilirsin. 
  • 3 Yıl Önce

Kadir Yıldız

Bunların bütün derdi Erdoğan’ı devirmek
  • 3 Yıl Önce

Hırsızı bırakıp Ev sahibine Saldırmak!

Hadi Joe Biden ı Anladıkda. Bu İçerdeki Gaflet ve dalalet hatta hıyanet içinde Muhalefet düşmanın yanında saf alması yadırganmamalı bu Jön Salaklar ve Sabetaycı lar Devletin altını oymaya 1839 da başladı..! Mithat paşa lar Ali Suavi ler bu sayede devşirildi..! Ya düşünsenize Bütün Ünlü Okullarımız Amerika Menşei ODTÜ İTÜ BOĞAZİÇİ vs vs adamlar 83 milyon un ilk 1000 ini Kapıp Bizi Devşirecek YÖNETİCİ kadroyu oluşturmuş Onca yıldır... Onlar için Başarıdır kabul edelim.. Ne zaman bizde İncirlik gibi Teksas a Üs açar.! Washington'a Okul Yaparsak işte biz galebe çıkmış oluruz..! Yoksa gerisi hikaye
  • 3 Yıl Önce

Özcan çolak

Pkk ve iç siyasette terör destekçileri gücü nereden alıyor? Türkiye cumhuriyeti hükümetinin KARARLI ve GÜÇLÜ yaptırımlar uygulayamaz duruşundan alıyor. Boğaziçi’nde bir GEDİK açarsa Haçlı barbarlar sade akp değil bütün Türkiye hatta İslam alemi KAYBEDER. Dünya durdukça Hilal ile haç ve siyonist savaşı devam etti edecek. Haçlılar SİNSİCE barış, insanlık, demokrasi ve özgürlük MASKELERİ takarak bizim gençliğimizi AFYONLADILAR. Bütün bunlar olurken Türkiye cumhuriyetini yönetenler SIRF İKTİDAR uğruna AB kapı kulluğuna devam ettiler. Kapı kulluğuna talip olmuş bir devletin gençliği batı hayranı olmasın da ne olsun. Chpkk ip hdp yi suçluyoruz HAKLI OLARAK ama yirmi yıldır dört kuruş dünyalık uğruna AYNI, AB kapı eşliğinde bekleyen akp için bir şey dedik mi SANSÜR. Siz sansür uyguladıkça akp de İŞLER TIKIRINDA böyle devam edin diyor. SUÇLU KİM??? Terör gücünü nerden alıyormuş?
  • 3 Yıl Önce

Hocam sadi

Bir yorumcu Kılıçtar çukurun dibinde diyor kılıçtar düştüğü çukurun Dibi yok kenarına tutunmuş oradan çemkiriyor. Destan yazan belediye başkanları Hendek kazan arkadaşları kurtarır
  • 3 Yıl Önce

Hayırlı kandiller

Evet vijdan olsa seçim arefesinde pkk lı katil öcalanın kardeşi TRT de çıkarılıp seçimde hdp lilerin tarafsız kalmasını istenmeye göz yumulmaz eğer bu operasyonda bu başarısızlık yaşanmasa ve hiç zaiyat verilmemiş olsaydı şu an Reis-i cumhuru yere göğe sığdırmayacaktınız ama olmadı nedense hiç bir sorumluluk almayan iktidar ve Cumhurbaşkanı sadece suçlu cehapeyi suçluyorlar hani bir kuzuyu kurt kapsa sorumlusu Ömer'dir diyerek başlamıştınız siyasete evi zaman herşeyden sorunlu su da sizinkiler dir elbette muhalefetin öyle bir gücü kuvveti olsa zaten onlar yönetirler ülkeyi .istihbarat sizde kolluk gücü asker polis jandarma özel harekat sizin emrinizde ama sorumlu muhalefet öylemi öyleyse yemiyoruz artık bu boş sözleri yazarım .rahmetli erbakan gönderdi bir zamanlar en yakınındaki Erbaş'ı ,aldı geldi terör örgütünün elindeki rehineleri kurtardı yani yeri gelince böyle de yapabilirsiniz ama o irade maalesef her tarafla yıkıldı ak parti ve cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kimse sizinkilere güvenmiyor çünkü Bahçeli bu politika ile sizlere büyük oyun oynuyor haberiniz yok sizin elinizi kolunuzu bağlatıyor kimseyle diyaloğa istemiyor ben demiyorum pkk şerefsizleri ile diyalok halinde olun ama bütün güvence ve MHP ayrılmasın aman korkusu sizinkileri kaybetme korkusuna itiyor sös korkunun ecele ne faydası olurki bu saatten sonra başarısız bir gara operasyonunun kabullenmesi zor ama bir gün bunlar unutulmaz bu halk şu an korku ikliminde ve bişey demiyor belki ama iklim dağılsın o zaman bu halk bu kadar sessiz kalırmı acaba sürekli muhalefete yüklenip verdiniz İstanbul Ankara yı şimdi 2023ü vermek için muhalefete elinizden geldiği kadar yüklenin bakalım biz ak partililerin sizden soğumasını sağlamakta geç kaldınız ve el birliği ile çalışın da muhalefeti iktidar yapın bakalım elinize ne geçecek dindarların görelim İnan ağlayarak okuyorum bu tür başarısızlığı savunacak kadar bize yazı yazmanızı bir kez olsun eşeştiremeyip de fetö gibi haşa ilahlaştırmayın ne olur partiyi ve Reis-i onlar münezzeh gibi davranmayın bir yüzük dedi bin yüzük yoldu bizler de büzüldük ama göremiyorsunuz halka artık sadece muhalefet iniyor görmüyormusunuz reisimiz sadece ak partili salona doldurulmuş kişilerle kucaklamaktadır halka hiç bir kimse inip hal hatır soramıyor dert dinleyemiyor bu sizleri üzmüyordur belli ama bizleri artık hem üzüyor hem soğutuyor sizin ve sizinkilerin hallerinden bu derdimi bakalım yayınlayacak mısınız selamlar
  • 3 Yıl Önce

SERKAN

Türkiye'nin İçişleri ve Milli Savunma Bakanına değil PKK savunma bakanı! olan kara yılana inanıyor muhalefet. Bu ihanet değildir nedir? Demek ki herkes kendi İçişleri ve Savunma bakanına inanıyor demektir.
  • 3 Yıl Önce

A yolcu

Sayın yazar seçime kadar dağılmayı önlemek için çırpınıyor kılıçtar ayağının altında daki halı kayıyor seçime kadar ayakta kalmak için HDP ipine ihtiyaç var yoksa seçimi de ğöremez tepenin zirvesi var çukurunda dini var kılıçtar şimdi orada. Debeleniyor
  • 3 Yıl Önce

Şâhika

Öznur Çalık "maalesef insan haklarından bir daha ses çıkmadı" demiş. Niye sesiniz çıkmıyor diye soraydınız. Maalesef başkasının derdi bir başkasına hikâye, milletvekili bile olsa, salla başını al maaşını, ne demişler "el elin eyeğini türkü çığırarak ararmış" yazık ki ne yazık, ateş düştüğü yeri yakıyor, yazıklar olsun....
  • 3 Yıl Önce

Deli İbo

Devlet bir kontrgerilla kurup 26 tane HDP Millet vekilini dağa kaldırıp, başlarına birer mermi sıkıp HDP Diyarbakır binasının önüne bıraksında, bu Millet'in içi soğusun. Tıpkı Beyaz Toros'ların görev yaptığı 1970-1980 senelerindeki gibi.
  • 3 Yıl Önce

kültiğin

Artık kartlar açık oynanıyor ama anlamamakta ısrar edenler var bende onları anlayamıyorum
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23