• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Boğaziçi’nde neler oluyor?

67 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

a

aaaaaaaaaaaaa
  • 3 Yıl Önce

Ali koşan

Ben sizin yazılarınızı okuyorum.kutsal kitabımızın emirleri doğrultusunda hareket etmeye çalışıyorsunuz ama akp nin yaptığı yanlışları laf olsun diye atıfta bulunuyorsunuz. Bir mümin yanlışın üzerne gitmelidir. Sayın Abdurrahman bey bugünkü Türkiyenin halinde memnunmusun Her yere lise gibi üniversite açtılar liyakatsız kişiler yerleştirdiiler Dünyadaki beşyüz üniversitenin içine bir ünüvrrsite yerleştirmedi evet hukuka uygundur diyorsunuz ama hangi hukuk kararname hukuku kemalistlerin turban yasğıda hukuka uygundu. Yanış anlama turban yasağını desteklemiyorum ben sol görüşlüyüm ben kuranı kerimi bir iki drfa okuyup bitirdim hergünde okuyorum bakıyorum hak adalet barış özgürlük konuları hep solcuların savunduğu konulardır.ben solcularlada tartışıyorum onlar islamiyeti bugünkü ortamda tarikat mezhep islamiyetini görüyorlar yani uydurulmuş dini referans alıyorlar sAllah tatafında indirilmiş dini değil islamı eleştirenler e ben kardeşim kuranı kerimi okuyn orda çelişkili bir şey göürseniz gelin konuşalım diyorum Bak üniversite diyorsunuz çocukları mezun ettiler işbulamıyorlar mülakat getirmişler çocukların şevkini kırmışlar benim oğlum şu anda mühendis asgari ücretle çalışıyor başka yerde keşke okumasaydı hiç olmasa kendi çevresinde çalışıyordu şimdi gururuna yedirmiyor her iştede çalışamıyor yani bunlar eğitimide bitirdi.size birşey daha sormak istiyorum daha önceleri her cuma çıkışı kahrolsun israil kahrolsun ABD bunlar gelince bitti neden bir yazında açıklarsanıız iyi olur ben bazen laikçilerle konuşuyorum sen kurandaki islamiyetten korkma kuranı oku o zaman korkmasın ha okumuyprsun korkuyorsan AKP ye karışma o ahlakıla hareketleriyle uygulamalarıla zaten islamiyeti bitiriyor .
  • 3 Yıl Önce

H.bulat

Dilipak abi LGBT+Diğerleri 1-Bu tür cinsiyet bozuklukları her ailede varmıdır her aile de olabilir mi? 2-Böyle bir özel durumu olan bir bebeği daha bulüğ çağına gelmeden ne yapmaliyız ki sapkınlığa düşmesin. 3-Allah korusun düşer ise nasil bir tedavi uygulamalı tıpya çaresi var mı? 4-sapkınlıga kaymadan evvel tedavi edilemezler mi? 5-Ailelere tavsiyeniz olmayacak mı? 6-Sapkınlar sapıklıklar diyerek sıyrıla ilirmiyiz? 7-Dinen bunları hükmü nedir? 8- Zeki Müren Bülent Ersoy Bu milli sanatcılarda bu LGBT+Diğerlerine giriyormu. 9-Tek tek hangisi sapık açıklarmısınız? L=lezbiyen G=Gey B=Biseksüel T=Transseksüel + D=Bilmiyorum
  • 3 Yıl Önce

mustafa onur uyar

Hocam dediklerinize katiliyrum boyle olmaması gerekirdi lakin bu ulkede adalet yok allah askina bir mahkeme en az 2 yil sürüyor boyle adalet mi olur onu geçtim üniversiteler öğrencileri adam yerine bile koymuyor birak sözlerini dinlemesini onlar o öğretim görevlileri ne biliyim doçent ,prof felan bunlar zaten kendilerini haşa kendilerini tanri olarak görüyorlar daha doğrusu turkiyedeki çoğu amirde var bu .....hani tayyip bey diyor ya gencler kimsenin önünde egilmeyin diyor ya simdi bunu haksizliga ugrasan ve amirine azicik bir laf soylesen sözleşmeli personel isten atilir kadrolu personelde sürgün yer kisacasi bu ülkede adalet yok hocam saygilar....
  • 3 Yıl Önce

vaayy be

Abiciğim normal bir insanın, yani vatanını,milletini ve ülkesinin çıkarlarını isteyen ve bunun için çalışan bir vatandaşın yapması gerekenleri çok güzel açıklayıp,sıralamışsınız..Fakat siz bizden çok daha iyi biliyorsunuz ki bunların derdi bambaşka..O yüzden de bunlara ne gerekiyorsa onu derhal yapmak lazım..Yok dünyada vatana hainliğin bu kadar serbest olduğu bir başka ülke...
  • 3 Yıl Önce

WWW

Yeni anayasa, Türk milletinin binlerce yıllık milli, manevi ve tarihi kültürüne ve gerçeklerine göre hazırlanmalıdır. Milletin hakim inancı hukuk kaynakları arasında teşkil edebilmelidir. Milletin kendi kültürü yansıtılmadığı takdirde yeni olsa da meşruiyet sorgulamasına düşer!
  • 3 Yıl Önce

Okur

Öyle değil beyefendi herkes cumhurbaşkanı başta yasaya göre hareket etmeli yasa ne diyor üniversitenin içinden birini seç öyle ise niye dışarıdan atama yapıyorsun, referandumda onay aldım diye kendini herşey bana bağlı diye kafama göre hareket edeceğim manasına gelmez , ben nasıl vatandaş olarak yasalara uymak zorunda isem cumhurbaşkanıda uymak zorunda
  • 3 Yıl Önce

İstanbullu volkan

İktidar hiçbir gidisattan ders almadi bu zamana kadar. Müslümanların uyarılarını dikkate almadı.
  • 3 Yıl Önce

Mustafa EROĞLU

MAKALE NEYİ KORUYOR NEYİ ELEŞTİRİYOR ANLAMAKTA ZORLANIYORUM. MEMLEKETTE DEVLET BAŞKANI KİMİ REKTÖR ATAYAYIM DİYE, HOCALARA SORACAK, ÖĞRENCİLERE SORACAK, SİYASİ PARTİLERE SORACAK SORACAK TA SORACAK, ÖYLE Mİ? BURADAKİ OLAYLARI AMERİKA DESTEKLİYOR, AVRUPA DESTEKLİYOR, İÇERİDEKİ DIŞ MİHRAKLAR DESTEKLİYOR, TÜRKİYE KARIŞSIN, İLERLEMESİN, İKTİDAR ZAYIF OLSUN, TÜRK VE İSLAM DÜŞMANLARI KUKLA BİR DEVLET KURSUN YETER Kİ DIŞA BAĞIMLI YALVARAN DİLENEN OLSUN. BUNU HALA ANLAYAMADIK MI?
  • 3 Yıl Önce

www

Bu kadar boş lakırı ediyorsunuz da bütün bu olanlara neden olanlardan bahsedemiyorsunuz.Sayın Cumhurbaşkanı bütün olanları anında bitirebilir tabii isterse 
  • 3 Yıl Önce

Ayse

Transların LGBT divası diye tüm ülkenin tanıdığı Bülent Ersoy’un külliyedeki iftar sofralarında ve siyasilerle boy boy resmi gazetelerde yayınlanıyor.  
  • 3 Yıl Önce

Kadir başhoruz

Av, Ali tanrı verdi sanki yazarı sorgular gibisin burası yorum yeri mahkeme salonu deyil.  
  • 3 Yıl Önce

Timur

Eline Interneti alan kendini alim saniyor.. 
  • 3 Yıl Önce

Levent 15

Sayın Dilipak, gözünüz aydın. Cumhuriyet gazetesinin takdirine mazhar olan bir yazı yazmışsınız!  
  • 3 Yıl Önce

Mustafa

Aşağıya Zinaya kapı acanlar LUTİLİK ğe karşı cikan istanbul sözleşmesi ni imzalayan AKP. Bilimin olmadığı üniversite ler.  
  • 3 Yıl Önce

Dalga geçiyorsunuz bir de.

Yargıya müracaat etmelilermiş. Bu ülke de tarafsız, bağımsız yargı mı var? Kimi kime şikayet edip, hak arayacaklar?
  • 3 Yıl Önce

Esendir

"Türkiye’nin en iyi üniversitesinde bu işler böyle yürütülüyorsa vay halimize" demekle zaten çuvallamışsın.  
  • 3 Yıl Önce

GERÇEK

Uzun zamandır iç siyasete yönelik yazı yapmadığınızı görüp bugünkü yazınızı merakla okudum. Acaba sizi ülkenin güncel siyasi olaylarına yonlenlendiren nedir diye merak ettim. CHDPKK'da onca taciz tecavüz oldu tek bir yazı kaleme almadınız.  
  • 3 Yıl Önce

dündar kültür

neslimize sağıp cikmamiz gerek işallah
  • 3 Yıl Önce

Sucuklu Yumurta

1. Senin gibi düşünmeyene terörist demek işin en kolayı ve hatta soru işaretleri doğuran bir söylem. 2. Reis i danışmanları bazen yanıltıyor diye yorum yapan kişiler sorum şu : ülkenin anahtarlarının ben şahsen danışmanlarını bile seçemeyen ve sürekli kandırılan birisine vermeyi uygun görmüyorum. 3. Farklı düşünenlere Fetocu, terörist damgası vuranlardan gına geldi. Sonuç : Ne kadar gergin ortam o kadar oy!!!!
  • 3 Yıl Önce

Av Ali Tanriverdi

Akp bu tayini gozden gecirsin diyerek bir yanlisami isaret ediyorsun birazda isyancilari dinllcmek lazimmi doyorsun belli ddgi kime faidesi var nu yazinin
  • 3 Yıl Önce

Vejo

Yok %.. 90 yok 500 puan almis ne alirsa alsinlar ogrenci olsunlar okusunlar ulkesine birseyler kazandirsinlar size mi kaldi rektor secmek  
  • 3 Yıl Önce

sadi kışlak

Sayın Dilipak yorumları onaylayan kişinin izin verdiği yorumlara bakıyorum da ne İsa'ya ne Musa'ya yaranabiliyorsunuz. Çünkü kendinizi bu noktaya siz getirdiniz.Çocukuluğunzdan beri iflah olmaz bir devlet düşmanlığıyla ve sürekli muhalif bir İslamcı çizgide yetiştiğiniz ve muhalefet ettiğiniz için Akparti iktidarında kafa karışıklığı yaşıyorsunuz. Sabredin 2.5 sene kaldı Akparti iktidarını sizde dahil indirdikten sonra ağzınızın tadıyla istediğiniz kadar muhalefet edersiniz. 
  • 3 Yıl Önce

Salih bey olması gerekeni sayın erdogan yaptı

Sence nasıl olmalı agzı olan komuşuyor.
  • 3 Yıl Önce

vatandaş

Sayın Dilipak “rektörü istemiyoruz” diye başladı, “rektörü istemiyoruz” diye devam ediyor.  
  • 3 Yıl Önce

Ahmed61

Artık bundansonra Türkiyede,feto olsun,pkk olsun işci partilileri gibi marjinallikten öte gidemezler. 
  • 3 Yıl Önce

Hak mücadelesi tabi.

Rektörü öğrenciler ve öğretim görevlileri seçmenin nesi hakları değil. Hele de kayyum rektor istememeri. 
  • 3 Yıl Önce

Serdar

Sayın Dilipak ! LGBT dince lanetlenen ahlaka aykırı bir yapı değildir ! LGBT hastalıktır ve tedavi edilmelidir.  
  • 3 Yıl Önce

İbrahim

TÜM TARAFLARA YAPTIĞIN GÖRÜŞLER TAMAMEN KATILIYORUM HERKES KENDİNE ÇIKARIM YAPAR UMUDUYLA SELAMLAR
  • 3 Yıl Önce

Ömer

Muhterem Abdurrahman bey mesele rektör meselesi değil o kamuflajı . Amaç ortalığı karıştırmak bu gayet açık ve net . 
  • 3 Yıl Önce

Salih Necmi Gündem

Hiç iyi ve güzel bir durum değil.İktidar dahil tüm siyasiler durumun çözülmesi için değil maalesef çözülmemesi için uğraş veriyorlar. 
  • 3 Yıl Önce

Mustafa

Seçme sınavlarındaki soruların %95 inden fazlasını doğru cevaplayarak Boğaziçi'ni kazanan gençlerden daha akıllı daha mı Allah'a yakın olduğunuzu sanıyorsunuz. Son sınavdaki Matematik, Kimya, Fizik sorularından 5 er tane çözebileceğinizi dahi sanmam ama maşallah bilgi yok ama fikir çok. Bari fakir fukaranın zeki çalışkan çocuklarına hakaret etmeyin. Apartmanın yöneticisini dahi oturanlar seçerken Boğaziçi'ni yönetebilecek Üniversitede hocamı eksik, bırakın kendilerini kimin yöneteceğine kendileri karar versinler. Sayın Cumhurbaşkanı nı değerli kılan seçilmiş olmasıdır bu nedenle 15 Temmuz gecesi bu aziz millet oylarına, namuslarına sahip çıkmıştır. Unutmayalım Sisi de Mısırın Cumhurbaşkanıdır ama seçilmediğinden kıymetli ve güçlü değildir.
  • 3 Yıl Önce

Mir Bedirhan Bey

Sayın Dilipak yaptığını tamda mhp Bahçeli misali siyaset tavrı, sonuna kadar bu ıktidarın uygulamaları destekliyip, yol gösterip sonra arada sırada sanki bazı yönleriyle karşı çıktınızı, biz okuyucuya ima ediyorsunuz. 
  • 3 Yıl Önce

Ahmewd631

Bu olaylafa öncülük eden nekadar eşkiya kılıklı öğretim görevlisi varsa derhal görevlerinde alınmalıdırlar.Başhekim yardımcısı dr Ali Edizer'i haksiz yere jet hıziya görevden alanlar ayni hassasasiyeti bu eşkiyalar için göstereceklermi
  • 3 Yıl Önce

Dallı

DEMEKKİ O ÜNİVERSİTE DE TÜRKİYE DÜŞMANI EĞİTİM YAPANLARIN YETİŞTDİRKLERİ VE DOLAYLI DESTEKÇİLERİ NASIL ORTAYA ÇIKARTILIR.BÖYLE BİR HAMLE GERKİYORMUŞ.ADAMLARIN HİÇ BİRİ HUKU TANIYOR MU.ONLARA DESTEK ÇIKANS İYASİLERİN DE EMELLERİ BELLİ OLDU.
  • 3 Yıl Önce

Ali Odabaşı

Abdurrahman bey öğretim görevlilerine terörist mi? Tutuklanan öğrenciler terörist ise neden serbest bırakıldı. Madem bu teröristeleri devlet biliyordu beden bu zamana kadar tutuklamadı. Siz dindar olduğunuzu öne çıkarıyorsunuz tanımadığınız insanlara terörist demek size yakışıyor mu?
  • 3 Yıl Önce

kibarcik

ya muhterem ıyısın hossunda buolayları nasılda AKP yuklukyorsun bızlelrden senın yasadıgın toprakta yasıyoruz bızler 27 mayısı ve devamnı gorenlerız odtı bogaz ıcı ve nıcelerı 31 mart evvelı ve sonrası hep aynı zıhnıyetın tezahürlerininm yapatıgı yanlıs lar degılmı etme seni mahkemye verdıler dıye bu kadar akp ye saldırmak sana hıc bır sey kazanndrmaz mutedıl ınsanların nefretini celp edıyorsun veseelam
  • 3 Yıl Önce

LAGA LUGA

NURULLAH, MADEM İKİ GRUPTA BU, OZAMAN KİMDEN NE BEKLİYORSUN. GENEL OLARAK YANLIŞ YAŞAYIP SONUCUN DAİMA DOĞRU OLMASINI BEKLİYORUZ. ŞİMDİ SEN, BAŞKAN OLSAN BU BOZUK DÜZENDE, GENELİ YANLIŞ YAŞAYAN BİR TOPLUMDA DOĞRU KALACAĞINIMI İDDİA EDİYORSUN...
  • 3 Yıl Önce

geçmiş zaman olurki

Nasreddin hocanın muhtemelen tarihe ters manyel bir not da ben düşeyim diye işte burası dunyanın ortası demesinden ilham alsak şu halimize azıcık bir merhem olurmu acaba çok işimiz olayların akışı karşısında sıralama duygusunu kaybetmeye yolaçıyor mesela bir tarihi film düşünelim ne kadar iyiniyetli olsada eğer bütun karakter çalışması başrole ayrılmışsa o başrolü ne kadar derin analize tabi tutarak versenizde kalıcı olan şey malkoçoğlu tiplemesi olur yada akşam kuşağı bir program eger insanlarda mahkeme salonu hissi uyandırmaya başlamışsa bi dırup düşünmek gerekmezmi boğaziçi olayınıda kafamızda uygun yere koyabildiğimizin işaretleri çok az gerçekten Aman izlerimiz Duygun yansımaları birbirine öyle bir karışıyor ki günün sonunda mutfak dolabına bakıp şimdi biraz da reçel yeme zamanı der gibi duygu patlamalarıda oluyor evet yakın tarihte onbeş temmuzda büyük bir destan yazıldı ama bizim şöyle ele avuca gelir duruşlarımız olmayacakmı özgüven patlaması yada sükunet nereye düşer usta diye birbirimize sormayacak mıyız
  • 3 Yıl Önce

SOKAĞIN SESİ

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİNİ 150-200 ÖĞRENCİ Mİ TEMSİL EDİYOR? ONLARIN DA YÜZDE DOKSANI TERÖRİST ÇIKTI ! DHKPC + CHDPKFTÖ...! PEKİİİ BU ARADA SAADET VE İYİ PARTİ KİMİN YANINDA?
  • 3 Yıl Önce

SOKAĞIN SESİ

12 EYLÜL 1980 DEN ÖNCE DE ÜNİVERSİTE DE ÖĞRENCİLERLE DARBENİN ALTYAPISINI BAŞLATTILAR! 1960 ÖNCESİ DE AYNI ŞEKİLDE! AMERİKA TARAFINDAN PLANLANAN DARBE ÖNCESİ ÖĞRENCİ OLAYLARI!!! ÜLKEMİZDEKİ BÜTÜN DARBE GİRİŞİMLERİNDE MÜTTEFİKİMİZ GÖRÜNEN, ASLINDA DÜŞMANIMIZ OLAN AMERİKA'DIR. TIPKI HOCA GÖRÜNÜMLÜ PAPAZ FETHULLAH GÜLEN GİBİ! Görünen Yüzü hoca arka tarafı PAPAZ. Görünen yüzü müttefik arka yüzü DÜŞMAN.
  • 3 Yıl Önce

Kadir başhoruz

Zaten uhut savaşının yenilgiside müslümanların ganimete üşüşmesidir Dünyalık dünyada kalır bedeni toprak alır canı, Allah alır mal mülk mirascıya kalır rahatmı, cennete kalır.
  • 3 Yıl Önce

Mert

Genelde müslümanlar haksızlıklara karşı korkmadan karşı çıkarlarken para şöhret mevki makam derdine düştükleri için artık vu görevi Lgbt ve ona yakın gruplar yerine getiriyorbizi kimler bu jale düşürdü yazıklar olsun
  • 3 Yıl Önce

Vatandaş

Abdurrahman Bey evet bir provokasyon var ama ülkemizde hukuk yolları ve kurumları doğru dürüst çalışmıyor. 10 tane şikayet dilekçesi yazdım kendi üniversitem hakkında. CİMER şikayet edilenlere dilekçeyi havale etmekten başka bir şey yapmıyor. Şikayet edilenler de gereğini yapmıyor. Mahkemeler yillar sonra karar veriyor. Yargı hem yavaş çalışıyor hem de caydırıcı ceza vermeyerek suçluyu cesaretlendiriyor. TBMM'ye de yazdığım şikayet dilekçede aylar geçti cevap yok.
  • 3 Yıl Önce

Nihal

Osman Kavalanın eşi hıncını alıyor.Kaftancıoğluda evine yakın olduğu için körükleyip tadını çıkarıyor saz ekibiyle beraber İmamoğluda kıvır kıvır kıvranıyor gezi eylemcisi buradan medet umuyor.CHP ye HDP ye İyi partiyede malzeme çıkıyor Halk tv artık sürekli kışkırtma yayınında avanelerini çoşturuyor.Boğaziçi tam bir terör yuvasıymış özellikle öğretim görevlileri bu adamlar üniversiteden uzaklaştırılmazsa bu senaryo daha çok tekrarlanır
  • 3 Yıl Önce

Kadir başhoruz

yorumcu, nurullah hala uyku sersemligi varki sapır şaçma yoruma katılmış yinede varlıgından haberdar etmiş. Zihin karışıklıgı hedefi olmayan njn düşünceside samimi deyil.
  • 3 Yıl Önce

mutmaine

Yıl 1960....... Bir şehrimizde , personelin ihmali sonucu akıl hastanesinden bütün deliler (423kişi) kaçar...Resmi makamlar panik içinde başhekime sorar ne yapacağız ? Doktor "Bana bir DÜDÜK verin arkama yapışarak gelin" der..Önde Doktor , birkaç personel arkada CUFCUF trencilik yaparak bütün şehirde dolaşırlar. Bütün deliler kuyruğa girer vagon olur. Doktor hastaneye dönünce herkes gelmiş olur ! Herkes çok memnundur ama akşam sayım yapılınca CUFCUF TRENCİLİK OYANARAK HASTANEYE GELEN KİŞİ SAYISI : 612 DİR.. olay gerçektir...kendini çok akıllı zanneden HEYKELCİ ÇİRKEFLERİMİZ buradan bir ders çıkaracaklardır..bizim yazmamıza gerek var mı !
  • 3 Yıl Önce

Ferhat

Nisa 139 ayet" onlar münafıklar ki, mü'minleri bırakıp Allah'tan gelen gerçekleri örtbas edenleri dost ediniyorlar. Onlar da bir güç mü arıyorlar? Unutmayın bütün güç, kuvvet ve şeref yalnızca Allah'ındır." Dolayısiyla onlar Lgbt yi , feminst stk ları dost edinip ve masonik AB nin talimatları ile devletin polisi ve jandarmasını ve savcısınıda bu fesad sözleşmesine alet ederek ve devlet gūcūnūde kullanarak halka bu fesad sözleşmesini dayattılar ve onların çirkin amellerini ysallaştırdılar. Nitekim lut kavminin çocuklari ile ve lilith in kızları ile yakınlaştilar ve mūminleri kūstūrdūler. Şimdi bizim sağ duyulu olup devletin ve hūkūmetin yaninda olmamızı beklemesinler sakin. Zira Siyonizm hançeri bizim böğrūmūze AKP eli ile sapladı. Aile politikalari ve kadın istihdamı dediler bir milletin çekirdek yapını oluşturan aile birliğinin dibine masonik Ab yasalarina uyum adı altinda dinamit döşediler. Henūz yadımızdan çıkmadı islam gūncellenmeli ve faiz , zina bu çağin realitesidir diyerek feminist kadınları cesaretlendirerek kadinlar gūnūnde meydanlarda mukaddesatımıza kūfr ettirmelerini. Mūminler artık saptırici mūnafıklar için meydanlara inmeyecek. AKP ve CHp ve MHp olduktan sonra zaten şeytanada ihtiyaç kalmadı.
  • 3 Yıl Önce

Mustafa

Bilimin olmadığı üniversite ler. Yak yık eylem yap dağa eleman topla yetmedi sapık eylemleri benimseyenlere toplanma yeri lutilik merkezi, biri üniversitelerin etrafı fuhuş hane dolu derken feryat ettiler. üniversite ler escinsellerin hakkını savunma yeri oldu. Susuz luk kapıya dayandı bir su ile bilimsel çalışma nın olmadığı üniversite de rektör olsa ne olmasa ne.
  • 3 Yıl Önce

Nurullah

iki gruba bakıyorsun; biri lgbt, dinden diyanetten uzak, kimi bilmem ne bela. Diğerine bakıyorsun onlar da dini şahsi menfaatleri için kullanıyorlar, hazineyi boşaltıyorlar, yolsuzluk, hırsızlık, ihalede usulsüzlük, torpil, adam kayırma, hukuku sopa niyetine kullanma, ülkenin ormanlarını yabancılara kiralayıp ormanları katlettirme, fakirlik getiren beton aşkı, Saray israf lüks şatafat ne ararsan var. Diğer konu; işi hukuka taşısalar 5 yıl sonra cevap alma durumu olabilir mi? Yada kadıyı kadıya şikayet etmiş mi olurlar? Yazarın Kendisi yıllarca mahkeme salonlarına gidip gelmiş Biri olarak hangi işini kolaylıkla çözmüş?
  • 3 Yıl Önce

Şuayıp

Ak partı düşmanlığın devam ediyor muhalefetin dedıklerini savunuyorsun gittikce kararcılar kervanına katılıyorsun lütfen akite yakışmiyorsunuz
  • 3 Yıl Önce

Adem

Reis ne yapsın yanındaki danışmanlarının kafaları basmiyormu böyle olacağı belliydi İstanbul sözleşmesi vs zina fuhuş işte eseriniz Lut kavminin çocukları. Ve destekçileri olan münafıklar
  • 3 Yıl Önce

Mavi

Hakikaten "lgtp" 'nin bu işle ne alakası var'ahlaksızlıķlarına sınırlama mi getirildi.Yabancı güçlerin bence artık oyunlar oynamasına hiç gerek yok.boşuna hedef olmasınlar.böyle basit denklemli muhalif,dindar,solcu hiç farketmez insanlar kendilerini yok etmek için yarış halindeler.
  • 3 Yıl Önce

Ahmed 61

Fetocular,geziciler,hendek_ciler iş başıda.Artık fetocu vali,emniyet müdürleri askerler pek kalmadı.Bundan sonra ancak avucunuzu yalarsınız.Ne kadar melun varsa hepsi bir araya gelerek iş kotarıyor.Bu olaylar milleti ak partiden uzaklaştırmaz tam tersine yakınlaştırır.Allaha şükürler olsunki bu milletin yarısından fazlası feraset sahibidir,chp yi bundan sonra asla iktidar yapmaz.İçinde lgbt,pkk,feto,chp,baydın olan bir hareketin başarıya ulaşacağına inanandan daha ahmak kim olabilir?İnşaallah bu eylemlere öncülük yapan öğretim görevlilerini görevden alırlar.Ha bu olaylaylardan bile medet umar hale geldiler.Allah hepsinin belasını versin,lanet oladıcalar.Milletin bunlara karşı, bunlarla olanlara karşı ne kadar öfke dolu olduğunu bilemeyecek kadar'da aptallar....
  • 3 Yıl Önce

Kadir başhoruz

sayın dilipak hoca herkesin bir aklı düşüncesi gizli saklı, sen her söz söyleyene deyll birde dostuyun söyledigine bak, eger lgbt, dahi söz hakkına sahipse devletin gelecegi ahlakadalet dürüslük yaşam tarzına, devletin yetkisi olsun. bazı ahkaksızlık dan rahatsızlık okacak. Buna duyarsız kalamaz , nasılki dini hasasiyetleri, müslüman sahip çıkıyorsa, ahlaksızlıga sahip çıkanlarda onun mücadelesini veriyor, hem pazardan çürük mal alacaksın, menmun, deyilsen devam etmezsin blr üniversite yönetimi varsa devletinde bir yönetimi vardır yol geçen hanı deyil. Zarar eden dükkanı kapatır, ülke huzuru önemli bizde, kavga ya çocukdan kada köpekden gelir derler.
  • 3 Yıl Önce

YA RABBİ

şehvetle hiç işim olmaz derken benden bir şehvetperest ürettiklerini daha önce belirtmiştim....ırak savaşı ırzımı vurdu....sakarya şiirine aşkım ırzımı vurdu....en son olarak şeytan benden kucaktan kucağa gezip zina etmemi istedi....ırzıma bu kadar saldırıdan sonra çareyi müstakbel kocama kaçmakta buldum ve eğer bir mahremiyet yaşayacaksam bunun sadece helalimle mümkün olabileceğini ispata kalkıştım....birgün cinselliği yaşayacaksam onu nasıl yaşayacağımı senin bana öğreteceğini de unutup şeytanın iğvalarına kulak kabarttım.....habibin tarumar edilmiş fıtratım nedeniyle hüzün kuyusunu yaşadı.....siz beni pislikten arındırmaya çalışıyordunuz ama ben anlamıyordum.....birgün habibinin ayaklarına kapanıp yalvardım benimle beraber olması için....habibinin cevabı-ya rabbi daha ne kadar alçalacak- oldu.....o zaman ben de ya rabbi yoksa habibin kendisine bahşettiğin şerefi bilmiyor mu....bu kul onun huzurunda alçalmaktan yalnız şeref duyar mealinde bir cevap vermiştim....mülkünde maddi manevi herçeşit rızkın dağılımını yüce zatına borç verme üzerine bina etmeni ve bu hayırdan müteşekkil yerin ve göğün kapılarını sonuna kadar açmasını senden istediğim zaman habibin ayaklarıma kapanıp kendisiyle birlikte olmam için bana yalvardı.....mülkün habibinin hakkını nasıl ödeyecek ya rabbi.... böyle birşey mümkün mü.....Allahım boynumuzu bükme.... ENFAL 36-40.ı da mülkünün tamamını kastederek okuyacağım ve zikrimi habibinin muradını anarak DUHA SURESİ ile tamamlayacağım inşallah....zikretmek benden kitabının hak olduğunu ispat için onu ufuklarda ve nefislerde açmak senden ya rabbi -FUSSİLET 53-NEML 93-di mi.....henüz bekardım aşırı bunalmıştım....-ya rabbi dünyayı çok istiyorlar ver de kurtulsunlar diye sana yalvarmıştım....o zaman hz ali zülfikarını başıma ve göğsüme indirdi....sarsıldım...ve sumatra deprem ve tusunami ile yıkıldı...nasuh tövbe ettim...dünyayı senden ve ordundan gayrısına yar etmeyeceğim inşallah.....ne mazlum ne zalim senden asla ümidini kesmesin....senin telafi edemeyeceğin zarar hayra çeviremeyeceğin şer yoktur....üzeyire kudusü nasıl yeniden inşa ettiğini gösterdiğin gibi bizi de harabeye çevrilmiş şu mülkünü yeniden nasıl inşa ettiğine şahit kıl.....yalnız kulların çok meşguller ya rabbi....senden çok daha önemli işleri var....o yüzden sana yalnız geleceğim.....ÖMERİM-ra- dün yanı başımda beklemekteydin....habibullah refiki alaya yükseldiğinde kim muhammed öldü derse onun boynunu vururum diyordun....ebubekir ra da o zaman kim muhammede tapıyorsa bilsin ki o ölmüştür her kim de Allaha tapıyorsa Allah bakidir buyurmuştu da yelkenleri suya indirmiştin...ebubekir ra.şefaatiyle imtihanı başarıyla verdiniz ve bana zaferimin kapısını açtınız inşallah....inşallah habibullah bize iade olunacak ama bütün melekleri bütün peygamberleri cümle önden gidenleri de safına katarak....ŞEFAATİNİN SON NOKTASINDA ŞEFAAT YA RABBİ....
  • 3 Yıl Önce

cahil

efendi , başörtüsü yasağı zorbalığının sürdüğü dönemlerde sizlerinde aralarında bulunduğunuz eylemlerde, lgbt. lileri, koministleri, siyasi parti temsilcilerini, toplumda marjinal kabul edilen grupları aramızda görmek istemiyoruz, bu gruplar derhal aramızdan çekilsin, onların desteğinide katkısınıda ihtiyacımız yok mu dediniz, yoksa ne olursan ol gel mi dediniz. bilmem farkındamısınız ama çok kötü miras bırakıyorsunuz.
  • 3 Yıl Önce

Yavuz

SAYİN HOCAM BENİ MAZUR GÖRÜN SİZE KATILMIYORUM....................................... BEN HÜKÜMET DEVLET OLARAK BİR ÜNİVERSİTEYE REKTÖR ATAYIM AZ İSEM .BENİM GÖREVİM BOSTAN BEKLEMEKMİ. ??????????????????????????????????????.... SAFİNİZİ AÇIK OLUN..........KARŞI CEPHE KARŞI İSE BİLİNKI HÜKÜMET DOĞRU YOLDA..................................................... GÜLOĞLU DA. DAVUTOĞLU DA. SAMAN ALTINDAN ŞU YURUTUYORLAR Dİ. ............................................................... AK PARTİ DOĞRU YOLDA VATANDAŞ OLARAK BENİM SAFİM DEVLETİMDEN YANAYIM. ................................................
  • 3 Yıl Önce

Erzincanlı

Aynen.
  • 3 Yıl Önce

ulusal sorun

chp halolmadan ne teror biter ne de darbeler. chp artik ulusal guvenlik sorunudur.
  • 3 Yıl Önce

Vatandaş

O kadarda uyarıcı yazılar yazmıştınız halbuki, Bir yıl öncesinden uyardıklarınızdan özetle nâcizâne aklımızda kaldığı kadarıyla; bu lgbt + türevleri kadar, lgbt +türevlerini gizlice destekliyen içimizdeki brütüslerin ab fonlarından semrilip, (kadın hakları bahânesi kılıfına lgbt+türevlerini yaygınlaştırmak için pozitif ayrımcılığı yasallaştırma maksadını gizleyip) Hak'la bâtılı örtüp gizleyip, zehri bal diye altın tasda sundukları konularına dikkat çektiniz! Tâbir yerinde ise pirincin içerisindeki siyah taştan ziyâde, beyaz taşların , Islah edici görünen ifsad edicilerin tehlikesine! Düşmanların (akreplerin) dostluğunu kazanmak için yakında tutup , yakınlık gösterip şımartılırken, dostları kırıp uzaklaştırmanın tehlikelerine! Fuhşun yayılması için gayret eden Ab fonlarından fonlanan lgbt+türevlerinin gizli açık destekçilerine! Türkiyeyi karıştırmak için envâi çeşit kaos fitne ifsad pilanları devreye sokulacak diye! Hakk Teâladan gayrıyı (makam, mevki, para, menfeat, çıkar, idolleri vb) Rab ve ilah edinmemek konularında, yalnız Hakk'ın saff'ında olmak, ve âdil olmak konularında, ancak tevbe edip âdil olanlara Hakk Teâlânın yardımı geleceği konularında. Kul haklarına riâyet edip, Doğru dua etmek konularında vb birçok konularda tebliğ ettiniz... Allah Râzıy olsun, selam ve dua ile.....
  • 3 Yıl Önce

Mustafa

Hocam biz söylesek defe konulur yuvarlatılırız. Kemalistlere yaranmak için 50 takla attılar yapmayın dedik dinleyen olmadı. Şimdi bizden sokakları boş bırakmayın isteğinde bulunacaklar. Peki neden siz daha da müslümanlara eziyet Edesiniz diye mi... Wallahi Müslüman aynı delikten iki kere ısırılmaz. 20 yıldır kemalistlere taş çıkardınız. İnanırsınız bilemem ama CHP arar olduk. Derdimizi yanca böyle yorumlara yazıyoruz ve mücadelemizi asla bırakmıyoruz. Bizim mahallenin de ne mal olduğunu gösterdi bize rabbim. Güç ve kuvvet ele geçince nefis firavunlaşıyormuş meğerse. En iyi müessir yine ZAMAN çıktı.
  • 3 Yıl Önce

Okur

Yazınıza mevcut hükümet partisinden iki kere vekil ve belediye başkanlığı adayı olan ama her ne hikmetse aday yapılmayan bir şahsı üniversitelerine rektör ataması sonrasında diye başlasa iyi olurmuş.
  • 3 Yıl Önce

Fatih Kocabıyık

Açık konuşayım son 2-3 aydır yazılarınıza bakıp sizden umudu kesiyordum ki gerçek gündemi yazdığınız şu yazıdaki yaklaşımınızı ayakta alkışlıyorum. Bravo. İşte budur konu da tahlil de çözümü de bu yazıdadır.
  • 3 Yıl Önce

kimse durust degil

Bu ulkede Ermeni orgutu pkk 37 yildir kucuk yastaki bebeklere tacavuz ediyor. Aslinda 37 yildir Ermeni orgutu pkk'nin tecavuzune ugrayan sadece kucuk yastaki bebekler degil, t.c devletinin namusudur. tecavuz edilen avukatlarin savcilarin hakimlerin namusudur! tecavuz edilen gazetecilerin siyasetcilerin tv'lerin namusudur. 37 yildir Ermeni orgutu pkk tam 37 yildir kucuk bebelere tecavuz ediyor ve hic kimsenin itiraz sesi cikmiyor! varsa yoksa muslumanlara tecavuzcu iftirasi, hakaret var. 83 milyon top yekun hepiniz kucuk yastaki bebelerin pezevenlerisiniz! ibneler 3 gundur Bogazici'nde butun millete hatta butun islama hakaret ediyor!? Hic Kur'an okumuyor musunuz? Allah ibneligi sapikligi muhlet vermeden derhal cok agir cezalandirir! ibnelerle birlikte cezalandirilmaya razimisiniz ki Bogazici'ndeki pisliklere itiraz etmiyorsunuz?
  • 3 Yıl Önce

Adnan menderes

Bogazicinde bu kadar ibne varken...
  • 3 Yıl Önce

en dogru cümlen asagida:

"bu olaylar, hepimize ders olsun. AK Parti, kendini özeleştiriye tabi tutmadan, sadece karşı tarafı eleştirerek bir yere varamaz.. "
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23