• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İslâm hayat nizamıdır!

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Rabia

Euzubillahimineşşeydanirracimbismillahirrahmanirrahiym Kadinlardan evliligi ummayip da oturmakta olanlar, suslerini aciga vurmaksizin (dis) elbiselerini cikarmalarinda kendileri icin bir sakinca yoktur. Yine de iffetli davranmalari kendileri icin daha hayirlidir. Allah, isitendir, bilendir. [Nur Suresi, 60 ] B001. Sayın Değirmenci bu mesajlara üye idim fakat iptal ettim.yazımı özensiz olmasının yanında anlam bozukluğu olacak mesajlarıda mevcut.diyanet işlerini aradım ulaşamadım fakat aramaya devam edeceğim.internet meallerinde de sıkıntılar var ve uyarılarada cevap vermediklerini görüyoruz.gerceklerin birgün ortaya çıkması gibi bir huyu vardır.bari bu pandemi sürecinde kendilerini biraz tamir etsinler.mason olanları vardır,bilderberg toplantılarına ilgisi olan vardır.biz doğruyu aramak zorundayız.bunların istemesiyle de dinimizi öğrenmemezlik yapmıyoruz.tebliğe elimizden geldiğince devam ediyoruz.kimse Kur'an'ı Kerim'le Allah Rasulünün sünnetiyle alay edemez.karşında beni bulur.doğruyu öğrenmek en doğal hakkınızdır.Saygılar selam ve dua ile Allah'a emanet olun.teşekkürler.hasbinallahu ve nimel vekil deriz.
  • 4 Yıl Önce

Halil

Sayın yazar, mezkur tartışmadan dolayı ortada vahim bir durum var. Daha keskin, etkili ve somut örneği irdeleyen tarzda yazmanızı beklerdim.
  • 4 Yıl Önce

Mustafa

Soyumuzu kurutuyoruz suyumuzuda kurutuyoruz. Haftada bir banyo yapanlara ne oldu ki günde iki üç kere duş alır hala geldik. Bu temizlik değildir hastaliktir zaruyet olmadıkça iki günde bir düş normal anormal olan günde iki kez duş. Susuzluk ve Orman yangınları. Neden ormanlara yagmur toplama göletleri yapılmaz. Yangın esnasinda kullanmak, yaban hayvanlarını sulamak veya ateşin aşmasına engel su havuzları. Dereleri nehirleri derinleştirin genişletin ama istinat duvarları yapmayın.,! Nekadar su dere nehir ve çay yataklarında tutulursa okadar suyumuz ve balığımız olur.  
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23