• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Vahşetin adı medeniyet mi?

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ali rıza

Öyle bir tablo tasvir ediyorsunuz ki bu ülkede yaşamıyor olsak inanacağız , yahu bu ülkede sadece kablo , elektrik tarafosu tel hırsızlarını yazsanız , bunlar Alman inğiliz ve Fransızmı  
  • 4 Yıl Önce

Şahika

Teşekkürler..! Allah razı olsun..
  • 4 Yıl Önce

yorumcu İbrahim bey

İbrahim Bey haklı. Özel okullar açıldığında çok sevinmiştik, bıktırıcı kemalist eğitimden artık kurtuluş yolunun önü açıldı diye. Ama gördük ki özel okullar; ana okullarından dana okullarına kadar meb devlet okullarından 10 kat daha fazla kemalist eğitimci kesildiler, meğer ne de meraklıymışlar.  
  • 4 Yıl Önce

Necati

İslam dinini kötü tanıtan, islamofobiyi yayan, bunlar müslümansa Müslümanlık kötü bir şey dedirten, tüm rezillikleri kendilerinden çıkartan , Allah'ı sadece kendi çıkarları doğrultusunda hatırlayan velhasıl kendisini müslüman gõren kişilerden kaynaklanması ne kadar acı bir durumdur maalesef!
  • 4 Yıl Önce

İbrahim

Bizim suçumuz. Çünkü İslam'ı kendi ülkemizde dahi her bakımdan dominant faktör haline getiremedik. Dini sadece namaz, oruç, hac ve şehadete indirgedik. Her şeyden önce sağlık sistemi İslami değil. Helal da yalnız domuz, murdar et ve alkolla sınırlı. Millet farkında olmadan her gün zehir ve zakkumlu gıdalar tüketiyor, bunun sonucu olarak sayısız bedensel ve ruhsal hastalık ortaya çıkıyor. Hasta toplum ve kargaşa... Hazine sadece ceremelere hizmet ediyor. Ruh ve beden hastası bir millete din tesir etmez! Okullardaki müfredat saçmalıklarla dolu: müzik, beden eğitimi, resim, ahlak (!), tarih, sosyoloji, felsefe, mantık vs. Haftada bir saatlik 'sağlık dersi' yok.
  • 4 Yıl Önce

Yaşar Bey, ülkenin en büyük sorunu korku...onların nükleer silahı var diye öyle bir korkmuşlar ki zannedersin , hiç ölmeyecek ,ölürse yazık olacak.....AHMAK çok...Gençleri filmlerle psikolojik olarak baskı altına alıyorlar,kimsenin fark etmediği bilinç altı mesajlar veriliyor. Ölümden korkan müslümanlar olduğu müddetçe onlar medeni biz yobaz kalmaya mahkumuz...Dinsiz imansızların medeniyeti ancak kendilerine fayda sağlar. Onlardan fayda bekleyen ALLAHIN kitabınıda okumamış demektir.bu kadar net olmasına rağmen halen medeniyet diye onların kanunları kopyalanıyor,çağdaşlık diye pompalanıyor....ben müslümanım ALLAHIN HÜKÜMLERİNE GÖRE YAŞAMAK İSTİYORUM diyebilen kaç kişi var ?_
  • 4 Yıl Önce

medeniyet terakkidir, ama her zaman iyi bir halt değildir

'Medeni' olmayan 'vahşi' değil 'bedevidir'. Dolayısıyla medeniyetin zıddı da 'vahşet' değil 'bedeviyet' dir. Ya da medeni olmayan insana veya topluma 'köylü' de denebilir. Vahşi apayrıdır.
  • 4 Yıl Önce

Vahşet:

Vahşet kelimesi ifade edilmek istenene mana ile uyuşmayan şekilde kullanılıyor. Vahşi yabani demektir, öldüren demek değildir. Vahşi olan hayvan, insandan uzak ve ayrı yaşar; yoksa insanı öldürür anlamına gelmez, insanı görünce kaçabilir de. Tersi evcildir, insanla beraber yaşar, kaçmaz. (vahşi bitki de vardır meselâ) İnsanı, fıtrata aykırı şekilde öldürmek, parçalamak 'Vandallık' tır. 'Vahşilik' ile 'Vandalizm' sürekli olarak birbirleriyle karıştırılıyor. Biri diğerinin yerine kullanılabilecek kavramlar değildirler.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23