• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

FETÖ bulaşığı

39 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gkn

Gülen Cemaati Fetö dans okullarını senelerdir takiyye ve sızma amaçlı kullanıyor ! Devlet bu dans okullarına bir kontrol getirsin ! Üniversitelerde dans kulüpleri illerde dans okulları yeni ışık evler ! Desen festivallerini ve geceleri ise seyahat iletişim amaçlı kullanıyorlar.
  • 3 Yıl Önce

M. T.

Alaca karanlık kuşağında yaşıyor gibisiniz. Yazılarınız korku ve endişe pompalıyor... 
  • 4 Yıl Önce

Mustafa

Abdurrahman bey, yine döktürmüşsünüz maşallah 
  • 4 Yıl Önce

bnm

... FETO üretir. İstanbul valiliği karşısındaki devasa bina ... örgüte aittir.  örgüt, Türkleri cahilleştirme ve kürtleştirme örgütüdür. ve .. ÖRGÜT; sömürgeci sermaye nin sokaktaki kontrol düğmeleridir. BÜYÜK SÖMÜRGE SERMAYESİ : Toplumu :  örgütü ile kumanda eder. DİN İLE %1 DAHİ ALAKASI YOKTUR.
  • 4 Yıl Önce

Vatandaş

Fetönün binbir surat, her bulundukları ortama ve kalıba uyan bukalamunlar olduğunu Güzel yazmışsınız sayın Dilipak! Fetö yurt dışında kuyruğundan canlanmak için elinden geleni arkasına koymuyor! Evet çok haklısınız, her yerdeler! Özellikle yurt dışında Cami , cemiyet, derneklerin yönetimlerindekiler bir araştırılsa, bir çoğu kripto fetöcülerdir, nerede ise maalesef bugün bir çok yerde onların ellerinde. Yurt dışında Camii derneklerin yönetimlerinde bulunanların yakın geçmişleri bir araştırılsa bir çoğu geçmişte Fetö' teşkilatında önemli görevlerde bulunmuşlar, gizli kamplarına katılmışlar, örgütün ortadoğu gezi ve toplantılarına götürülmüşler, temizlik şirketi kuran Fetö yöneticileri özellikle türk kadınlarını çalıştırıp ve o kadınların çocuklarına eğitim ve meslek edinmeleri için Fetö okul ve kurumlarına yönlendirmişler, her biri oralardan iş hatta eş sâhibi olmuş, Reha Yeprem'in falan katıldığı özel programlara 500€ biletler satanlar vb.Fetö yollarında haldır haldır koşanlar şimdilerde kripto olarak gene cami dernek vb.lerindeler! Avrupadada her yere adam kayırma metoduyla yayılmaktalar! Hele Türkiye ile anlaşıp onların okullarını türk devletine teslim etme kararı alan ülkelerdeki ; okullarını ve tüm gayrimenkullerini Almanya başta olmak üzere avrupa ülkelerine tapularını devrettikleri vb işbirlikleri nedeniyle, avrupadaki gurbetçi nesillerimiz ve ülkemiz adına gereken tedbirler alınmalı mutlaka! FG hâlâ müslümanları islam adına terörlük yapıyormuş gibi itham edici, müslümanları gizlice suçlu gösteren mesajlarla Fransaya başsağlığı dilemiş, o olaydaki teröristlerin müslüman olmadıkları ortaya çıktığı halde! Kendileri bitecekler biiznilleh; Örgüt içerisinde güç savaşları artarak devam ediyor, cami, namaz, saf, üzerinden vaazlar uydurarak , örgüt teşkilatında yapılan görev değişikliklerinden memnun olmayan elamanların gazını alıp kavgayı önlemiye çalışıyorlar şu günlerde! Fetöcü Mahmut Akpınar ise son yazısında : FG'nin en mahrem toplasında konuşulan mahrem konuların *Sayın Cumhurbaşkanına* yetiştiren elamanlardan bahsediyor.... örgüte verdiği uyarıda; bu örgüt kendi elamanlarını binbiryüzlülük ve herşeyi satmak konusunda öyle usta yetiştirmişki, şimdi kendileri bile güvenemiyorlar birbirlerine!!!
  • 4 Yıl Önce

Depremden beter musibet?

FETÖ
  • 4 Yıl Önce

Muzaffer İldam

Bunların olmadıkları yer yok. Olmaları gereken her yerde vardılar. CHP, MHP, HDP, İYİ Parti farketmez. Yok yok... asla AKP de olamazlar :D Dilipak'ın sütten ağzı yandı yoğurdu değil buzluktan çıkan ayranı bile üfleyerek içer artık :D Maazallah 81 ilde daha dava açarlar
  • 4 Yıl Önce

Mazlum

Değerli hocam, ben imam hatipliyim. 90 lı yıllarda Şevki Yılmaz'ın ve H.Huseyin Ceylanin video kasetlerini alıp köy köy gezerek dinlettim ama bugünler içinmi. At izi it izine hâlâ karıştırılıyor. Kurunun yanında yaşta yanıyor. 
  • 4 Yıl Önce

Hasan Ali

"Bunların olmadıkları yer yok.  
  • 4 Yıl Önce

salihce

600.000 insan hakkinda dava aciliyor ama iclerinde bir tane AK partili üst düzey yönetici yok! Tuhaf degil mi?  
  • 4 Yıl Önce

BİRİ.NSAN

YASAKÇI ZİHNİYET YÜZÜNDEN FETÖYE BULAŞTIK. 
  • 4 Yıl Önce

Ahmed 62

Debremde ölenlere rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum.Suçluyu tasbitettiler çürük binalar.Tamamda asıl çürüklük bizlerde deyilmi?Allah buyuruyorki başınıza gelen bela ve musibetlerin sebebi günahlarınız,isyanlarınızdır.Asıl tetbir tövbe etmek(yunusun kavmigibi) günahlardan kaçmassak,nereye kaçarsak kaçalım belalardan kurtulamayiz.Allah bizinle şaka yapmıyor. Allah cc ibret almayi,Onun istediği gibi yaşamayi cümlemize nasip etsin.
  • 4 Yıl Önce

Abdullstif

Sayın Abdurrahman hocam. İbadet takımı vardır ve ençok mağdur olanda onlardır. Feto bu çalışkan zeki çocukları dışarıda toplaması. Bizim evlatlarımız ve çoğu Milli görüşcü. Hükümetin Fetotya yakın durması yardımcı olması çok insanımız aldattı girdi birdaha çıkamadı. Devlet bu ibadet takımını affedip Devletin menffaatında kullanamadı ve kendine, Eski dostlarını düşman olarak karşısına aldı. Allah Reise ve yardımcılafına bize feraset versin.
  • 4 Yıl Önce

Çvş

Sayın hocam çok güzel ifade etmiş siniz  
  • 4 Yıl Önce

m ali

hangi adalet?
  • 4 Yıl Önce

Mefkure

Sayin dilipak tespitiniz yanliş. Allah cc rizasi için yapilmayan ibadet ibadet degildir.  
  • 4 Yıl Önce

hadi karlıbulut

ak partinin sen şusun sen busun diye hazırladığı klibin itikadi açıdan duvara tosladığı söyleniyor 
  • 4 Yıl Önce

kibarcik

ustad fetoş vatan haınını cok guzel anlız ettmıssın o yasar tunagur gercekten fetoyu koruyan adamdı tabunu senseler sonra olaylardan ıtıbaren cagırısım yapınça anlasıldı eee hesabını verecekler veselam ömrüne bereket
  • 4 Yıl Önce

gurbetci Abdullah

15 Temmuz ihtilal girisimi degil, isgal projesi idi; Türkiye'nin dogusunu, ve Istanbul'nun bati yakasini kopararak, kücülmüs, hicbir iddiasi olmayan bir Türkiye tasarlanmisti.Istanbulun bati yakasinda, Vadikan tipi bir Islam devleti kurarak, Fetonun yönetmesi, ve bu modelin Islam alemine pazarlanmasi...Ha, unutmadan: 15 Temmuz basarili olsaydi Coronayi dünya yasamazdi...Cünkü, Ortadogu ve Afrika 'da 15 Temmuzlar yasanacakti...
  • 4 Yıl Önce

Dallı

GÜNÜMÜZDE BİLE BENZERİ DI CEMAATLER YOK MU.FETO ALANINI DOLDURAN.BİRBİRİNİ KOLLAYAN.TABİ HUKUK İYİ İŞLEMELİ Kİ KAMU DÜZEN İÇİNDE OLSUN.CUMHUR RAHAT OLSUN.
  • 4 Yıl Önce

şaban

Elbette feto konusunda her kesim sorgulanmalı muhalefette ancak bazıları muhalefete topu atarak asıl sorumlluk mevkiindekileri kamufle etmeye çalışıyor. İcraile sorumlu olanların mazereti olamaz. Problemlerin çözümünde şeffaf ve net duruşlar ve ona uygun icraatlar sergilemeli.
  • 4 Yıl Önce

Mardinli

Sayın dilipak hocam dilinize yüreğinize sağlık.Bugünün yorumun feto ve avanesi hakkındadır.Hocam buyurduğunuz gibi feto on yirmi yıllık meselesi değil bana göre bu feto küçüklüğünden beri küfür güçlerin himayesi altında yaşadı.Ve buyerek devletin her kademesine yerleşti.Zaten her işi yalan dolanla yürüttü hem devlet adamlar hemde milleti kandırdı.Kaldıramadığı kişileri ye suikastla öldürdü veyahut safdışı bıraktı.Böylece böylece son darbe onbeş temmuz de darbe yaptı başaramadı Allah cc milleti devleti onun şerrinden korudu.Tabiki her şey hazırlamıştı bakanlar bürokratlar büyük elçiler hepsi hazırlamıştı.Kimler tutuklanacak kimler sürgün kimler öldürülecek listeleri hazırlamıştı ve böylece hedefine ulaşacaktı ve türkiye tam olarak kafir amarika süpürgesi olacaktı böylece hedefine ulaşacaktı.Sayın hocam buyurduğunuz gibi onun olacak bakanlar bürokratlar büyük elçiler neredeler?Onlar çoğu ya dışarıya veyahut kendileri gizlediler belkide devletin en yüksek kademededirler.Hem kendileri muhafaza hemde gizliden fetoye hizmet ediyorlar.Sayın akit yetkilileri yaptığım yorumlar çoğunu yayımlamıyorsunuz ben bazı konular hakkında yorum yapıyorum yayınlayın
  • 4 Yıl Önce

SOKAĞIN SESİ

FETÖ DE HESAP SORMA YARGILAMA HANGİ TARİHTEN BAŞLAR ? 17-25 ARALIK 2013 BİLE ADİL UYGULANMIYOR! ESKİ TARİHLERE GİDEMEZLER GİTMEZLER! HERYERE BULAŞMIŞ! ÇOK ESKİLERE GİTMEYE GEREK YOK, GERÇEK YÜZÜ " Mavi Marmara da göründü! 7 Şubat 2012 MİT MÜSTEŞAR KRİZİNDE Erdoğan'a kelepçe vurulacak tı! Bu tarihte UYANMAYAN uyanmak istemeyen! Erdoğan in yanında hareket etmeyen, ABDULLAH AHMET ALİ BÜLENT.....ve diğer BAKANLAR KANUNA hesap vermelidir. Ya da Gezi olayları 28 Mayıs 2013 de! Ya da 17-25 Aralık 2013 YARGI DARBESİ, Ya da Ocak 2014 MİT TIRLARI ihanetinde UYANMAYAN ERDOĞAN A İNANMAYAN! BAKANLAR KANUNA HESAP VERMELİDİR.
  • 4 Yıl Önce

Yılmaz

Bunların olmadıkları yer yok. Olmaları gereken her yerde vardılar. CHP, MHP, HDP, İYİ Parti farketmez.(Dilipak bu kadarcık mı? diğerlerini yazmaya mı korktun.)
  • 4 Yıl Önce

Mihal

Prof.Dr.Ahmet Ercan ; " DEPREMDE FAKİRLER ÖLÜR , ZENGİNLER DEĞİL .... dedi profesör.... Deprem ' Allah'ın depremi , zengin fakir herkese aynı...... ama imar planlarını , ruhsatları , iskanları İNSAN!'lar yapıyor.....veya insan olduklarını iddia edenler , insanımsı şeyler .... yaratık gibi....
  • 4 Yıl Önce

Ali

Allah tüm fetöşleri kahreylesin. Bunların tamamı dünyalıkları için dinini satan insanlardan oluşuyor.
  • 4 Yıl Önce

SOKAĞIN SESİ

CEHENNEMİN SIRASI VARSA! ACABA İLK SIRALAMASI NASIL OLUR ? İLK SIRADA KİMLER OLUR? Hırsız MÜTEAHHİTLER olabilir mi, Yoksa "Devletten vergi kaçıran Patronların MALİ MÜŞAVİRLERİ Mİ, Yoksa pazarda eksik tartan YALAN söyleyerek hile yapan PAZARCILAR MI, Yok sa YALAN Söyleyerek araba çok temiz diye çürük çarpık aracı satan GALERİCİLER Mİ, Yok sa YALAN Söyleyerek mükemmel ev diyen EMLAKÇILAR MI, YALAN ile Suçluyu cezadan kurtaran AVUKAT MI, yoksa YALAN Söyleyerek siyaset de yükselip DEVLETİ üst makamlarda yönetenler mi, Rüşvet alan veya göz yuman belediye başkanları mı, ...... diye konuşuyorduk! Çok samimi camii aşığı, çok değerli hocamız " Diyanet görevlileri ilk sırayı kimseye bırakmaz" demesin mi!... ŞU HALİMİZE BAKARMISINIZ! Adımız kalmış MÜSLÜMAN, Soyadımız TÜRK.
  • 4 Yıl Önce

BabanınOğlu

Devlet sadece askeriyede Fetöcü aramasın.Çünkü TRT’de M.Eğitim’ de Diyanet’te halen kripto Fetöcü- ler tam ayıklanmadı. Yargı re’sen el atmıyorsa, o zaman bu kurumların yöneticileri Emniyet+Mit’le irtibatlı olup oradaki kripto fetö’cüleri tasfiye etsinler. Uyuma TRT müdürü, uyuma Milli Eğt.Bakanı ve uyuma Diyanet Reis-i.Görev başına
  • 4 Yıl Önce

kml

Hakedene cezası verilmeyince şer in zulmün fitnenın hırsızlığın arkası alınamaz.Akit okuru olarak 'daha kamudan atılan fetöcü buzdağının görünen kısmı bile değil. Gizkenip saklanarak eski günlerine biten önce dönme umudu ile yaşıyor durumu idare ediyorlar. İdam gelip hak eden cezasını almazsa devam eder..
  • 4 Yıl Önce

Mustafa

Hakkı olmayanlar hak istedikçe Depremlerde çok can kaybı olur çok .! depremler gerçek, ölüm hak. Kentsel dönüşüm sart. Kentsel dönüşümde vatandaşın metre karesine dokunmayin. Yüzde 10 _15 mantıklı fazlası dönüşümü engelliyor. Olmaya devlet birşey yapma görsün belediye başkanından en alt calisan pay peşinde . Yeni bir kanun dönüşümde belediye den hiç kimse hak talep edemeyecek bir kanun yasa, öyle biysa ki geriye dönük ceza verilebilen hakkı olmadan hak isteyenlere ceza, anayasal ceza. dönüşümü hızlandırır. Çekin kirli ellerinizi hakkınız olmayandan. HAK HAKLININDIR. Mutait siteden daire satiyor diyorki bu sitede belediye başkanının iki dairesi var!!? Anlayan anladı.
  • 4 Yıl Önce

SOKAĞIN SESİ

DEPREM YIKMIYOR! DEMİR DEN ÇALAN ÇİMENTO DAN ÇALAN HIRSIZ MÜTEAHHİTLERİN BİNALARI YIKILIYOR! DEPREMDEN SONRA BU HIRSIZ MÜTEAHHİTLERİN VE ONLARIN İNŞAATLARINI DENETLEMEYEN, RÜŞVET YİYEREK GÖRMEZDEN GELEN BELEDİYE YETKİLİLERİ SORUŞTURULUYOR MU, CEZALANDIRILIYOR MU???
  • 4 Yıl Önce

SOKAĞIN SESİ

AMERİKA'NIN İLK ÇOCUĞU (itleri) PKK YI 40 YILDA BİTİREMEDİK! FETÖ (Dünyanın gelmiş geçmiş! en teşkilatlı, en kripto, en acımasız, en ağır silahlı, .... Terör örgütü!) KAÇ YILDA NASIL BİTER???
  • 4 Yıl Önce

SOKAĞIN SESİ

PİŞMAN OLDUK, YANLIŞ YOLDAYMIŞIZ DİYEN HİÇ ÇOK!!! CESARETİ DE DEVLETİN YETKİLİ MAKAMLARIN DA DURAN BÜLENT, ZÜHTÜ ..... GİBİLERDEN ALIYORLAR!!! Ya Abdullah Ahmet Ali..... gibilere ne demeli, Parti kurarak hapistekilere kaçaklara sokaktaki fetöcülere Ümit veriyorlar!!! YA DA Kemal Meral Temel..... gibiler! HAPİSTEKİLER KAÇAKLAR İKTİDARIN DEĞİŞMESİNİ BEKLİYOR!!!
  • 4 Yıl Önce

Malkoç

İzmir'de deprem ,yıkılan binalar , hayatlarını kaybedenler.....yine manasız ölümler....trafik kazaları gibi ....Adalet bakanı sorumlularla ilgili hesap sorulacak dedi ... Çöken binaların temellerinin atıldığı tarihteki başbakanlar , bayındırlık bakanları , müsteşarlar , yapı işleri genel müdürleri , belediye başkanları , imar dairesi başkanları , proje mesulu mühendislerin hepsinden hesap sorulacak mı , yoksa kıytırık bir müteahhite bir kaç sene cezayla kapatılacak mı..... fıtratında var diyerek ...
  • 4 Yıl Önce

SOKAĞIN SESİ

İMZA İMZA İMZA.
  • 4 Yıl Önce

İlbeyhan

FETÖ ÖLMEDİ , YAŞIYOR.... FETÖ' ler ölmez .....Din ve devlet büyükleri , yani gücü elinde tutmak isteyenler, muktedir olduğunu zannedenler , binlerce yıldır , din ve inançları istismar edip , çıkar sağlıyor , hüküm sürüyor , nemalanıyor... Hristiyanlık , Musevilik , Budizm , Evangelizm , siyasi ve ticari İSLAMCILIK ,( dindarlık değil dincilik ) , kısaca İNDİRİLEN DİN değil , nefse göre UYDURULAN DİNLER .... mesele tam da burası.... her kurnaz kendi dinini ve peygamberliğini ilan etmiyor mu ? ...sizler gerçek müminlerseniz , gerçekleri insanlara eğip bükmeden dosdoğru anlatın... Allah'ın bütün insanlığa , kâinata apaçık bildirdiği gibi anlatın... ALLAH'IN DİNİ BU ŞARLATANLARIN DİNİ OLAMAZ deyin .... FETÖ DİN DEGİLMİYDİ , FETTOŞ'DA( SAHTE )PEYGAMBER DEGİLMİYDİ .?..Bugün FETÖ'nün yerine geçenler her biri birer FETÖ değilmi?.... suleymancısı , gavuscu menzilcisi , fatihteki envai çeşit bilumum bilmemneler her biri ,bir DİN değilmi ?.... hele birine bu yanlış de , gör.... Fetullah'a şu söylediğin yanlış demeyi bırak , doğrumu diye sorabilen oldumu ...adam kâinatın imamı , nasıl soracan ... Şimdikilerin bi farkı varmı.... siz ABDURRAHMAN DİLİPAK OLARAK YARIN , ALLAH'IN MERHAMETİNİ ÜMİD EDİYORSANIZ APAÇIK DOĞRUYU SÖYLEYİN.... YARIN GEÇ OLACAK.... BAŞTA DİYANET , BÜTÜN TARİKAT VE CEMAATLER DÜNYEVİLEŞMİŞTİR... BU GÜN OLANMÜLAKAT NEDİR , FETÖ'NÜN SINAV SORULARINI ÇALMASIYLA NE FARKI VARDIR..... ALLAHSIZ MÜSLÜMANLIK .... ÖMER LÜTFİ METE..... bu yaşınızda zalimlerden olmayın , inanıyorsanız sadece ALLAHTAN İSTEYİN VE ALLAHTAN KORKUN....İSLAM DİNİNİN EN BÜYÜK DÜŞMANI , DİNCİLERDİR.... Fransızlar , Siyonistler , hristiyanlar değildir.....düşman prens selmanlar , binlerce fetullahdır... DİYANET bu gün olmuş , FETÖ'nün ve diğerlerinin sahtekarlığını anlatmıyor....daha çok turizm acenteliği , sempozyumlar , konferanslar , süslü camii inşaat işleriyle meşgul.... ALLAH'IN EMİRLERİNİ DOSDOĞRU ANLATMAYA VAKTİ YOK ....çok meşgul....TOKİ evlerinde faize takla attırma fetvasıyla meşgul... hiç olmazsa bu yaşınızda artık yalnız ve yalnız ALLAH için söyleyin .... Rızkımı veren hüda'dır , hünkar'a minnet eylemem diyerek , hiç olmazsa bu gün....
  • 4 Yıl Önce

Bunların olmadığı yer

Milletin kalbidir. Onlara nefret var Sinede yer yok Bir fitneydi Teşhis edildi. Kul hakkı yiyerek Baş açarak Cuma kılmayarak yalanı caiz sayarak Müfsidi tepemize dikmeyi amaçladılar Paşa değil maşa oldular. Milletin mahvına çalışıyorlar.
  • 4 Yıl Önce

Barış

Ne istediler de derken herkes herkesin ne oldunu biliyordu okuluna dersanesine gidende biliyordu kimse masum degil kılcallarda hayata devam
  • 4 Yıl Önce

Gokhan

Bunların olmadıkları yer yok. Olmaları gereken her yerde vardılar. CHP, MHP, HDP, İYİ Parti farketmez. (Sanki bir şey unutmuşsunuz sayın dilipak)
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23