• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Faiz ve Devletçilik Kıskacındaki Türkiye Ekonomisi

14 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mehmet ay

Sayin yazar, Akp iktidari 18 yildir basimizda, Hangi önemli fabrikalar acti. Ekonomiyi güclendirdi? Üretimi artirdi? 
  • 4 Yıl Önce

Fehmi

abi biliyorsundur 2010da 2,5 milyon olan memur sayısı bugün 5 milyon.. bu yanlışı sadece akp de aramak yanlış olur, oğlumu kızımı ise al diyerek bu millet çok baskı yaptı siyasilere... 
  • 4 Yıl Önce

bnm

siyonist sermaye Tekbaşına zarar veremez. SİYON SERMAYENİN MÜMESSİLİ .... Tüm şehirlerde SİYON MAMÜL DİSTRİBÜTÖRLERİ : ... ELEMANLARIDIR. ORTAKTIR. ÖRGÜTLÜ ... ELEMANLARI; TÜM KURULUŞLARA SIZMIŞTIR. VE ÜRETECEK OLAN KİM VARSA; hepsine sabotaj uygulamaktadır. Çünkü üretirse SİYON DİSTRİBÜTÖRLERİ İŞİNİ KAYBEDER. örnek ALGİDA DOĞU DİSTRİBÜTÖRÜ: TÜRK DONDURMA SEKTÖRÜNÜ DİNAMİTLİYOR. ... distribütördür. HER KALEM İÇİN DURUM AYNI. sahte çanta ayakkabı üreticileri  I: ADIYAMAN GERGERLİDİR. TÜRK DERİ ÇANTA VE AYAKKABI SEKTÖRÜNÜ BU SAHTEKARLAR BOMBALIYOR..
  • 4 Yıl Önce

hacegan

AKP 18 yıldır iktidarda indirsin tutanmı var 
  • 4 Yıl Önce

Rıfat

Jale özsoy sen ne içiyorsun öyle? Belli ki iyi kafa yapmış!..
  • 4 Yıl Önce

nuri

Uzun yazıp okunmadıktan sonra,Minnet çeksen ne yazar, çekmesen ne...
  • 4 Yıl Önce

Jale ozsoy

YURTDISINDAN O KADAR SICAK PARA GIRMESINE RAGMEN BUTUN FABRIKALARI ISLETMELERI LIMANLARI SATIP 80 MILYAR DOLAR GELIR ETMEMIZE RAGMEN EKONOMIMIZ KOTU. 
  • 4 Yıl Önce

Mertürk

Hep sonuçları konuşuyoruz. Neden,nasıl,niçin böyle oluyor,sebeplerini konuşmuyor veya bilmiyorsunuz. Kardeşim faiz,enflasyon bir sonuçtur, sebep üretmeden tüketmektir,ürettiğinden fazla tüketmek ve bu sayede dışardan gelecek borç ve sıcak paraya mahkum olmaktır.NOKTA. Yukarıdaki bu cümle üzerine bir kaç kitap yazılır. Bunu bilmeyecek bunu alamayacaksınız ,sonra neden faiz ,enflasyon var diyeceksiniz. Allahın verdiği akıl nimetini iyi yerde vatan ve millet için ülke kaynaklarını üretim ve üretime dönük yatırımları teşvik ederek değilde , birilerinin kısa yoldan hızlı zengin edilmesi için inşaat rantı ile betona gömülmesine dönük ölü yatırımlardan kullanarak ,ülke sürekli katlanarak dışardan gelecek borç ve sıcak paraya mahkum olacak ve bunun doğal sonucu artan döviz ihtiyacından dolayı döviz fiyatları artıp maliyet kaynaklı enflasyon ve faizde artıyor. Sonuçları niye tartışıyorsunuz, sebepleri ve bu politikaları uygulayanlara bir şey diyebiliyor musunuz. Yanlış lar yapıla yapıla doğru sonuç elde edilirmi,? Uzun yıllar düşük kur ekerseniz , yerli üreticinin rekabet gücü azalıp yerli üretim çöküp her alanda ithalata bağımlı hale gelirseniz ve artan döviz ihtiyacından dolayı bunun doğal sonucu olarak şimdilerde yüksek kur biçiyorsunuz. Bizim mahalle deyip hükümetin her yanlışına sessiz kalıp hatta sahip çıkarsanız ,ekonomide varacağımız yer hüsrandır. Bu yanlış ekonomi politikaları ile halkın aş,iş sorunları yaşaması ,iktidarı altın tepside CHP ye teslim etmek demektir. Bu yanlışlara ses çıkarmamak la ve hatta sahip çıkmakla en büyük paya sizde sahipsiniz. Sonra ,bak ,dindarlar iktidara geldi ülkeyi bu hale getirdiler diyeceklerdir, bir daha dindar insanlar siyaset yaptığında kötü örnek olarak bu dönemi gösterecekler.
  • 4 Yıl Önce

VATAN İÇİN

ATATÜRK çü geçinenlere ATATÜRK diyor ki çalışmadan yorulmadan para kazanmayı alışkanlık haline getirmiş milletler önce HÜRRİYET lerini daha sonra haysiyetlerini daha sonra istikbalini kaybetmeye mahkumdurlar paranızı faize yatırın ATATÜRK çüsünüz olmadı faizden alıp dolara yuroya yatırıp dolar yükseliyor ekonomi kötü felaket tellallığı yapan sizsiniz ülkesini seven dolar alır mı bir de sanki üzülmüş gibi dolar yükseliyormuş da sanki üzülüyor numaraları yapıyorlar TİMSAH gözyaşları niçin alıyorsunuz dolarları yükselsin daha fazla kazanayım paradan para kazanayım mantığı yükseliyor işte dolarınız siz kazandınız ülke ekonomisi kazanmasada olur ben kazanayımda ekonomi ne olursa olsun mantığı sizinkisi şimdi kına yakın vatan sevgisi böyle olmaz ATATÜRK çülük dolar almak değildir
  • 4 Yıl Önce

Mesut Sarp

Hem Türk hem Müslüman turkiye faize gark oldu. Suçlusu sanki hazzetmedigim CHP. Iktisadi meselelerde dahi tarafsız, uyarıcı ve çözümler sunan yazıları sunamadınız. Yazıklar olsun. Particilik ruhunuza mı işledi? Mahşerde bunlarında bir hesabı var.
  • 4 Yıl Önce

Özcan çolak

Aynen katılıyorum hocam. Vergi müfettişi yetiştirmede ÖZEL EĞİTİM ve DENETİM mekanizması kurulmalı. Fiş, fatura SADECE zincir marketlerde veriliyor. NEDEN her esnaf fiş, fatura vermiyor? KAYIP kaçağı elektrik abonelerinde dahi sağlayamadık. Güneydoğu bedava kullanıyor, bu konuda ÇADIR devlet pozisyonunda değilmiyiz?
  • 4 Yıl Önce

eyüp ýılmaz

sn yazar. en büyük tefeci .., faizsiz ticareti hikaye, şu an devlet milleti faize boğdu.. alacakların neredeyse yüzde 40 ı faiz.. siliniz diyoruz bu faizleri borçları ödenebilir küçük taksitlerle ana paralarını alın... yok diyorlar faiz+ faiz,+ faizin faizi öde veya geber diyor... bir sonraki tokat yıkımdır .. bunu böyle bilsinler... bir yere kadar tahammül. 0532 232 50 28
  • 4 Yıl Önce

Xxxx

İlk defa bu hükümet tarafından, faiz indirilmek için uğraşıyor REİS faizin haram olduğunu söylüyor, Râhmetli Erbakan hocamız gibi, Türkiye de başa geçenler, şimdiye kadar İslam in i sinden anlamıyor, İslamiyet'in lehine bir şey konuşmuyorlardı. Rahmetli Menderes, Dinimizi biliyor, Ezan ımızi orijinal e çevirdi.
  • 4 Yıl Önce

Maşallah sizden başka faizi eleştiren kalmadı

Faizi herkes reddediyor. Kötüdür diyor. Haksız kazanç ve sömürü düzenidir,iyor. Fakat faizsiz finans üzerine iki kelime söylemiyor. Faizsiz bankacılık 40 yıldır uygulanmaktadır. Sömürü düzeninin tek alternatifidir.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23