• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dinle Macron!

38 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Sultan Han

Bence Fetö mü fütü mü ne diyorsunuz ya. Işte bütün bunların sorumlusudur. Hiç öyle başka yerde aramayın. Bu virüsü onlar yaydı dünyaya. Demedi demeyin...nokta
  • 4 Yıl Önce

Ahmet

1 kovidi geçiren çok zordu diyorlar 2 bulaşması çok yayılıyor Bide senin analizlerin var diyorsun inanmıyorum.
  • 4 Yıl Önce

Hamdi Dayı

Hatırlıyormusunuz Sayın Abdurrahman Bey The economist'in kapağında bir adam ve köpek vardı ve ağızlarında maske vardı. Maske 3M marka yani onun tasarım modeli başkasında yok. 3M bir şifre bunu açarsak E M çıkar. Bu isim o.
  • 4 Yıl Önce

Karahancer

Iluminati,dsı nün pisliklerini aşı firildaklarini bu kitaptan okuyabilirsiniz, yazar Ali Kuzu
  • 4 Yıl Önce

Zekeriya gökçe

Batı yalanlarla büyüledi bizdeki yabancıları
  • 4 Yıl Önce

kul

Elinize, yüreginize saglik, özellikle dogru/gercek tarih bilgisinden/biliminden mahrum birakilan genclerimiz bunlari dikkatlice okuyup düsünsünler, arastirsinlar
  • 4 Yıl Önce

Firfir

Tanrım ne kabiliyet 
  • 4 Yıl Önce

Necmettin

en iyi,savunma saldırıdır,
  • 4 Yıl Önce

Hadi canım.

Suçumuzu nastiramayız. Kabul edelim. Fransadaki öğretmenin öldürülmesinde ilk başsağlığı mesajını biz gönderecektik.  
  • 4 Yıl Önce

osmanli

Gercekten guzel bir yazi.
  • 4 Yıl Önce

İlbeyhan

Arkadaşlar herkesin okumasını ve anlamasını beklemiyorum....sadece naçizane düşüncelerimi paylaşıyorum ..... İmam ı azam , MATURİDİ , Hoca Ahmed Yesevi , M.Akif , Ömer Lütfi Mete , Ali Bardakoğlu derken , AKIL , AHLAK VE LİYAKAT esaslı Müslümanlıktır kastım ... Çünkü ahlaksızın dini olmaz , din güzel ahlaktır buyurmuştur... 
  • 4 Yıl Önce

Mining

Yorumlara bakıyorum. İşid selefiliğe , fetö ehli sünnete bağlanıyor. Bunların hepsi yanlış , islam dünyasında varolan islami yorumlar kullanılarak , CİA , MOSSAD , MI6 gibi gizli servisler tarafından İŞİD,EL-KAİDE , EL-ŞEBAB, BOKO-HARAM ve bizde dünya çapında faaliyet gösteren FETÖ gibi silahsız veya silahlı örgütler kuruldu. Bu örgütler Amerika , Siyonistler ve AB ' nin çıkarlarına hizmet etmekte , bulundukları ülkelerde kanlı kargaşa ve katliamlar yapmaktadır. Bu olup bitenlerin islami bir kaynağı yoktur. Bu örgütler "sözde" islamidir.
  • 4 Yıl Önce

Necati

daha öncelere gidip 1071 den başlasak , müslüman ve müslüman olmayanları : milletlerine , inandıkları dine , konuştukları dillere hatta lehçelere , boylarına , sakallı ve sakalsız olup olmamalarına, ne yiyip içtiklerine , asabi veya mülayim olup olmamalarına , evli veya bekar olup olmamalarına , yaşlarına , tütün ve alkol kullanıp kullanmamalarına göre belirleyip tasnif etsek daha doğru olmaz mı efendim ?
  • 4 Yıl Önce

Adnan

Nihayet altına imzamı atabileceğim bir yazı.Bravo....
  • 4 Yıl Önce

Ahmed 61

o yorum...
  • 4 Yıl Önce

gurbetci Abdullah

Macron hizla secmen kaybediyor 
  • 4 Yıl Önce

Ferhat

Aldatici ve hilekar sistemin Macron lari hiçbir zaman eksik olmaz.  
  • 4 Yıl Önce

Ahmed 61

İşid-cilerin önderlerinden,öncülerinden olan müslüman kardeşler örgütünün kurucuları H. elbenna, Mevdududi,(merdudi),s. kutup,birçok konuda ehlisünnete reddiye yapmışlardır. 
  • 4 Yıl Önce

Dört

Eyyy Emmanuel Makron Şehitkamil ve Şahinbey’i unutmadık.
  • 4 Yıl Önce

İlneyha'a

"Imami azam, Maturidi yolu...wahabi selefi Ehli sunnetcilik.." Bu tipki Devenin "Nerem düzğün ki" ifadesi gibi.  
  • 4 Yıl Önce

Alper

Avrupa da en azından kendilerini eleştirebilecek özgüvenli özgür düşünceler var. Peki ya islam tarihini osmanlıyı eleştirebilen özgür düşünceler var mı aranızda. 
  • 4 Yıl Önce

Malkoç

Ester Handali ya da Ester Kira (ö. 1590) önce Hürrem Sultan'ın sonra da Nurbanu Sultan'nın kirası olan Yahudi bir kadındı. Bu sultanların saray dışı meselelerini ve sultanlara mücevher sağlama işini üstlenmiştir. Ebelik konusundaki uzmanlığı sayesinde Kanuni Sultan Süleyman döneminde[1] hareme kabul edilmeye başlandı.[2] Ester Handali ve kocası Eliya Handali Osmanlı haremindeki kadınlara mücevher, kozmetik ve pahalı giyecekler sağlama görevini üstlenmişlerdi. Kocasının ölümünden sonra Ester bu görevi tek başına yürüttü[3]. Önce Hürrem Sultan'ın sonra da Nurbanu Sultan'ın sırdaşı ve sekreteri görevini yaptı. Osmanlı haremindeki kadınlar haremden dışarı çıkamadıkları için dış dünyayla ilişkilerini çoğu Yahudi olan bu kadınların yürütmesi gelenek haline geldi.[kaynak belirtilmeli] Bu kadınlara kira adı verilirdi. Kanuni, II. Selim ve III. Murat zamanında yaşayan Ester, özellikle III. Murat döneminde İtalya Krallıkları ve Venedik ile ilişkilerde önemli rol oynadı.[4] Araştırmacı Moshe Sevilla-Sharon'un anlattığına göre: "Yüksek tutkuları olan Ester Kira, Saray'daki nüfuzunu kullanarak, bir taraftan dış siyasette rol oynarken diğer taraftan da RÜŞVET MUKABİLİ imtiyazlar ve soyluluk unvanları verilmesine, hatta Sipahi Beyliklerinin dağıtımına karıştı... RÜŞVETİ DEVLET YÖNETİMİNE YERLEŞTİRDİ.... Büyük bir servet biriktirmeyi başaran Ester bunları sağlarken dosttan çok düşman edindi."[5] Enflasyon yükselince Yeniçeri maaşlarının satın alma gücü azaldı ve bu gidişatın sorumlusu olarak Ester Kira ve onun oğulları olarak gören sipahiler, bu kişilerin kendilerine teslim edilmesini istedi.[6] Olaylardan haber alan Ester, çocuklarıyla birlikte Kaymakam Halil Paşa'nın konağına sığındıysa da[7] sipahiler tarafından yakalanan Ester ve bir oğlu katledildiler ve bedenleri At Meydanı (Sultanahmet Meydanı)'na kadar sürüklendi.[6] Ester'in diğer oğlu ise Aksak Mustafa Çavuş adını alarak Müslümanlığa geçince sağ kurtuldu.[6] Yardımseverliğiyle ün yapan Handali'nin yetimlere ve dullara para yardımı yaptığı, Yahudi din adamlarına, İbranice kitap yazan yazarları desteklediği bilinmektedir. .... SENE 2020...filyasyon ekibi kılığında 500.000 liralık soygun ....ne var yani umeyyenin uşaklarının saltanatına beri 1400 yıldır , MÜMİN KILIĞINDA SOYGUN NON-STOP FASİLASİZ DEVAM EDİYOR....Bunlar hiç olmazsa fikir üretmiş , ALLAH' I , DİN'İ , KİTABI alet etmemişler....
  • 4 Yıl Önce

Cu-ci

Selamun aleyküm sayın hocam. Bazen ülkenin ve milletin gerçeklerini yazacak gibi oluyorsunuz. O zaman sizden birazcık umut vari oluyorum. Sonra birden geri aslınıza dönüyorsunuz. Bugünkü yazında olduğu gibi. "Jön Türkler / Yeni Türkler tarihe sünger çektiler. Şimdi bir tarihi yeniden küllerinden uyandırmak gerek. Biz hafızamızı kaybettik" diyerek yine usulden çakmışsın. Arkadaş, çok iyi biliyorsunki Osmanlının son döneminde okuma yazma oranı çok çok düşüktü. Yani nerdeyse halkın tamamına yakını okuma yazma bilmiyordu. Bilenlerde saray efradı ve din adamlarıydı. Cumhuriyetle birlikte halkın hem yeni alfabeyi, hemde Arapçayı okuma yazma oranı hızlıca yükseldi. Emin olun şu anda arapça okumayı bilenlerin oranı, Osmanlının son dönemindeki orandan çok daha fazladır. Hal böyle iken illaki bir yerlere yaranma dürtüsü ile yaptınız bu manasız hareketler ve özünüze dönüşünüz niye?
  • 4 Yıl Önce

son derece gereksiz bir görüş

degerli abim orada yatan müslümanlar 'ın degerini rabbim verdi. tekrar mezar açtırmak nedir? tepelrindeki haç yerine hilal işaretiyle değiştirilebilir.
  • 4 Yıl Önce

diline sürülecek olan acı biber bile sonuç vermez

Macron küçük, uyma sen ona dilibak abi! bak; çocuk ninesi yaşındaki karısını bile dinlemiyo ki!
  • 4 Yıl Önce

Osman buyrucu

Sayın dilipak allah razı olsun mücadelenizde rabbimiz yâr ve yardımcınız olsun cümlemizi içimizdeki fransızların şerrinden korusun.
  • 4 Yıl Önce

dinle macron,

duydun mu macron?..
  • 4 Yıl Önce

İlbeyhan

İMAM I AZAM 'IN , İMAM MATURİDİNİN , HOCA AHMED YESEVİNİN , YUNUSLARİN , HACI BEKTAŞ , HACI BAYRAM VELİLERİN ANLAYIŞI MI , YOKSA VAHHABİ SELEFİ UMEYYENİN UŞAKLARININ KARANLIK YOLU MU ?... 15 Temmuz menfur darbe girişiminden önceki yıllarda FETÖcü İlahiyatçıların birçok İlahiyat fakültesinde koloniler kurmasına göz yumulması da ne yazık ki işbu Ehl-i Sünnetçilik hassasiyetinden mütevellitti. Ne var ki söz konusu hassasiyet “suyu çömelerek üç yudumda içmek” gibi ritüellerle ölçülmekteydi. Fakat vaktiyle Ehl-i Sünnet’e sadakatlerinden hiç kuşku duyulmayan FETÖcülerin 15 Temmuz gecesi bir yandan suyu çömelerek üç yudumda içerken, diğer yandan bu milletin masum evlatlarına çatır çatır kurşun sıkmaları gibi bir vahşete tanıklık edildi. Bu mesele bir kenara, 2010 yıllardan itibaren Din, Diyanet ve İlahiyat alanında “Düşünmek, sorgulamak, tartışmak yasak” diye özetlenebilecek Ehl-i Hadis zihniyetine koşut olarak daha geniş fikir ve düşünce hattında Necip Fazıl imzası taşıyan kıyıcı ve dışlayıcı bir dil tercih edildi. Bu dilin özellikle dinî düşünce alanına nasıl yansıdığını anlamak için Necip Fazıl’ın “Doğru Yolun Sapık Kolları” adlı eserine göz atmak ve Mevdûdî’ye “Merdûdî”, Muhammed Hamidullah’a “Baîdullah” demekten nasıl keyif alındığına tanık olmak kâfidir. Söz konusu dil ve üslup Necip Fazıl’ın Nakşibendî-Hâlidî şeyhi Abdülhakim Arvâsî’ye intisap noktasında yolunun kesiştiği Hüseyin Hilmi Işık’ın “Seâdet-i Ebediyye” adlı eserindeki saldırgan dil ve üslupla hemen hemen aynı niteliktedir. .....
  • 4 Yıl Önce

Ramazan bolat

Sayın Dilipak,sizin cenahtan var mı öyle fransız aydınlar gibi...varsa kaç kişi.
  • 4 Yıl Önce

davinci

YORUMLARIMIZI SİLME İMKANIMIZ OLSAYDI KEŞKE.BAZEN YANLIŞ YORUMLAR YAPIYORUZ ÖLÇÜYÜ KAÇIRIYORUZ SAÇMALIYORUZ.SİZİN DİLİNİZİN SÜRÇTÜĞÜ SON OLAY ÖRNEĞİNDE OLDUĞU GİBİ. emperyalizmin sömürgenin ne olduğunu M.K.Atatürkten iyi biliyoruz....Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden rahat yaşamak isteyen toplumlar; önce haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.
  • 4 Yıl Önce

En yakin tehlike kuraklik

En buyuk en yakin tehlike kuraklik. kis yari oldu ne yagmur var ne kar. Kuraklik gundem olmali, suni bulutlama, dua her ne yapilabilirse bir an once yapilmali.
  • 4 Yıl Önce

davinci

ilginç ...Şimdide fransız ve ingilizlerle osmanlı toprağına saldırmaya gelen arapların mezarlarıyla mı uğraşacak devlet yahu.Sizin gibi bir insanın Amerikanın İranla başetmek için Azerbaycanı Türkiyeyi nasıl ateşe atacağını bilmemesi mümkün mü.1.DÜNYA SAVAŞINI KALDIĞI YERDEN DEVAM ETTİRME PROJELERİ.Esat bile şimdiden ilkokulda ders kitabı bastırıp hatay gaziantep şanlı urfa suriyenindir osmanlı bizden çaldı diye eğitim veriyor.Adam gönderdiği yılda 1 milyon çocuk yapmakta olan suriyelileri hem bize besletiyor hem sinsi sinsi işgal yapıyor.YAZSANIZA BUNLARI
  • 4 Yıl Önce

2 gundur muhtesem yaziyorsunuz

Muhterem 2 gundur damardan yaziyor saygi sunar tesekkur ederim. #"Şimdi, ihbar ediyorum, savcılar soruşturma açabilir. Çanakkale’deki Fransız ve İngiliz mezarlıklarındaki Müslümanlar tespit edilerek mezarları Müslüman mezarlığına aktarılsın." #Hayir, yapilmasi gereken bu degil. Yapilmasi gereken: #Avrupa-ABD, 200 milyon Afrika'liyi köle yapti ve 200 yil boyunca somurdu, bedava calistirdi. ABD ve Avrupa bunu tazmin etmelidir ve Afrika'ya 50 katrilyon dolar tazminat odemelidir! Cb sayin Erdogan bunu dillendirsin! 1 milyar 500 milyon Afrikali Erdogan'a/Turkiye'ye tapar her isteiginide yaparlar! Afrikada ne fransiz kalir ne ingliz ABD Cin!
  • 4 Yıl Önce

Tel-Aviv politikasi

"Bu İslamofobya batının devletlerarası politikası. Bu bir NATO politikası." Hayir bu dogru bir tespit degil, Dogrusu;#israil'dir!! cunki Bati'in politikalrini belirleyen de israil-sionistler! Fransa'da kafasi kesilen ogretmen %70 Mossoad curumu, %30 DGSE'dir! Hemen ardindan islama ozellikle de islamin lideri Turkiye'ye sistematik saldirilar artiyor. Bu isaril'in isidir. Diger bir konu #Turkiye bir ve butun oldukca #iran'a kesinlikle dokunmazlar! #iran, israil-Bati'ya hizmet icin Arablari yok etmekle tehdit ediyor. Arablari israil'in kucagina itekliyor. Arablar ve bolge insani yillik 500 milyar dolari #iran'in teror faliyetleri ve tehditi yuzunden BAtiya gonderiyor. Bu gercegide yazin lutfen.
  • 4 Yıl Önce

Fransa gercegi

1789 Fransa darbesinin (devrim) gercegi= Fransa'nin ABD'deki ingliz somurgelerini tehdit etmeye baslamasi uzerine ki kral 16'ci Louis ismiyle anilan Louisiana eyaleti buna bir ornektir, ingliz ve dunyayi somurdugu seytan ortagi Rothschild ile birlikte Fransiz kralina darbe yapar. Basta kral, akrabalari ve devlet memurlari 30 bin Fransiz yargilanmadan Giyotinle katledilir! Katolik olan Fransiz halkina dinsizlik/Laiklik dayatilir. Fransa o gun bugundur dunya finans-para iblisi Rothschild'in tapulu mali gibidir. Darbe= kral olmak isteyen prenslerin en zenginine derler ki, "sen kral olmak istemiyormusun, bize su kadar para ver seni kral yapalim" derler ve prensten aldiklari parayla Paris'e giden gida konvoylarini satin alirlar. Paris'te aclik baslar. ellerindeki medyayla kral Loui soylemis gibi, "Ekmek bulamazlarsa pasta yesinler" Diye sahte algi olusturur halki galeyana getirerek kral Loui'ye karsi ayaklandirirlar. Sonuc; yargilanmadan 30 bin Franiz Giyotinle katledilir. o kral olmak isteyen prens de Fransa'dan kacar canini zor kurtarir! 1789 Fransa darbesinin ozeti budur. Bu 4 satirlik gercek hic bir kitapta yer almaz!? Fransiz darbesinin sloganlari; özgürlük, eşitlik, kardeşlik"tir. sultan Abdulhamid han hal edilip Selanik'e surgune gonderildiginde de ayni kelimeler sehire giris kemerinde yazar; özgürlük, eşitlik, kardeşlik"!. Fransa darbesine 2'nci ornek Turkiyedir, 3'cu Rusya-kominizm-Jacob Schiff'dir. sahte uydurulmus hikayeler okullarda ders diye hala okutuluyor.
  • 4 Yıl Önce

Kerem Yalabık

Önce bir müslüman mezarlıkları korunsun yok edilip yol açılmasına hotel yapılmasına cafe yapılmasına engel olunsun da sonra ordaki müsşümanların mezarının taşınmasına sıra gelsin. Kimbilir belki onlart memnundur yattıkları yer en azından kaldırılıp yol cafe vs yapılmıyor
  • 4 Yıl Önce

Ramazan tüter

Dilipak sosyalist mi okdu diye şaşırdım yazının ilk yarısında
  • 4 Yıl Önce

deniz

İŞTE TARİH BİLGİSİ BU TARİHİ DERİNLEMESİNE ARAŞTIRAN İNSANLARI SEVİYORUM SÜPERSİN ABİ
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23