• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İçimizdeki düşmanlar 

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hades ül Maklube

Fetullahçı sallıyor. Yorumcu da ...ruktan filan bahsedip hades filan diyor, abdesti bozuldu filan... :)))))))))))))))))))
  • 4 Yıl Önce

Hak davanın yöntem ve usulü de hak olmalı

Birisi namaz kılarken karnındaki yeli tutamıyor, çıkıyor; hades vuku buluyor. Ona "Namazın bozuldu" denildiği vakit, o diyor: "Neden namazım bozulsun, kalbim safidir."(Mektubat Bediüzzaman). Aynen bu misal gibi gayr i Islami yol ve yöntemlere sarılan FETÖ adeta abdestsiz namaza durmuştur.
  • 4 Yıl Önce

dışımızdaki pek fazla zarar veremiyor

atasıyla birlikte cephede omuz omuza çarpışmış, onunla olan anılarını yazmış, kısa pantollu villaYılmaz' ın son atatürk kitabını aldınız mı? Okudunuz mu? Alıp okuyun, kalkınırsınız. (bayVilla kalkınır demek istediydim, yağğnii..)
  • 4 Yıl Önce

Rus Uçağı nın düşürülmesi

ve Rus Büyükelçisi Karlov suikastı hepsi TC ile Rusya’nın arasını açmak, savaştırmak. Türkiye’yi ABD’nin kucağına düşürmek için yapıldı. Maşa kim: çok açık Fethullahçı teröristler. Birinci Cihan savaşını başlatan bir sui kast değil miydi?
  • 4 Yıl Önce

Uludere’li

Geçmişte Uludere’de sınırdan mal geçiren Kürt vatandaşlarımızı terörist bunlar diyerek gece vakti bombayla katleden komutan elbisesi giymiş FETÖ teröristi tepeden gelen emirle AK P iktidarını devirmek için bu ihaneti yapmıştı.
  • 4 Yıl Önce

Hocamız

“CIA’yı, Masonları, Yahudiler’i hatta alemi İslam için kullanıyor” diye inanan sadık ahmak. Kim kimi kullanıyor vicdanına kalbine aklına sor! Sor sormaya cesaretin varsa! Vicdanının tefessüh etmemiş ise.
  • 4 Yıl Önce

Masonlarla ilk bağ Kasım Gülek vasıtasıyla kurulur

R. Naza, E. Alta G. Fuller’ler ile CIA köprüleri tahkim edilir. Robotlar İslam için çalıştığını farzeder. Oysa başlar açık, etekler dizüstü, sınavlar kopya, komplo kurmak cihat, işadamına tuzak hizmet, PKK ile eylem birliği zaruret ha. Gözünü kapatan yalnız kendine gece yapar. Kötülükleri içine sindirenin elbette kalbi kararır vicdanı tefessüh eder. İhlası kaybeder. “Kimin himmeti milleti ise o tek başıyla küçük bir millettir” Bediüzzaman
  • 4 Yıl Önce

TC gemisini batırmak için vargücüyle kötülüğe çalışan bedbahtlar

“Bir gemide veya bir hanede seninle dokuz mâsum ile bir câni var. O gemiyi gark ve o haneyi ihrak etmeye çalışan bir adamın ne derece zulmettiğini bilirsin. Ve zalimliğini, semâvâta işittirecek derecede bağıracaksın. Hattâ birtek mâsum, dokuz câni olsa, yine o gemi hiçbir kanun-u adaletle batırılmaz.”Bediüzzaman
  • 4 Yıl Önce

Sizden biriniz yıllar önce uyandı

Şimdi başı dik sürurlu ve mutmain. İşte L Erdoğan. İşte hak öğütleri.
  • 4 Yıl Önce

İslam için devleti ele geçirmek gerek diyerek yıllarca (KPSS) kopya çeken kul hakkını gaspedenler bugünkü makaleyi iyi okuyun

İslam ve Müslüman’a olan itimad ve güveni yokeden nevzuhur modern görünümlü hariçten kumandalı Penisilvanya anarşistleri! Yazıda bahsi geçen nefis muhasebesinden kaçan, aklını ve iradesini müfsid e teslim eden sadık ahmaklar! Siz, herşeyi bilirim biz biliriz zannıyla ahkam kesenler! Siz, tüm mesaisini TC ne kötülük üstüne kötülük planlamaya vakfeden ifsad komitesinin mensuplarısınız.
  • 4 Yıl Önce

Maslahat zaruret ve füruat diyerek Şeriat ı İslamiyeyi tağyir eden Ulema üs su kimdir

"Hiçbir müfsid ben müfsidim demez. Daima suret-i haktan görünür. Yahut bâtılı hak görür. Evet, kimse demez ayranım ekşidir. Fakat siz mihenge vurmadan almayınız. Zira çok silik söz ticarette geziyor. Hattâ benim sözümü de ben söylediğim için hüsn-ü zan edip tamamını kabul etmeyiniz. Belki ben de müfsidim. Veya bilmediğim halde ifsad ediyorum. Öyleyse, her söylenen sözün kalbe girmesine yol vermeyiniz. İşte, size söylediğim sözler hayalin elinde kalsın, mihenge vurunuz. Eğer altın çıktıysa kalbde saklayınız. Bakır çıktıysa, çok gıybeti üstüne ve bedduayı arkasına takınız, bana reddediniz, gönderiniz."Bediüzzaman
  • 4 Yıl Önce

Huzurunda başkalara bakmak

O huzurun edebine muhaliftir. Mesela huzurunda Fetül’e bakmak ve rızasını aramak. Evet ihlası kıran kuleden başaşağı düşer ve ortada tutunacak dal bulamaz. Faniyim fani olanı istemem İsterim bir yar ı baki isterim. Zerreyim fakat bir şems i sermet isterim.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23