• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Orta Doğu’da dengeler değişebilir

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Salih

Arkadaş .. Icerde birlik ve huzuru sağlayamamış hicbir toplum ve devlet dışarda başarı elde edemez.. 1. Soru içerde huzur ve birlik var mı Ekonominiz dir ülkelerin ani basit bir hareketinden etkileniyor diğer ülkelerde bulutlar toplansa biz ıslanıyoruz 2 soru Ekonomi iyi mi.. baymış ekonomik çöküntü normalmiş insan biraz bir parça utanır.. diğer ülkelerden ıyimisin hangi ülkelerden afrika ve adalar ülkelerinden mi.Hicbir batı ülkesi Türk islam dunyasindaInsan hakları ve demokrasinin olmasından hazzetmez. Niye biliyormusun. Tek bir kişini kırdığı cevizler boldur. Batı bu kişiyi kafeslerimi onu ilelebet kullanır ve öyle oluyor zaten...
  • 4 Yıl Önce

Akinci.

Cok basit bir gercek var, mazlumlarin yaninda TURKIYE'dir, zalimlerin karsinda TURKIYE'dir, ALLAH C.C, Islamin, Resulullah a.s son ordusu, TURK ORDUSU'dur, yasasin TURKIYE, korkmak yok, pes etmek yok, bir adim geri yok, ALLAHIM askina ileri son nefese kadar! Burdayiz, heryerdeyiz, simdi sira bizde!
  • 4 Yıl Önce

Abuzar

Hayali kurgusal konjonktürel analiz yorum.!Don Kişot ca.! Recep beyde böyle bir hayal içinde veya.!.. Gaflet içinde! Kardeşim sahi siz gündemin çok gerisinde kaldınız.. Oyunda öyle hızlı hamle ve blöfker dönüyor ki haberiniz yok! Libya da taşı tarağı toplama zamanı geldi. ABD dengelerisaplamak için bizi kullandı,rol bitince hadi yallah dedi.. Mısırlı ve İhvancı gazeteci Sabır Meşhur,olan biteni çok güzel anlatıyor you Tobe kanalında..! Ayrıca İran ve Rusya ve de Türkiye şapa oturtukdu! Tabi Türk kamuoyundan saklanıyor.. Nemi oldu! ABD de İsrail, Kuveyt, BAE, Suud petrol ve doğal gazı bundan böyle bu ülkelerden İsrail in Hayfa limanına döşenecek boru hatları ile Basra ve Kızılseniz yolu ve riskini kaldırılıp, İSRAİL'İ enerji arzında güçlü ülke konumuna getiriyor! Ya işte böyle.. Sen de kalmış ümmetin umudu Recep diye hayal kuruyorsun.. Kaç ülke lider biliyor. En son Sudan dahi Sevadin ada anlamasını iptal ediyor.. Neden oldu! Yahu kavga etmediğin, ikili çıkar için arayı bozmadığın ülke kaldımı! Kendi halkı ile davalı olan başka lider varmı! 36 000 kişi ile davalı lider mi olur! İçerde kavga dışarıda kavga.. Batmış şirketlere iflas ve konkordato açıklama yasak ve ertleme getir, çalışmayan işletmelere işçi çıkaramazsın ama ücrete verme diye ucube ekonomik yaptırım kararı verirsin.. Amaç işsiz sayısı aramasın diye.. Sektörleri ayağa kaldırıp millete aş ve iş sağlayacağı yerde beton mücahidi yandaşların stokta kalmış komutlarını elden çıkarsınlar diye karşılsız para bas, 1 yıl ödemesiz düşük faiz ile kredi ver, kamu zararı oluştur..Sonrada piyasaya pompaolanan ana para ve faiz rakamları ile büyüdük diye yalan söyle.. Oysa 4 tarafta savaş hali varken, . Paranın çar çur edilme zamanımı! Libya da olanlar ne! ABD, İngiltere ve AB nin ortak kararı ile Libya da duruma el koydular.Serraç görvş bitti. Görüntüde istifa ettirilecek!Çünkü Libya da asıl mesele petrol doğal gaz kontrölü ve AB ve NATO nın güneyden kuşatılmasının önlenmesi idi.. Bizi Tobruk ve Trablus savasın görüntüsü ile Rusya'nın Libya da askeri üs ve enerji kontrolüne karşı piyon olarak kullandılar! Recep beyin meşru hükümet dediği UMH başındaki Serrac, BM nin şartlı görev verdiği kişi idi!Aynı BM şimdi yeni denklem ile görevine son verdi. Suriye de olanlar neden saklanıyor.. Türk askeri kuşatıldı Hama tarafından...İdlip ha bugün ha yarın patlayacak Ama yandaş medya Reis güzellemesi derdinde! Ev yanarken camda sacını yarayan aşufte modunda lar .
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23