• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ve bayram

25 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ahmede Roni

Söylediklerinize %100 doğru ve hepsine katılıyorum. Ancak siz de bu doğruları yıllar önce söyleyenlere o bütünün bir parçası olarak zulme ortak oldunuz. Şimdi ne değişti de bunları söyleyebiliyorsunuz.
  • 4 Yıl Önce

her şeyln bir orta yolu vardır burdaki yorumcular yangına körükle gidenlerdir

Allahdan ümit kesilmez herkes akp çıkarım oy vermem,sapır saçma yazılar .bizde bir söz var iki ayagımmı bir papuca sokma derler.sayın başkan 5/8/20 ,istanbul sözleşmesini görüşecegini bildiirdi. zaten sayın dilipak okuyucusu akp karşıdı. bir bayram günü küsler barışıp dargınlar af ediliyor belki sayın başkan böyle bir niyeti yokken hale varmış gibi ateşleyenler var zararın ,sayın başkanda farrkında ha deyince bir anda olmuyorki istenmeyen söz varsa özür dilenir.eger rahhatsılık varsa iletilir. sayın dilipak bayram şakası diyor.gün dogmadan neler dogar. hayırlı bayramlar.
  • 4 Yıl Önce

[email protected]

Sayın Dilipak yalnız müminler kardeştir der Rabbim lütfen mahsun olmayın
  • 4 Yıl Önce

İbrahim

İstanbul sözleşmesi için size dava açılırsa ak partiden istifa edeceğim, nokta.
  • 4 Yıl Önce

Timur

Fatih Sahin size dava accakmis. Basin bildirisini okudum ve migdem bulandi,?Orta okul cocugu gib. 
  • 4 Yıl Önce

Hacer

Kurban bayramınız mübarek olsun..
  • 4 Yıl Önce

Cumhur

Herkesin bayramını kutlarım  
  • 4 Yıl Önce

AHMED

Önce bayramınız mübarek osun. İstanbul sözleşmesi konusunda sizi destekliyoruz.Sonuna kadar haklısınız. Benim oğlum hiç şiddet uygulamadığı halde, gelinim şikayet etti. Oğlum bir hafta uzaklaştırıldı. Sonra barıştılar ama evlilik yürümedi. Şimdi boşandılar. Torunlarım bizde ve perişan. İstanbul sözleşmesine göre gelinim iftiralar attı. Kadının söyledigi doğruymuş. Ama yakalanan mesajlar belge değilmiş.AK Patiye artık oy yok.
  • 4 Yıl Önce

YETER BEEE!

SİZİN AKP'Lİ BAYANLAR ÜZERİNE YAZINIZA, ''ALT TARAFI ULUSLAR ARASI BİR SÖZLEŞME'' DİYE TEPKİ GÖSTERMİŞLER. ..... O SÖZLEŞMEYİ MÜSLÜMANLARIN BAŞINA BELA EDENLERE! .... ÖYLE AK PARTİLİLERE! REİS'İMİZ HAKKINDAN GELSİN ARTIK ŞU LANET OLASICA NE OLDUM DELİSİ OLMUŞ KARILARIN!
  • 4 Yıl Önce

Fazlı

Bu gun yine İstanbul sozlesmesi faciası yasandı , bir yuzbası karısından ayrıldıgı icin bunalıma girdi hem cocugunu hem kendini vurdu.BU ULKEDE ISTANBUL SOZLESMESINİ VE AILEYİ YOK EDIP BOSANMALARIN ÖNÜNÜ ACANLAR KEYFİ BOSanmalari destekleyenler bunun suc ortagıdır.
  • 4 Yıl Önce

maho

Değerli hocam kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlar kalan ömrünüzün daha güçlü imanlı kuranlı sıthatlı afiyetli cesur geçmesini YÜCE RABBİMİZ ÂLLAHTAN NİYAZ EDER ellerinizden öperim
  • 4 Yıl Önce

Mihal'e

Bütün Peygamber Ortadoğuya geldi. Siz hiç Amerikaya, Avrupaya, Avustralyaya inen peygamber duydunuz mu?  
  • 4 Yıl Önce

Hikmet Yılmaz

Uğur Mumcu'nun deyimiyle "Gardirop Atatürkçüsü" ve Batı hayranı cumhuriyetçiler yetmezmiş gibi birde başımıza; "Gardirop Hilafetçi" İslamcılar çıktı. Biz bunların hepsinin cemaziyelevvelilerini biliyoruz. " Düğün evinde en çok oynayana,cenaze evinde en çok ağlayana dikkat ediniz " Lütfen.
  • 4 Yıl Önce

Alper

Sayın dilipak ... Özellikle ömer çelik fena dalmış size. Bu konu hakkında ne diyeceksiniz.
  • 4 Yıl Önce

BU MESAJIMDAN SONRA İNŞALLAH YUVAMA DÖNECEĞİM

bir gün ehli sünnet olduğuna inandığım bir hocaya dua edelim de allah bu millete hidayet versin demiştim....samimiyetle olmak şartıyla kelimeyi şehadet getirene ebedi cehennem haramdır....ama benim istediğim allah ve rasulünün dünyasıydı....hoca cevap vermeye bile tenezzül etmedi....bu da bana çok ağır geldi....peygamberim kalbimi çıkardı allah arzetti...rabbimde onu birine verdi.....verdiği şahıs yere nur serpti....ve bana bunlar allah yolunda ölecekler dendi....rabbimin kendisine kalbimi teslim ettiği kişinin kim olduğunu sordum...AZRAİL ASmış....nefsini temize çıkaran zalimler allahın ayetlerini inkarda direnen kafirler üzerinde peygamberim artık vekil değildir....allah rasulü allahın ordusu hz kuran ve müminler bu hükmü kabul etti....azrail asın üzerine nur serptiği kişileri bilmiyorum....hangi millettendir ne zaman allah yoluna girecekler nerede ne zaman ne şekilde şehit düşecekler şu an iman ediyorlar mı yoksa müstakbel Müslümanlar mı bilmiyorum....ama allah katında böyle bir hüküm de var.....allaha emanet olun
  • 4 Yıl Önce

Ünal Mert

Madem hüzün yükluyuz, bayramımız olabilir mi? Bayram bireyseldir, zengin ve sağlıklı olanın her gün bayramıdır. Bu ülkede müzmin hasta ve fakirlerin ömürlerinin yarıdan fazladinda hiç bayramları olmamıştır. Devlet ve avaneleri bu durumu akıllarına bile getirmezler,kendileri çalıp oynarlar, bize de talkım verirler, salkımların büyüklerini kendileri yutarlar.
  • 4 Yıl Önce

Mihal

Bu Ortadoğu , mezopotomya coğrafyasında yaşayan toplumlar doğuştan masun ve imtiyazlıysa , nerdeyse peygamberlerin tümü niye buraya geldi ..... Ha bre azan , sapan , peygamberin torunlarını katleden emevi sultanları ve askerleri Arap değilmiydi .... Lutiler sami ırkından değilmiydi ..... Allah ırka bakmaz , kişiye bakar .... SUÇ VE SEVAB ŞAHSİDİR .... Araplarmı gitti MARS’a .... COVİD 19 aşısını mı buldu Araplar .... 7G , yapay zekanın mı sahibi ... SÜPERSONİC FÜZELERİMİ DİZDİ RAMPALARA .....Küresel ısınmayı mı durdurdu .... ŞU BU DEĞİL , ADAM OLMAYA BAKIN .... Bi faydası olsa Arapoğlu Arap ARAPLARA FAYDASI OLURDU ,ARAPLIĞIN .....Ebu Süfyan’a , avradı Hind’e , torunları yezid’e olurdu faydası .... BİZ TÜRK OĞLU TÜRK’üz.... Elhamdulillah müslümanız....Allah ve Hz.Peygamberin yolunda ....
  • 4 Yıl Önce

kehanet

“Sizden herhangi biriniz şahsı için arzuladıklarını mü’min kardeşleri için de arzulamadıkça, îmân etmiş olmaz.” “Birbirlerine acımakta, birbirlerini sevmekte ve birbirlerine şefkat göstermekte, mü’minlerin bir vücud gibi olduklarını görürsün!.. (Bu vücûdun) bir uzvu muzdarip olduğu takdirde diğer kısımları da uykuyu kaybedip ateşler içinde onun ızdırâbmı duyarlar.” “Nefsimi yed-i kudretinde tutan Cenâb-ı Allah’a yemin ederim ki, îmân etmedikçe cennete giremezsiniz. Ve birbirlerinizi sevmedikçe de (kâmil) mü’min olamazsınız. Size bir şey söyleyeyim; onu yaptığınız takdirde sevişirsiniz. Aranızda selâmı yayınız!” İSLAM COĞRAFYASI KAN GÖZ YAŞI, ZÜLÜM VE KÜFÜR TERÖR İŞGAL REJİMLERİ ALTINDA İNLERKEN, VATANSIZ, EVSİZ, AİLESİZ KALIP PERPERİŞAN GEZERKEN, KÜDÜS, MEKKE İŞGAL ALTINDA İKEN, BİR MÜSLÜMAN NE KADAR HUZURLU VE SAADETLİ OLABİLİR?? HAŞA BUNLARA RAĞMEN HUZURLU VE MUTLU MEMNUN OLDUĞUNU İDDA EDENLERDE, LOKMASI BOĞAZINDA DÜĞÜMLEMEYENLERDE İMAN KALIR MI?? BUNUN HESABINI VEREBLİR Mİ? BU NEDENLE BUNLAR GERÇEK BAYRAMLAR DEĞİL. RABBİMDEN TÜM ALEMİ İSLAMA GERÇEK BAYRAMLAR İHSAN ETMESİ ZÜLÜM VE İŞGALDEN KURTULUP HUZURA SAADETE KAVUŞTURMASINI NİYAZ EDERİM.AMİN AMİN AMİN
  • 4 Yıl Önce

Tayfun ta

Sayın yazar, Gundem dışı degil ta kendisi soyleyeceklerimiz.İSTANBUL SOZLESMESINİ KALDIRMAYALIM , onun yerine 4 tane madde ekleyelim yada farkli bir yasa cikarilsın. Nafaka zulmü , mal rejimi , iftiraya dayalı mesnetsiz tazminat davalari gibi yasaları 6284 den cikaralim Ana yasadaki HUKUK ONUNDE HERKES ESİTTİR HER CİNS İCIN AILE HUKUKUNU KORUYUP KOLLAMAK DEVLETIN TEMEL GOREVIDIR. Gibi bu kanunları AILE HAKIM LERİ NE SORUMLULUK ALMAK SARTİ EKLENEREK IMZALATIP ki bundan sonra aile hakimleri bizatihi dogacak olan tum Sıkıntılatdan sorumlu tutmak lazım ; yani Bu yasalara ek maddeler eklenerek VEDE İFTIRAYA DAYALI MESNETSIZ HUKUKTA ORTADAN KALKAR .EGER IFTIRAYİ ATAN ERKEK YADA KADIN FARK ETMEZ TESPIS EDILIRSE O CEZALANDIRILSIN ...ZATEN ANAYASADA NE DİYOR HUKUK ONUNDE HERKES ESITTİR KIMSEYE IMTIYAZ TANINAMAZ.
  • 4 Yıl Önce

Ahmed 61

Bütün müslüman kardeşlerimin bayramını kutlar sevgi ve saygılarımı sunarım.ÜMMETİ MUHAMMEDİ SELAMETE ÇIKAR YARAB
  • 4 Yıl Önce

Mehmet

Değerli hocam size ve yorumcu arkadaşlarıma haddimi aşarak bir soru sorayım Yüce Allaha sırtını dönüp te (duygularında ve düşüncelerinde Allahı yok sayarak hayatı yaşayan.) mutlu olanı gördünüz mü? Tabi mutluluğu zevk ve egodan uzak olarak düşünürsek. Mutluluğu duygu ve düşünceler ile davranışlar arasındaki tutarlılık olarak ta düşünmeyelim. Mesela gördüğüm tabi medyadan gördüğüm kadarıyla bütün eşcinselerin yüzünde hep acı çektiklerini gördüm. Ben mi yanılıyorum. Yada büyük sanatçılar ve iş adamlarında hayattan asıl istediklerini bulamamışlığın yılgınlığını gördüm. Acaba ben mi yanılıyorum? Sizin de düşüncelerinizi açıkçası merak ediyorum. Bayramınız mübarek olsun. Selametle kalın.
  • 4 Yıl Önce

Mehmet

Değerli hocam 1914 yılına gidelim 1,dünya savaşında müttefiklerimizle beraber girdiğimiz mücadeleler sonunda yenilmişiz ve 1918 yılında Galip devletler bizimle ilgili planlarını her biri ayrı bir şekilde hayata geçirme işine girişmiş. Doğumuzla ilgilinen Rusyada Bolşevik ihtilalinin olmasıyla Rusya apar topar anlaşmalar imzalayıp çekiliyor. Kendisine az pay verildiğini düşünen İtalya küsüyor. Daha sonra o vakitlerde şu anki covid 19 un bir türü olan İspanyol gribinin en şiddetli dalgaları kendini gösteriyor Avrupada milyonlarca insanın ölümüne yol açıyor Fransızlar ve İngilzler de kendi sorununa odaklanıyor. Geriye Yunanlılar kalıyor onları da Allahın izniyle yeniyoruz. Bu olayda bile Allah c. c nin bize rahmeti görünmüyor mu ? Yüce Allahın yardım etmeyeceğini düşünen varsa bir an bile durmadan tövbe etsin. Allah c. c sadece Peygamberlere değil kendisine teslim olmuş onun göstermiş olduğu yoldan giden bütün insanlara yardım. eder. Yeter ki Allah sevgisini korkusunu kalbimizde tutalım. Yüce Allaha ve elçisinin yaşantısına sırtımızı dönmeyelim ki Allah c. c bize yardım etsin.
  • 4 Yıl Önce

Mehmet

Değerli hocam öncelikle bayramınız en içten dileklerimle kutluyorum.Ve kainatta Allah c.c dan habersiz ve izinsiz kimsenin bir eylemde bulunmaya gücü yetmez yetemez bunu biliyoruz.Tarihe baktığımız da çok az Zalimin mazlum insanların eliyle cezalandırıldığı daha çok zalimlerin başka zalimler yoluyla cezalandırılır görürürüz. Değerli hocam zalimlerin niyet ve davranışlarından çok bizim ne olduğumuz daha önemlidir.Bunu İbrahim peygamber ile ilgili Kıssadan çıkarıyorum.
  • 4 Yıl Önce

kaderin uzerinde bir kader var. onlarin plani var Allah Teala nin da.
  • 4 Yıl Önce

Mesut Sarp

Bizim mahalleyi haramlar konusunda sürekli uyarmandan mütevellit yakında işine gelmeyenlerden aleyhinizde yaşı ilerledikce bunuyor laf atmalarını duyar gibi olmaya başladım.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23