• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ve bugün yeni bir gün

48 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

AHMED

Biz İstanbul sözleşmezinin zararını gördük. Oğlum şiddet uygulamadığı halde gelin bir öfke ile baba evine gitti. Bir de oğlumu şiddet uyguluyor diye şikayet etti. kesinlikle şiddet yoktu. Oğlum bir hafta uzaklaştırma aldı. Torunlarımla beraber bizde kaldı. Ev bom boş. Sonra barıstılar ama bu defa da sen beni niçin evden kovdurdun kavgası başladı. Bir yıl zor geçindiler. Şimdi boşandılar. İki tane psikolojisi bozuk torunum bizde. Kücuk torunum her gün anne diye ağlıyor. Torunlarımı bu hallere düşürenleri Allaha havale ediyorum. Artık Ak Paryiye oy yok.
  • 4 Yıl Önce

Alper irfan Bay

Ayasofya ile ilgili carpicı hatirlatma ve tarihtan ajsettirilen eşsiz önemdeki NOT ları için PAKDİL Li ve PEKDOĞRU kalemli sayın Abdurrahman Beye şükranlarımiz var...
  • 4 Yıl Önce

Hakikatbin

Eğer akparti, ayasofyayı açarak, İstanbul sözleşmesini geçiştirmeyi planlıyorsa, bilsinki nafile. Özeleştri yaparak, " hata ettik" diyerek, bu sözleşmeyi iptal etmeli. Çünkü bu iş eninde sonunda akparti ye patlayacak. Lakin oy felan düşünülmemeli bu sözleşme iptal edilmeli ki, ayasofyayı ümmet için Allah rızası için açıldığı konusunda samimiyetinize inanılsın
  • 4 Yıl Önce

Esin esin

Sayın hocam sabırla anlatıyorsunuz. Anlayanlara selam olsun.
  • 4 Yıl Önce

şenay dogan,ın yorumları derhal cevap veriyor

kimseden intikam almazmış .kime düşmanlıgın varki burdaki yorumculara ne kadar dostlugun,düşmanligin varki kimse seni tanımıyor sadece yazılarından tanıyor poitika yazdıgınnda dostun sıla,heddef aldıgınız devlet yada hükümet bizler çocuk deyiliz.biri şöyle der ben düşmanlıgımı belli etmem dost görünssemde,yapılan kötülük unutmuş gibi davranırım der.
  • 4 Yıl Önce

şenay doğan

ben kimseye kin gütmem....kimseden intikam almayı tasarlamam.... 
  • 4 Yıl Önce

yorumcu enes adam islamı yaşar veya yaşamaz

kişi kendinden korumlu belki .hidayete erdigi gündür.adını okuyan seni müslüman sanır düşünceni okusa..iman yoksa.okusa alim olsa.kendinede faydası yok.Allahın krndine nimetlerini düşünemeyen .Allahın rahmetinden mahrumdur.
  • 4 Yıl Önce

bu sıla ile şenaya tahir ediyor gafletdemisin

neyi bekliyon seferdemisin bu gidişle güvendemisin.belliki sabredenlerdensin.
  • 4 Yıl Önce

Olmaz.

Artık Doğu Roma Birliği ve Ortodoks Birliği gündemimizde olmasın. Olsa ne olacak? Kabul etmez, anlatılanları ne dinlerler ne de inanırlar. Nafile çaba olur. Ayasofya kılıç hakkımız diye ibadete açtınız ama haklılığınıza inandırma derdinize düştünüz. Önce hakkımız olduğuna inandırıp öyle açsaydınız. Zaten tam cami de olmadı. Adı Ayasofya kaldı. Resimler, heykeller, mozaikler duruyor. Hatta Hz.Meryem'in göründüğü yer diye mozaikli alana dokunamadınız. Yarı cami yarı kilise gibi. Müze kalsaydı daha iyiydi.
  • 4 Yıl Önce

sıla

şenay, teşekkürler. Benden de size sevgiler ve saygılar.
  • 4 Yıl Önce

SILA SENİ SEVİYORUM-şenay doğan

allaha emanet olun
  • 4 Yıl Önce

Ferhat

ALLAH fasik topluluklara hidayet eylemez, zalim emevilerin, zalim abbasiler in sonu belli. Allah dūnya saltanatini gasp edenlere hidayet eylemez. Hak ile batil apaçik birbirinden atrilmiştir, bunun ortasi yada arasi olmaz.
  • 4 Yıl Önce

davinci

yunanlılar atatürk ölmüştür kemalizm ölmüştür atatürkçülük ölmüştür diye neden seviniyorlar acaba. 
  • 4 Yıl Önce

Mehmet

Is anlattığın gibi değil dilipak.18 adayı işgal eden yunanlılara neden tepki yok. 
  • 4 Yıl Önce

Normale donemezsin

Biri, Ayasofya acildi, artik normale donsek" demis!? Normalin ne oldugunu bilecek kadar akli var demek ki!? De dunyada tek basina yasamadigini dunya ne zaman normale donerse Turkiye nin de o zamam normale donecegini bilemez mi!
  • 4 Yıl Önce

KEMALİST

TÜRKİYE MİSAKI MİLLİ ÇİZİLMESİ : “ATATÜRK'LE , NİKOLAOS TRİKUPİS,ÇAĞLAYANDA ÇAY BAHÇESİNDE ANLAŞTI SINIRI ÇİZDİ).
  • 4 Yıl Önce

turgut ertav

''Sahi Türkiye’nin AB’de ne işi var?. Yunanistan’ın ne işi var AB’de?''Bu sözde bir doğru ,bir eğri kısım var sayın yazar.Yunanistan nın AB de ne işi var,eğri söz.Çünkü AB nin amacı Avrupa hristiyan toplumlarının ekonomik birliği için kurulmuştur.
  • 4 Yıl Önce

Yener Bal

Selamünaleyküm hocam, yazılarınızı takip ve istifade ediyorum... Allah sağlıklı ve huzurlu ömürler versin sizlere. Sizdeki vizyonu şayet ülkede uygulayabilme imkanı olsa tüm dünya daha adaletli bir hale gelir. Buna eminim; ancak yorumlara bakınca pek anlaşıldığınızı düşünmüyorum. Anlayan da yanlış anlamış maalesef. Ancak inanıyorum ki er geç su akacak ve yatağını bulacak. İnşallah.
  • 4 Yıl Önce

Akça Koca

Yezid muhiblerine ....TÜRKİYE DİYANET VAKFI ANSİKLOPEDİSİ. ....OSMANOĞULLARINDAN SONRA ÜMEYYE OĞULLARINA BİR BAKIŞ.... YEZİD; (647) veya 27 (648) yılında Dımaşk’ta doğdu. Annesi Yemen asıllı Kelb kabilesinden Meysûn bint Bahdel’dir. Babası MUAVİYE oğlunun çöl ortamında yetişmesini sağlamak amacıyla onu annesiyle birlikte Kelb kabilesinin yaşadığı Tedmür civarındaki bâdiyeye gönderdi. Yezîd burada bedevî hayatının şartlarına göre büyüdü. Ata binme ve silâh kullanmada maharet kazandı, fasih Arapça’yı öğrendi.  
  • 4 Yıl Önce

genç babacan' dan hiç bir farkı olmayan yaşlı bir insanın arzusu:

"Gündemimizde İslam Milleti Birliği de olmalı, Osmanlı Milletler Topluluğu da.. Doğu Roma Milletler Topluluğu da olmalı, Ortodoks Milletler Topluluğu da.." yaa öyle mi? Doğu Roma ve Ortodox Milletler topluluğu senin olsun; biz ittihad-ı İslam' a talibiz.
  • 4 Yıl Önce

Ahmet Hamdi Kara

Hoca, bugün senin söylediklerin Amerika Müslüman bir ülke olsaydı belki olabilirdi.Rüyadan vazgeçelim,gerçeklere dönelim.Dünyada 57 islam ülkesinin kaç tanesi Türkiye ile ilişkileri düzgün?
  • 4 Yıl Önce

kimsem kimim

Abdurrahman bey dün Ayasofyanın açılıș programında sizi izledim. Bu OSMANLI MİLLETLER TOPLULUĞU deyișini sürekli tekrarlıyor, bir reklamcı gibi zihinlere kazımak istiyorsunuz. Gerçekten de bir gün böyle bir șey yapılırsa isim babası gerçekten siz olursunuz. Ama bu bir rüya, bir hayal, bir ütopya olmaktan öteye gidemez. Bizim dıșımızda o sizin dahil etmek istediğiniz ülkelerin hiçbiri bunu kabul etmez. Her biri ayrı birer devlet kurmușken asla bundan vazgeçmezler ve savaș çıkar. Bașımıza iș açılır. Büyüyelim derken küçülürüz. Güçlü olalım derken zayıflarız.
  • 4 Yıl Önce

Bu nasıl bir ülke

Eyvallah 72 milletten oluşan bir ulusuz. Türkü var,arabı var,çerkezi var kürdü var tamamda.Bir ülkede 72 milyar fikir olurmu kardeşim. Ülkeme herkes inancına göre bir yönetim şekli biçmiş o kafaya göre bir ülke istiyor. Herkes birilerinin etkisinde ve kafasında sürüklenip gidiyor.Evrensel bir kafa görmek imkansız.Herkes gölgesini takip eder hale gelmiş.Bunun sebebi nedir bilirmisiniz.Ben naçizane fikrimi söyleyip ayrılayım.Rabbimin ilk emri oku.Bir ülkenin kitap okuma oranlarına bak.Anlarsiniz
  • 4 Yıl Önce

Kocasolak

Allah razı olsun hocam, ömrüne bereket. Hilafet diyoruz, biri yazıyor, T. C. sosyal bir hukuk devletidir. İslam ŞERİATİNİN gerçek bir sosyal hukuk devletinin TEMELİ olduğunu bilmiyor. Kimse aç açık kalmayacak diyen İslam Şeriat’inden daha sosyal hangi düzen varmış? Hukuk her CANLIYA AYNI hakkı dağıtmaktır diyen İslam Şeriat’ından daha adil hangi hukuk devleti var? Kısaca Allah’dan daha adil, Allah’dan daha merhametli varlık mı var? Şeriat, ne Arab’ın nede müslümanların malı, Şeriat, Kuran’dır peygamberin uygulamasıdır. (sünnetidir) Bütün kâinat, dünya ve içindekilerin KULLANMA KILAVUZUDUR. İnsanlar bile bir ürün üretip piyasaya sürerken için kullanma kılavuzu koyarlar, Allah c. c. Kainatı yaratıp insanı dünyaya gönderdiği zaman kullanma kılavuzu da gönderdi. Bütün gönderdiği kullanma kılavuzları o günkü versiyonlara aitti, Kur’an’ı Kerim kainatın SON versiyonu için SON kullanma kılavuzudur. Bundan daha DOĞRU bir kılavuz olabilir mi? İslamı kabul etmeyen, İslam şeriatini istemiyorum diyen müslüman olur mu?
  • 4 Yıl Önce

Enes

Yahu negünlere kaldık cuma namazına bile gitmeyenler islamı haKim kılmaktan bahsediyor.Sen yaşamadığın dini başkalarına ne anlatîyorsun
  • 4 Yıl Önce

şenay..... Geçmişin büyükleri arasında yaşanan olaylar BÜYÜKLERİN ARASINDA yaşanmıştır. Kimseyi ilgilendirmez. Sahabe-tabiin-tebei tabiin; Allah'ın değerli kulları. (Bu tür konular insanı dinden EDER. Tehlikeli sulardır. Bu insanlara karşı, herzaman edepli konuşmak GEREKİR!)Büyüklerin İşlerine; akıl-sır ERDİREMEM.! YANDAŞ tarihçilerin yazdıklarıyla da, kimseyi YARGILAYAMAM(zaten haddim değil!). Sonuç itibariyle; haLifedir, komutandır, İlk istanbul seferinin önderidir, ömrü savaşlarda geçmiş, genç yaşta vefat etmiştir. Yarım bilgimle, geçmişime lâf söylemem-SÖYLETemem. Geçmiş halifeler-müslüman komutanlar hakkında, saygılı konuşmak yaraşır.(İnsan ana-babası hakkında nasıl kötü konuşamazsa; Bu da böyle.) Yapılanı tasvip etmediğim gibi, yapana da bir şey demiyorum-diyemem HAKKIM YoK! Geçmişin müslümanlarına saygılı ve sevgili davrandığım için lütfen kızmayın. (zaten konuşULAN suçlar, bir elin parmakları kadar. Şimdikilerinin ladığı nefes ayrı zarar- verdiği nefes ayrı zarar VERİYOR MÜSLÜMNALARA.).saygılar.
  • 4 Yıl Önce

ABDULLAH AĞAR'A -şenay doğan

abdullah abi senin vuruluşuna sevinenler ve seni tehdit edenler dindar ve kindar nesildir....tavırlarını çok görme....öyle bir tedrisattan geçtiler....geçtikleri tedrisat allah tarafından reddedildi....atatürke gelinci allaha atatürkten ve onu kurtuluş savaşında destekleyen peygamberimden allah katında şikayetçi oldum....allah geçen yıl atatürkün imanını lutfetti bize....bugün Atatürk mezarından kalksa bambaşka bir Atatürk görürsünüz....allaha emanet olun
  • 4 Yıl Önce

şenay doğan

sıla beni şok ettin....yezidin masumiyetini neye dayanarak idda ediyorsun....peygamber tebliğ ücreti olarak yakınlarına sevgi istiyor....yezidin eğer bu tebliğden nasibi varsa peygamberine ücretini ödemesi gerekmez miydi....hüseyini(ra)karşısında gördüğü zaman peygamberine olan saygısından edeble koltuğundan inip yerini hüseyine bırakması gerekmez miydi....askerlerine söz geçirmekten mi acizdi....öyle bile olsa yezidin bizim makamımıza talip olan hüseyindir Hüseyin peygambere bizden çok daha sevgilidir koltuğumuza taliptir bize düşen edeple teslim olmaktır dediği halde sözünü kimseye dinletemediğine dair bir bilgiye ulaşamadım....hüseyin ve beraberindekiler vahşice katledildi...PEKİ YA HARRA VAKASINI NEREYE KOYACAĞIM....HARRA BİR MASUMUN AMELİ OLARAK DEĞERLENDİRİLEBİLİR Mİ.....ÜSTELİK BİLİYOR MUSUN MEHMET METİNER DE YEZİDİN SAFINDA ...allaha emanet olun
  • 4 Yıl Önce

Türk Tarihi

Yahu Hacı, ortodokslarla katolikler arasindaki kavgayı bizler mi anlatacaktık.. O tarihlerde biz Türkler Ortaasyada idik, buralarda esamimiz okunmuyordu.. biraz TÜRĶ tarihi Hacı (Arap - Yahudi demedim)
  • 4 Yıl Önce

sıla

Müslümandan; müslümanlık yapması beklenir. Gavurdan da gavurluk. . . MünafıKların adetlerinden biri de;(Hz. peygamberden bu yana;) camii açarak gösterişte BULUNMAKTIR. . . "Allah, bu dini facirlerin,fasıkların eliyle de güçlendirir." (hadisi şerif.) İstanbul sözleşmesini; hz ömer kanunlaştırsaydı; ömerin kafası bir yana, gövdesi bir yana, ANINDA AYRILIRDI!!!(Günahı küçümsemek; ALLAH'ı küçümsemekTİR!!!) Hristiyanların kuyruğu olmayı, peşinde dolaşmayı hangi müslüman yönetici kendine marifet SAYMIŞ? Hz.Yezid bin Muaviye'ye kurban olsunlar! Geçmişlerine sövmeyi, marifet kabul eden, insanlar türeedi. Hz. Yezid'in laafı geçince hemen lanete başlıyorlar!!! (Hz peygamberin lanetine uğradıklarının farkında DEĞİLLER tabii!!!) HALİFE Yezid'e bir günahı için (belki de günahsızdır?) bu kadar düşmanlık edenler; Gözlerinin önündeki Reislerinin yediği naneleri, neden görmezden geliyOr?saygılar.
  • 4 Yıl Önce

Mehmet Ali

Fatih, Doğu Roma İmparatoru yazmışsınız hocam.
  • 4 Yıl Önce

Naim

Çok doğru Abdurrahman Bey. Bugüne kadar neden Cumhurbaşkanının diyanet işleri başkanını ve Türkiye Ortodoks liderini yanına alarak bir Ortodoks ülkeler turuna çıkmadığını hep merak etmişimdir. Ortodoksları yanlız bırakmalıyız. Çünkü onlar inanışları gereği de müslümanlara çok benzerdirler. Maneviyat özelliği dünyadaki en etkili birleştirici özelliktir.
  • 4 Yıl Önce

Bilal

İslâm'ı hakim kilmadiktan sonra bir milyon daha cami açsanız boştur. Sayın dost Trump'in kanunlarını kopyala yapıştır yaparak ülke yönettiğini zannetmek ahmaklık tır. Batılı dostlar bir telefon açarak haydi Türkiye şuraya saldiriyoruz sende gel sana da pay veririz saraylarda lux icinde yersin dedikleri zaman sen OKEYYY demeye devam edersen Ayasofyayi açmanın hiçbir anlamı olmaz.
  • 4 Yıl Önce

Zasus

Hocam hayırdır!.. Dün hilafetten bahsederken, yeni sisteminize ortadoks dünyasını da katmışsınız. Siz en iyisi, artık camileri birer mabed olarak değil yeni putları olarak görmeye başlayan ülkemiz Müslümanları(!) ile ilgilenin.
  • 4 Yıl Önce

Ali

Ve İsrailoğullarına kitapta hükmettik ki, muhakkak siz yeryüzünde iki defa fesat çıkaracaksınız ve muhakkak ki, büyük bir yükselişle yükseleceksiniz. (serkeşlik yapıp kabaracaksınız). İmdi o ikiden (iki fesattan) birini vadesi (vakt-i cezası) gelince üzerinize Bizim çok şiddetli kuvvet sahibi olan kullarımızdan göndereceğiz. Artık evlerin aralarını bile araştıracaklardır. Bu, bir yerine getirilmiş hükümden ibaret bulunmuştur. Sonra da onların üzerine tekrar size bir galibiyet verdik ve size mallar ile ve oğullar ile imdat ettik ve sizi aşiretce (düşmanlarınızdan) daha ziyâde kıldık. Eğer iyilik etmiş olursanız kendi nefisleriniz için iyilik etmiş olursunuz ve eğer fenalık etmiş olursanız kendi nefisleriniz için etmiş olursunuz. Artık ikinci va'de gelince yüzlerinizi çirkinleştirsinler için ve evvelce girdikleri gibi yine mescide girsinler için ve galebe ettikleri şeyleri helâk eylesinler diye (düşmanlarınızı yine size musallat ettik). İsra Suresi 4,5,6 ve 7. Ayet (Meal)
  • 4 Yıl Önce

Davacı

Doğu Roma Milletler Topluluğu, Ortadoks Milletler Topluluğundan bize ne.
  • 4 Yıl Önce

Akça Koca

Osmanlı tarihlerinin hakkında çok şeyler anlattığı Ester Kira, 16. asır İstanbul'unda yaşadı. Kanuni Süleyman zamanında saraya kapılandı ve zamanla imparatorluğun en güçlü ismi haline geldi. Gücünün zirvesine çıktığı devir Üçüncü Mehmed'in iktidar seneleriydi. Hükümdarın annesi Safiye Sultan'ı elde etmiş, önce İstanbul gümrüklerini kendisine bağlatmış, zamanla bütün tayinlerde sadece onun sözü geçer olmuştu. Rüşveti devletin bütün müesseselerine o sokmuştu ve artık hiçbir iş Ester Kira'yla iki oğluna rüşvet vermeden yapılamıyordu. Gümrüklerden ve rüşvetten kazandığı parayla sarayı da, askerleri de, iktidarı da besliyordu ve seneler böyle geçti. OSMANLI MİLLETLER BİRLİĞİ TARİHİNDEN BİR KESİT ..... CİVELEK OĞLANLAR GEÇİT TÖRENİ gibi zenginlikler vs ..... YAHUDİ ESTER KİRA KETHÜDASI..... Sadece tayinleri değil, aylıkların miktarını ve hesabını da yapıyordu Kira... Garip bir de âdeti vardı: Altın paraların âyarı tam olanlarını kendisine saklayıp maaş ödemelerini düşük âyarlı parayla ödemeye meraklıydı. Ama günün birinde askerlerin aylıklarını da âyarı düşük paralarla vermeye kalkışınca talihi tersine döndü. Sipahiler ayaklandılar, padişahı ve sarayı tehdit ettiler, Üçüncü Mehmed de artık yetmişine merdiven dayamış olan Ester'i gözden çıkarıp isyancılara teslim etti. Hemen ayaküstü de olsa resmen hesap sorma faslı başladı. O zamanlar CMUK falan yoktu, kanun zanlıların işkenceye konulmasını emrederdi. Emre uyuldu, Ester'e ve oğullarına işkencenin bin türlüsü yapıldı, altınları nereye sakladıklarını söylemeler.i istendi. Çocuklar ‘‘Servet bize değil, anamıza aittir. Ona sorun!’’ dediler. Kira ise ‘‘Devletin tek kuruşunu bile yemediğini’’ söyledi, ‘‘Ben aileden zenginim. Birkaç altınım varsa annemden, babamdan kalmıştır’’ diye dil döktü ama canı biraz fazla yanınca dili çözüldü. Bulunan iki milyon altına devlet el koydu. Sipahiler, 1600 senesinin 1 Nisan'ında Ester Kira'yla büyük oğlu İlya'yı parça parça ettiler. Yaşlı kadının cesedi küçük parçalara ayrıldı, bazı organları Kira'ya verdikleri rüşvetler sayesinde makam sahibi olanların kapılarına çivilendi, etleri köpeklere yedirildi. Neticede devlet Kira'dan kurtulmuş ama imparatorluğa Kira sayesinde musallat olan rüşvet, çok güçlü bir kurum halini almıştı.... DÜNDEN. BU GÜNE NE DEĞİŞTİ .... 100 Tane Ayasofya açılsa ne olur......
  • 4 Yıl Önce

adil

bunları yapmak gençlerimizi doğru bilgilerle donatmak mekke yi, istanbul u feth etmekten daha üstün şeyler. ama kim dinler herkes siyasi rant peşinde
  • 4 Yıl Önce

Şahin 66

Evet bu gün çok güzel bir gün aynı 15 temuz gibi ALLAH bir kez daha bu güzelliği nasip Etti ELHAMDULİLLAH ne kadar şükür etsek azdır
  • 4 Yıl Önce

şenay doğan

enfal 48'i bilir misiniz.....dün gece ebu eyyübel ensari hazretlerine biraz daha sabır çoğu gitti azı kaldı....ismailoğullarının gelişi yaklaştı dediğimde cevabı ne oldu biliyor musunuz.....ALLAH SENDEN RAZI OLSUN....peygamberim dua etti allah ne muradın varsa versin.....sadece toprağın üstünde gezene değil altında yatana da illallah ettirmişsiniz....allaha emanet olun
  • 4 Yıl Önce

Gündem

Tamam Ayasofya açıldı eyvallah. Normale dönsek diyorum...
  • 4 Yıl Önce

Levent 15

Zaten - tövbe estağfurullah - Hz. PEYGAMBER (SAV) Ortodoksluğu ihya etmek (!) için gelmişti. Bize mi kaldı müşrikleri ihya etmek! Müslümanlara gelince demediğini bırakmayan Abdurrahman Dilipak, sıra Hristiyanlığın Ortodoks mezhebine gelince iyilik meleği kesiliyor! Hayret ki ne hayret. Yazık!
  • 4 Yıl Önce

Arif

Sayin Dilipak, firsat buldukça yazılarıni okuyorum. Zaman zaman takdir etiklerim oluyor. Evrensel anlamda yazıların oldu. İnsanlığı kucaklayan yazılarınız oldu. Ancak bu Ayasofdan Camiye dönüştürülmesinden hareketle Türkiyede dini yönetim arzunuz felakatemiz oluyor. Ortaçağ idolojilerini 21.yy refarans vermeniz doğru bulmuyorum. Dinin yorumun çağdaş olmalı insanĺığı huzura refaha ve merhamet etmeye davet etmelisiniz. Bundan kısa bir süre önce Sn RTE Mısırda Mursiye laiklik önersinde bulunmuştu. İslami yorumun moderın zamana göre yapilması savunan emekli dinayet işleri başkanları var eserler ortaya koyuyorlar. Siz bu ülkenin yetişmiş iyi dindar yazarı olarak biliniyorsunuz. Hilafeti savunmañız ülkemizede, islam aleminede yarar getirmez. İslamın daha çok parçalanmasına sebebiyet verir görüşündeyim. Bu ancak din istismari üzerinde iktidarlarını sürdürmek istiyenlerin ekmeğine yağ sürmeye yarar. İnsanlığın faydasına olmayacaktır.
  • 4 Yıl Önce

Salim

Her sey bitti her mesele halloldu , her sey gülluk gulistanlık Ülkemde ecnebi yasaları dipcik gücuyle tam gaz devam , Sapkınlik devlet garantisiyle propaganda dernek kurma sapkin evlilikler koruma altina alınma ; zina nin merkez ussü olmuş bazı sehirlerimiz Yüzbinlerce aile yuva Dagılmış Çıkarilan yasalarla Hocalar tv lerde orda burda konustukca Daha cok Yuvalar dagılıyor SIZDE DIYORSUNUZKİ HOCA MILLET TOPLULUK FSLAN FILAN Bu Toplumun Evlerinde ateş var fitne var Genclik ELDEN GIDIYOR FUHUŞ ALKOL UYUSTURUCU cocuk yaslara inmiş Toplumda sosyal KAOS hakim bizde ne yapacagız ona buna ORNEK OLACAGIZ PAKISTANA VB DIGER LERINE ORNEK ULKE OLACAGIZ vayy be ne gunlere kaldık Insa nlari Kandirmak bu Kadar kolay Benim Ulkemde.
  • 4 Yıl Önce

kehanet

çok doğru yazıyorsunda hocam. maalesef bu bilgiler doğru olarak aktarılmıyorç hala ders kitapları zehir zembelek yalan iftira dolu. çocuklarımız haini kahraman kahramanı hain yalanı doğru doğruyu yalan öğrenmeye devam ediyor. memlketteki kavganın da sebebi bu. yalanı yanlışı savunanlar, doğru hakkı savunanlar. hala en başta el atılması gereken eğitime el atılmadı.biz yol köprü değil önce din ve eğitime el atılmasını istiyoruz buralar düzeldi mi yolda köprüde hasthanede olur.
  • 4 Yıl Önce

insanoğlu

Osmanlıya düşman yetiştirdiler bir nesli.........padişah düşmanı dolu memleket ,Fatih Sultan Mehmede de dil uzatacaklar ama çekiniyor ahlaksızlar......BU MİLLETİN İSLAMİ BİLİNÇ KAYBI VAR...kim yaptı acaba!.bunları yazın.....çok tepeden hedefler belirliyorsunuz ! CUMA NAMAZI nın önemini bilmeyen ,önemsemeyenler varken memlekette , OSMANLI topluluğu sadece hayal olur.....Cuma saati bak dışarı gerçek Türkiye orada !
  • 4 Yıl Önce

Yunan da kim

"Fatih Ayasofya’yı Bizans’dan almadı. Bizans’ı Latin işgalinden kurtardı..." istabul Roma'dan alindi ve Roma'nin varisi Yunan degildir. Biri de cikip sormuyor; Ey Yunan sen Roma'nin varisi degilsin, sana ne oluyor? Demiyor.
  • 4 Yıl Önce

Erol

Olur hocam
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23