• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Güçlü anne huzurlu Türkiye

14 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Kemal çakir

Olması gereken adil olan bu kadını güçlendirmek isteyenler ,kadın hakkı diye bağıranlar evde olanda kadındır neden kimse evinde,çocuklarının başında gelecek nesilleri inşaa eden,çocuklarının ahlak,edep,doğruluk,merhamet kaynağı evin direğini hor görür asıl saygı duyulan ve cennetin ayakları altında olan kadın budur.Cennet anaların ayakları altından alınmasın.Anaya şiddet uygulayanin eli kırılsın.
  • 4 Yıl Önce

Akif

Hocam.aile üzerinden oynanan oyunu görmek ve bu oyunu bozmak her milli yerliyim diyen herkesin görevi .lütfen uyanalım.
  • 4 Yıl Önce

Ömer

Mükemmel bir yazı tamamen katılıyorum . 
  • 4 Yıl Önce

Seda

Bütün dünyada aşırı sağcı partiler politikalarını kadınlar üzerinden şekillendirir de medeni ülkelerde insanlar dalga geçer bunlarla. Ne kadar korkuyorsunuz erkeğe muhtaç olmayan birey olabilmiş kadınlardan. 
  • 4 Yıl Önce

SALİH

Kızıltaş'a; sen anlama özürlü müsün? Yazar ne diyor sen nasıl saptırmalı ve iğrenç bir yorum yazıyorsun!
  • 4 Yıl Önce

Şahika

Sizi bu yazınızdan ötürü tebrik ediyorum.Yazınıza,noktasına virgülüne kadar katılıyorum.Kaleminize,yüreğinize sağlık,Allah ilminizi ve ömrünüzü artırsın, ayaklarınızı istikametten ayırmasın...
  • 4 Yıl Önce

Şerafettin KIZILTAŞ

Erkek egemen bir zihniyet ile yazılmış bir yazı. Kazancını gözlük ve kıyafete harcayıp lokalde okey oynayıp kazancını heba eden babalardan söz edilmiyor. Üstelik kadına sadece cinsel obje bakmayı aşamamış bir bakış. Bu bakışa göre kadın mutfakta aşçı, yatakta kocasının orospusu olacak. Sanki Kur'an erkekler ve kadınlar diye aynı görevleri yüklememiş gibi. Sanki tek maaşlıların gözü başkalarının oturduğu evlere gıpta ile bakmak, arabalarına imrenmekten öte bir işe yarıyormuş da kimse yetinmemiş gibi. Biraz Erkekçe yazmaktan vazgeçip Allah'ça yazın lütfen.
  • 4 Yıl Önce

Hüseyin

Mükemmel tespitler, yerli ve milli duruş budur işte birileri hükümetin yaptığı her işi savunmaya kendini mecbur hissediyor ve hiç düşünmeden deli gibi savunuyor Özlem Zengin,Fatma Betül, Zehra Zümrüt gibilerin Aile bakanlığında yaptıkları Kademde planladıkları rezilliklerin geldiği aşama tambir zillet durumu Bunca tepkiye rağmen Kimse bunlara dur demiyor hatta Özlem Zengin mecliste butür çıkışlarıyla ikdidar medyasinda kahraman oluyor bunuda kendilerine yakın zihniyetin bilerek yaptığını kesin biliyoruz İstanbul sözleşmesini deli gibi savunan bu guruh bu sözleşmeye karşı milletin yoğun tepkisini kırmak kendilerini temize çıkarmak için bu gibi eskimiş yöntemleri kullanıyorlar hala yok başörtüsüdür 28 şubat ta çok madur olduk Eski türkiye gibi gündemler oluşturup Chp yide karşılarına alarak milleti koyun sürüsü gibi tekrar peşlerine takma girişimleri bunlar ama artık yemezler Ak pari ve Erdoğan kendi seçmeni ne bir sorsun Aile, Adalet, Milli eğitim, Kültür, Gençlik bakanlıkları ve Kadem gibi derneklerin yaptıkları hakkında ne düşünüyorsunuz diye Şahsen beni Erdoğan dan ve ak patiden soğuttular harra bu gibi işleri midemi bulandırıyor ve Özlem Zengin ve benzerlerinin bulunduğu bir partiye Vallahi oy vermem
  • 4 Yıl Önce

BAŞAK

Aile Bakanı Hanımcım lütfen cevap verin. Oturduğunuz makamın hakkını sizden soracağız. Kadın evinde de üretiyor, hem yuvasına sahip çıkıyor hem ülkesine sahip çıkıyor. En önemlisi korunan aile yapısıyla ülke huzuruna destek veriyor. Bakan Hanım lütfen cevap...
  • 4 Yıl Önce

EV HANIMLARINA LÜTFEN SAYGI

kaleminize sağlık çok önemli bir konuya değinmişsiniz.mevcut sistem aile yapısını toplum yapısını ülke kültürümüzü yakıp yıkıyor çünkü kadın evden uzaklaştırılıyor çocuklarından uzaklaştırılıyor çocuklar ise eğitimin ilk başladığı yer olan aile kültüründen uzaklaştırılıyor anne baba sevgisinden mahrum büyüyen çoçuklar birer suç makinesi haline geliyor çünkü büyüğe saygı ve sevgiden uzak yetişiyor hal böyle olunca boşanmalar artıyor yuvalar yıkılıyor kadın cinayetleri artıyor ve bunların hepsi kadının evden uzaklaştırılmasının bir sonucudur bunu umarım değerli cumhurbaşkanımız bir an evvel çözer kendisinden beklentimiz bu yöndedir.ve ev hanımlarına maddi destek sağlanması gerekir
  • 4 Yıl Önce

fatih

u yazınızı sonuna kadar destekliyorum. yazınızı reise, adalet bakanına, sözde aile bakanına, akp ye, mhp ye gönderin ne diyecekler. milleti kandırdıklarını sanıyorlar millet yer sanıyorlar. özlem zenginin lgbt konusunda kendini kadın gibi hisseden ler sözünü unutmadık. süresiz nafaka, istanbul sözleşmesi, kadın beyanı esas,6284, zina, lgbt kanunlarını başta reis olmak üzere akp getirdi. millet yermi.sözde dindarlar çok az kaldı yakında yolun sonunu görecekler.
  • 4 Yıl Önce

KIZ BABASI

Sibel hanıma canıgönülden katılıyorum. Kız babası olarak zorunlu eğitim boyunca türlü türlü ahlaksızlıklara, kayırmacılıklara şahit olduk okullarda. Sınıfta öpüşenler, ilişkiye girenler, öğretmenlerine sulananlar, öğrencisini taciz edenler, kantin ve yemek kuyruklarında kız öğrencilere çok afedersiniz kasten dayananlar, paylaşılamayan erkek için okulda ve çıkışta kız kavgaları. Virüs sayesinde bunlardan geçici olarak kurtulduk. İnşallah uzaktan eğitim olur bundan böyle. Beni üzen bazı öğretmenlerin bu ahlaksızlıklara ses çıkarmaması ve hatta yeminle söylüyorum gizlice destek vermeleri. Yetmedi şimdi de LBGT furyası çıktı. Allah sonumuzu hayreylesin.
  • 4 Yıl Önce

Güçlü ordu ,güçlü Türkiye

Çok güzel yazmışsınızda,Özlem Zengin'e kim ruhsat veriyor,ak parti demişsiniz..
  • 4 Yıl Önce

Sibel

Benim iki kızım ortaokulu 1.likle bitirdi. Fakat beni örnek alıp ev hanımı olmak istiyorlar. Bu yüzden lisenin günahlarına girmemek için okumadilar. Hacı hoca müftü akraba vs. herkesten azar işittik. Kimse aferin demedi. Rabbim razı olsun yeter.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23