• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yalan rüzgârı

51 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gerçek adalet

Sn Dilipak muhalefet partilerini, terörle birlikte olduğunu söylerken çok cesursunuzda, bizimkiler dediğiniz ve tüm güç ellerinde olanlarla ilgili hiçmi rahatsızlığınız yok? Onlar sizin fikirlerinize önem vermiyor. Meydanlarında yer alamıyorsunuz, gezilerinde davet almıyorsunuz. Onlar sizi önemsemezken siz onları adlarıyla eleştirmemek için çaba sarfediyorsunuz. İstanbul sözleşmesini, lgbtyi, zinayı, kim serbest bıraktı? İsterlerse iptal etme güçleri yokmu? Gece düşündüklerini, ertesi gün kanunlaştıranlar neden yapmıyor? Onlara açıktan uyarı yapmanızı engelleyen ne? Avm ler açılıyor. Peki mübarek ramazanda ilk cumalar açılamaz mı? Zaten 65 yaş yasaklı, tek kullanımlık seccade ler mesafe korunarak serilse, girişte ateş ölçülse, eller dezenfekte edilse girişte temiz maske dağıtılsa güzel olmazmı? Demekki rabbim izin vermiyor. O şaşalı sultanahmet programları 1 aylık yüksek ücretli hocalar, ikram iftarlar, dualar hep gösterişti samimiyet yoktu cümbüş e dönmüştü, kadın erkek içiçe. Birileri hala Allah ın bizden beklediği Müslüman olmak yerine, o parti terörist, şu parti hain, bu parti Allah ı ağzından düşürmüyor diye sığ parti kavgaları yaparak herkesi ötekileştirip birbirine düşman yapıyor. İyi bir müslüman olmak için, dürüst, adaletli, ahlaklı, merhametli, vijdanlı olmak için bir partiye ihtiyacımız yok. Çünkü partiler gelir geçer. ama bizim yaptıklarımız ruz i mahşerde karşımıza çıkacak. o yüzden biz şan şöhret, para, makam, bunlara göre dinimizi şekillendirmeyelim. Sonra zararını biz çekeriz..... Selam ve dua ile..
  • 4 Yıl Önce

Bayram

Telkin ve tavsiyeleriniz gaflette uyanmamıza vesile olsun.
  • 4 Yıl Önce

YasarBulut

Teşekkür ler cok güzel tesbitler.Evet görüyoruzki bu tezgan yıllardır aynı şeyleri üretiyor...Tezgahı değiştirmek.
  • 4 Yıl Önce

Cumhuriyetten önce

Hayran oldugunuz osmanlida 600 yil boyunca ( hadi ilk 10 yillarini saymayın) basbakan (veziriazam), bakan (vezir), paşalar, diger burokratlar kimlerdi???? Türk müydü, yerli milli miydi??? yoksa Hirvat, sirp, ermeni hristiyan yahudi kökenli miydi???? "Dili şundan, kimligi bundan ögrettirdi bize" diye Mustafa Kemali elestirmek icin öncesinde osmanlida hepsi musluman turk muydu yoneticilerin bir bakin isterseniz, biraz okuyun. İste bir ezberden gidince her konuda aslinda kendinizi yalanlar durumuna dusuyorsunuz. Eskidendi ne soylerseniz inaniyimordu millet simdi sorguluyorlar. Bozun su ezberlerinizi artık. şu veziriazam, vezir burokratlar musluman olmuslardi degil mi ama sonradan koylerini ailelerini arayip, bulup yardimlar gonderdiklerine gore pek kimliklerini, nerden geldiklerini unutmamislar anlasilan. Baska neleri unutmadilar kimbilir?????
  • 4 Yıl Önce

mizan

Temenniler, nasihatle güzel lâkin bu halkın halihazırdaki hâli o saydığınız güzel ve zor işleri yapmaya müsait değil. Çünkü yalan, fısk, rüşvet, iltimas, kitabına uydurma, adaletsizlik halkın içinde almış başını tam gazla gidiyor. Ondan hayr beklenir mi hiç? Kim gelse başa, bu halde başedemez.
  • 4 Yıl Önce

Yorumcu alper insanlarin okumadigindan örnek verirken

Kendisi, bilginleremi dahil yoksa, okumamislara bunca okuyanlara hakaret deyilmi.
  • 4 Yıl Önce

Ali aslan

Hikaye anlatıyorsun hoca
  • 4 Yıl Önce

Alper

Ortadoğu toplumları islami anlayamadiklari , okumadiklari için, monarsik ve oligarsik yapilara severler
  • 4 Yıl Önce

İLBEYHAN

Madem resmi tarih yalan, bir komisyon kurulsun, gereği yapılsın. 5816 engelse kaldırılsın, ancak hakaret ve sövgü engellensin. Sadece kişiye münhasır olmasın diğer bütün atalarımızı kapsasın.
  • 4 Yıl Önce

FİKRİYE

KAMAL KAFATASINI ÖLÇTÜRDÜ AMMA VE LAKKİN TÜRK ÖLÇÜLERİNE UYMADIĞINI GÖRÜNCE AFET'E BIRAK DEDİ!
  • 4 Yıl Önce

MUALLİM

Şimdiki öğrencilere milliyetçiliği yahudiden, Türkçeyi ermeniden öğrendik desek nereleriyle gülerlerdi acaba!
  • 4 Yıl Önce

SÜTÇÜ İMAM

104. İSLAM HALİFESİ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DIR. MÜSLÜMAN OLUŞU, ÜMMETİN ÜMİDİ OLUŞU, HALKINA YAKIN OLUŞU... ÇILDIRTIYOR ÖZELLİKLE SABATAYİSTLERİ, PAKRADUNİLERİ VE KRİPTO ERMENİLERİ. BİLİYORSUNUZ Kİ SAYDIĞIM 3 GRUP KENDİLERİNİ MÜSLÜMAN TÜRK GÖSTEREN MÜNAFIKLARDIR. ISLAH OLMAYACAKLARIN,ALLAH CC TEZ ZAMANDA BELALARINI VERSİN!
  • 4 Yıl Önce

BAYBARS

KAZIM KARABEKİR'İN İSTİKLAL HARBİMİZ ADLI ESREİNİ OKUSUNLAR. 2 kalın cilt. O nedenle Sayın Mustafa ARMAĞAN'ın saleştirdiği KAZIM KARABEKİR'İN GÖZÜYLE YAKIN TARİHİMİZ ile Sayın Kemal ÖZER'in GÜLEN ŞEYTANLAR adlı kitapları okuyabilirler. BELGELİ! Bu arada AK Parti Hükümetine ve Reis'e fırsat verseler, köstek olmasalar çok daha iyi olacaktık. Tabanı sokağa çıkardığı gün tarihe karışacak Reis düşmanları İNŞALLAH!
  • 4 Yıl Önce

davinci

Atatürk Türkiye nin Prometheus'udur.Burada bu zeus ve Prometheus u anlatmam mümkün değil çok yer tutar.merak edenler okusun aydınlansınlar.Özgürce öğreniyoruz okuyoruz.İlmimiz hür vicdanımız hür.Kuranı bir kez türkçe okusalardı onca insan fetönün şunun bunun kuklası olmazdı.yok arapça okumak daha sevap değil mi.Çünkü anlamasınlar bilmesinler değil mi( zeus ).Suç o gün türkiyeyi kuranların değil bugün ihanet edenlerin.her yıl cep telefonu değiştiren şuursuz gençlerin eşkiyaların dağlara çıkanların...
  • 4 Yıl Önce

Ilk defa abdul kadir beye hak veriyom

düsüncende haklisin. Bir konusmaci söyle diyor. Ister abd ister avrupa sadece kanunlari uyguluyor, ayip namus örf adet utanma, kavramlari yok diyor abd kurnazlikta üstüne yok. Bunca ölenden menfat saglayan bir ülkeyi el üstünde tutan var.
  • 4 Yıl Önce

Ahmed 61

Ismail müslümanlar din-için vatan için şehit olmaya herzaman hazırdır.Ama kemalisler.k....hazırdır.kılık kıyafet devrimi, harf devtimi, ula şapkanın bile devrimini yaptiler...muasır laşmaktan memnunmusun avrupalılar gibi olduk ecdadımızdan,dinimizden, tarihimizden bağlarımızı kopartdılar.maskara maymunolduk Ismail sen bu olanlardan memnun ve razımsın...bu memleketi laik (dinsiz) yapanlara kemalizmi dayatanlara bizim ahı-mız bitmez.
  • 4 Yıl Önce

Alkan

Dili pak iktidarda akp fakat siz lafı dönüp dolaştırıp muhalefete getiriyor tüm suçlar muhalefetin oysa icraat yapan akp yıllarca eleştirdiğiniz yasalarımız Avrupa’dan alındı bizim bünyemize uymuyor deyip durdunuz fakat akp ab uyumyasaları adı altında cumhuriyetdöneminde bile çıkarılamayan islama aykırı kanun ve düzenlemeleri akp yaptı zinayı serbesbırakan akape ibnelere destek veren CHP ibneler için kanun çıkaran akape fetöyle nikahlı yaşayan akape İstanbul sözleşmesi cedaw gibi düzenlemeleri yapan uygulayan akape bunları görmeyen duymayan kalbi oldugu halde hissedemeyen akit ve yazarları kafalarını kuma gömmüş utanmadan arlanmadan SP ve temel başkanı hakkında yalan ve algı oluşturmak tasınız hani günahlar şahsiydi birinin işlediği hatadan birbaşkası sorumlu tutulamazdı siz de izanda vicdanda kalmadığı için temelbeyi evlatları üzerinden karalama yapıyorsunuz Nuh as nın Oglu babasına inanmadı gemiye binmedi şimdi size göre Nuh as bu olaydan dolayı suçlumu sizler ken di söyleyip yazdığınız kur an ayetlerine ne derece iman ediyorsunuz
  • 4 Yıl Önce

Abdülkadir

Derin ABD yaydığı Corona virüsünün avantajlarıyla yeni bir ekonomik sisteme geçecek tabii ilk önce doları dijital ortama taşıyıp kripto para imfcoin le yeni bir para yeni bir sistem ile 24 trilyon dolar olan borcunu bir hamleyle sıfırlayacak. İşte akıl buna denir ama tabii acımasız zalim bir akıl. ABD de coronodan dolayı ölen her vatandaşı için Çin den milyonlarca dolar tazminat talep edecek.onun için ne kadar çok ABD vatandaşı ölürse derin abd o kadar sevinecektir. ABD Çin'den yaklaşık 20 trilyon dolar isteyecekmis
  • 4 Yıl Önce

İsmail

Bilal kardeşim M.Kemal ve canlarını veren şehit ve gazi olanlar olmasaydı bugün hepimiz büyük olasılıkla kliselere gidiyor,güzel ülkemizde çan sesleriyle uyanır olacaktık.Atatürk hiçbir zaman din düşmanı olmadı o günkü ortama göre harekat etmek zorundaydı.Zira din adına fetva verenler,Kuvay-i milliyeyi kâfir olarak niteliyor hristiyanlari destekliyorlardi siz olsaniz ne yapardiniz,zihniyet meselesi tabiî.CHP düşmanlığınida birakin diyeceğim ama alışkanlıklar kolay kolay birakilmiyor.Allah kurtarsindan baska
  • 4 Yıl Önce

Selam

CHP’yi, Ak Partinin yanlış ekonomi politikaları iktidara getiriyor halen farkında değilsiniz.Son seçimler bunun en güzel örneğidir.
  • 4 Yıl Önce

Anlamak mumkun degil

Fetoyu kuran ve buyutenin chp oldugu gercegini kimse yazmiyor. Peki sayin Dilipak neden yazmiyor anlamak munkun degil. Fetoyu var eden ve devlete yerlestirenin chp genel sekreteri Kasım Gülek oldugu gercegi neden yazilmaz manset olmaz? Chp den bu kadar kormayin! İsmet İnönü'yü chp genel baskanligindan indiren, Feto köpegini abd'liler tanistiran, T.C devletine yerlestiren ve koruyan, 12 Eylul 80 darbesinde bile fetoyu tutuklatmayan Kasim Gulek fetöyü kime emanetti? Tabiki Bulen Ecevit'e emanet etti. Hocam sagliginizdan endise ediyoruz gitsenuz iyi olur" diyerek fetoyu abd'ye gonderen kimdi? Tabiki Bulent Ecevit. Bu gercekleri niye yazmiyorsunuz. Fetoye ne istediyse verdiniz" diyen Bizans kalintisi ikiyuzlu munafik chp'lilere de hesap sorulsun artik
  • 4 Yıl Önce

Okurnuz

Sayın Dilipak erdemli insanlar tarihi olguları örnekleyerek günün yakıcı sorunlarını tartışır. Günün çok ağır sorunları var . Gazeteler dünyanın bir çok ülkesinde dördüncü kuvvet görevi görür . Kime karşı : Herzaman; İktidarda kim varsa .Erdemli olabilme her şartta haktan , mazlumdan yanaolmaktan geçer. Erki kim elinde bulundurursa o eleştirilir. Uyarmak bilenlerin borcudur. Haksızlığa karşı bin dokuzyüz doksanlı yıllarda önde olan şahsınız bugünkü sorunları tarihi olgulara yükleyerek savuşturamazsınız. Selamlar
  • 4 Yıl Önce

AKINCI

Ben oruçluyum......anlayana..
  • 4 Yıl Önce

stormbringer

 sayın dilipak yani bilgi birikinimiz var eyvallah ama dediklerinizde yer yer doğruluk payı da var tamam
  • 4 Yıl Önce

Abdullah

isa yapıcı...yoksa sen hıristiyanmisın
  • 4 Yıl Önce

Hatice

Dogrulari yazan adam saygilarim la
  • 4 Yıl Önce

Aksu

gözlerimizi hesap günü açtığımızda iş işten geçmiş olacak Ahiretin hesabı çok zordur .Allaha emanet
  • 4 Yıl Önce

Aciz kul

Yorumları okudum.Anlam veremedim.Bütün olumsuzlukları RTE ye yüklemek haksızlık olur.Bardağın boş tarafına bakılıyor.Dolu tarafı gözardı ediliyor.Kalıplaşmış bazı şeyleri değiştirmek zordur bu ülkede.İçerde ve dişarda hainlerin çok olduğu bir ülkedeyiz.Kolay değil .Rabbim ülkemizi,milletimizi korusun.Hidayet Allahtandır.Ümitsiz olmayalım.İsteselerde istemeselerde ALLAH nurunu tamamlayacaktır.
  • 4 Yıl Önce

Mehmet kanbur

Eeeeeee! Ne öneriyorsunuz şimdi. İnsan yetiştiremedik. Mümin hiç yetiştiremedik. Cemaat olamadık. Kiminle ne yapmayı düşünüyorsun. Ekmedik ki biçip yiyelim. Ana malzeme yok. Sadece Allah var. Gemide karanlıklar içinde çaresiz dalgalananlar gibi. Muhlisine lehüddin. Yalvarıp duruyorum, size de aynisini tavsiye ederim. Karaya çıkınca unutmayız inşallah.
  • 4 Yıl Önce

İsa yapıcı

Halife ÖMER kudus' u feth ettiğinde ne kiliselere nede havralara dokunmuş. Ama FSM istanbulu feth ettiğinde ilk işi hıristiyan aleminin en büyük kadatralini (AYASOFYA)'ı cami yaptı bu HAKsızlık ...keske kilise olarak hiristiyan alemine geri verilse...bu kadar mağrur olmanın alemi yok...hanı başka dinlere satıcılı idik.Bu ve bunun gibi yazarlar ve siyasiler millete veriyorlar gazi ayasofya konusunda.
  • 4 Yıl Önce

ZK

Abdurrahman abicim İslam'ın iktidarını ölümüne anlatmak ve savunmaktan yanayım.Dinimizin iktidarında her şey güzel placak diyorum. İslam'ın sunduğu haklar insanlık için, kainat için yeter; hayırlı olan budur.
  • 4 Yıl Önce

Türkiye de sol iktidar.!

Yeri geldiğinde Türkiye de hep Sağın iktidar olduğunu söylerler ama..! 1923 50 arası seçim meçim yok olsa ne yazar tek parti CHP ve fosil kafasının ittihatçı artıkları...! 1950 den sonra tüm cumhurbaşkanı aşırı laikçi asker kökenli 3 lü kararname olmadan hiç bir şey yapılamıyordu.. Hiç bir atama yapamıyordun..! Adeta Tıkaç gibiydiler...! Sonra iktidar olamadı sol derler.
  • 4 Yıl Önce

Barış

İyide herşeyi Chp üzerinden niye anlatma gereği duyuyosuz aynı şeyi hristiyanlık ve musevilit uzerindende yapıyosunuz soyliyeceginizi acık ve direk anlatmaya calışın. Ayrıca yemin yapan kisileri baglar dunyevi ve uhrevi oyle boş seyler değildir.
  • 4 Yıl Önce

mario

ALLAH RAZI OLSUN. GÜZEL YAZMIŞSINIZ. FAKAT BİZ ÜMİDİ MÜSLÜMANDAN KESİP TEKRAR DÜŞMANIN MERHAMETİNE BIRAKTIK ANLAŞILAN.ŞU AN İKTİDAR DA AK PARTİ TABANININ GENELİNİN DE CHP DEN FARKI YOK . HEPSİ DÜNYALIK YARIŞINDA . HATTA AK PARTİ VE TABANI HARAMDA BİR ADIM ÖNDE GİDİYOR.ZATEN AKILLICA İŞ YAPILSAYDI %80 LE İKTİDARDI VE HER ŞEYİ DEĞİŞTİRME GÜCÜ OLURDU.
  • 4 Yıl Önce

Samet GenC

Sayın Dilipak, din siyasetten arındırılmalı diyorsunuz da laiklik olmadan nasıl modelle olacak?
  • 4 Yıl Önce

Ismime luzum yok

Iyide sayin dilipak cözum surecinde sen akil adam degilmiydin
  • 4 Yıl Önce

Maraşlı

Hocam bu anlattıklarınizi dert edinenlerin toplumdaki oran yüzde bir, millet kasabına aşık koyun gibi olmuş. Çoğuda nefsi arzularının peşinde , doğu ile batı arasında sıkışmış, ne müslüman nede hristiyan olduğu belli olan, dini İslam ama kanunları Avrupai ne idiğü belirsiz kimliksiz bir kavim olmuş. Baksanıza ramazan da tekel bayileri açık Anadolu da , ve bu kafa ile Allah cc yardım bekliyoruz. Deve misali doğru bir yerimiz kalmadı. Din iman davası ile gelenler, en büyük imansızlığı yaptı Artık bir kurtarıcı gelsede Allah cc tarafından veya kıyamet kopsada kurtulsak bu münafık yaşamdan.
  • 4 Yıl Önce

Akil

Son yıllarda ilk defa zevkle okunacak bir yazı herkese hakkını teslim etmişin yani Allahın insanı yaratırken farklı yarattığı ve farklı düşünenin birbirine katlanması gerçeği bizim kayıp hazinemiz umarım bu yazıdan en önce akit yazar takımı istifade eder ben şahsen müstefid oldum soyadı kara olanların daha çok ihtiyacı olabilir.aksi halde virüslerin ve parazitlerin sonu gelmeyecek gözlerimizi hesap günü açtığımızda iş işten geçmiş olacak Ahiretin hesabı çok zordur .Allaha emanet olunuz
  • 4 Yıl Önce

Münafıklık Rüzgarı /asç

Yalan herkes için ayıp ama daha fazla dindar kesimde ayıp, yalan her şeyde çirkin ama en fazla dinde çirkindir. zulüm herkese kötüdür ama en fazla din adıyle zulüm yapanlarda kötüdür. Din maskeseiyle yalan söyleyen zulüm ve fitne yapan münafıklar gibi kötü onlar gibi zalim, onlar gibi hain yoktur. İslam ümmeti en fazla zararı yalancı fitneci münafıklardan zarar görmüş. gerçek düşman onlardır. münafıkların CEHENNEM ateşin en alt tabkasıdır. ahır fitnesi münafıklerın altından çıkıyor. Deccalın fitnesinden ve onun rejimi ve ordusu münafıkların şerrinden ondan başka ilah olmayan yüce Rabbimiz Allaha sığınırız.
  • 4 Yıl Önce

asç

Ramazan Ayının 13'inci Günün Duası " اللَّهُمَّ طَهِّرْنِی فِیهِ مِنَ الدَّنَسِ وَ الْأَقْذَارِ وَ صَبِّرْنِی فِیهِ عَلَی کائِنَاتِ الْأَقْدَارِ وَ وَفِّقْنِی فِیهِ لِلتُّقَی وَ صُحْبَةِ الْأَبْرَارِ بِعَوْنِک یا قُرَّةَ عَینِ الْمَسَاکینِ Allah'ım! Bu günde beni (maddi ve manevi bütün) kir ve pisliklerden temizle; bu günde olması taktir edilen olaylara karşı beni sabırlı kıl. Bu günde takvalı olmaya ve iyi insanlarla arkadaşlık yapmaya beni muvaffak eyle; yardımınla, ey zavallı ve miskin insanların göz nuru!‏" Allahhumme selli ala muhammed ve ala ali muhammed ve accililferec.
  • 4 Yıl Önce

Abdullah

AVM ler açılıyor. Camiler kapalı. AVM kere giden sayısı, camiye giden sayısının en az 100 katı. Vakit namazlarında camiye gidenler 3m ara ile saf tutsa hala boş yer kalır camide ( aslında ne kadar acı bir durum ama ben sosyal mesafe)
  • 4 Yıl Önce

Bilal

MKemal sadece Muslumanlara zulm etmedi, laikler şunu iyi bilsinler ki MKemalin osmanlidan Osmanlinin da şu an li yonetimden HİC BİR farki yoktur.. idda ediyorum anketçiler arastirsin laikler bile bu ulkede yasamak istemiyor tamamina yakini yurtdisina gitmeye calisiyor ve ya cocuklarini yolluyorlar. Turkiye ABDnin multeci deposu olmamali. MKemal de Erdogan da yonetim şekilleri ayni. Batinin kulu kölesi kuklasi olmak. Ve bunun karsiliginda saraylarda lux icinde yasamak ve ya coluk cocuk bati da lux bir hayat. Bir avuc siyasetci Turkiyenin kaderini belirlememeli, Muslumanlari ezelim de bati bize fistik gibi bakar anlayisi felakete goturur.
  • 4 Yıl Önce

Eyup

İnsanların yaptığı bütün düzenler er veya geç yıkılır. Allahın hükümlerini içeren Kur'an anayasa olmadıkça bu çarpık düzen kıyamete kadar böyle gider. Peki siz şeriatı niye açık açık savunmuyorsunuzda hep dolaylı yollardan ima ediyorsunuz??
  • 4 Yıl Önce

Fikri

Sayın dilipak, bana göre partilerin hepsi gerçekte birbirinin tıpkısının aynısı, sadece makyajları farklı. Altıyüz yıllık imparatorluğu yıkan kadroların koyduğu kuralları ondan sonra gelen hiçbir kadro değiştirmedi,değiştirmeyi teklif bile etmedi(edemedi değil).mesela ayasofya diye sesler yükselince hemen çamlıca camii bitiverdi. Yüz yeni çamlıca ya daha tahammül ederler, yeterki “ayasofya” sesleri bidaha yükselmesin, bu sadece bi misal diğer her şeyi buna kıyaslayın.mevzu çok derin, ben çok dertliyim, hani eski bir reklam vardıya “yok aslında birbirimizden farkımız,ama biz osmanlı bankasıyız” evet aynen böyle.akp ile chp nin birbirinden zerre miktarı farkının olmadığına bin tane misal verebilirim.makyajlarından sözetmiyorum,kostümleri elbette farklı,sayın dilipak daha yüzlerce konuda sizinde dertli olduğunuzu biliyorum.biz kendimizi değiştirmedikce daha çook akp kostümlü chp yi iktidara getiririz. Vesselam.
  • 4 Yıl Önce

Demet Ugur

Ne CHP imiş bu yaaa... Arkadaş haberiniz yok galiba CeHaPe 20 yıldır iktidarda değil. Ülkeyi 20 yıldır başka bir iktidar yönetiyor. Zaten 50 yıldır da iktidara gelmedi hiç sol bir parti. ToplaSan 50 yılda 3-4 yıl. O da koalisyonla, tek başına değil!!!!
  • 4 Yıl Önce

Ali Demir

Harika bilgiler için tebrik ve teşekkür ederim. Karanlıkta ışık çok önemli. Velev ki bir mum bile olsa. Aydınlattığınız için Allah razı olsun. Selamlar.
  • 4 Yıl Önce

Realist

5G, yapay zeka, humanoidler, tarihin sonu falan feşmekan derken dönüp dolaşıp yine tek parti saltanatı, Kemalizm öcüsü. Yeter ya artık kimse sizin safsatalarınızda inanmıyor.
  • 4 Yıl Önce

Hakikat

Valla hoca ben de anlamadım. İktidara gelen herkes turbeye celenk koyup hatira defterine imza atmaya kosa koşa gidiyor. Makamin verdiği zevkin sarhosluğu olsa gerek. O zaman sadece CHP den başka partiye ihtiyaç yok drmekki. Çünkü toplumu çıkmaza sokan kanunlar değismiyor. ALLAH AKIL FİKİR VERSİN
  • 4 Yıl Önce

millete ragmen chp

"chp devleti kuran partidir" diye ovundukleri chp serbest secimlerde hic iktidar oldu mu,ne zaman iktidar oldu? Hic bir zaman olamadi. Millet de iyi biliyor ki chp millete karsi kurulmus bir partidir.
  • 4 Yıl Önce

Vecihi

18 yıldır desteklediginiz iktidar Anayasayi istediği gibi degistirseydi o zaman. Mesela laiklik ilkesini kaldirsaydi ama yerine konulacak metini çok merak ederdim. O zaman da bizler sizleri eleştirmek durumda olacaktik. Sizin şimdiki eleştirme halkınıza da saygım var. Ancak siz bizlere saygı duyacakmıydınız cidden merak ediyorum.
  • 4 Yıl Önce

RTE

RTE'nin hukumetinde oluyor butun bu sapiklik ihanetler. Hadi oncesini bir tarafa birakin, 17 Temmuz 2016'da RTE 1924'de Cumhuriyeti kuran kadro kadar guclu idi ama devleti ve kurumlarini yenilemedi, yeniden yapilandir-a-madi. Feto enikleri ve Bizans-Zerdust-Fars kalintilarinin istismarina son veremedi!? kime ne diyecegiz, derdimizi kime anlatacagiz? 15 Temmuz sonrasi iktidarda rahmetli Erbakan ve ya Turkes olsa idi devlet boyle mi yeniden yapilandirilirdi? Turkislam olmayan kimse ulusal medyada soz sahibi olamaz, olamamali. gitsin kendi cemaatine fetva versinler. Turkislam'a nutuk cekmesinler.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23