• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yeşil Feministler, Yeşil Kemalistler

82 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ahmet Ç

Çok doğru tesbitler nereye gidiyoruz???
  • 4 Yıl Önce

Ahmet

Dilipak odunla kafamı gözümü yarsan bukadar canımı yakamazdın..yirmi yıldır okurum seni ilk defa böyle bi üslup gördüm senden resmen çıldırmışsın cinnet geçirmişsin haklısında otuzbir vilayette 64 milyonu evine günlerce hapseden koca iktidar bir avuç lgbt sapkınlarının gösteri yapmasına mani olamıyor..Allahım sonumuzu hayreyle zina serbest domuz eti kasaplık hayvan bar pavyon gazino faiz alabildiğine meşru ve yasal sanal melanete hiçbir sınırlama yok koca memleketi hercümerc ediyor. .tek tesellimiz reis başımızda hamdü senalar olsun..esad keferesi rejimi bile kırk yıldır bu işlere rıza göstermemiş cinsi sapkınlara suriyede ne yapılıyor bi araştırın..lanetler yağdırdığumız kuzey kore suriye gibi yönetimler bizden fersah fersah ilerde vallahi bu konuda vesselam
  • 4 Yıl Önce

Mehmet Yıldırım

Allah sizden razı olsun.
  • 4 Yıl Önce

Mehmet

Abdurrahman hocam Allah sizden ve bizden razı olsun bundan daha iyi bir yorum bulaşmıyorum .
  • 4 Yıl Önce

İbrahim

Sayın yazar, işler yolunda gitmedi mi hem meşhur uslubunuza sarılıyor, tehditler, cehennem tehditleri..... Bu arada kendinizi de hali ile cennet tarafı na... Ve tamamdır görev, rahatladık. Artık bu korku üslubundan, kucaklama rahmet üslubuna dönsek.
  • 4 Yıl Önce

Egeli

Fakir zengin olana kadar hak arar helâli haramı sual eder.zenginde fakirleşince hak arayıp helâli haramı sual eder olur.kemalistin yeşili olmaz.o yeşil dediğin dindarlar artık parayı bulmusturda ondan.eskiden dev-gencli olan koyu sosyalist arap ethem sancak bak koyu yeşil dinci.bir zamanlar kendi için istediğini şimdi işçisi hatta aşiretindeki marabaları için istemiyor.olay paradır.para gücü getirir .güç ise insanı bozar.olay bu.ayrica eşcinsellere taktınız.bu insanlar neden eşcinsel bir o yönünü araştırın.ayıpladigınızi allah yaşatır.yarın torununuzda olabilir.bu insanların fuhuş yapmaktan başka şansı yok.peki bu insanlar fuhuş sektöründe çok rağbet görüyor.demekki eşcinsellere düşkün olan çok yüksek oranda bir kitle var.escinsellik sapkinlıksa bu insanlara talep eden onlardan fazla sapkın var demektir.aslinda bu konuyu bilimsel sosyolojik acçıdanda irdeleyin .Bu insanların eşcinsel olmasına sebeb biyolojikmı sosyolojik bir etken mı var.yüzyıllardır var olan olgu var.bunun tarihsel boyutunuda iradeleyin.bu günah bu sapkınlık diyerek bu sorun yok edilemez.görmezdende gelmiyorsan o zaman bu sorunun kaynağına gidip çözüme gidilmeli.ne yapacaksınız ölüm cezası mı vereceksiniz.unutmayin.acıkca eşcinsel olanların belki on katı gizli eşcinsel var.hatta evli çocuklu olanlar var.endokrinologlar psikologlar tarihçiler sosyologlar ve ilahiyatcilar ortak bir kurul oluşturup derin bir araştırma ve analiz yapmalılar.baska yolu yok.
  • 4 Yıl Önce

Ahmet hoca

Hey gibi 28 Şubat günleri ne güzel günlerdi o günler sıkıntı vardı birlik beraberlik , fedakarlık vardı. Rahatlık Müslümanın en büyük düşmaniymiş
  • 4 Yıl Önce

O.U.

Kaleminize yüreğinize sağlık bu gafil inkarcı imansızlara gelince siz hiç ölmeyecekmis gibi yaşamaya devam edin ama bir gün hemde hiç beklemediginiz bir zamanda beklemediğiniz bir yerde geberip gideceksiniz inkarcı imansızlar siz kimsinizde Allah'a savaş açıyorsunuz ..
  • 4 Yıl Önce

Osman Başaran

Neden hürmet meclis Reis bu konuda hiç bir şey yapmıyor yapamıyor???
  • 4 Yıl Önce

Serhan

Ne zaman reytingi düşse " aferin ve bravolar" azalsa ; hemen başlıyor bazi kesimlere , iktidara gondermeler yapmaya, laf atmaya . 
  • 4 Yıl Önce

BuRaK

Selam Müslüman kardeşim Dilipak ,evet herkes yeni Dünya düzeninini ne olacağını düşünmekte ..
  • 4 Yıl Önce

İsmet SEVER

Eline canına diline sağlık hocam hislerimize tercüman oluyorsun SELAMUNALEYKÜM.
  • 4 Yıl Önce

Dogan adli yorumcunun, yorumu nuran hanimin düsündügü ayni

fakat doganin yorumu kendisi olabilir, yasamayan bilemez, inananlar, menfat icin hic bir degisiklik yapmaz yapan varsa oda sizlersiniz.
  • 4 Yıl Önce

Ali

Susma sustukca sıra sizin cocuklarınıza gelecek , bu olaylara sessiz kalan muslümanlar beni cemeatim ilgilendirir diyenler falan mezheptenim filan milletenim diyenler evlat torun Sahibi Olanlar DIYANETI SEVMEYEBILIRSİNİZ ERDOGANI DA SEVMEYEBILIRSINIZ edep ve hayayı erdogan degil Allah Emrediyor hadi Allaha da inanmiyorsunuz ateisler sizin cocuklarinız a böyle eşcinselik yada vb şeyler getirip ögretseler Hosunuza Gidermi bir ateist olarak memnun olurmusunuz bunu bir parti yada diyanet meselesi olarak gorenler bir gün sizlerinde başına gelebilir .
  • 4 Yıl Önce

HÜSEYİN

HAAA ŞÖYLE KENDİNE Bİ GEL BIRAK KORONA YI, DÜNYAYI EN BÜYÜK KEPAZELİK LER İÇERİDE, İÇİMİZDE DÖNÜYOR VE BUNU ÇOK INSANLAR BİLİYOR, BİLENLERİN BEŞ MİSLİSİ BİLMİYOR İŞTE BİLEN BİLMEYENE HABER VERSİN
  • 4 Yıl Önce

Rıfat

 rezalete göz yumanlara da bir sözünüz olsun
  • 4 Yıl Önce

Hüseyin KUT

Sayın Taha AKYOL'un yazısını okursanız iyi olur
  • 4 Yıl Önce

Kemal

Uyarmaya devam abdurrahman baba
  • 4 Yıl Önce

Ömer

Muhterem Erdoğan’a ısrarla ricamdır . Şu saçma sapan Avrupa yasalarını çöpe atsın . Yani zor mu şu sözleşme mi ne belayı kaldırmak . İptal et olsun bitsin ne olacak . Bir de zina tekrar suç kapsamına alınmalı. Azgın sapkınlara fırsat verilmemeli . Suçsuz yere hapiste yatan masum erken evlenenlere çare bulunmalı . Aileler parçalanıyor günahtır. Ak partimiz bindiği dalı kesmemeli 
  • 4 Yıl Önce

NURAN DEVRES

Doğan adlı yorumcu evet durum tam da dediğiniz gibi. Onlarca yıl seküler, Batıcı kesimin hayatına özenmişler, gıpta etmişler. 
  • 4 Yıl Önce

Ali aslan

Rahat ol hocam ya
  • 4 Yıl Önce

Halit Ramazanoğlu

Kasvet kasvet kasvet! Ruh sıkısı yazılar hep yazdıkların Sn Dilipak.
  • 4 Yıl Önce

Yorumcu dogan efendi yorumu

sayin yazarin yazdiklarina bbenzemmiyor, dogan efendi yazmak istedigini sanki yazarda ayni düsünceyi paylasmis süsü veriyor toktamis atesle bir proramini izlemis olabilir. Tipa tip yazarin yazdiginin bir aynissinni yazmak zaman kaybetirir, verimli olmaz benzer bir acidan yazilsa daha faydali olur diye düsünüyom.
  • 4 Yıl Önce

Okur.

Dilipak bey anlaşılamayan şifreli yazılarınızdan bir tanesi daha... Profesyneller in en belirgin özelliği billur gibidirler net basitce anlatırlat konuyu...
  • 4 Yıl Önce

Rıfat

Sayın Dilipak çok güzel bir yazı kaleminize sağlık
  • 4 Yıl Önce

Allah u ekber , Zeki'den..

 CAMİİ'ler zaten öksüzdü yıllardır, gelenlerin cesetleri geliyordu .... HAY değildiler, mevtaydılar.... 
  • 4 Yıl Önce

davinci

onlar bu ülkeyi kurdular 
  • 4 Yıl Önce

BuRaK

Merhaba Müslüman kardeşim Dilipak ,evet herkes yeni Dünya düzenininin ne olacağını düşünmekte .
  • 4 Yıl Önce

Ahmed 61

Ali Erbaş zina, eşcinsellik.....haramdır dedi milletimizin teveccühlerini kazandılar..peki başkanın nedemesi lazımdı? Hep sustular Allahın emir ve yasaklarını söylemeye.
  • 4 Yıl Önce

Doğan.

Sayın Dilipak her görüşten birçok köşe yazısıyla beraber sizinde yazılarınızı ilgiyle takip eden bir okurum. Sizin islami kesimlere olan serzenişlerinizden sanki şunu anlıyorum bu dünyanın nimetlerini yakalayamayalar mecburi dindar bir yaşam sürdürmüşler ama ne zamanki siyaseti ve devlet olanaklarını eline geçirdiler geniş dünyevi imkanlara sahip oldular yaşamınız boyunca eleştirdiğiniz karşı mahalle gibi yaşamaya başlayıp dinden uzaklaşıp günahkar oldular demekmi istiyorsunuz.Burdan şumu anlaşılıyor inanç yoksulların mecburiyetten yaşadığı olanakları değişince çabucak terkettikleri bir anlayış o zaman burdada şu anlaşılıyor imkanı olan herkes karşı mahalle gibi yaşamak istiyor. Sizin tabirinizle selam ve dua ile iyi günler. Not. Rahmetli Toktamış hocayla proğramınızıda izlerdim toplumun bir kısmı iki kutup nasıl bir araya geliyorlar diye eleştirdikleri günlerde.
  • 4 Yıl Önce

ALLAH'IN 1 KULU

BAŞKA ÜLKELERİ BİLMEM AMA BİZİM ÜLKENİN YAPAY ZEKAYA İHTİYACI VAR. ÜLKENİN EN BÜYÜK KURUMU, GÖNDERİLEN İLETİDEKİ EN BASİT İSTEĞİ/UYARIYI ANLAMIYOR!!! 
  • 4 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Yanlış varmı evet var ve behemehal düzeltilmeli ama yanlış var diye bu hükümeti yıkmanın da bir anlamı yoktur
  • 4 Yıl Önce

İsmail

Cenab-i Rabbulalemin niye 124 bin Uyarıcı gönderdi.Bir düşünelim...
  • 4 Yıl Önce

Allah-u ekber

Rabbim bu cuma günü ramazan-ı şerifte bizi affetsin.23 nisan olur meclis anıtkabir yoğunluk olur,1mayis olur adamlar taksime yürür mücadele eder hastalığı hiçe sayar.ama biz camiye bile gidemiyoruz, ne oldgunu bilmediğimiz bir virüsü bahane ediyoruz ama bildiğimiz dinin değerlerini ve islamin gerekliliğini yerine getirmiyoruz Allah teala hepimizden fazlasıyla hesap sormaz ınslalah, bize mühlet veriyor olabilir ,şu Aziz mübarek günlerde camiler boş boş farkındasınız degilmi sebeb ne olursa olsun.
  • 4 Yıl Önce

Malkoç

Anasayfa Haberler Gündem Diyanet'in Eşcinsellikle İlgili Sözlerine Sivil Toplum Örgütleri ve Barolardan Tepki, Beştepe'den Destek 27.04.2020 dnizgk Onedio Üyesi 146K 326 **Türkiye'de Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın eşcinsellik ve evlilik dışı ilişkiyle ilgili açıklamalarına ilişkin tartışma büyüyor. Erbaş'ın açıklamalarına sivil toplum örgütleri ve barolar tepki gösterirken Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan destek geldi..****Tartışma, 100 binden fazla tweetin paylaşıldığı #AliErbasYalnizDegildir etiketi ile.**2 gündür Twitter gündeminin ilk sırasında yer alıyor.. Konuyla ilgili sıcak gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. Tepki a****çıklamasında Ali Erbaş için "Görevde olduğu süre boyunca çocuk tecavüzcülerine gözlerini kapatıp kadın düşmanlığının manevi zeminini dini söylemlerle meşrulaştırma çabası karşılığında maaş alan" ifadelerini kullanan Ankara Barosu hakkında dini değerleri aşağılama suçundan soruşturma başlatıldı. DİYANET İŞLERİ BAŞKANI Ali ERBAŞ'IN, Ramazan ayının ilk Cuma günü verdiği hutbede eşcinsellikle ilgili sarf ettiği sözler çok konuşuldu.... Erbaş hutbesinde, "Ey insanlar. İslam, zinayı en büyük haramlardan kabul ediyor. LUTİLİĞİ, EŞCİNSELLİĞİ lanetliyor. Nedir bunun hikmeti? Hastalıkları beraberinde getirmesi ve nesli çürütmesidir bunun hikmeti. ZİNA, BÜYÜK GÜNAHLARDANDIR.... 2004 de TÜRK CEZA KANUNUNU KİM YAPTI? ZİNA'yı suç olmaktan kim çıkardı? Tamam Zina , LUTİLİK günah ı kebirdir..... CÜBBELİNİN YANMAYAN KEFENİ DE KURTARMAZ.... PEKİ KUL HAKKI, AMME MALI, VAKIF MALI, HARAM , RÜŞVET , İHALEYE FESAT, İSRAF , YÜZBİNLERCE SİYAH, 4 ÇEKER , MAKAM ARAÇLARI , ŞAHSA ÖZEL UÇAKLAR , KÖŞKLER, KAŞANELER, SARAYLAR , 55.000 DOLARLIK HERMES ÇANTALAR, LOUIS VİTTON İSKARPİNLER, WAKKO TÜRBANLAR, ŞIK VE ALIMLI BAYLAR VE MESTURE HANIMLARI, KERİMELERİ UYGUNMUDUR , CAİZMİDİR ... ŞER'AN.... Selam ve dua ile....
  • 4 Yıl Önce

a=b, b=c ise a=c' dir

Yeşil Feministler, Bej Kemalistler, lacivert b.klar; hepsi aynı.
  • 4 Yıl Önce

Sayin baskanAllah rizasi icin

istanbul sözlesmesini kaldir. Yikilan yuvalar yetim perisan yavrular. Madem tek adam diyorlar. Istersen yaparsin, en azindan zorlasin, sü mubarek ramazanda dualaein, geri cevrilmeyen dualardan korkuyorum bunca yorum okuyorum, insallah size duyuran birileri olur. Hic ummadigin bir zammanda virüsün davetsiz geldigi gibi. Gerekeni yap daha beteri olmadan mazlumun ahi bizi vurmadan.
  • 4 Yıl Önce

Sayin baskanAllah rizasi icin

istanbul sözlesmesini kaldir. Yikilan yuvalar yetim perisan yavrular. Madem tek adam diyorlar. Istersen yaparsin, en azindan zorlasin, sü mubarek ramazanda dualaein, geri cevrilmeyen dualardan korkuyorum bunca yorum okuyorum, insallah size duyuran birileri olur. Hic ummadigin bir zammanda virüsün davetsiz geldigi gibi. Gerekeni yap daha beteri olmadan mazlumun ahi bizi vurmadan.
  • 4 Yıl Önce

Ali

Hakaret mi ediyorsunuz? Soyadı kanunuyla adını KAMAL ATATÜRK OLARAK NUFUS CÜZDANI ALMIŞ.
  • 4 Yıl Önce

Timur

Adurahman Abi, yazilarinizin cogunu okurum, genelikle karisik olurdun, ama bu yaziniz yalin, bir konuda kalmis ve Adresi belli, tesekürler. Anladigim Adres sudur: bütün muhafazar kesim, devleti yönetenler ve bunlara izin veren saskin cogunluk vede Ümütlerimizi heba eden bas sahis.
  • 4 Yıl Önce

Okurunuz

(Cennette cehennemde dal odun yoktur. Herkes ateşini burdan götürür.) Doğru yolu göstermeye uğraşanlar (önce üslupları ile sonra yaşamları ile) doğru yolda olmalı. Sopayla döverkmi,gönüllere girerekmi. Sopayı tercih edenler sonuçta kaybetmişlerdir. Hocam ülkemin dağları ,içme suyu kaynakları,tarım alanları çeşitli nedenlerle para babaları tarafından koyun gibi yüzülüyor talan ediliyor haberiniz olsun. Bu konuda da alın terinizi görmek isteriz. Selamlar
  • 4 Yıl Önce

ayşe gül

hani nas değildi bu anlaşma, bozulabilirdi. gene uyutulduk. bu dönemde neden, neye dayanarak azdılar bu azgınlar? ekranları görmüyorsunuz hepsi rezil içerik. 17 yıl öncesi en düzgün kanallardan idi atv bir de şimdi bakın. değişmeyi de düşünmüyorlar.
  • 4 Yıl Önce

Bilge Kaan

Kötü insanlar şöylece akıl verirlermiş: “Uzakta isen Çinliler ipeklinin kötüsünü verirler, yakındaysan ipeklinin iyisini verirler” diye öğretirlermiş. Bilge Kaan
  • 4 Yıl Önce

Baris

genç siviller diye bir yapı vardı ya işté o zamandan beri. logolarida onların adımlarının başında olduklarını anlatıyordu.
  • 4 Yıl Önce

Kocasolak

Allah razı olsun hocam, ömrüne bereket. Bize hep bizden vurdular. Menderes NATO’ya soktu Özal kapitalizmi liberalizmi soktu, Erdoğan’da bu cedaw ve İstanbul sözleşmesini soktu. Kazan kazan yaptık ya! Bizim kazandıklarımız pamuk ipliğinde, onlarınki halatla (para) ile bağlandı. Hocam millet olmuş illet, para vermezseniz OY yok. Partilerde şaşkın. İsraf lüks şatafat gösteriş KİBİR yalan dolan ne ararsan var. O kibir değil mi şeytanı azdırıp cehenneme sokan, insanları da aynı KİBİR sokacak. Lüks müslümanın da hakkı imiş, öyle diyorlar, ayet hadis de söyleyiveriyorlar. Senin okuduğun ayet ve hadisi DİNLEMİYORLAR. CEDAW ve İstanbul sözleşmesinden PARA akıyor, bu projelere gelen parayı SAKLIYORLAR, sanki biz yurtdışından takip edemeyiz sanıyorlar. Haram yiye yiye AHMAK olmuşlar, bu paraları bize NEDEN veriyorlar diyorum, İYİLİK olsun barış huzur ve modern olalım diye imiş! Huzur refah, hak adalet, ve barış İslam’dır ona versinler o vakit parayı diyorum. Ses cılızlaşıyor, iyi de o LGBT yi dışlıyor deyiveriyor. LGBT bir hastalık, tedavi edelim, YOK, hastalık değil diyorlar. Asıl mesele PARA. Borsamız batar, döviz uçar, dış sermaye kaçar. İçimizde ekonomi tv kanalları var, açıp bakın NE diyor!
  • 4 Yıl Önce

Yeşil Münafıklık/ asç

İslamin yeşili girisi yok İslam gün ortasında ki güneş gibi apaçıktır. rengten renge değişen istediklerı kılık değiştirenler gerçek müslüman, hakiki müminler değidir. onlar kafirlerden daha sapık ve hain din istismarcileri münafıklardır. onlar zalim kafirlerden daha zalimdir. Onların yeri CEHENNEM ateşin en alt tabakasıdır. Münafıklerın şerrinden, fitnelerinden ve tuzaklarından ondan başka ilah olmayan yüce Rabbimiz Allaha sığınırız.
  • 4 Yıl Önce

Mali

Erdoğanın bu gruba verdiği tavizleri bilirsiniz. 2002 den 2017 ye kadar pekçok yasa değişikliği ile bunlara özgürlükler verildi. Bunları uzatmaya gerek yok. Herkesin hemfkir olduğu bir gerçek var. Son 18 yılda insanımız hiç bu kadar ahlaki yozlaşma yaşamadı. Neden acaba..??
  • 4 Yıl Önce

asç

Ramazan Ayının 8'inci Günün Duası " اللَّهُمَّ ارْزُقْنِی فِیهِ رَحْمَةَ الْأَیتَامِ وَ إِطْعَامَ الطَّعَامِ وَ إِفْشَاءَ السَّلامِ وَ صُحْبَةَ الْکرَامِ بِطَوْلِک یا مَلْجَأَ الْآمِلِینَ Allah’ım! Bu günde öksüzlere merhamet etmeyi, -fakirlerin- karnını doyurmayı, karşıma çıkan herkese selam vermeyi ve değerli insanlarla oturup kalkmayı bana nasip eyle; iyilik ve ihsanınla, ey arzu edenlerin sığınağı.‏" Allahhumme selli ala muhammed ve ala ali muhammed ve accililferec
  • 4 Yıl Önce

asç

Ramazan Ayının 5'inci Günün Duası " اللَّهُمَّ ارْزُقْنِی فِیهِ رَحْمَةَ الْأَیتَامِ وَ إِطْعَامَ الطَّعَامِ وَ إِفْشَاءَ السَّلامِ وَ صُحْبَةَ الْکرَامِ بِطَوْلِک یا مَلْجَأَ الْآمِلِینَ Allah’ım! Bu günde öksüzlere merhamet etmeyi, -fakirlerin- karnını doyurmayı, karşıma çıkan herkese selam vermeyi ve değerli insanlarla oturup kalkmayı bana nasip eyle; iyilik ve ihsanınla, ey arzu edenlerin sığınağı.‏" Allahhumme selli ala muhammed ve ala ali muhammed ve accililferec
  • 4 Yıl Önce

Ali

Sayın yazar, roma isevi leşmedi isevilik romalaştı.Bugunde içimizden birileri islami romalastirdı , uydurma hadisler modern bidatlar sahte din adamları tv lerde kadın programlari yaparak feminizmi mesrulastirması Aile ve gencligi yikmak icin batidan getirilen yasalara cemaat tarikat aydin kesimin adeta kör ve sagir kalması tarikat ve cemaatlerin toplumu bu tür batidan gelen feminist hareketlere karsı uyarmak yerine bizdede feminizm var diyerek hadisleri ayetleri carpıtması, Ak partinin bu konularda bas örtülü tesetturlü kadınları bakan yaparak feminizm ve istanbul sozleşmesini islami kesime normalmis gibi empoze etmesi hatta ilahiyatcı ve kadın yazarları destek vermesi.Buralara durduk yere gelmedi bu toplum icerden hancerlendi bu toplum .12 yıllik egitim nasılki tarimı ve hayvancılıgi bitirip köyleri bosalttıysa göcü tetiklediyse feminist yasalarda her seyimizi bitirdi.
  • 4 Yıl Önce

Alkan

Ah be Dilipak rahmetli erbakan hocamız atsahibine göre kişner derdi Turgut Özal Erdoğan Akape kurucularının çoğu yıllar erbakan hocanın yanında önce ahlak ve maneviyat islam birliği ağır sanayi diyorlardı ne zamanki milli görüşten ayrıldılar milli görüş gömleğini çakardılar ab ABD ve İsrail sevdalısı oldular biz islam birliğinde değil ab içerisinde yerimizi alacagız dediler ve ab uyumyasaları adı altında islama aykırı kanun ve düzenlemeler yapıp uyguladılar bunlar olurken ab den biz ayrılmayacağız ab bizi atsın diyen akp başkanı Erdoğan dan habersizmi oldu yeter artık hakkı dile getirir .. hani her yazında insanların yaptıklarından ve yapmaması gerekenlerden söylediklerinden ve söylemesi gerekirkende söylemediklerindende hesa çekileceğini unuttunmu ..
  • 4 Yıl Önce

Abdullah

Ey Cedaw cılar, Resmi nikahla evlenenler içeride nikahsız yaşayanlar dışarıda. Medyada küçük yaşta evlilik dışı ilişkiler haber diye veriliyor. Yahu zina da serbest. Kim çıkardı bu kanunları. Aklımı oynatağım, Pkk ya silah veren fetö domuzunu besleyen abd ye tıbbi yardım gönderiyoruz. Besle kargayı oysun gözünü. Başımızdaki bunları görmüyormu, gözleri var görmez ,kulakları var duymazlardanmı oldu. Yazikki yazık
  • 4 Yıl Önce

Burda bilal, e tesekürler

yorumu yerinde gercek payi var. Anlayan anlar anlamayan, hatayi baska yerde arar. Abd ile bunca yil müttefik ol istedigin kadar iyilikde bullun. Diyor sensin benim kulun.
  • 4 Yıl Önce

Bilal

İnsanlarin önüne ne koyarsaniz onu aliyor. Yarın ensest ve hayvanlar kanunu da cikarir bunlar. O yuzden ben hep soylerim, insanlarla ugrasmayi birakin TOPYEKUN devleti ıslah etmemiz lazım. Bir avuç siyasetçi Turkiyeyi icindekilerle beraber ABDye satíp bunun karşiliginda saraylarda lux icinde yaşamamalı...Turkiyeyi açık bir kerhaneye çevirdiler..... Rusya da bile lgbtlileri tekme tokat dovuyorlar burolarini kapatiyorlar. Hiç bir din hiç bir kitap hiç bir inanış sistemi bunları istemiyor, hastalik yayip duruyorlar. Bunlari durdurmaz isek bela toptan gelir hepimize.
  • 4 Yıl Önce

Okur

Allah bize başkalarını değiştirin demiyor, arkasından iki cümle sonra başkalarını dönüştürmek için çıktığımız bu yolda tam da işte hatalar burada başlıyor.
  • 4 Yıl Önce

ordinaryüs prof. dr. ebu abdulmuttalib el Arabi bin Rükneddin ve de Hüsameddin

" Başkalarını dönüştürmek için çıktığımız yolda biz dönüştük ".. Bu cümleni cok begendim..
  • 4 Yıl Önce

Sayin dilipak yüregine dilline kalemine saglik bikmmadan usanmadan

müslüman mümin her irk olabilir lakin her rengibi olmamali. Söyleki ben islamin grengi yesil bilirim. Bu renk tonu anlatir onu. Bir tanidigim bir resim yollamis. Patlican rengi beyaz. Ben ilk gödügmde balon yada beyaz turp, a benzettim. Biz domatesin iki renkte olacagini biliriz baslangic yesil sonra kirmizi. Ya simdi siyahi sarisi. Bir gök usagi yedirek, böyle tanidik tekrek olmaz günesi, kirmizi siyah olsa rengi gercek günes gibi düsünülürmü. Bunlar islami kendilerine benzetiyor. Basi acik. Diyorlar sen bunun böyle olduguna bakma öyle dua ediyorki öyle islamdan bahsediiyorki. Sen bunun zina eettigine bakma hacca gitti. Bence isllama saygi bitti.
  • 4 Yıl Önce

Abdülkadir

Derin abd dünyadaki para sistemini değiştirmek için Corona virüsünü dünyaya yaydı. Şimdi derin abd Washington merkezli bir kontrol sistemi kurmak icin IMFCOINi yayginlastiriyor Çünkü 198 ülkenin 150'si IMFCOIN'i kabul ettiği anda, dolar tek rezerv para olmayı sürdürecek. Dolar piyasadan kalkacak ama dolara endeksli IMFCOIN den dolayı dolar yine en güçlü para olacak. Derin Amerika bu sayede Avrupa'nın euro planını da çökertecek. Yakın bir zamanda banknotlar veda edebiliriz Kim ne derse desin ABD büyük bir güç attıkları her adımları planlı projeli
  • 4 Yıl Önce

Gercekler.....

Çok güzei açıklamar bir tek eksik olan medya ve basın asıl iş bunlara düşüyor. Tv kanalları. Devlet nasıl ki askeri gücü Varsa Medya basın takip ordusuda kurmalı takip etmeli analiz edilme. İnsanlığa ne yararlı onu arastırmalı. Malesef balık baştan kokmuş.,! Allah c.c Akıbetimizi hayır eylesin.
  • 4 Yıl Önce

Demirel

Dostlar Allah bize “başkalarını değiştirin” demiyor, “kendinizi değiştirin, güzel örnek olun, ‘El Emin’ olun, onları Hakka davet edin” diyor. Sahi bize ne oldu böyle. Ne laf dinlemez bir topluluk olduk. Servet ve iktidar başımızı döndürdü. Ne kadar çabuk sekülerleştik. Ne çabuk onlara benzedik.. Başkalarını dönüştürmek için çıktığımız yolda biz dönüştük. Birliğimiz bozuldu ve tefrikaya düştük. Dünya metaının peşinde koşuyoruz gece gündüz. Yedikçe daha çok acıkıyoruz sanki. Ömrün, malın, zamanın bereketi kalktı gibi. Ahir zaman fitnesini mi bu yoksa. Öyle ya biz ahir zaman peygamberinin ümmeti değil miyiz? Ramazan ayındayız, ocağımıza ateş düştü, nesil elden gidiyor sanki. Ne çabuk bu kadar dünya nimetlerinin zevk ve eğlencesine kapıldık böyle.. Tevbe zamanıdır. 2007'den sonra iktidar Türkiye'yi deistleştirme,ateistleştirme,seküleştirme görevini almışa benziyor... Biz imam hatip cemaati iktidara geldik,ne mücahitliğimiz,ne mücadele ruhumuz kaldı...Dört gözle çıkacak islami dergileri beklerdim( İslam,cuma,icmal,öğüt,ribat,mavra,sızıntı, zafer,köprü ) hepsini alır okuyup bitirirdim,Minyeli Abdullahromanını okuyup günlerce ağlamıştım. Şimdi ne yapıyorum şu anki siyasî iktidarın yanlı ve adaletsiz politikaları,tek adam rejimi nedeniyle her şeyi bıraktım çevreme bunların olmamasını anlatıyorum...Gül,Davutoğlu,Babacan,Hüseyin Çelik,Sadullah Ergin vesaire neden gitti .Onların yerine gelenler kimler... Ak Parti nasıl MHP ve Perinçek yörüngesine girdi...Nasıl savruldu .Sonumuz ne olacak bunları düşünüyorum... Gülencileri yok ederek Türkiye'de tüm cemaatler parasız ve insan haynaksız bırakıldı...Yarın bu iktidar giderse devletleştirilen cemaatler nereden beslenecek... Acaba Erdoğan ve Gülen gerçekten projemiydi.Birlikte ruhumuzu gasp ettiler...Anadolu insanını imha ettiler...
  • 4 Yıl Önce

Maraşlı

Anlaşılan bu korona belası kesmedi milleti , ders alan yok , o zaman bekleyin daha kötü bela ve musibetleri , çünkü Kur'an açıklıyor sapıtanların sonuna, cehennemin dibine kadar yolunuz var. Ama bu arada zulme sessiz kalanlarda unutulmayacak, sizlere de bir pay var. 7.4 yetmedimi
  • 4 Yıl Önce

E.M.N.M.

Yakında üzerinize bazı emirler gelecek. Kalbinizin yattığı ile size emirler verecek. Fakat sevmediklerinizi yapacaklar. Sizin için bunlara itaat gerekmez. Ravi: Hz. Ubâde (r.a.) Sayfa: 304 / No: 4 Ramuz El-Ehadis
  • 4 Yıl Önce

E.M.N.M.

Siz bu gün Rabbınızdan gelen açık beyyine (delil) üzerindesiniz. Marufu emir ve Münkerden nehy ve Allah yolunda cihad ediyorsunuz. Sonraları sizin aranızda iki sarhoşluk zuhru edecek. Cehalet sarhoşluğu ve yaşama sevgisi. Bu sebeble haliniz değişecek ve marufu emretmiyecek ve münkerden nehyetmiyecek ve Allah yolunda cihadda bulunmıyacaksınız. İşte o günde Kitap ve Sünnete tutunanlar için elli sıddık ecri vardır. Dediler ki: "Ey Allah'ın Resulü! Bizden mi yoksa onlardan mı?" Buyurdu ki, hayır, bilakis sizden. Ravi: Hz. Muaz ve Enes (r.a.) Sayfa: 153 / No: 6 Ramuz El-Ehadis
  • 4 Yıl Önce

Mehmet Öztopuz

Sayin hocam yaz yaz yaz malesef bugunlere gelindi.Allah sonumuzu hayir eylesin demekten başka diyecek soz kalmadi.
  • 4 Yıl Önce

maho

İstanbul sözleşmesinin altında imzası olanları bu ramaz suyu hürmetine CENABU ÂLLAH KAHHAR İSMİYLE KAHRU PERİŞAN ETSİN İNŞANLAH ebediyen yüzü gülmesin ölümü bağıra bağıra olsun İNŞANLAH AMİN AMİN AMİN
  • 4 Yıl Önce

Turkiyenin geldiği nokta

Erbakan hocamız milli görüş gömleğini çıkarırsan hidayetin kararır doğruyla yanlisi ayırt edemez olursun derdi. 2 yıl 3 ay önce tayyib hey dememismiydi bu zina kanunu değişmeli ab istedi biz yaptık ama yanlış yapmışız diye. Ne oldu bu 2. Yılda hala değişen bir şey yok. Daha bunun gibi bir sürü şey. Bu kafayla daha çooook batılı gündem yapmaya devam ederiz. Vesselam. Bazı kardeşler neden chpyle kızmıyorsunuz diyorlar haklı olarak ama önce müslüman geçinenler kendini düzeltmeli değilmi bu daha önemli bu yüzden.
  • 4 Yıl Önce

Mehmet

Hep kızarız kemalistlere,çok çektirdiler bize.Dilipak gücü eline geçiren her siyasi parti sonunda bir kemalist oluyor.Simdi adalet,liyakat,israf ve otekilesme ile eski dönemlerin bir farkı var oda parti değişti.Maalesef chp yi eleştirerek bayrağı teslim aldık.Bu işin renkleri farklı ama duvar ayni
  • 4 Yıl Önce

Osman buyrucu

Sayın hocam hak yolunda mücadele edenlerden allah razı olsun allah size güç kuvvet versin inşallah hürmetler selâmlar.
  • 4 Yıl Önce

Gül

Sayın Dilipak Şu anki gerçekleri muhteşem dile getirmişsiniz,tek kelimeyle bravo size.Öngörü ve bilge kişiliğiniz umarım birilerine ışık olur.
  • 4 Yıl Önce

Ali

Hocam seni dinleyen yok. Kendini yorma su destisi su yolunda kırılır. Araba hızlandı frenler tutmuyor. At izi it izine karıştı. Allah sonumuzu hayretsin. Masumları korusun.
  • 4 Yıl Önce

Mehmet

Değerli hocam ne zaman bir LBGT li görsem vicdan azabı çekiyorum. Onu gittiği o kötü yoldan doğru yola getiremediğim için. Bu milletin evlatları bu hallere düşürülmüşken nasıl rahat edebiliriz. Peygamber mekkede taifte hak yola çağırırken ne eziyetler hakaretlere uğradı ne çok onuru kırıldı. Biz onları düştükleri o çukurlardan çıkarmak zorundayız. Bu Allaha karşı bir görevimizdir tabii kırıcı olmadan (Lut peygambere böyle bir görev verilmişti ) Biraz da biz hakarete uğrayalım bizim de onurumuz kırılsın. Hidayet Allah'tandır biz sebep olursak ne büyük mutluluk. Selametle kalın.
  • 4 Yıl Önce

Ahmet Aydın

Allah razı olsun Sahurdan sonra okunacak güzel bir yazı İbret örnek almamız gereken bir yazı toplumumuz gerçekten öyle Allah bizi iyi eylesin iyilerle dost eylesin iyilerle karşılaştırsın
  • 4 Yıl Önce

Kul

Abi haklısın ne diyelim.azdılar.yedikçe azdılar.
  • 4 Yıl Önce

Meva

Zaman Ahirzaman geçti o eski devran,kalk silkelen kendine gel Ey millet bölüşürsek tok oluruz bölunursek yok oluruz elbet,ve sonunda herkes yapıp ettiğini görecek kork o mahkemeden ki hakimin kendisi şahit...
  • 4 Yıl Önce

Nurullah

LGBT'liler kesinlikle Lut kavminin devamıdır amenna. isim vermiyim, yurtlarda vakıflarda erkek çocuklarına tecavüz edenler Lut kavminden mi oluyorlar yoksa "bir kereden bir şey olmaz" deyip onları kayırmalı mıyız??? Yoksa herkes kirli olmasına rağmen başkalarını suçlarken sütten çıkmış ak kaşık mı?
  • 4 Yıl Önce

Alper

Neden , kimse nerden buldun ?vergini tam odedinmi yaşadı çıksın istemiyor?kimse hesabını veremeyeceği için mı?Kamu malı,tüyü bitmemiş yetim hakki, israf,torpil, rüşvet bir ülkeyi bitirir.Evrende yasalar böyle işliyor, sonra ağlasan da iş işten geçmiş. Müslüman gözü kör olur mu?Sorgulayın ey müslümanlar, nerden bu zenginlikler? Helalinden zengin olan gören oldu mu?
  • 4 Yıl Önce

SİNOP DEVLET HASTANESİ

Hakkaten ilginç...İKİ KİŞİ TUTULAN NÖBETTE BAYANLARIN İFFET ÇIĞLIĞINI ÇİĞNEYİP GEÇECEKSİNİZ...Gerçi İFFET kelimesini bilen kaç kişi kaldı düşünülür...Sayın Ali ERBAŞ hocamızın sayın Cumhurbaşkanımızın söylemleri hangi dehlizlerde kaybediliyor.
  • 4 Yıl Önce

SİNOP DEVLET HASTANESİ

Bugün kafama takılan bir meselenin cevabını verdiniz sanki.Sinop devlet hastanesinin adını vermiyeceğim bir biriminde çalışan bayan bir yakınım var.24 saatlik nöbetler halinde çalışıyorlar.Bayan ve erkek personelin ayrı olan dinlenme odasını tek odaya indirmişler.Bayan personellerin feryatlarına kulak tıkayıp bayan erkek karışık nöbet yazmışlar.NEYSEKİ İKİ ÇEKYAT VERMİŞLER TEK ÇEKYATTA YANYANA UZANINDA DİYEBİLİRLERDİ...
  • 4 Yıl Önce

Aki

Yazılarını okuyorum bir Müslüman sensin bir cennetlik sen ve savunduğun guruh diğerleri sanki cehennemlik, senin ve guruhun la cennete düşsek cennet cehennem olur be üsdat, sizin dininiz sizin olsun benimki benim,
  • 4 Yıl Önce

SÜTÇÜ İMAM

Sayın DİLİPAK, bizim cenah diyorsunuz da hepimizi kandıran fetöyü bizim cenahtan sanmadık mı? Çalgılı alem yapan adananı bizim cenahtan sanmadık mı? DPT görevlisi iskenderi bizim cenahtan sanmadık mı? Acczmendi şeyhini, ali kalkancıları bizim cenahtan sanmadık mı?... Bahsettikleriniz de onlardan olamaz mı? % 5'lik Müslüman Türk görünen münafıklardan (sabataycı, pakraduni, kripto ermeni) olamaz mı?
  • 4 Yıl Önce

BALAM

Kıymetli hocam, yüreğinize sağlık. Yazı güzel olmuş. Yazının ana fikri çok hoşuma gitti "Dostlar Allah bize “başkalarını değiştirin” demiyor, “kendinizi değiştirin, güzel örnek olun, ‘El Emin’ olun, onları Hakka davet edin” diyor". İşte olay bu. Herkes kendini değiştirse, Türkiye değil, Dünya değişecek. Rabbim herkese kendini değiştirip, düzeltmeyi nasip etsin.
  • 4 Yıl Önce

Ali

Hocam bu Süleymancilar neden CHP'ye oy verirler. Buna dair yazar mısınız
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23