• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Musibetleri mü’mince okuma usûlü/3

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Nuri

Allah razıolsun hocam
  • 4 Yıl Önce

Musibetleri mü’mince okuma usûlü

Haberlerden kendimizi bir alabilsek! şeymanın acı günü tipi haberi/ ortaya çıktı haberleri/ gerçekleşti haberleri/ o ülke, ya da o adam haberleri/ o ülkede herkes bu olayı konuşuyor haberi/ o ülkede ormanlar cayır cayır yanıyor haberi/ şazibent tilbenin attığı tüvit sosyal medyayı salladı haberi...
  • 4 Yıl Önce

Sütçü İmam

Engineer, virüs belki diğer ülkelerde olduğu gibi içimizdeki şaşırmışların tövbe etmesine, Dünya'nın diğer ülkelerinde olduğu gibi kulların hidayetle şereflenmelerine vesile olabilir. Şerden hayır çıkabilir Ayet-i Kerime mucebince.
  • 4 Yıl Önce

engineer

övünün büyükler sevinin küçükler 23 nisan geldi, korona giderde bu ahlak ve maneviyatsızlık virüsü kalır.
  • 4 Yıl Önce

engineer

yarınlarda Müslüman Türk Milleti bir İslam beldesinde değil de sanki bir hollanda bir almanya gibi batı ülkesinde gurbetçi durumunda olacak, almanyadaki bir müslüman Türk ile Türkiye deki bir Müslüman Türk eşit derecede gurbette olacak, hatta almanyadaki daha iyi durumda olacak dinini yaşama bakımından, bunu anlamak içi, Mübarek Ramazan geldi, etrafınıza bakarsanız oruç tutan varmı diye şaşıracaksınız , burası bir islam beldesi mi diye hayretle şaşıracaksınız, açık saçıklık gördükçe bari ramazanda bir çeki düzen verseler diyeceksiniz, ahlak ve maneviyattan eser kalmadığını üzüntü ve kederle göreceksiniz sonra burası neresi almanyamı hollandamı diyeceksiniz, mahyalar ve ezanlar ne yazıkki kurtaramayacak maneviyatimızı, geçmiş olsun doktor ne yersen ye diyor artık, yürke ferahlığı isterseniz kendinizi bir gayrimüslim beldede gurbette sayacaksınız ya da bilmemki nereye hicret edeceksiniz, bildiğiniz bir yer varsa bana da söyletin, tek çare gönlünde hicrete gidenler olmak olduğunu acı ve üzüntüyle söylüyorum.
  • 4 Yıl Önce

orhan inan

ALLAH(CC) DOĞRULARI BİLEN VE ONA TABİİ OLANLARDAN EYLESİN .İSLAM OLMAK VE İMAN İLE HADİSELERE BAKABİLMEK NE GÜZEL?.BU DÜNYANIN IZDIRABINDAN ETKİLENMEMEK VE AHİRETE HAZIR OLABİLMEK NE BÜYÜK BİR KAZANÇ..ACZİYETİMİZE VE KUSURLARIMIZA RAĞMEN BİZLERİ MÜSLÜMAN OLARAK VAR EDEN VE YAŞATAN YÜCE ALLAH(CC)'A ŞÜKÜRLER OLSUN..ÇOK GÜZEL BİR YAZI OLMUŞ.KALBİM YUMUŞADI,İMANIM ARTTI..
  • 4 Yıl Önce

Osman buyrucu .

Doğruları dile getirenlerden allah razı olsun allah ferasetli idareci ve alimlerimizin sayısını artırsın dalâlette ısrar edenlerinde helâkini artırsın inşallah. Allaha emanet olun.
  • 4 Yıl Önce

Sütçü İmam

99 suni depremiyle namaza başlamış, bir müddet sonra bırakmıştım. Babam ölünce yine başlamış, tekrar bırakmıştım. Oğlum hastalandı, iyileşsin diye namaz kıldım, maalesef üşengeçlik ve dünya işleri yine namazdan alıkoydu. Allah'a şükür 6 senedir aralıksız kılıyorum. Allah CC bir daha bıraktırtmasın ve benim gibi olanlara da fırsatlar ihsan eylesin ki, nasip eyliyor kardeşlerim. Namaz dinin direği ve kötülüklerden alıkoyar biliyorsunuz. İlk sual salat malumunuz. Uyku ve unutmak haricinde felç bile olsan ifa etmen gereken bir farzıayn! Allah' a (CC) emanet olunuz Muhterem Müslüman ve Mümin Kardeşlerim.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23