• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eşkıya dünyaya hükümdar olmuş!

44 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

musa

Kim ne derse desin erkanda kürsüde makalede kendi gibi düşünmeyen herkese karşı kinli gibi kibirli gibi konuşmak bağırmak azarlamak harbiden her solcuya yakışıyor. Çünkü biz onları hep öyle tanıdık
  • 4 Yıl Önce

Gerçek adalet

Güçlü gelişmiş ülkeler, ileri teknolojiler küçücük bir virüse çare bulamıyor, virüs, zengin, fakir, şan, şöhrete bakmıyor tüm insanlık eşit risk altında, her ülke ve her insan düşünmeliki biz nerede hata günah işledik ki Allah bu hastalığı musallat etti, Afrika'daki aç insanlar, Müslüman coğrafyada savaşlarda zarar görenler kimler sebeb? 15 temmuz hain darbe girişiminden haberi olmayan inançlı kamuda çalışan hiç suçu olmayan binlerce genç cezaevlerinde ateş düştüğü yeri yakar, aileleri dışında kimsenin umurunda değil! Üç gün evde telzyon, İnternet, tlf la istediğinle konuştuğu halde herkes şimdiden sıkıldı ne zaman bitecek diye soruyor? Bir düşünsünler suçsuz yere dört yıl tutuklu yargılamak müslümanlığa, vijdan a yakışıyor mu? Fetöye olan kinleri ni fetöcü olmayanlardan çıkaran Müslüman olurmu? Güç elimde istediğimi cezalandırırım diyen Müslüman olabilirmi? Sevdiklerini mükafatlandıran, sevmediğine yaşama şansı vermeyen gerçek Müslüman olabilirmi? Hukuk sevdiğine başka sevmediğine başka kararlar verebilir mi? Yüce Allah kur an ı kerimde bir topluluğa olan kininiz sizi adaletten alıkoymasın uyarısına şimdiki müslümanlar uyuyor mu? Sn Dilipak uyarılarınız neden dikkate alınmıyor? Neden özel uçakda yer alamıyorsunuz? Dost acı söyler ama gerçekleri söyler! Yılların verdiği tecrübe, köklü imanınız, duymak istenileni söylemediğini için kabul görmüyor! Şakşakcılar itibar görüyor, görsünler! Ama akıllarına gelmeyen ölüm var hepimiz öleceğiz! Yaptıklarımızdan yapmadıklarımızdan hesaba çekileceği. Canımız yanan olalım ama can yakan olmayalım! Allah günahkarlar ve zalimler yüzünden masumları helak etmesin. Tüm insanları etkileyen bu virüsleri Allah tez zamanda yok etsin! Bizlerede ders almayı nasip etsin. AMİN.
  • 4 Yıl Önce

Ridvan

Sayın yetkili lütfen son 15 gün-de batıdan gelen yolcu sayisi kaçtır umreden dönen yolcu kaçtır açıklarsanız memnun oluruz.
  • 4 Yıl Önce

Batantaş

Dilipak gene tasavvurlarımızdaki gibisin, kenevire devam, virüse iyi geliyordu değilmi, neyse konuya geleyim el karia rumuzlu yorumcuya dibine kadar katılmakta birlikte kim bu zulme alkış tutup İştirak ettiyse Allah alsın o mazlumların hakkını burada, bizde görelim.
  • 4 Yıl Önce

Ferhat

Firavuni ve nemrudi sistemlerin dahilinde faliyet gösteren muhafazakar,sosyalist,kommunist ve miliyetçi partilerin peşinden koşup Allah tan yüz çevirenler, işte onlar bizden önceki yaşayan fasık topluluklar gibi helak olacaklar. 
  • 4 Yıl Önce

Uran

Çok doğru ancak bu işler ne garip ki müslümanım diyen ve milletinde sırf bu yüzden destek verdiği iktidarlarda oluyor. Kürtaj, süresiz nafakada Özakın bu millete musallat ettiği musibetlerdir. Biz hapishane niyetle destek verdik. Münafıklık alametlerini görünce de desteğimizi çektik. Bizde bunlarda faniyiz asıl hak ve hesap Cenab-i Allahın huzurunda. Ben çocuklarım ve kendim için hakkımı helâl etmiyorum.
  • 4 Yıl Önce

ergun

Evlerinde karantinada olan hastaları 6 saatte bir kontrole gidecek bir yerden telefon edecek adamı madamı olmayan polislere koruma elbisesi de verilecekmidir. 
  • 4 Yıl Önce

emre

Yurtlarda karantina mümkün olmayınca evlerdeki karantina için karantinadaki hastalar sağlık müdürlüklerince mı denetlenecek polislerlemi denetlenecek. Bence en iyisi kurum içinde kurum dışı siyasetten dayısı olmayan memurlardan bir kontrol timleri olusturulabilir 6 saatte bir yapılacak kontroller için hatta hanımlar arası samimiyet amir müdür şef hanimlariyla samimi olan memur eşler de muaf tutulabilir.
  • 4 Yıl Önce

Selam

İnsanlık çığırından çıkmış,alemlerin Rabbi İnsanoğlunu uyarıyor.
  • 4 Yıl Önce

M Nezir

Amin amin abi Her tür görünür görünmez hastalık bela musibet virüs mikroplardan ve dahi gaflet ve cehaletten Allah a sığınırız
  • 4 Yıl Önce

turgut ertavt

'' Ancak insanlara baskı, zulüm ve işkence edenlere, insanları Allah yolundan, Allah yolundaki faaliyetlerden alıkoyanlara yeryüzünde haksız yere gaddar davrananlara, kesinlikle dünyada hesap sorulur ve cezalandırılır. Onlar için can yakıp, inleten müthiş bir de azap vardır.)''(şûrâ suresi 42.ayet).                   
  • 4 Yıl Önce

turgut ertav

''Zulümden, kul hakkından, rüşvetten, torpilden, haram maldan, israftan, cimrilikten, kibirden sakınalım. Çünkü bunlar Cehennem ehlinin adetlerindendir. 
  • 4 Yıl Önce

turgay atayurt

tevrat yüklü eşşekler der kur an da ve münafık kafir şirk koşanlardan da bahseder okurken bu kitap bana beni anlatıyor derseniz anlarsınız ki biz müslümanız ama iman gönlümüze yerleşmemiş henüz. hocam dilindeki bağı Rabbim çözsün ki seni anlayalım yazdıklarından fazlasını yazamadığını yazamadığını anlıyorum kınayıcının kınamasından çekinmek müslümana yakışmaz hamd alemlerin Rabbi Allahadır.
  • 4 Yıl Önce

ebu abdulmuttalib el Arabi bin Rükneddin

muhterem Haaaci daaayi cok "bilimsel" düsünüyorsun :)))
  • 4 Yıl Önce

NE GÜNLERE KALDIK..

HÜSEYİN ADLI YORUMCU, RÜYADAMISIN, UYKUDA K.... AÇIKTA MI KALDI. BEN SENİN ANLATTIĞIN GİBİ BİR DURUM GÖRMÜYORUM. KEDİ KÖPEK LEŞ YİYEN, TEMİZLİKTEN NASİBİNİ ALMAMIŞ GAVURLARIN YAYDIĞI PİSLİĞİ BIRAKIP MÜSLÜMANLARA SATAŞMA AYMAZLIĞI... HELE HELE MÜSLÜMANLARIN, GAVUR DEDİKLERİNDEN İLAÇ BEKLEDİKLERİNE HİÇ ŞAHİT OLMADIM. BAHSETTİĞİN GAVURLAR ŞUAN AŞILARI HAZIR BEKLETİYOR, BUNDAN EMİN OLABİLİRSİN. MÜSLÜMANLARI AŞALAYAN KOYUN SÜRÜLERİNİN PANİKTE NELER YAPTIĞINI, NELERDEN FERAGAT EDECEKLERİ HAKKINDA SOSYAL DENEY YAPIYORLAR. BİR MÜSLÜMANIN YAŞAYACAĞI EN BÜYÜK FELAKET VİRÜS DEĞİL, SURİYELİ BİR YETİMİN SİZİ ALLAHA ŞİKAYET EDECEĞİM SÖZÜDÜR.
  • 4 Yıl Önce

şenay doğan

akit aferin sana...farkında mısın bilmiyorum...kimsenin yapmadığı birşeyi yaptın...bugünleri anlatan beş hadisi şerif diye bir haber yapmışsın...ilk hadis salgın ve yeni türemiş hastalıklardan babsediyor ve ortaya çıkış ve yayılış sebebi olarak zina ve fuhuşun aleniyet kazanmasını gösteriyor...demek ki allah kendinizi tehlikeye atmayın derken tedbir alın derken ölümden sağlam ve korunaklı kalelere saklanın demiyormuş...hayvanlık edip belayı davet etmeyin diyormuş...allaha emanet olun ya habiballah
  • 4 Yıl Önce

şenay doğan

mesajım yanlış anlaşılmasın...kimseyi sigaraya özendirme kastım yoktur...bana çocukluğumdan beri sigara strese çok iyi gelir insanı rahatlatır diye sigaranın faydaları anlatıldı...ben de cahildim ve bana huzur verecek diye sigaraya başladım...o zamanlar kalplerin yalnız allahın zikri ile mutmain olduğunu bilmiyordum....şimdi ise sigarayı bırakamıyorum...ama allaha yalvarıyorum beni bu saçmalıktan kurtarsın diye...haram olduğuna inanmıyorum...sadece sigaranın saçmalık olduğuna inanıyorum....bunun için bırakmak istiyorum....allaha emanet olun ya habiballah
  • 4 Yıl Önce

Karia

Zulümden kaçınalım diyen sahtekâr. Ankarada başörtülü kızlar işkence görüyor. Bunu yazsana. O karia denilen ateş seni ve sizi bekliyor. İnşaallah.
  • 4 Yıl Önce

Lacikoğlu

Ey  şeny Doğan yaçok ..
  • 4 Yıl Önce

Mücadeleci

Sevgli ağabeyim Teşekkür ederim Allah sizden razı olsun sizden istifade ediyorum selamlar
  • 4 Yıl Önce

engineer

ölür ise ten ölür canlar ölesi değil(Yunus), ölülerimize ölü demeyelim asıl ölüler bizleriz, öldü zannettiklerimiz, kabirde tıpkı ana rahminde doğumunu bekleyen bebek gibi asli hayatlarına doğmayı bekliyorlar, Allah cc inananları Livaül Hamd sancağı altında toplanmayı nasibetsin.
  • 4 Yıl Önce

Aki

Şu ülkede dediklerinin kat be katını yapanlar siyasi İslamcılar değilmi, torpil adam kayırma devleti ihale yoluyla soyma, adaletsizlik hepsi sizlerde vucut bulmadım, bir ataist çalsa bile miktar olarak az çalar diğer insanları düşünür siz kendinizden başkasını düşünmesini yapan kendinizden olduğu için isim bile veremezsiniz lafı dönderip durursunuz ondan sonrada din iman Allah edebiyatına başlarsınız
  • 4 Yıl Önce

Tata Tonga

En büyük eşkiya şeytandır. Karanlıklardan, yalandan, dolandan, kibirden beslenir. Kim şeffaflığa karşı ise, kim yalan dolan peşinde ise, kim kibirden kasım kasım kasılıyorsa şeytanın arkadaşıdır.
  • 4 Yıl Önce

şenay doğan

mesajında yanlışlık olmuş 30 değil 32yıldır sigara içiyorum ...allaha emanet olun ya habiballah
  • 4 Yıl Önce

şenay doğan

corana virüs geldi haşa allahu teala tatile çıktı...sigaraya 14 yaşında başladım...30yıldır içiyorum...saymadım ama sanırım günde üç paket içiyorum...hiç kimse benim bağışıklık sisteminin tavan olduğunu söyleyemez herhalde...senelerdir grip nezle olmam...hastalarla oturur kalkarım...sarılır öpüşürüm yine hastalık kapmam...demek ki herşey bahane...hastalığı da şifayı da veren sadece allahu teala imiş...
  • 4 Yıl Önce

hüseyin

Bakın, iktidar, yıllardır sırtını sıvazlayıp pamuklara sardığı ‘cehalet’e laf anlatmaya çalışıyor. Bakın, uzun süredir laik/seküler niteliği kalmayan devlet, o lafı anlatabilmek için mütemadiyen dine referans veriyor ve laik devletin yalnızca bir ‘devlet dairesi’ olan Diyanet İşleri Başkanlığı, asıl ‘ikna edici’ makam konumunda. Ne kadar ikna edebildiği de belirsiz! Bakın, yeni hükümet sisteminin ‘en yetkilisi ve tek siyasal sorumlusu’ dışında kim var kim yok açıklama yapma telaşında. Bakın, daha üç gün önce ‘şehadet’ güzellemesi yapan malum ortalama, şimdi bakkalların önünde ve içinde ‘alkol’ barındıran ‘kolonya’ alabilmek için kuyruk bekliyor. Bakın, Müslüman ahali her fırsatta aşağılamayı marifet saydığı ‘gayrimüslimler‘den birinin bulacağı tedaviye muhtaç. Bakın, cüppeli sarıklı tipler şu aralar nasıl da ‘lüzumsuz’ görünüyor herkese. Bakın, alametleri sahtekârlık ve yalancılık olan havuz medyası, nasıl ‘Söylentilere-saçmalıklara inanmayın’ vb. başlıklar atmaya başladı… Olağan zamanların riyakârlıkları, saçmalıkları vs. kâr etmiyor olağandışı günlerde. Bir virüs, her şeyi açık etme gücüne sahip
  • 4 Yıl Önce

Erdem

Çok güzel bir yazi olmuş. Elinize sağlık
  • 4 Yıl Önce

mucahid

Aklıma Fil orduları ile Mazlumların üzerine saldıran zalimlerin Ebabil Kuşlarının Ateş toplarıyla yok edişi geldi. Eyyy Virüs hoş geldin Sefa geldin senin karşında çaresiz kalan Zalimlerin halini görünce çok Mutlu oluyorum çokkk.Türk evlatlarını para makam mevki uğruna uyuşturucu Baronlarından korumayan kör ve sağır olanların yuvalarına uğrarsan çok severiz.Çünkü Mazlumlar çok çaresiz kalmiştı korumasız kalmıştı hem Gasp ediliyorlardı hemde evlatlarını kaybediyorlardı.Şimdi onlar Sermayeleriyle birlikte senin karşında ne yapaçaklar çok merak ediyorum.Sabır Savaş Adım Müslüman.
  • 4 Yıl Önce

abdurrahman

gazte haberi: AKP Milletvekili Şirin Ünal'ın evinde ölü bulunan Nadira Kadirova'nın rahminde bulunan sadece erkeklerde bulunan PSA tespt edilmesine rağmen DNA tespiti bile yapılmadığı ortaya çıktı
  • 4 Yıl Önce

Malkoç

Toplu iğne başının MİLYONDA biri kadar bir VİRÜS gösterdi ki ; iktidarlarını sürdürmek , servetlerini daha çok büyütmek için DİNİ KULLANANLAR , canlarını ve mallarını kurtarmak için BİLİM'e de hakkettiği yeri verecekler ..... YA DA SOFİLER HER HASTANEYE BİR ÇORBA KAZANI KURACAKLAR , MENZİL ÇORBASIYLA , GAVSUN KERAMETİYLE !? OLACAKSA OLACAK.... BİTEK MENZİL TÜCCAR SAPIKLARI OLSA KOLAY, HER KÖŞE BAŞINDA BİR FETOŞ, BİR GAVUS..... TRAJİKOMİK .... .
  • 4 Yıl Önce

Dost

Dünyanın en uzak köşesinde, bir virüsün bütün insanlığa geçtiğine inanıyorsan. ALLAH diyen biriminde, enerjisinin tüm dünya insanına tesir etiğinede inanmalısın. Hocam bu sözünüzü sizden çok okudum ama bugün bir başka güzel geldi. “YARABBİ İçimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden bizleri helaka uğratma”. AMİN.
  • 4 Yıl Önce

ALLAH'IN 1 KULU

SİGARA İÇMİŞ, CİĞERLERİNİ İFLAS ETTİREN BİR COVİD 19 HASTASI, ÖLÜNCE KORANADAN ÖLDÜ DİYE KAYDA GEÇİYOR. KALP HASTASI, TANSİYON HASTASI OLANLARDA AYNI ŞEKİLDE CORANADAN ÖLDÜ DİYE KAYDA GEÇECEK. ÖLENLERİN ÇOĞUNDA VÜCUTLARINDA BAŞKA BİR SIKINTI OLDUĞU ORTADA. O ZAMAN DİKKAT ETMEK GEREKİR. BURDA ÖLÜMÜ HIZLANDIRYORLAR. PEKİ KİM/KİMLER. BU SİSTEMİ KURANLAR VE İFLAS ETMEKTE OLAN SİSTEMLERİNE LEVEL ATLATMAK İÇİN BU BİYOLOJİK SAVAŞI BAŞLATTI. ŞUAN YAPTIKLARI TEK ŞEY İNSAN DAVRANIŞLARINI ANALİZ ETMEK. PANİK HAVASINDA KİM NE YAPIYOR. ŞUANDA BİZE İSTEDİKLERİNİ YAPTIRIYORLAR. BİR NEVİ SOSYAL DENEY. NE DİYORLARDI! DİNLERİ KALDIRACAĞIZ... ŞUAN İBADETLERİ ASKIYA ALMAYI BAŞARDILAR.DİKKAT EDİP BU SALGINA BULAŞMADAN AYAKTA KALIP TEKRAR ALLAH C.C. EMİRLERİNE DÖNEBİLİRSEK KURTULMA ŞANSIMIZ VAR, YOKSA BUNUN DEVAMI VAR. GEÇMİŞTE NE YAPTILAR! ÖNCE BEBEKLERİMİZİ ANNE SÜTÜNDEN UZAKLAŞTIRDILAR, BEBEK MAMASINI DAYATTILAR, İNSAN BEDENİNİN SAVUNMA SİSTEMİ, BAĞIŞIKLIKLIĞIN TEMELİ ANNE SÜTÜ... MUHTEMELEN ANNE SÜTÜ SAYESİNDE BU KAZADAN ENAZ HASARLA ÇIKARIZ.İNŞALLAH. SONRA TOHUMLARIN GENETİĞİNİ BOZDULAR. KUŞ GRİBİ İLE ANAÇ TAVUK ENVANTERİNE DARBE İNDİRDİLER. BİRDE OKTAR BABUNA VARDI DEĞİLMİ!!! HANİ ŞU MİLLETİN DNA SINI YURTDIŞINA GÖNDEREN SIFATSIZ YARATIK! BÜTÜN BUNLAR OLUP BİTERKEN DEVLET NE YAPTI! BİZLER NE YAPTIK! OYSA ALLAH C.C. BİZİ UYARMIŞTI. 2 YIL EMZİRİN, TOHUMLARINIZIN BİR KISMINI EKMEK İÇİN AYIRIN DİYE UYARIYORDU AMA BİZ EMRE İTAAT ETMEYİP BOZGUNCULARA BOYUN EĞDİK. BUGÜNLER GEÇER ALLAH'IN İZNİYLE AMA KIYAMETE KADAR DEVAM EDER. EĞER BUGÜNDEN DERS ALIP DÜZELEBİLİRSEK KURTULUŞA ERERİZ. ELİMİZDE...
  • 4 Yıl Önce

engineer

"Ve o nefy ve yolculuk ise, âlem-i ervahtan, rahm-ı mâderden, sabâvetten, ihtiyarlıktan, dünyadan, kabirden, berzahtan, haşirden, sırattan geçer bir uzun sefer-i imtihandır. Ve o iki tılsım ise, Cenâb-ı Hakka iman ve âhirete imandır." (1)
  • 4 Yıl Önce

aranea

Sayın Dilipak daha önce kenevir hastalığa iyi geliyor dediniz ABD'de en çok hastalık görülen eyalette esrar kullanımı serbest. Sezaryene laf ediyorsunuz ama tüp bebeğe bir şey demiyorsunuz? Komplo teorilerini bırakıp gerçeklere odaklanma zamanı gelmedi mi?
  • 4 Yıl Önce

hakan

Akif Beki de deva partsinin kuruluşunda yer alan 90 kişiyi nuh un gemisine alinanlara benzetiyordu bir kaç gün önceki yazısında. Ya alınmayanlar..
  • 4 Yıl Önce

OZALP

Allah Razı Olsun Hocam %100 Doğruları Söylüyorsunuz Güzel Kitabımız Kuran dan Ayetleri Yazmanız Pek Hoş Olmuş Kabede Kuşlar Tavaf Yaparken Müslümanlar Karantinada Kabeye Giremiyor Camilerde Cemaatle Namaz Kılınmıyor Cuma Namazı Bir Süreliğine İptal ALLAH ımız Rabbimiz İbret Alalım Kendimizi Düzeltelim Diye Uyarıyor.Hiç mi İbret Almıyoruz.Geçmiş Peygamberlerin Helak Olan Kavimleriniz Yapmış Olduğu Günahlar Küfür Şirk Hepsi Günümüzde Yapılıyor Diri Diri Toprağa Gömülen Kız Çocukları Günümüz Karşılığı Kürtaj Eşcinsel Lut Kavmi LGBT İstanbul Sözleşmesi Aynı Firavunlar Yine Var Trump Esed Mao Hitler Adı Ne Olursa Olsun vs Ne Değişti Eski Dünya Yeni Dünya Hep Aynı Vallahi Coronavirüs Nedir Peygamberimizin Duası Yüzü Suyu Hürmetine Böyle(Yarabbi Ümmetimi Helak Etme) O Dua Olmasa Çoktan Taş Olmuştuk Ama Anlayamıyoruz Vesselam
  • 4 Yıl Önce

Hilmican

ONLAR YERYÜZÜNDE İKTIDARA GELDİGİ ZAMAN EKINİ VE NESİLLERI HARAP EDERLER. Bakara suresindeki bu ayet bize ne anlatıyor dersiniz bu gün dunyada kimler hakim türkiyede kimler hakim .Bu sözlesmeleri türkiyede cani partisi pahasına savunan tereddutsüz uygulayan hükümet neyi amaclıyor .Modern tıp bu korono virisünün gercekten bir grip cesitimi yoksa KIMYASAL BİR SERPİNTİMİ ki yeryüzüne hızla yayılıyor eger gercekten durum böyleyse bilim insanları bunu bugunün teknolojisinde cok kolay ayırt edebilirler.CERNOBIL FACİASİNDAN SONRAKİ en büyuk felaket gibi görükuyor yada bilinçli yapılan yönlendirilebilen bir biolojik silah. İşin ilginc yanı nicin sadece çin de sadece belli bölgede gorüldüde ülkenin tamamına yayılmadı .
  • 4 Yıl Önce

davinci

corona virüsü hakkında dedikodu yapmak günah mıdır :) korkunun ecele faydası yok espri yapmamıza engel değil.
  • 4 Yıl Önce

kıyamet

"Zor bir zamandan geçiyoruz. Fitne zamanıdır. İçimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden helaka uğrayanlardan olmamak için dikkat edelim." "“Bizden öncekilerin başlarına gelenler”den ders alacaktık. Geçmiş bizim için bir tecrübeler birikimi olacaktı. Haksız kazançlar ve torpille elde edilen makamlar, ehliyetsiz kişilerin tahakkümlerinin karşılığında bu işlerin sahipleri ve onlara yardım edenler ve onları alkışlayanlar ağır bir bedel ödeyecekler. Onların yaptıkları ve yapmaları gerekirken yapmadıklarının hesabının görüldüğü o gün kazandıklarını sandıkları şey asıl büyük kaybın sebebi olacaktır." İsra 16 nın tefsiri olmuş. Bir ülkede işler iyi gitmiyor musibetler belalar yağmur gibi yağıyorsa yöneticilerde sıkıntı vardır. bu konuda çok ayet ve hadis var. HOCAM AK PARTİYE OY VERENLERİN SESİ VE DÜŞÜNCESİ OLMAYA DEVAM EDİYORSUNUZ. ALLAH RAZI OLSUN. AMMA DİNLEYEN YOK.
  • 4 Yıl Önce

Mehmet

Değerli hocam bugünlerde sağlık bakanımız bu virüse karşı gösterdiği çalışmalar sebebiyle toplumun neredeyse her kesiminden olumlu tepkiler almaktadır. Özellikle samimi ve yoğun çalışması vatandaşımıza hemen hemen her gün yapılanlar hakkında bilgi verilmesi ve polemimiklerden (kavgacı bir üsluptan) uzak durulması son derece güzel bir yaklaşımdır.Zaten müslümana yakışan da böyle davramaktır.Bence bir müslüman kavgadan kalp kırmaktan ayrıştırmaktan her zaman uzak durmalı ve sabırla iyi amel işlemeli .Bu hem Allah katında hem de vicdanlı kullar tarafından hoş karşılanır.Zor günler geçiriyoruz belli ki daha fazlası da olacak.Şeytana uyup ayrılıkları kudurtma zamanı değil aksine Allaha yüzümüzü çevirme kardeşliğimizi pekiştirmenin tam da vaktidir.Değerli hocam Allah kendisine teslim olmuşların yanındadır bundan daha güzel ne olabilir.Selametle kalın.
  • 4 Yıl Önce

ay ne iyii, diycektim fekat;

Piyangoo' dan para mı çıktı âbi? Pardon yanlış anlamışım, ama suç bende, yazınızın ilk cümlesinin yarısını okuyom hep çünkü, uykum geliyoo devam edemiyom okumaa..
  • 4 Yıl Önce

Mehmet

Üstad, yazdıklarını aynen katılıyorum. Yüce Rabbim bu eşkiyalardan bütün insanlığı korusun.
  • 4 Yıl Önce

Çin de 300 000 de bir

Cin de olum oraninin 300 binde bir olduguna inanan kimse varmidir acaba! Koronavirusun ölüm orani bundan sonra, Avrupa ve ABD de belli olacak.
  • 4 Yıl Önce

Cengiz Topel

.. aydinlatici bir yaz!
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23