• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kıyametin jeopolitiği

31 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Emir bey

Çok güzel bir yazı olmuş bilginize elinize sağlık . Adamlar herşeyi bilerek , hesaplayarak yapıyor. Biz müslüman alemide paramparça olmuş günlük avare işler peşindeyiz.
  • 4 Yıl Önce

Korkusuz

Allah razi olsun degerli hocam.psylasik
  • 4 Yıl Önce

Memory

Hocam, Corona virüsü nedeniyle bütün dünyada can pazarının yaşandığı şu günlerde sayın Ali Babacan' in kurduğu Deva Partisi kimin derdine deva olur? Onu bilmem.Ancak rahmetli Barış Manço' nun Nane Limon Kabuğu şarkısı tüm dünya insanlarının kanayan yarasına merhem olur. 
  • 4 Yıl Önce

Cihan

Yecüc mecüc kim la? 
  • 4 Yıl Önce

Firfir

Dillipak çok dogru yazdın, " Kendi ülkesinin tarihine yabancı olmak", amma sebebini ileri süremedin. 
  • 4 Yıl Önce

YORUM

Sayın Dilipak selamlar.Teşekkürler.Bilimek öğrenmek tedbirli olmak safları sık tutmak.Şeyani aklın insanlık tarihini iyi bilmek.Kur'an Sünnet rehberimiz olsun inşaallah.
  • 4 Yıl Önce

leylekin ömrü devam ediyor

Bugün sıkıldın kaliba koronadan kıyamet hadiselerine geçmişsin. 
  • 4 Yıl Önce

Ahmed 61

.Hicbir günah insanı kafir yapmaz.Inkar etmek dini hükümlerle alay etmek, kafirlerin cennete gireceğini iddaetmek, mesala edisun cennetliktir demek vs.. böyke inananlar kafir olur..
  • 4 Yıl Önce

Malkoç

Mehdi, meşiah, YECÜC MECÜC, CORONA VİRÜSÜ, hadeydan , nostradamus, baba vanga, gavus, GAVSU SANİ, zülkarneyn,ARMAGEDON , aya yorgi, davudun sarayı , davidoğlu ehmet, fetoş, hıdrellez, ezoterik güçler vs vs vs..... AKLIM ERMEZ..... Benim paramı kim çalıyor , niye çalıyor, ne zamana kadar çalmaya devam edecek....? SEVGİLİ ALLAME İ CİHAN ABDURRAHMAN DİLİPAK HOCAEFENDİ , SORUMUN CEVABINI DA VERİRSENİZ... GERÇİ KAİNATIN İŞLERİYLE İŞTİGALİNİZ ESNASINDA ÖNEMSİZ AMA..... ARAYA SIKIŞTIRSANIZ..... SELAM VE DUA İLE....
  • 4 Yıl Önce

ahmet idris

Sayın Dilipak , Allah rızası için şu Semitik efsaneleri anlatıp durmayın. Bu kadar ayet , hadis dururken kaynak aldığınız kaynakların batıllığından az da olsa bir vicdan azabı hissetmiyor musunuz? ? Tahrif edildikleri Kur'an tarafından vahiyle bildirilmiş mevzubahis mitolojik kaynakları ve onlardaki kehanetleri anlatıp anlatıp durmanız kendi kaynaklarımızın yetersizliği gibi bir durum olmadığına göre muhtemel bir kompleksten kaynaklanıyor görüntüsü vermektedir. Olayların özü esası müslümanların tembelliğine karşın Batı medeniyetinin çalışkanlığıdır.Kim çalışırsa Allah onu aziz edecektir. Kehanet, efsane , tahrif edilmiş kitapların masallarına lütfen itibar kazandırmayın.
  • 4 Yıl Önce

engineer

Söz sırası İsrafil Aleyhisselam'da vesselam, aleykümselam.
  • 4 Yıl Önce

Sambali

"Mesih Şam’a gelecek." demissin...Bizde birilerinin illa Sam da cuma namazi israri bundan kaynakli ellammmm...
  • 4 Yıl Önce

Reşit

Nasıl bir toplumuzki öyle idare ediliyoruz.Daha dün sogan , patetes meselesi yeni rayına oturdu derken ; Şimdide korono viris meselesinden Başta temel gıda makarna bulgur mercimek peynir et tavuk gibi vb günluk ihtiyaçlara el altından birileri sinsice Zam yapıyor hatta açıktan bile yapan var ; Demekki hukümet hala ders almamış Bunu yapanların yanına kar birakıyor Karaborsacılik Fırsatcılık diz boyu KOLONYA fiyatları yüzde yüz artmış Kimse bunlara müdale etmiyor belediyeler zaten görevini yapmıyor , Eger Hükümet bunlara el atmazsa bu namussuzlara haddi bildirmezse kendileri kaybeder Siyasi hayatlarina mal olabilir , Sogan patetes meselesini hemen unutmuş gibi görünuyorlar Muhalefetin eline koz verirsen gerisini siz düşünün .
  • 4 Yıl Önce

İLBEYHAN

KÜBA'LI SOSYALİST DOKTOR , AŞI BULUYOR.... 1 DOLAR'A SATIYOR..... BİZİM NECİB MÜMİN! KARDEŞLERİMİZ, KUTUSU 30 LİRALIK MASKEYİ , 200 TL'YE SATIYOR ..... İNSANLARIN İYİLEŞMESİNE VESİLE OLAN KÜBA'LI KAFİR CEHENNEME , KARDEŞLERİNİ DOLANDIRAN BİZİMKİ CENNETE GİRECEK.... DAA ÇOK BEKLER, NAH GİRER....
  • 4 Yıl Önce

şenay doğan

ya rab ARAF SURESİ 94-96yı okudum....dünyadaki felaketlere bakarak ordunun yeryüzünü yeniden şereflendireceğinden ümitlenebilir miyim....nitekim habibin hayatıma girmeden önce bana dünya cehennemini yaşatmıştın....allaha emanet olun ya habiballah
  • 4 Yıl Önce

ertyu

1948 + 74 = 2022 - Süleyman mabedi - Mesih kral - ... / Korona = taç / kralın taçı olur. / 19 = ? / Dünya korona ile uğraşırken oldu bitti mi planlanıyor?
  • 4 Yıl Önce

Adsız

Yine çok şeyler karıştırmışsın dilipak üzülme çin virüsü sana yeter çünki akitin heryeri vürüs dolu
  • 4 Yıl Önce

bop

önce hukuk sonra değişen eğitim bakanları ve her değişenle değişen eiğtim sistemi ve imamhatipe geçiş...sonra ordu sonra ekonomi.bugünde borsada devre kesici uygulama başlamış.bir sürü hissesenedi devre kesti.25 dakikak işlem yapılamıyor? yani istesenizde alım satım yapamıyorsunuz bekleyim...bir sürü hisse senedi? yabancı kalırmı bu piyasa da?
  • 4 Yıl Önce

abdurrahman

normal park çizgileri içine park ettiğimiz aracı bulamyınca aradık zor bela bulduk.Emniyet trafik vakfı çekmiş.El arabası geçiş yeri önünü kapatmışız.Burası kapanıyorsa bu çizgilerin olduğu yerin üstü çarpı ile kapatılır o zamanda bu çarpı yı gören oraya park etmez.tam bir tuzak yani....tarfik vakfı 90 tl aldı çekici parası diye ...otopark parası olsa gerek 36 tl peşin laındı ve fiş verilmedi...polisi,n çalıştığı emniyetin çalıştığı yerde fiş keilmiyor.Nerde maliye bakanlığı? Emniyet in çalıştığı bu otopark neden denetlenmiyor? nerde içişleri bakanlığı?Polisin çalıştığı araç çektiği otoğpark fiş kesmiyor? Yazık bu ülkeye bu vatandaşa değil mi?RTE ve hükümeti ne iş yapıyor?
  • 4 Yıl Önce

Serkan aydin

Hocam yok armageddon yok deccal yok mehdi mesih yok mecidiye savasi tüm bu apokaliptik ahir zaman kehanetleri ile bu işleri cozemeyiz aksine gercegin önünü tikayan birer hayal ürünü senoryolarda care ararsak basarisiz oluruz..don kişot misali yer degirmenleri ile dev diye savaşırız.ezoterik ve teolojik literatürü bilmemiz şart dinler tarihini paranın tarihini klasik tarihi diğer pozitif ilimleri de bilip multi disipliner bir bakış acisi ile olayları analiz ve muhakeme etmeli buna gore tahlil tetkik değerlendirme yapmaliyiz..siz ise devamli aynı seylerden bahsedip duruyorsunuz.sonucte bunlarin cogu kuranda gecmeyen her hadise kehanetir ve islamda yeri yoktur..yahudi külliyatı ni anlatip duriyorsunuz..oysa abd ve cin arasındaki savasi,kureselciler ile abdli ulusalci kesimin arasındaki catismayi savasi ve yine abd merkez bankasinda neler oluyor sahipleri ortakları kim ve neler istiyor gbi konuları arastirsaniz daha sağlıklı sonuçlara varırsınız..zahire bakın derim insanlari topluluklari ilgilendiren zahir olandır, zahir olan en guclu meta ise paradır ve paranin da sahipleri bankerler vardır.. bu vurus olayinin biyolojik bir silah olma ihtimali cok ama çok yuksek..nukluer silahlar yuzunden normal savas cikartamayan lar daha temiz olan biyolojik silahlar ile bir savas niye cikarmasin ki???
  • 4 Yıl Önce

Malkoç

Fransız şair Lautreamont şunu dedi ; YETERİNCE HIRSIZLIK YAPARSAN , ÇALDIĞIN PARALARLA SENİ AZİZ İLAN EDECEK BİR KİLİSE SATIN ALABİLİRSİN..... ALLAHTAN BİZDE BÖYLE HAZRETLER, MÜBAREKLER, ŞIHLAR, VAKIFLAR, DERNEKLER , HAYIRSEVER İŞ ADAMLARI YOK...!? GAVURLARDA OLUR BÖYLE ŞEYLER....
  • 4 Yıl Önce

İLBEYHAN

HANGİ VİRÜS DAHA TEHLİKELİ , CORONA VİRÜSÜMÜ YOKSA , Paraya tapma virüsü... Yalancılık-sahtekârlık virüsü... Hırsızlık-yolsuzluk virüsü... Rüşvet virüsü... Fırsatçılık virüsü... Üçkâğıtçılık virüsü... Yalakalık-dalkavukluk virüsü... Döneklik virüsü... *** Bencillik-narsistlik virüsü... DİNİN siyasette ve ticarette istismarı virüsü... Demokrasi düşmanlığı virüsü... *** Sevgisizlik virüsü... Kibir virüsü... Açgözlülük virüsü... Megalomani virüsü... Güvensizlik virüsü... Psikopatlık virüsü... Nefret virüsü... *** Emperyalizm virüsü... Sömürü virüsü... Savaş virüsü... Yoksulluk virüsü... Uyuşturucu ticareti virüsü... İnsan ticareti virüsü... JET FADIL VİRÜSÜ...... SÜMÜKLÜ CASUS KAİNAT İMAMI fetoş VİRÜSÜ.... VERGİ kaçırmayan lakin , vergiden kaçınanlar virüsü..... Milletin orasına burasına koyanlar virüsü.... Tarlaları , ormanları, nehirleri,, parkları bahçeleri , yeşil alanları tabiatı tahrip edip, AVM, REZİDANS, PLAZA DİKME virüsü... Çevreyi kirletme-yok etme virüsü... BETON LOBİSİ VİRÜSÜ ..... EN ÖNEMLİSİ DE EXETER VİRÜSÜ.... MUTASYON GEÇİRMİŞ SON SÜRÜMÜ , ALİ BABACAN VE SAZ ARKADAŞLARI VİRÜSÜ..... BABACAN + FETÜL CİA ORTAK YAPIMI....
  • 4 Yıl Önce

El Mehdi

Bu işin şakası yok. Sahte mehdilerden Mesih deccalden uzak durun. Fitne dönemine girildi bu sadece FRAGMAN.Sadece azap kasesi insanlara içirilmeyecek kafir cinlerede o istihbarat yapan cinlerede o kaseden defalarca içirilecek. Ölmeyi isteyecekler ama ölmeyecekler.. Dört atlının her biri kuzeye, güneye, batıya doğuya yönelecek.El Mehdi çok kızgın.. yeter artık insan kalmadı diyecekler ama hayır öfkem dinmedi diyecek.
  • 4 Yıl Önce

Kaporta göçük Ustası

. Gökten zembille inmiş gibi olacak bu iş yoksa bakıyorum başta kendime gencine yaşlısına sanırsın dünyaya yemeye içmeye gelmiş par kazanmaktan başka gaye yok aman oglum okusun aman kızım okusun hayatını kurtarsın kız kocasına muhtaç olmasın din para iman duman olmuş şöyle zahiren baktığın zaman yinede kalplerini rabbim bilir her kulun Allahım şuur versin uyanış diriliş nasip etsin uyanışı dirilişi TV başlarında dizi izlemeyle sanıyor millet hz Ömer gibi yöneticiler istiyoruz yalnız Ebu cehil gibi yaşayan topluma gelse gelse firavun gibiler gelir bizler sahabe gibi yaşamaya gayret etmeden nasıl gelecek Allahım hak yolda birlik beraberlik versin ümmete heryerimiz kuşatılmış her türlü silahla düşmanla dolu evlerimiz tvlerle telefonla her türlü pislik var hayret ediyorum Rabbimin lütfu keremi yardımı olmadan imkansız gibi şu hale baktıgı zaman rabbim yar yardımcımız olsun cumanın hayrı bereketi üzerimize olsun...
  • 4 Yıl Önce

Maho

Ey münafıklar siz en büyük mikrop saçanlarsınız siz mikroblar cuma namazını bile kılmıyor ola bilirsiniz şayet kılıyor olsanızda zeten gönülsüz geliyorsunuzdur gelmeseniz olur biter cuma namazına gelen beş vakit namazkılan müminlerinde yakasından elinizi çekiniz ey munafıklar siz bir fitbol sahasına gelen bir insanla camiye gellen bir müslümanı masıl bir kefeye koya bilirsiniz ey münafıklar camiye gelen bir müslüman abdestli ve temiz elbiseyle gelir onun içinde o müslüman CENABU ÂLLAHIN himayesi altındadır korana virüs olan gerçek yaşayan bir müslüman gösteremesiniz ey mikrob saçan münafıklar bakın bu şeytani işlerden vaz geçin yoksa cehennemin en alt katı olan dondurucu zemheri cehenneminden kurtulamasınız iyice kafanıza koyun iş işten geçmeden son pişmanlık fayda vermez ben CENABU ÂLLAHA bu cuma günü yemin ederimki bütün insanların cennete gitmesini isterim tekrar sölüyorum bu hastalık islami yaşayan bir insana asla zarar veremez yanlız şu varki adı müslüman olmayacayak yani nasıl olacak derseniz adıda soy adıda ve yaşayan müslüman olacak
  • 4 Yıl Önce

NURAN DEVRES

Bu yazdıklarınızın hiçbir tarihi değeri kanıtı yok. .. Yani bir nevi İslam mitolojisi. Yecüc mecücle ilgili tarihte bir şey var mı? Yok. Çünkü gerçekte öyle bir şey yok. Bilimden şaşmayın.
  • 4 Yıl Önce

şenay doğan

Türkiye ile ilgili en büyük hayalim türkiyenin allaha ve ordusuna allahın şanına yaraşır teslimiyeti türkiyenin allahın ordusuna dahli allahın ordusu ile birlikte allah ve rasulü yolunda cihadıydı...allahın bütün düşmanlarının türkiyeye musallat olmasını ve türkiyenin başarı ile bütün kainatın yükünü allahın ordusu ile birlikte taşımasını istiyordum....ama Erdoğan ve ailesi hayallerimi yıktı...bir sebepten ötürü tskdan ümitliyim ama sonuç ne olur bilmiyorum...allaha emanet olun ya habiballah
  • 4 Yıl Önce

Gökmen

Ellerinize sağlık Üstad....
  • 4 Yıl Önce

Mehmet Ali

Bu dediklerinizden çoğumun haberi yoktur hocam. Tabi eğitim sistemimiz standart devletin kabul ettiği dinin dışına çıkamaz. Meraklısı kendisi öğrenmeli. Kaynaklar açık, bedava ama öğrenmek isteyen de yok tabi.
  • 4 Yıl Önce

Mehmeteser

Zor bir karar ama cuma namazının mutlaka durdurulması gerekir. En riskli yaş gurubu ve aşırı yakın temas söz konusu. Hutbe ve gerekli bilgilendirmeler sms yolu ile vatandaşa iletilebilir. Birini etkilemeyen virüs yüzlerce kişiyi hastanelik edebilir. O kadar doğru iş yapıldı bu kararın da verilmesi gerekir. Kabe bile ibadete kapatıldı.
  • 4 Yıl Önce

İsa yapıcı

Yecüc-Mecüc yeraltına haps EDILMEDİ!!!önlerine SED çekildi!!artik SED'in ne işe yaradigini sizin hayal gücünüze birakiyorum sayin dilipak. Yecüc-mecüc çoktan o SED'i deldi aştı serbest kaldı, bunun en büyük kanıtı beni israil'in kutsal topraklara dönmesidir. Onlarsız asla geri dönemezlerdi. Ve yecüc-mecüc'un garip yaratıklar olduğunu düşünmeyin herkes gibi insanlar. Selamlar...
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23