• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ailesiz kadın “korumasız kadın”dır!

21 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Kadın korumasız derken eli bıçaklı katillere karşı korumak için kendisini siper eden bulunur. Emniyet güçleri eli bıçaklı katillere karşı tüm vatandaşları korumakla görevlidir. Tecavüzcülere bakın mesela. Onlar çocukları taciz ederken o çocuklara yardım edecek kimse yoksa o çocukları mı suçlayacaksınız. Korumasız çocuk tacizi hak ediyor dendiğini düşünebilen bir tane bile ne medeni bir hıristiyan ne medeni bir müslüman yoktur. Eli bıçaklı tecavüzcüler sokaklarda kol mu gezsin ? Bunu normal göstermeye çalışanlar katile destek verdiğini unutturabilir mi? Şu bilinsin ki Katillere geçit yok, tecavüzcülere geçit yok. Kanunlarımız bunu tesis edecek bir düzene sahiptir. Bunun tersini göstermeye çalışmakla boşa enerji harcıyorsunuz.
  • 4 Yıl Önce

61 TS CEM

 -  Anlamadığım nokta şu: Cumhuriyetimiz neredeyse yüz yaşına giriyor, neden hâlâ Osmanlı’yı kötülemekte varlık arıyoruz? Neden hala sen aklamaya çalışıyorsun her yönüyle.bildigimiz Osmanlı'yı?
  • 4 Yıl Önce

Memduh Bayraktaroglu bu yazinizi bugün youtube de cok güzel yorumlamis. Dinlemenizi tavsiye ederim.
  • 4 Yıl Önce

Burcu Ertuğ

İki gün önce "Herkes Bizim Gibi Olmak Zorunda Değil" yazınızla bunu bi yan yanya koyup okuyun. Herkes sizin gibi olmak zorunda değil gercekten.Sizin deyiminizle "ailesiz kadını" korumasız görmüyoruz biz. Ayrica ailesiz kadın değil o evlenmemiş kadın yoksa ailesi var zaten herkesin
  • 4 Yıl Önce

Mustafa

Böyle konuşarak zaten kadını sizler ikinci sinif görüyorsunuz kadın kendi sinifinda çok şerefli.Güçlü ve Ailenin temel Taşı iki satırla bunu anlatak mümkün değil o yüzden istanbul sözleşmesini çöpe atmamış zart bunu anlamak icin YARATICININ Bizleri andinlatmasi için gönderdi KURANI KERİM Bize yeter unutmayalimki kötü heryerde kötü
  • 4 Yıl Önce

kara

hocam chp yi eleştirmekten bıkmadınız eleştirin eleştirin sabah akşam chp yi eleştirin o kanunları yapanların torunları toprak oldu 18 seneden beri seyredenler ne oldu hocam vay bee ne chp imiş
  • 4 Yıl Önce

Murathan

Kime nasıl anlatılacak. Nuran devres gibilere nasıl izah edilecek bu hakikatler. Bu toplumda İslam dunya görüşünü kaybetmiş bu kadar insanı nasıl turettiler. Yazar der seçilme hakkı için baş açmak şarttı. Biri der başım kapalı oy kullanabiliyoruz. Kalkıp ne iduğü belirsiz İSTANBUL SÖZLEŞMESİ gibi birseyden medet umar. Bilmez misiniz Merve Kavakci olaylarını.... Görmez misiniz ah ah gelenekten uzaklastikca; dizi film, aşkı Memnu emsali şeylere rağbet arttıkça toplumda ciddiyetin tahammulun huzurun asaletin kalmadığını. .. Rabbim birileri yapmış yapacağını. ..bize de bu eğrileri düzeltme uğrunda gayret ver...Amin
  • 4 Yıl Önce

Fatma

Allah razı olsun sizden ne güzel anlatmışsınız
  • 4 Yıl Önce

NURAN DEVRES

Ülkemizde kadının yeterince özgürleşmemesinin nedeni İstanbul Sözleşmesinin tam anlamıyla uygulanmamasıdır. Eksik uygulamadır. Okullarda maalesef gerici bir eğitim var. Kadın ikinci sınıf bir varlık. Çocuklara bakacak, kocasına hizmet edecek. Sanki bir dadı. Bir hizmetçi. Kadının şahsiyetini kazanması lazım. Kocasına hiçbir şekilde muhtaç olmaması lazım. Bunun için kız çocukları mutlaka okutulması. Dil bilen, dünyayı tanıyan, kültürlü, başarılı bireyler olmalı. Ne yazık ki cehalet ülkede kol geziyor. Bir baba kızının sevgilisi var diye onu öldürüyor. Bunun tek nedeni cehalet.
  • 4 Yıl Önce

SSSH

Ver telefonu ver, Cumhurbaşkanı'nı arıcam Bu yazara EVLENDİRMEYE TEŞVİK NİŞAN ÖDÜLÜ verilmeli Pes Arkadaş
  • 4 Yıl Önce

Vicdan

Artik hic bir soz bulamiyorum kimsenin osmanliyi kotuledigi yok her fonem yanlislar ve dogrular vardir.abdulhamithaninda iyi yaptigi seyler var ama hicmi hstadi yok ornegin kıbrıs ingilizlere vermek gibi. Birde 34 de kadinlar oy kullanmak icin badini acmalari gerekiyodu demisdin ben 60 yasina gelen bir bayanim40 sene önce anneannem 93 yadinda vefat etti sene 1980 di ve hic baslarini acmadilar salvarlarininida cikarmdilar feracelerinide ama birileri yanlis uygulamadan dolayi hep yalan yanlis konustular .
  • 4 Yıl Önce

Egeli

En dindar bölgelerde kadınların hali ortada.birden fazla eş alma onlarda.en fazla kadın cinayeti onlarda.
  • 4 Yıl Önce

irfan

Bana göre 7/24 nefret yayını yapan-foxtv halktv krttv tele1tv artıtv medyahabertv gibi kanallarda kadınları erkeklere karşı kışkırtır gibi yayın yapılmakta gezi olaylarından bu yana.
  • 4 Yıl Önce

sait

Bazı kadın ve erkek çalışana göre çalisan biriyle evlenmek sanki farz mış gibi davranılıyor. Hatta işini veya geleceğini garantileme adına çocuk yapmaktan vazgeçen de var 40'lı yaşlara erteleyen de var. Neymiş en iyi arabaya binilecekmiş her yaz tatile gidecekmiş ve şehrin en merkezi yerinde evleri olması için miş
  • 4 Yıl Önce

ebu abdulmuttalib el Arabi bin Rükneddin

herkesi "bilmez" konumunda farzetmek büyük hata.. farkimiz; siz yakin tarihi püsküllü gibi gazetecilerden bizler ise gercek tarihcilerden ögrendik!..
  • 4 Yıl Önce

enes

Okullardaki kitaplar değiştirilmezse daha çok kendi Atasına kendi örfüne kendi dinine karşı nesiller yetişecektir. Kadınları da bu beton kafalılar değil İslamın hoşgörüsü savunur.
  • 4 Yıl Önce

ahmet koçak

sepulhan efendi ,sanki avrupada kadının kıymeti varmış gibi müslümanları karalamışsın.avrupanın işi gücü zina yapmak kadını sadece kendi nefsi azgınlığı için kullanmak vardır.bu inancı tam olmayan müslümandada olabilir.fakat asıl kadına zulmeden avrupadır.biraz tarih oku avrupada adet gören kadın"içine şeytan girmiş"diyerek eve alınmaz dışarıda bekletilirdi.cahilliğini fena gün yüzüne vurmuşsun.
  • 4 Yıl Önce

Korkusu

Dinimiz ilim ogrenmek kadin erkek her muslumana farz derken.basi ortulu diye ilim yuvalarindan kovulan kadinlarinmi hakkini koruyacak zavalli medeniyeti.
  • 4 Yıl Önce

Korkusu

Yorumcu kardesim.Hangi dini n yasadigi yerde kadin ikinci sinif.Hakiki bir muslumanin yasadigi yerdemi.Islamda kadin Haklarini biliyormusunuz.Kadini kolelestiripte sonra kadin haklari diyenlermi.Kadin Ailenin bir milletin diregidir.kadin yikildimi cemiyet yikilir.Kadina Allahin emrettigi gibi saygi duylmalidir.
  • 4 Yıl Önce

Korkusuz

Yalan soyleyen tarih utansin.Turk milletini inancindan adetlerinden uzaklastiranlar utansin.Zavalli medeniyetine heveslendirenler utansin.onlar hayvanlar gibi dunyalik yasadilar.yediler ictiler degerleride gittikleri yer gibi.kadin bizim basimizin taci Hak ettigi deger yeniden verilmeilidir.Kadin anadir.Toplumun diregidir.Cennet ananin ayaklari altindadir.Ey Turk aslina don. Selam ve dualarimla
  • 4 Yıl Önce

sema emine aydınelli

Sayın yazar, gençler sizin Osmanlı anlatımınızda doğrular bulabilir belki, inanabilir ama ben, o eski devirleri yani Osmanlı nın son zamanlarını büyükannemden dinledim.Kötülemezdi de ,anlatırdı sadece.Onlar, ergen olduklarında çarşafa girmişlerdi..Küçücük yaşlarda evlendirilmişlerdi.Öyle, sevmek,anlaşmak söz konusu değildi..Çoğu kez kuma olarak gitmişlerdi aile ocağına.Halide Edip gibi lider kadınları saymazsak, kadın özgürlüğü buydu işte. Büyükannem, yeni yazı çıktıktan sonra, Halid Ziya nın Aşk ı Memnu adlı eserini okuyarak yeni harfleri öğrendiğini gururla anlatırdı..
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23