• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kemalizm’in son aşaması: Radikalizm!

31 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Abdullah

Allah razı olsun hocam. Hakkıdır hakka Tapan milletimin İstiklal.
  • 5 Yıl Önce

Türkistan Birlik

Yavuz Bahadıroğlu’nun kaldırılmasını istediği 5816 sayılı kanun şudur: “Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret eden veya söven kimse bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Atatürk'ü temsil eden heykel, büst ve abideleri veyahut Atatürk'ün kabrini tahrip eden, kıran, bozan veya kirleten kimseye bir yıldan beş yıla kadar ağır hapis cezası verilir.” İmdi, bu kanunun kaldırılmasını istemek ne anlama geliyor?. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusuna alenen hakaret ve sövmenin suç olmasına kim niye karşı çıkar? Yavuz Bahadıroğlu’nun niyeti, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucunu ve dolayısıyla Türk Milletini, Türk düşmanlarının iftira, hakaret dolu propagandalarına karşı korumasız bırakmak mıdır? Atatürk’ümüze dolayısıyla Türk Milletine hakaret edilmesini savunan alçaklar Türk Milletinin içinde nasıl korkusuzca propagandalarına devam etmelerine göz yumulmaktadır?
  • 5 Yıl Önce

İZMİRLİ

YENİAKİT ,5816 KALDIRILSIN DİYE KAMPANYA BAŞLATSA PEK TESİRLİ OLMAYABİLİR,LÂKİN 5816 KALDIRILMAMALI DİYE YAPSA BÜYÜK İHTİMÂLLE BUNDA BİR TERSLİK OLMALI DEYİP KALDIRABİLİRLER.. SELÂMLAR
  • 5 Yıl Önce

Salim gül

Yazarı tamamen destekliyorum. Kemalizm yıkılacak
  • 5 Yıl Önce

Mesut

Ak parti yokken YAVUZ BAHADIROĞLU vardı . Biz müminler iktidara körürü Körüne yalakalıkta kapı itligide yapmayız bu haslet laik kamalist putperestlere ait bir durumdur . Biz sadece ALLAH ve RESULÜNÜ sorgulamayız araştırırız biz aklımızı ve imanımızı yüreğimizi kullanırız .
  • 5 Yıl Önce

Mesut

Maraşta sütcü imam fransızları başörtüsüne el uzattığı için yunanıda aynı hassasiyetle denize dökmüştük . Devlet bu tür kefere laik kamalistlerin zincirini iyi bağlayıp bu tür saldırıları önlemesini ve en ağır şekilde cezalandırsın talep ediyoruz mümin olarak . Devlet tedbir alıp bu işi vatandaşa bırakmaması lazım . Adalet ve hukuk istiyoruz. Laik kamalist Keferenin biri çıkıyor tüm müslümanlara ana avrat sövüyor sokakta başörtülere saldırı oluyor bu işin sonu iyiye varmaz . Devlet soğuk demir yüzünü göstermeli bu alçak sapıklara karşı .
  • 5 Yıl Önce

Süleyman Sırrı Dinçer

Sevgili Hocam bu konuda deşifreye devam edin lütfen.Hürmetlerimle.
  • 5 Yıl Önce

Ceyhun

Çok doğru analiz ve tespitler Biran önce buna dur denmeli. Derin tarih dergisinde Kemal'le ilgili belgelere dayalı yayınlar yapılınca derginin o sayısı toplatılmıştı. İşte bunu şimdi daha ileri boyutlara, kemelistler gibi düşünmeyenler,giyinmeyenelere fiziki saldırıya kadar götürdüler. O dergi taplatılırken ses çıkarmayanlar şimdiki vahim durumda da payı olduklarını bilmelidirler.
  • 5 Yıl Önce

ATATURKCU HIDIR

Yaniliyorsunuz sayin yazar!Radikalism Kemalizmin sonu degil basidir,sonu ise akil hastanesidir ki cogu yasaminin sonuna dogru deliriyorlar ya da aklini yitiriyorlar.Neden? Cunku Kemalistlerin cogu eski leninist ve Leninizme uymayanlari silahla tek tek avliyorlardi deavrim yapacagiz diyerek.
  • 5 Yıl Önce

Murathan

Bazilari Yavuz bahadiroglunu hiç tanimiyor. O bir iktidar saksakcisi değil. Gerekirse farkederse onun da eksik yanlarını söylüyor. Ve akit bunlari da yayinliyor. Fikriyatini tam manasiyla arastirmadan bi insani elestirmekten ve gereksiz ortam germekten artik vazgeçin
  • 5 Yıl Önce

maraşlı

Hocam bu kemalizm konusu başta sizin gazete ve okurları ve birazda dini duyguları kuvvetli insanlar dışında kimseyi ilgilendirmiyor. Çünkü toplum mankurtlaşmış Bir putun karşısında saygı duruşu diyerek şirki hoş gösterdiler , iman olmayınca insan her şekle giriyor. Hz ibrahim , hz musa ve peygamber efendimiz neden putlara ve putçuluğa karşı geldi. Zorları neydide inanlarla ölümüne mücadele ettiler , amaları insanları uyandırmaktı. Esas meselede bu zaten uyandırma kerizi bulandırır denizi misali , uyanık insanı kimse kandıramaz kimse soyamaz , ama cahile herşeyi yaptırabilirsiniz. Körü körüne neye inandığını ve neyi savunduğunu bilmeyen milyonlar var bu ülkede , Allah cc sonumuzu hayreylesin , Ya rabbi içimizdeki beyinsizler yüzünden bizi helak eyleme
  • 5 Yıl Önce

orhan inan

5816 NIN KALDIRILMASI ÇOK CİDDİ BİR ATILIM OLUR.YOKSA BAZILARI BU KANUNUN ARKASINA SIĞINIP SALDIRILARININ DOZUNU İYİCE ARTTIRACAKLAR.MİLLETİ BÖLÜP,DEVLETİ İÇ SAVAŞA SÜRÜKLEYECEKLER.
  • 5 Yıl Önce

Güneyrüzgarı

Atatürkçü kardeş,Osmanlı hâkimiyetinde iken Ortadoğu bataklık değildi,bizzat Osmanlı koskoca Ortadoğu'yu ve Afrika'nın kuzeyini yönetiyordu.Osmanlı dağılınca buralar bataklığa dönüştü.Ortaçağ karanlığı 29 Mayıs 1453'de tarihe karıştı,sizin hiç bir zaman kutlamadığınız tarih bu.
  • 5 Yıl Önce

Târîhimiz, şâhiddir...

@...: Biz, müslüman devletlerin/ülkelerin zâten hep "birincisi"ydik..!
  • 5 Yıl Önce

Sinan

Müslümanların bu konuda çığlığını duyan var mı acaba...
  • 5 Yıl Önce

Doğrusu...

Hâlâ kaldırılmadı mı.?! Başkan'a maalesef ulaşılamıyor...
  • 5 Yıl Önce

Harun

Radikalizm son otuz yılda anlam değişikliğine uğramış olup bilimde, dinde ve siyasette müspet değişiklik yapılması ilkesi anlamına ulaştı. Söylemek istediniz fanatizm veya ekstremizm olmalı. Kısaca, Kemalizm manyaklaştırmacılık ve fanatizme dönüştü
  • 5 Yıl Önce

ATATURKCU

BIZI ORTADOGU BATAKLIGINDAN KURTARAN ORTACAG KARANLIGINDAN CEKIP ALAN 52 MUSLUMAN ULKE ICERSINDE EN ZENGIN EN ADIL EN RAHAT EN DEMOKRAT EN GUCLU ORDUSU YAPAN ATATURK VE SILAH ARKADASLARINA MILLYNLARCA KERE TESEKKURLER.BUNU ANLAYAMAYAN BAZI SALAKLAR GEZSINLER GORSUNLER AFGANISTAN YEMEN KUZEY AFRIKA VE ARAP COLLERINI ONDAN SONRA KONUSSUNLAR
  • 5 Yıl Önce

Yılmaz

Ceyhun ARDAL,yapma böyle.Düşüncesi hür öyle mi ? İhtimal bazı kafalar kesilecektir sözü düşüncesi hür olanlara mı söylendi,Kâzım KARABEKİR'in yazdığı ve matbaâlar basılarak,polis takibine uğrayan kitabı hür düşüncesine saygı olarak mı toplatıldı ! M.Kemâl hakkında ki tarihi gerçekleri araştıran,yazan gazeteci ve tarihçiler,okuyan ve yorumlayan millet nedense hep yalancı,hain ve düşman.Üstelik kendi notları ve kitapların da yazdığı gerçeklere dâhi aynı muâmele yapılıyor.Sadece şu örneği vereyim, " İslamiyetin kaldırılarak katkısız ve lekesiz bir dünya dininin kurulmasını yadsımayız " diyor.( Nutuk )
  • 5 Yıl Önce

1000 mg 20 tablet.

Hasetliğe,fesatlïğa,salaklığa
  • 5 Yıl Önce

Kim olduğumun önemi yok

Sultan vahdettin hana ülkesine hainlik etti diye suçlayan gerçek hainler nedense doğup büyüdüğü ekmeğini yiyip suyunu içtiği selanik şehrini kurtarmayan Mustafa Kemal tabiki kanunla korunmak zorunda aklın ve mantığın olmadığı bir yerde devreye kanunlar girer
  • 5 Yıl Önce

Ceyhun ARDAL

"Dindarım"Diyorsunuz, ama dindarlıkla asla alakanız yok.Yalan üretmek yalan söylemek işiniz.Akşam,bir müddet Akit TV'de de izledim.Yazdıklarınız tamamen yalan.Atatürk,siz yobazlara inat "Vijdanı hür,düşüncesi hür."nesiller istemiştir.Siz yobazların dayattığı gibi dine dayalı devlette ancak yazdıklarınız gibi insanlar yetişir,yetişmekte.Hiç olmazsa Allah'tan korkun da ölmüş bir insanın arkasından konuşmayı,yazmayı bırakın.Kuldan korkmuyorsanız,bugün yaşadıklarımızı yazın.Sıkıysa tabi.
  • 5 Yıl Önce

mutmaine

Kaldırmazlar....çünkü resmi kayıtlarıyla yüzlerce belge ortalığa çıkacak..........Peygambere küfreden pislikler var ,bir tane koruma kanunu çıkmıyor! İsteyen istediğini yazıyor.....bu mu ADALET EY TAYYİP
  • 5 Yıl Önce

Aslan

Dedem 100 yaşında öldü Atatürkü severdi. Babam 70 yaşında öldü Atatürkü severdi. 60 yaşındayım Akit yazarlarının başından geçen olaylar bizim başımızdan geçmedi.
  • 5 Yıl Önce

H.YE

Bugun hangi ilkokula giderseniz gidin birinci siniftan dorduncu sinifa kadar ucu acik bir soru olarak en cok kimi seviyorsunuz deyin,kucuk kagitlara yazdirin kim cikacak gorun.Allah ikinci sirada cikarsa bu bile iyi bir sonuc dersiniz.Hz Peygamberi sorun alacaginiz cevap -hasa-hangi Avrupa takiminda top oynuyor olacaktir.Geldigimiz nokta iste bu.
  • 5 Yıl Önce

Haydar

Radikalizim enfazla din dalıkta ortaya cıkar. Radikallik varsa Kamalizm bir dindir. Futbol bir dindir. Politika bir dindir radikalleşme hepsinde var.
  • 5 Yıl Önce

SOKAĞIN SESİ

ÖLEN BİR KİŞİ NEDEN KANUN İLE KORUNUR? ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL. ÖLDÜ ÖLDÜ! HEPİMİZ ÖLÜCEZ!!! ÖLÜLERİN HİÇBİR KORUMAYA İHTİYACI OLMAZ. ALOOOO FATİHA OKUYUN DUA EDİN
  • 5 Yıl Önce

Ne alaka

Saldırıların, satasmalarin, bu kanun ile ne ilgisi var sayın yazar. Burası hukuk devleti degil mi. Saldiranlari veya satasanlari hukuk zaten cezasını vermeli. Bu ceza verememenin bu kanun ile ne alakası var. Bu tip saptirmalar yapmayın lütfen.
  • 5 Yıl Önce

ali telli

5816 kaldırılmalı.
  • 5 Yıl Önce

vahit

1980 öncesi hatta rusya parçalanıncaya kadar ortalıkta leninci maocu stalinci enver hoca cı devrimci solcular vardı. Kemalizm diye bir şey duyulmazdı. Şimdi nerde o leninci maocu stalinci orak çekiçli kızılbayraklı sol yumruk havada resimli yazar çizer akademisyen gazeteci sendikacı siyasetci ve öğrenci liderleri. Sahi bunların hepsi öldü mü evrimmi geçirdi ne oldu?.
  • 5 Yıl Önce

Mustafa Biçer

Aynen öyle. Bu saçma sapan adi ve bayağılık kokan 5816 sayılı "Atatürk'ü Korum Koruma Kanunu" denen gerici, yobaz ve dayatmacı kanunun kaldırılması şarttır. Bu kanun gerçekçi ve özgür düşüncenin en büyük engelidir
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23