• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ölümü öldüremezsiniz!

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İlknur Karhan

Okullardaki her tören gibi Atatürk ün ölüm yıldönümünde de tören düzenlenir. Öğretmen ve öğrenci katılır. Bunun dışında hiç kimseye zorlamadan bulunulamaz. O yollarda dura n, arabalarından inen halk kendi isteğiyle o büyük insanı, bu devletin kurucusunu, Müslüman toplumlar içinde biz Türklere tüm dünyada muteber bir kimlik kazandıran dünya liderini ölüm yıldönümünde şükranla yad eder. Siz niye bundan rahatsızlık duyuyorsunuz ki. Siz saygı duymayın. Siz kendi kafanızdaki hayatı yaşayın. Ama sizin gibi olmayanlara, vatandaşlık bilinciyle hareket eden ve ülke kurtaran, devletimizi kuran, bu devleti cehaletin ve emperyalizmin boyunduruğundan kurtaran Mustafa Kemal Atatürk'ü minnetle anan, huzurunda saygı duruşunda bulunan insanların varlığını görün. Ne yapsanız da bu milletin Atatürk sevgisini yok edemezsiniz, görmezden gelemezsiniz. Hiç zannetmiyorum ki başka ülkeler bu geleceğimize gülsün. Aksine insanların kendi istekleriyle tüm yurtta, nerede ve ne yapıyorsunuz olurlarsa olsunlar işlerini bir dakikalığına bırakıp saygı duruşuna geçmeleri gıpta edilecek bir olaydır. Sizi gibiler ise sadece 10 Jasım'ı değil tüm ulusal bayramlarını Bike unutturmak istiyorsunuz. Neden acaba, Türkiye yok olup gitsin diye mi? Başka bir neden göremiyorum
  • 2 Yıl Önce

Vatansever

Ne kadar işinize gelmesede ATATÜRK BU MİLLETİN BU ÜLKENİN KURTARICISIDIR VE ATATÜRK YÜCE ALLAHIN TÜRK MİLLETİNE BİR LÜTFUDUR.
  • 5 Yıl Önce

O.U.

Kaleminize yüreğinize sağlık Allah razı olsun.Kabir bizim asıl evimizdir ve tabiki şehrin içinde olmalıdırki ağzımızın tadını kaçıran ölümü hatırlayalım ama malesef şimdi sanki hiç ölmeyecekmis gibi yaşamaya düşünmeye başladık aynen dediğiniz gibi camiye gelip dışarda bekleyenler haddinden fazla çoğaldı Allah bizi bu duruma gelenlerden uzak eylesin imânlı kuranlı göçmek nasip eylesin.
  • 5 Yıl Önce

Ali

Müşrikler arasında hiç sıkıntı duymadan ezanlı yaşamak mı! Onlarca Tagutlar edinerek şirk batağında yaşamak mı!
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23