• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Öcalan’dan Mazlum Kobani’ye

37 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yiğit Atılgan

Sizin terazinin ayarı ne kadar bozuk sn Dilipak. Nasıl bu kadar yanlış ve yanıltıcı olabiliyorsunuz...Erbakan Hocayla alakalı ne bu hınç ve kininiz...
  • 5 Yıl Önce

Musa Okatan

Sn Dilipak yazınızda hiçte yeri değilken,çok isabetsiz ve yakışıksız bir biçimde...Aziz Erbakan Hocayı da konuyla ilgili kimselerim içine katmanızı hayret ve esefle okudum... Hayatı boyunca dünyayı parmağında oynatan bütün şeytani güçlerle,tarihte eşine az rastlanacak destansı bir mücadeleyle mücadele etmiş.Yiğitlik,bilgelik,güzel örneklik..ve şuurlu devlet adamlığıyla şaşı bakmayan vicdan sahibi herkesin gönlünde taht kurmuş böyle yüksek bir şahsiyeti nasıl olurda böyle yersiz bir şekilde eleştirebiliyorsunuz.....Yazık çok yazık...
  • 5 Yıl Önce

Osman Nuri

Sayın Dilipak, Aziz Erbakan Hoca size ve sizin gibilere nasıl bir çomak soktu ki acınız hala geçmemiş yerli yersiz her bir olumsuz hadisede ERBAKAN HOCAMIZA iftira atmayı hedef haline getirmişsiniz... Çekiç gücü gönderen, terörün belini kırıcı hamleler ile terörün bitme veya pasif hale gelmedine vesile olan Erbakan hocamıza karşı iftiralarınıza devam edersiniz... yükseklere tükürmeyin döner dolaşır üzerinize düşer..
  • 5 Yıl Önce

Kemal

İllaki her fırsatta ERBAKAN hocama kimini kusmassan rahat edemiyon demi. 
  • 5 Yıl Önce

Mehmet Sıtmapınar

Bana samimiyetle ve içtenlikle güldüğün bir resmini göstersene.. Yada bir insana mümin merhametine yakaşır bir nitelikte bir mümine baktığını göstersene.. Yoktur. 
  • 5 Yıl Önce

Veysel

Diğerlerini bilmem ama Erbakan hoca kimden korkar kimden korkmaz aslında sen iyi bilirsin sn Dilipak. İçten içe güttüğünüz bu tavrı anlamıyor değiliz. Herkes görevini yapıyor ve siz de kendinizi böyle ifşa ediyorsunuz!
  • 5 Yıl Önce

Atakan

Hocam bir mektup bir e-posta yada arzu hâlimi size bildirmek için yazı dilekçe her ne olursa çünkü sizden başkası bu mağduriyeti anlayamaz yazılarınızı takip ediyorum ve sizden başka benim mağduriyetimi kimse dile getiremez bana izin verin twteer dan mesaj attım yeter ki izin verin...
  • 5 Yıl Önce

Murteza dilsiz

Apo 59 da 11 yaşinda 27 mayısta 12.Tutarsiz yazdıklarin,geri kalan insanlari ettigin itham toplumda yaygın olarak senin içinde soyleniyor,avni neyse sendr o sun yani.oyle diyo komşular,hamiş.
  • 5 Yıl Önce

mehmet emin bayar

90'larda sizinle yapılan bazı röportajları okumuş zeka ve hafızanıza hayran kalmıştım.ayrıca toktamış ateş hoca ile birlikte yaptığınızın etkinlikleri de dönem dönem izlerdim.ama görüyorum ki siz de kafayı komplo teorileriyle bozmuşsunuz .öcalan mit'miş, tramp şununla uğraşıyormuş falan.sen önce kendi evinin içine baksan,milyonlarca kürt yurttaşın var onların sorunlarını çözsen yani kısaca kendi yaralarını sarsan başkalarının senin yaralarını kaşımasının zeminini ortadan kaldırmayı düşünsen olmaz mı?
  • 5 Yıl Önce

Abd.

Mit elemani mi? Hakan fidan gibi yani...O zaman ne diye hapiste.... Birakalim bunlari kurtlerin dogustan gelen haklarini verin anlasmazliklarini Allahin kitabina ve sunnete gore cozelim. Artik insanlar olmesin. 
  • 5 Yıl Önce

Güven

Hiç bir delil göstermeden konuşmanın komplo teorisi üretmekten ne farkı var? 
  • 5 Yıl Önce

Kirli oyun

Gerçek kirli oyunun tam da başladığı tarihin yıldönümü bugün; 3 Kasım. 2002-2019...
  • 5 Yıl Önce

Hakan

Abdurrahman bey uzun zaman önce 2 yıldan beri yazılarırızı okumayı bırakmıştım. Okuyunca içim kararıyor. Çözüm ve ümit verin insanlara.bunlar boş şeyler. Herkes biliyor .
  • 5 Yıl Önce

İsa

Kuru gürültü 100 yıldır böyle. Kürtlerin doğuştan gelen hakları tanıyalım. Anlaşmazlık sorun varsa. Allah'a ve Resulüne arz edelim... Artık bitsin yazık değilmi halkımıza..
  • 5 Yıl Önce

Okur

Sayın Dilipak; Defalarca yazdım, Devlet "Derin Devletten" bu irinden onu patlatarak, faa ş ederek, tum yönlerini ortaya koyarak kurtulmalı ve temizlenmeli ki; "Ahlaki Hukuka" ulasabilsin. "Komünizmden Korunma Derneklerinden", "Milli Mücadele Hareketine", "Sağcı-Solcu" kavgasından, "Alevi-Sünni" olaylarına, "6-7 Eylulden", "Gezi Kalkismasina" nihayet "PKK'dan, MLKP'ye, FETO'den, DEAS'a" arkasındaki kukla oynaticilarini bizim ve tüm Müslüman Ülkelerde ne kadar acı yaşattığı ve "Haçlı Savaşının" tüm şiddeti ile devam ettiğini görebilsin, gosterebilsin... "Böl Yönet" anlayışı ile bize neler yaptıklarını gosterebilmeliyiz ki, birbirimize oluşturulan kin den kurtulup, birbirimize güvenerek geleceğe yürüme liyiz. Aksi halde her seçimde benim yaptıklarımı gelen yıkar korkusundan ve iktidarda kalabilmek adına olmadık işlere evrilebiliriz. Elbette "Menyehdillahi mugilleleh ve men yudlil fela hadiyeleh." Biz bunu biliriz.
  • 5 Yıl Önce

Adem Çakmak

Sayın Dilipak bey, günaydın yenimi bilginiz oldu ,Uğur mumcu neden öldürüldü bu konu üzerine araştırma yaparken öldürüldüğünü bilmiyor olamazsınız.
  • 5 Yıl Önce

Vatansever

Yahu benim anlayamadığım Irak’da ,Suriye’de o kadar Türkmen yaşıyor ama hiç Devlet ekranından ve medyada onların durumundan bahseden yok bu Uluslar arası basında da bu şekilde. Akit neden suskun?
  • 5 Yıl Önce

Bir Dost

Şimdi size kul hakkına girmeden bir hikaye anlatayım. İkinci israil yani büyük İsrail projesi siyonist yahudinin binlerce yıllık hayali.pyd nin Suriye’nin kuzeyinde yaptığını pkk Türkiye’nin doğusunda ve Irak’ın kuzeyinde yapmıştır. Amaç bölgeyi istikrarlaştırıp etnik temizlik yaparak bölgeyi boşaltmak. Dikkat edin, Kürt halkının çoğu büyük şehirlerde yaşamaktadır niye çünkü topraklarından kovulmuşlardır. Şimdi bilin bakalım ABD İsrail neden İran İran diyor. Aynı oyunu İran’ın kuzeyinde de istiyor. Eyy Kürt kardeşim, Siyonislerin güdümündeki Batı bizim topraklarınızı seviyor bizleri değil. FETÖ denen Siyonist 15 Temmuz’da neler yaptığını gördük kim bilir 15 Temmuz’dan önce Kürt halkına neler yaptılar alçaklar.
  • 5 Yıl Önce

abşar

haberler giderek ilginçleşiyor
  • 5 Yıl Önce

Bir Dost

Cesaret hoca, hadi hoca, ha gayret hoca.... bende bir şey yazacak sandım. Dağ fare doğurdu.
  • 5 Yıl Önce

Mehmet

Değerli hocam toplumu kendi öz inançları ve bunun kodlarından koparmak ve başka bir mecraya sürüklemek için terör örgütleri kullanılır. Örneğin Daeş hem islamın dünyada yanlış algılanmasını sağlamış hem de müslümanların arasına kin ve nefret sokmuştur.Pkk ise bir yanda kürt vatandaşları dini değerlerden uzaklaştırmaya diğer taraftan Türk vatandaşlarımızı ulusalcı kanallara iterek dini değerlerden toplumu iyice uzaklaştırma amacını güdmüştür.Fetö ise ülkemize ve dünyaya kodları bozulmuş bir dini değerleri yaymaya çalışmıştır.Kısmen bu terör örgütleri başarılı olmuştur.Yine hepsinin arkasında İslam düşmanları var bu açık .Selametle kalın .
  • 5 Yıl Önce

erguvan

abdullah hala abdurrahman dilipak ı tanıyamadıysan sen kendine yan. milli görüş şu anda chp oldu milli görüşçüler hdp oldu milli görüşçüler artık bu milletin değerleirne kim düşman ise onlarla kol kola. dilipak milli gazetede ve akit gazetesinde yıllardır yazar bir değişiklik görmedik. aynı şekilde milletin ve ümmetin derdiyle hem hal.Allah razı olsun
  • 5 Yıl Önce

Ali

Kürtler ne mi der; bize içi boş kardeşlikten değil, anayasal eşitlikten bahsedin. Ne pkk kalır ve ne de hdp. Kürtçe de anayasal güvenceye alınmalı. Halk özerklik istemiyor. Saygı istiyor
  • 5 Yıl Önce

Bir

S.s.aleykum Kufur tek millettir...
  • 5 Yıl Önce

Kamil Vehbi Keleşoğlu

Sağolsun vatanını milletini seven vatanını milletini seven ile sevmeyeni ayırmalı .ülkesini seveni küstürmemeli
  • 5 Yıl Önce

ULUSLARARASI BOS KAFALILAR CEMIYETI

Bu Amerikali pedofiller komunist olsun deasli olsun ya da baska birisi olsun hic farketmez ruh hastasi kiralik katilleri bulup,organize edip insanlarin basina bela etmeye her daim devam edecekler ve biz de bu gercek karsisinda aglamayi zirlamayi keserek Cilo olsun Karayilan olsun Bagdadi olsun Apo olsun hic farketmez hemen bulup isini bitirip tabutlarini bu Amerikali pedofillere hediye olarak gondermemiz lazim Ama biz ne yapiyoruz? Bu pedofillerden korkumuzdan dolayi binlerce sivil masum insanin katili Apo yu besliyoruz yag ile bal ile.Diger dagdaki buyuk bas hayvanlarin yanina bile yaklasamiyoruz on yillardir.Eger bu korkakligimizi ve yeteneksizligimizi devam ettirirsek bu Amerikali pedofiller icerideki CHP li meslektaslari ile beraber bu buyuk bas hayvanlardan birini bizim basimiza cumhurbaskani olarak koyacaklar.Bu pisliklere yonelik bu pedofillerin agzindaki general gevelemesi ve Kilicdaroglunun PKK vatanini savunan bir orguttur,terorist degildir yaveleri tam da bunun hazirlik calismalaridir.Yakinda Apoyu TC nin cumhurbaskani olarak gorursek hic sasirmayalim,cunku CHP liler ve PKK lilar Tayyip ya da baska bir musluman Turk cumhurbaskani olacagina yuzde yuz Apo ya da Cilo olsun diyeceklerdir cunku insanlik sirazeleri bir daha geri gelmemek uzere kaymistir.Gladionun ve Feto nun finolarini ise hic anmaya bile gerek yok,onlar dunden razi her turlu pislige ve rezalete.
  • 5 Yıl Önce

Adem

Bu arada profesyonel dolandırıcı olan jet Fadıl in bu paralari nereye aktardigi araştırmalı
  • 5 Yıl Önce

engineer

"Öcalan ölene kadar konuşmayacak mı? Niçin! Neden korkuyorlar. Hiç mi Allah korkusu, ahiret kaygısı yok bunların. Hiç mi bunca insanın hayatına malolan bir cinayet konusunda vicdanları sızlamıyor!." sn Dilipak, devlet geleneği bu, eğer doğru ise Fatih kanunları diye bir varmış, bu kanunla padişahlar kardeşlerini boğdurturlarmış, dediğiniz cinayetler, bu kardeşlerini boğdurma cinayetlerinin yanında hiç kalır.
  • 5 Yıl Önce

Tata Tonga

Ah bu CHP var ya bu CHP...doc. Dr. Ali Kemal Özcan'ı televizyonlara , gazetelere çıkarttı. Teröristin "yerli ve milli" olabileceğini onun sayesinde öğrendik (???!?) .
  • 5 Yıl Önce

Renas

Yazının içeriği mantık açısından çelişkilerle dolu. Örnek: Öcalan mit elemanıysa yaşanan tüm ölümlerin gunahı Türkiye’nin boynuna olur. O zaman bebek katili PKK değil Türkiye olmuş oluyor. Kısacası bu konu senin alanın olmadığı anlaşılıyor. İyisi sen din diyanetle insanları uyutmaya devam et.
  • 5 Yıl Önce

Mustafa

Kuranı anlatan İlahiyatcılar tarikatcılar ın saldırılarından korkup konuşmamalı ne kadar vahim. Hakikatleri anlatmak mekkeli müşriklerin döneminden daha tehlikeli.
  • 5 Yıl Önce

Mustafa

Bu ülkede doğrular bağlandı yalanlar serbest bırakıldı. Yalan dolan, entrika serbest.
  • 5 Yıl Önce

Hersey normal bu cagda

Cahiliye doneminin arap gelenekleriyle biraz da ortacag papazlarinin cenneti sattigi zamanki hristiyanlik anlayisinin harmanlandigi, Allaha değil de şeyhe tapinan, seyhe gunah çikarilan ( cesitli yontemleri var bunun da) bir kulturun eseri olabilir mi bunlar artik herseyi normal karsilamaliyiz sanirim.
  • 5 Yıl Önce

Ademoğlu

Bakıyorumda sayın dilipak bir müslüman olarak içimizi burka sadabad zulmünü hiç yazmıyorsun sendemi birilerinin paralı kalemşörü oldun yoksa bir müslüman gerekçesi ne olursa olsun gecenin bi vakti bu zulmü kuran talebesine yapamaz.
  • 5 Yıl Önce

Zekeriya Gökçe

Şu abd nin itleri bir kemik için anasını vanasını milletini nasıl kan ve göz yaşına boğduklarını göremezler mi ? Bu millete düşman, evlerimize ateş salacak kadar- bu millete düşman, birliğimizi dağıtacak kadar- bu millete düşman, hayallerimizi yok edecek heveslerimize prangalar vuracak kadar. Peki kime dost? Onların dostu olmaz. Anası atası olmaz tek bildikleri kemik( çıkar) ları vardır. Yazık size ... yazık sizi yetiştiren anaya babaya... yazıklar olsun vatanını satan hainlerin hepsine
  • 5 Yıl Önce

Zekeriya Gökçe

Şu abd nin itleri bir kemik için anasını vanasını milletini nasıl kan ve göz yaşına boğduklarını göremezler mi ? Bu millete düşman, evlerimize ateş salacak kadar- bu millete düşman, birliğimizi dağıtacak kadar- bu millete düşman, hayallerimizi yok edecek heveslerimize prangalar vuracak kadar. Peki kime dost? Onların dostu olmaz. Anası atası olmaz tek bildikleri kemik( çıkar) ları vardır. Yazık size ... yazık sizi yetiştiren anaya babaya... yazıklar olsun vatanını satan hainlerin hepsine
  • 5 Yıl Önce

Abdullah

Sn Dilipak senin için de aynı şeyleri söylüyor milli görüş çevresi. Kimin eli kimin cebinde bilemiyoruz. Ama bütün sırlar ogün ortaya çıkar. Bizim imanımız bu.....
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23