• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şimdi ne oldu?

76 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ersoy

iki saat yazmışsınızta sürekli soru soruyorsunuz yazıda elle tutulacak hiçbir mana cıkaramadım bildiğimiz basit şeyleri yeni tespit edilmiş gibi up uzun yazarak vaktinizi harcamışsınız
  • 5 Yıl Önce

Abdullah

Ülkenin en büyük ve tek sorunu. H U K U K VE A D A L E T
  • 5 Yıl Önce

alperen

Kurdukları örgütü test ettiler Şimdilik hazır olmadıklarını gördüler 120 s ise bizimle ilgili değil ,son durumu rusya ile aralarında değerlendirip ne yapacaklarını görmek için vakit kazandılar. 120 saatin sonunda ypg gene olacak fakat işin içerisine Rusya veya büyükbaş Avrupalılar girerek ypg nin ve münbiçin durumunu kurtaracaklar. Çünkü Siyonist teolojiye göre Münbiç çok önemli. Büyük oyunun içerisinde hepsi İsrail taraftarıdır ve bu İkinci İsrail projesi. Hadis'i unutmayın; küfür tek millettir. Saygılar..
  • 5 Yıl Önce

a

bakın tekrar yazıyorum.bu hükümet liberal-muhafazakar politikalarla iktidara geldi.ve bu yüzden özel hayatı korumak zorunda.ama özel hayatı koruyamıyor.hükümetin neden buna gücü yetmiyor.aile üyelerimin ve arkadaşlarımın çoğunun gsmlerini savcılığa verdiğim halde neden bişey çıkmıyor. sayın yazarbey ellerinde dinleme cihazıyla vatandaşların telefonları dinleniyor.aile mahremiyetine giriliyor.aileyi tehdit eden en büyük sorunlar bunlar.çocuklarımızı ve aileleri LGBT projesinden koruyalım.ama bu projeden daha tehlikeli telefonla ortam dinlemesi yapan adamlar var.ve bu dolandırıcılık,cinayet ve bilumum suistimale açık bir durum oluşturuyor.iç işleri bakanını bu tür suçlarda duyarlı olmaya çağırın.nerden dinlediğide belli değil.yurt dışından dinleyip,yurt içindeki arkadaşlarıyla bağlantı mı kuruyor?HER TÜRLÜ ORGANİZE SUÇUN AMACINI KOLAYLAŞTIRAN BİR DURUM VAR ORTADA.bu konuya bi el atın.savcılığa verincede bişi çıkmıyor.artık 3 ayda bir benim telefonu savcılığa verecez gibi.ortalık her türlü kılığa giren adamla dolu.fetöden sonra bu dinleme-gözetleme olayları hastalık derecesinde arttı.dinleme cihazları,internetten dinlene cihazları,ya da programını papan bilgisayarcılar var.
  • 5 Yıl Önce

Hasan Yılmaz

Boşa geçmiş 120 saat olacak. İnşaallah yanılırım. Ne ABD sözünde duracak, ne de Pyd geri çekilecek. Dostlarımızı artırıp harekata devam etmekten, Pyd nin kökünü kazımaktan başka çare yok. İstemesek de Esat la bir şekilde masaya oturup Pyd nin temizlenmesi işini ona havale etmeliyiz.
  • 5 Yıl Önce

Gürsel

Yine ipe sapa gelmez git gelleri oynamışın. Biz senden somut birşeyler yazmsnı bekliyoruz. Ön açıcı fikirlerin varsa onu yaz.
  • 5 Yıl Önce

Aykut

Bunu bilen ve buna gore hareket eden her devlet gorevlisinin her aydinin her gazetecinin basını fetoculer ve kontur gerilla eliyle basını tek tek kistirip ezerlerken herkez far gormus davşan gibi bakiyordu simdi adam ben teror orgutunu temsilen geldim deyip cumhur baskaniyla anlasma yapiyor. Ben pkk nin yerinde olsam isi daha cok kizistiririm ahlaken ve hukuken pkk nin bu millete karşı isledigi suclar ortadayken bir devlet gelip resmen onu temsil ettigini soyluyorsa o orospu cocuklariyla savasacak yureginiz akliniz yoksa bile en azindan yuzune bakmayin vatan topraginda elerini kollarıni sallayarak gezmelerine musade etmeyin. Yada oyurup anlasma yapip bu fahişeliği meşru kilmayin pkk nin garantoru abd iken bu millete karsi islenen suclarin hesabini abd çökene kadar soramayız. Iste yaptigıniz şey bu pkk nin garantoru olarak abd yi tanımak. Şimdi cikin bu işin içinden görüyüm sizi.
  • 5 Yıl Önce

Ferhat

Iblisin hilelerine yenik düşmeyelim! Ümmetin evlatlarını ne Siyonizm kaynaklı ayrılıkçı Liberalizm merkezli ırkçı ideoliji ve felsefelerine, ne de siyonizm kaynaklı ayrılıkçı kommunizm merkezli ideoloji ve felsefelerine yem yapmayalım. Reçetemiz ümmet bilinci ile hareket ederek inancımız gereği birlestirici olalım. Gayemiz Ümmetin evlatlarını aynı safta birleştirerek tek sancak altinda toplamak ve insanlığın ve ümmetin yegane düşmanı olan iblis ve iblisin yeryüzündeki dostlarına karşı ortak cephe oluşturmak. Süphesiz masonik siyonistlerin yeryüzünde inşaa ettikleri sistemler gruplasmayı, parçalanmayı ve ihtilafı teşvikleyen sistemlerden ibaret.
  • 5 Yıl Önce

hey

kardeş yazıların çok muğlak açık yaz anlayalım
  • 5 Yıl Önce

Şaban Doğan

Dostlar! ABD ile varılan mutabakat, bir başarı mıdır? Evet başarıdır. (1)-Türkiye bu operasyonu başlatırken ABD'ye rağmen mi başlattı? Evet! (2)-Otuz iki km derinliğe girilecek ve bu bölge terör unsurlarından temizlenecek miydi? Evet! (3)- ABD yapılan mutabakat ile 444km genişlik 32 km derinlikte bir güvenli bölge oluşumuna mecburen izin verdi mi? Evet! (4)- Bu güvenli bölge, varılan mutabakat gereği terör unsurlarından ve silahlardan arındırılacak mı? Evet! şu anda görünen o ki, Türkiye bu mutabakat ile istediği ortamı yapılandırmış gibi görünüyor. Hatta mutabakatın gereği sahada gerçekleşirse, önümüzde ki 10-15 yıl bu konuda problem yaşanmaz diye düşünüyorum .Ancak, eğer bu bölgede sözüm ona İsrail'e payanda bir devlet kurulmak istenmişse, ABD ve İsrail'in bu olayı sindirebileceğini zannetmiyorum. Bu planın B ve C versiyonlarının olduğuna, ismi geçen ülkeler tarafından da vakit kaybetmeden hayata geçirilmek için adımlar atılacağına eminim
  • 5 Yıl Önce

Mustafa

sayın Gurbetçi, Dilipak daha ne yazsın anlamıyorsan suç senin zeka seviyende.
  • 5 Yıl Önce

Gurbetci

Sayin dilipak, lütfen acik acik agzinizdaki baklayi cikartin. Her zaman sifreli yaziyorsunuz. Hükümet tabiki elestirilsin ki yanlislarisi düzeltsin. Fakat sizin yazilarinzla insan muallakda kaliyor, cözüm gösterin. Sadece elestirmekle olmuyor.
  • 5 Yıl Önce

Ercan Güven

İnaşllah bize yeni bir tuzak kurulmuyordur. Biz haklılığımızı dünyaya bir türlü anlatamıyoruz. Zaten onların da anlamaya pek niyeti yok. Habire aleyhimize yayın yapıp bizi kötülemeye çalışıyorlar. 
  • 5 Yıl Önce

Ferhat

Dünyadaki ihtilaflara özellikle de suriyede ki kargaşa ve ihtilafları ümmet bilinci doğrultusunda ele almadığımız müddetçe sorunlara çözüm bulunamayacağını ümmetin evlatları idrak etmelidir
  • 5 Yıl Önce

Mehmet

Burda yorum yazan cahillere sesleniyorum,bu sizin yazdiklarinizi bu devlette hic kimse akledemeyecek kadar cahilmi..dilipakda dahil..yani siz ne zannediyorsunuz...bu hukumetteki tum yoneticiler cahil sizler hep akilisiniz,yaw devletin bildigini siz bilmezziniz,40 yillik fetoyu bu adamlar bitirmedimi..bir dusunun bakalim..kucak kucaga idiler veya fetoyu kucaga aldi!!!!hadi ak ledin bakalim..ne demek istiyorum..
  • 5 Yıl Önce

Adsız

Dünyada herşeyi yahudiler yapar derdiniz şimdi barışı yahudiler kabul ettirdi tayyibe öylemi
  • 5 Yıl Önce

AYH8N ERG8N8Z EWET

Amaç yargısı sosyoloji taban üzerinden sorgulanırsa ABD nin taktiği FETÖ üzerinden 15 Temmuzla hüsrana uğramıştır.Kalıntıları ve uzantıları ile uğraşalım Sınırlarımızın guvenligi için 120 saatin ötesine geçmeyelim.Cidiyet kavramının bu durumda tahütler açısından önemi, çokbüyük. ABD Kendi amacını sınırımızdan 35 kilometre güneye taşıyarak sonunda esatın askerleriyle yüzleşecektir. 
  • 5 Yıl Önce

Ali Faruk Terzi

Misal; Sosyal medya olmasa insanlar sahtekar yöneticilere ve sahtekar adalet simsarlarına daha net ve güzel tepkiler verebilecekler... sosyal medya gaz alma sistemi gibi çalışıyor... 
  • 5 Yıl Önce

Alper

ABD dış güç ise neden İncirlik ve Küreçik,NATO üssü olmadığı halde kapatılmıyor?PKK,FETÖ destekçisi dış güç ve topraklarımızda üsleri var,bu ne yaman çelişki?Bizimle alay edilmiyorsa,mantıklı açıklaması hani?
  • 5 Yıl Önce

Mehmet

ya sayın dilipak sen ne diyorsun bi açık konuş.bodoslama savaşa mı girelim.biraz insaf yahu.20 mil derinliğe gidildi.444 km sınır hattı temizlendi.yedi düvele rağmen .sen rahat rahat yazılarını yaz .uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş....
  • 5 Yıl Önce

asas

Avukatı ayağa kalkmaya zorlayan mahkeme, avukatın ayağa kalkması zorunlu değildir kararı veren mahkeme heyeti hakkında suç duyurusunda bulunuyor. Canım Türkiyem
  • 5 Yıl Önce

Vicdan

Turkiyeye saldirmak için bixi o bstskliga iyice soktular bence sonuna kadar o bolgeleri alıp oyle durmalıydık. Pek hoslanmasanizda. Atatürkün nutkunu okumanızı tavsiye ederim .Atatürk ozaman böyle bir ortami on görmüş ondan sonra nir çok aydın söyledi .ona gore projeler gelistirile bilirdi.Bari onlara deger versiyonsunuz Erbakan hocayi dinleseydiniz. vefat edene kadar uyardi.!!!!
  • 5 Yıl Önce

Alpertunga

2023 hedeflerine giderken erdoğana desteğimizi tam arttırmalıyız alfanıpta İmamoğlu ve chp zihniyetli mandacı kişiler gelirse bütün kalkınma sanayi silah sanayi projeler çöpe gider devrim arabası killigil bemirağ vb. Gibi aselsen suikastleri ile fetö tekrar hortlar geçmişe kızıpta geleceğimizi yakmamalıyız MHP destekli akp yi Düşmana inat desteklemeliyiz halk olarak Not : Mike pens tramp kuklasını oynatan kuklacıdır!!!
  • 5 Yıl Önce

YORUM

Sayın Dilipak selamlar.Daha önce yanılmıyorsam iki kez Armedegon savaşı ve Mehdi üzerine yazınız vardı.Bende sanmıştım ki sizin bu konuda kafanız karışık.Okurlarınıza bir şeyler anlatmak istemişsiniz ama ćok açık değil.Bu Trump ın en son saygısız ve tehditvari mektubu armedegon un hangi safhada olduğunu gösteriyor.Evangelistler tarihte dört kıymetli şahsiyetmizi hedef alıp aşağılık hakaretlerde bulunmuşlardır.1.SELAHADDİN EYYUBI 2.FATİH SULTAN MEHMET 3.ABDÜLHAMİD4.TAYYİP ERDOĞAN dır.Bunlar hedeflerinden sapmadılar.Vakti ve zamanı geldiği zaman en son hamlelerini yapmak isteyeceklerdir.Karşılarında ittihad etmiş müslümanlar bunları Allahın izniyle tarihe gömecektir.Lakin şeytanla mücadele kıyamete kadar sürecektir.Allaha emanet olun.
  • 5 Yıl Önce

millet

Sayın Dilipak Lozanı çok da tasvip etmememize rağmen neticede bize bir yüz yıl kazandırmıştır. Bu güvenli bölge projesi de bize on onbeş yıl kazandırır kanaatindeyim On yıl sonra da bu ülke şaha kalkmış devler ligine girmiş olur .İşte o zaman da bu .......lerin kimin ne dediğine bakmadan kökünü kazırız inşallah
  • 5 Yıl Önce

Yusuf

İki taraf da bu anlaşmanın her bakımdan zaman kazanma amaçlı olduğunu biliyor .Mesela ; ''YPG’nin ağır silahlarının toplanması ve YPG tahkimatları ile tüm muharip mevzilerinin kullanılmaz hale getirilmesi '' maddesini ele alalım .Türkiye açısından YPGPKK sadece bir bıçakla bile gezse bu milli güvenliğimiz açısından kabul edilemez bir durumdur .Amaç ilk aşamada ağır silahları sınırlarımızdan uzak tutmaktır .Anlaşmanın şartları ABD tarafından yerine getirilmese bile bu Türkiye için diplomatik bir başarıdır .
  • 5 Yıl Önce

Hz.SaMi

Bizim bildiğimizi bize anlatmışsın? Bu kadar uzun yazılacak fikir ve düşünsel bir mana yok yazında. 
  • 5 Yıl Önce

Murat

Yorumcularin yazilari dilipakin yazisindan daha aciklayici olmus
  • 5 Yıl Önce

Oktay

Lafin kisasi pyd pkk 120 saatlik surede silahlarini kurtaracak turkiyemin bunlarla savasi devam edecek pyd yi suriyede icten yok etmeli yoksa bitmez
  • 5 Yıl Önce

Karasakal vedat

ABI BIZ BUYUK BIR DEVLETIZ NEDEN BIZIM GIZLI BIR TEMIZLEME TIMI MIZ YOK SINIR OTESI TERORISTLERI TEK TEK BULUP ETKISIZ HALE GETIRMIYORUZ BIR BALIKCI SABRI ILE NEDEN YAPAMIYORUZ TEK TEK BIR DAHABAKIN KIMSE TC KARSI ARTISTLIK YAPABILIYORMU AMA TEK TEK SABIRLA
  • 5 Yıl Önce

Tufan

....reali suki abd yaptırımları diz çöktüğü acıktır trump yürü ya reis deseydi tutana aşk olsun 
  • 5 Yıl Önce

davinci

gerçekten mücadele ile kurtulabileceğimizi mi sanıyoruz.kanser tüm vücudu sardı.beyne sıçradı.meclise kadar girdiler oturdular.sayıları yirmibeşmilyon.yarın otuz milyon.gerçekçi olmak gerek bunlar düşman.
  • 5 Yıl Önce

Tata Tonga

daha solunan fransız havasını saymıyorum... hava gazlardan oluşur ve gazlar da atom ve atom bileşiklerinden müteşekkildir...
  • 5 Yıl Önce

Tata Tonga = Ben fransadan

Ben Fransa'dan (Medine'de ölmek isteyen)... fransada çalışarak medinede ölemessin, fransada ölürsün... hem fransız ülkesindeki atomlar (insan vücudunda atomlar vardır/maddenin yapıtaşı atomdur) size geçmiştir... fransızların yaptıklarını yiyerek, diktiklerini dikerek, fransız suyu içerek vücudunuza tamamen fransız atomları dolmuştur....benden söylemesi...sakıncalı durum yani...
  • 5 Yıl Önce

MALKOÇ

TÜRKLER VE KÜRTLERİN ; okul bahçesindeki çocuklar gibi ,kavga etmelerine izin verdik diyor ,  TRUMP..... SONRA DA , AYIRDIK DİYOR.... BU GECE ABD ÜSLERİNİ KAPATIN , VE AMERİKA SEYAHATİNİ İPTAL EDİN..... SİZ KENDİNİZİ DEĞİL , TÜRK DEVLETİNİ VE TÜRK MİLLETİNİ , MÜSLÜMANLARI TEMSİL EDİYORSUNUZ ....
  • 5 Yıl Önce

Akit e yorumum

Yani daha önce de yorumlarında başarısızlığını gördük yüksek Himmet olmayı Rabbim ıhsan ikram eylesin Yorumları Hayırlı Olacaksa?
  • 5 Yıl Önce

Halil

Aynen özetlemiş hocam amerika baktı pyd pkk nın kökü kazıncak bize dur dedi şimdi aşşagıya inecek ve pyd ile yeni mevzileri kazacak bence pyd yi iyice bitirip öyle masaya oturmalıydık
  • 5 Yıl Önce

Abdülkadir

Ne olacak abd yine yalan söylüyor.Abd bu yalan diplomasisisni ingilizlerden devraldı ve buna devam ediyor. Türkiye münbiç i alıp oraya suriyelilerden 2 milyon kişiyi yerleştirmelidir. Esed in gücü yoktur. Doğru dürüst askeri kalmamıştır.Rusya ve iranın destekleriyle ayakta kalmaktadır. Bizim amacımız batılılar gibi işgal etmek değil suriyelileri suriyeye yerleştirmek olmalıdır. Ve bunu tüm dünyaya devamlı hatırlatmak gerekmektedir.
  • 5 Yıl Önce

davinci

bir yıl önce suriyelilere soruyorduk dönecekmisiniz evet tabikii vatanımız savaş var bitince döneceğiz.barış pınarı operasyonu yapıldı şimdi soruyoruz orası güvenli değildir biz savaşın bittiğine inanmıyoruz bitmemiştir dönmeyiz :)) elin suriyelileri bizi gerizekalı yerine koyuyor.
  • 5 Yıl Önce

BAYBARS

JOHNSON MEKTUBUNDAN SONRA ,TARİHE GEÇEN İKİNCİ MEKTUP..... ÜSLUBU BAKIMINDAN, TEK..... EŞİ ,MENENDİ YOK.....
  • 5 Yıl Önce

slymn gnnc

Bakınız,amerikanın suriyeden çıkması veya çıkmaması değildir mesele.Amerika çıkmaz ya,çıksa bile boşlupunu illaki bir veliahtı dolduracaktır.Bizi ilgilendiren suriyenin diğer bölgeleri değildir.Sınırlarımız temizlensin sonrasında diğer yerlerde ne olursa olsun dememiz gerekir..Suriyenin toprak bütünlüğünü tabiki vurgularız,bu yolda üzerimize düşeni yaparız..Ancak güvenli bölge dışına müdahelemiz şimdilik askıda kalmalı.Diier bölgelerde kim at koşturursa koştursun..Unutulmamalıdır ki,bazen bir bölyeyi tarafsız ve dengeli tutabilmek için o bölgede birbirine düşman kuvvetlerin bulunması gereklidir.Alsın amerika Pkk yı güneye çeksin..Orda iran milis gücü haşdi şabi ile vuruştursun..Zaten ikiside terörist güc birbirlerini kırıp geçirmesi işimize gelir.Bırakalım diğer bölgelerde usa ve destekçileri ile,rusya-iran ve destekçileri birbirini dengelesin..Bizim istdiğimiz ateşle aramıza 35 km bir otsuz ağacsız bölge çekmek olmalı..Yani o bölgede yanacak birşey olmaz ise ateş bize ulaşamaz..Amerika tamamen çıkmasın,rusyada çıkmasın..iranda çıkmasın..irbirlerini yesinler..Unutulmamalıdırki,asıl diplomasi budur..Sultan 2. abdulhamit hanın yaptığı gibi..Onlar birbirleriyle uğraşadursun uzun yıllar..Bizler yarım kalmış işlerimizi,projelerimizi ,ekonomimizi gündeme alalım..Velhasıl,bizi ilgilendiren sınır güvenliğimizdir..Biz ona odaklanalım,nasılsa ileriki aylarda ve yıllarda bizi diğer bölgelere kendileri davet ederler..Bugün bizi müdahil olmakla suçlayanlar,o zaman kendileri dediklerini unutup bizim mudahil olmamızı beklerler emin olun..
  • 5 Yıl Önce

Mehmet ay

Muhterem, abd, istedigini aldi, ypg yi yedek güc olarak ortadoguda jandarma olarak kullanacak. Sert Ask cümlesini türkiye baskani erdogan nereye koyacak. Sizlerde kalkmis zafer kazandik diye yazi yaziyorsunuz.
  • 5 Yıl Önce

zeki

Kimisi füzeleriyle saldırıyor, kimisi tanklarıyla saldırıyor, Kimisi silahlarıyla saldırıyor, Kimisi ambargo yaparak saldırıyor, Kimisi buldozerlerle evlerine saldırıyor, Kimisi terör örgütleriyle, isid,feto gibi sahte örgütleriyle saldırıyor, Kimisi googluyla, twitterla vs saldırıyor, Kimisi partilerle, derneklerle saldırıyor, Kimisi artistleriyle, fahişeleriyle, dönmeleriyle saldırıyor, Kimisi sitesiyle, medyasıyla kalemiyle saldırıyor,, Kimisi İslam adına müslümanlara saldırıyor. BİR GÜNDE ONLARCA YÜZLERCE HATTA HABERİMİZ OLMADAN BELKİ DE BİNLERCE MÜSLÜMAN KATLEDİLİYOR. AMA SUÇLU MÜSLÜMANLAR
  • 5 Yıl Önce

davinci

ben suriyelileri pkk kadar tehlikeli görüyorum.bunlardan kurtulabilecekmiyiz.içlerinde esatın adamlarından tutun ırak ve suriyedeki terör örgütlerine kadar hepsinden vardır mutlaka sızmışlardır mülteci ayağıyla.uluslararası kanunlara göre bir ülkede beş yıl kalan birisini zorla ülkesine gönderemeyiz.insan hakları vs konularında anlaştık diyerek gittiler.ne anlama geliyor bu.bunlar gaziantep ve şanlıurfada yani gap projesi etrafında bilinçli yoğunlaşıyorlar.beş on yıl sonra referandum istediklerinde ne yapacağız.şimdiden arapça eğitim demeye başladılar.
  • 5 Yıl Önce

eser

ortadogu yuzyıllardır savasların ,sorunların bitmedigi bir bolge bunun ustune birde abd-israil-suud emperyalizmi eklenince gerisini siz duşunun.trump gibi,putin gibi diktatorlereden ve yerli isbirlikcilerinden cozum beklemek,,barış huzur beklemek boş bir hayaldir.fetoyu,işidi,pyd yi dizayn ve himaye eden bu emperyalistlerin asıl korktugu islami muhalefetin bolgede guclenmesidir.işid gibi taşeron bir orgutu kurma sebebleri budur.tek cozum bu emperyalistlerin bolgeden atılmasıdır.
  • 5 Yıl Önce

Ahmet Özdemir

Bu işin enönemli sonucu bana göre pkk nın sahibinin ABD ve diğer Avrupa Ülkelerinin olduğunun tescilidir
  • 5 Yıl Önce

win win

olan şu:abd marabalarının canını kurtadı. suriyede yerini sağlamlaştırdı. TR'deki ahbablarına madalya taktı. 10 puan daha boca etti. ortadoğudaki ömrünü daha da uzattı. yeni taktikler için zaman kazandı. win win..
  • 5 Yıl Önce

MESUT topak

Ögedeya cevay .Esed dediğin adam ne zaman PKK/YPGile savaştı toprakları ABD tarafından işgal edilirken İsrail zırt pırt girip üslerini vururken golon tepeleri işgal edilmişken bir tek karşılık vermeyen Esedle neyi konuşacaksın Esedin varsa yoksa derdi kendi halkına bomba yağdırmak bu anlamda aslında alanı temizleyerek ABD/israil çıkarlarına hizmet eden bir kukla
  • 5 Yıl Önce

ahmet

ne güzel ilerliyorduk,abd ye resti çekmişken teröristlerden tamamen temizleyinceye kadar devam edilmeliydi.yaptırımlarla korkutacaklarını zannettiler,terör biteydide kuru ekmek yiyeydik.operasyona piyasalarda normal tepki vermişti kötüye giden bir şey yoktu.şimdi ordaki teröristler tekrar güçlenecek abd desteğini artıracak.sonra gene operasyon yap bunlarında bir maliyeti var.bu terör yüzünden bir türlü gelişmeyi sağlayamadık.ALLAH c.c. sonunu hayır eylesin.amin.
  • 5 Yıl Önce

1461

Şeytanla dans, ALLAH VAR GAM YOK.
  • 5 Yıl Önce

okur

oyuna mi geliyoruz. hayr mi şer mi bilemiyoruz. teroristlerin kökünü kazisaydik keşke ancak oyunun dengeleri farklı Allah rahmet etsin cümlemize
  • 5 Yıl Önce

Nuri

Yani anlaşma dan mennun Değil miyiz?
  • 5 Yıl Önce

Hayrullah ereli

Padişahım cok yaşa...
  • 5 Yıl Önce

İLBEYHAN

ABD YÖNETİMİ SİYONİST EVANGELİSTLERİN ELİNDE.... ASLINDA ESAS BAŞKAN TRUMP DEĞİL, TRUMPIN YARDIMCISI MİKE PENCE.... RAHŞB BRUNSONIN DİN KARDEŞİ... MİKE PENCE DE, HAFTADA BİR GÜN KİLİSEDE AYİN YÖNETİYOR.... YANİ KIDEMLİ, KAŞAR RAHİP... HEM DE ÜST DÜZEY CİA YÖNETİCİSİ.... BİZİM BU YILANLA NE İŞİMİZ VAR..... FETOŞUN PATRONUYLA...
  • 5 Yıl Önce

Ögeday

Esad/Esed ile konuşabilseydik, diyalog kurabilseydik, Pyd'ye karşı ortak harekat yapabilirdik.. Yani Rusya yerinde biz olsaydık keşke!. Esad kötü insan anladık ama ülkemizin menfaatleri herşeyin üzerinde değil mi?.. Şimdi karşımızda bir sürü düşman sağdan soldan sıkıştırıldık gibime geliyor.. En büyük korkum; PYD denilen alçak örgüt Rusya ile anlaşırsa biz ne edeceğiz, Rusya ya savaş mı ilan edeceğiz? Bir inat uğruna ülkemizin geleceği tehlikeye atılmamalıydı... Büyüklerimiz daha iyi bilir.. Allah ordumuzu muzaffer eylesin... Amin..
  • 5 Yıl Önce

birsen

Saygıdeğer Abdurrahman Dilipak, yazılarınızda sürekli olan olayları anlatıyorsunuz iyi de biz zaten bu olayları takip ediyoruz ve biliyoruz. Yeni bir yaklaşım bir öngörü ortaya koymuyorsunuz. Sürekli eleştiri içindesiniz ve direkt net isim veya kurum vererek eleştir(e)miyorsunuz ortaya koyduğunuz bir proje bir çözüm yok. Sürekli sorular soruyorsunuz bu sorduğunuz sorulara siz niye cevap vermiyorsunuz.( bu yıllardır böyle) Gazetedeki veya sosyal medyadaki trol diye adlandırdığınız bizler sizden daha netiz ve çözüm odaklıyız. İleriye yönelik yapacağınız yorumlar yanlış çıkarsa açığa düşerim diye korkmayın. Selam ve dua ile.
  • 5 Yıl Önce

Bilal

ABD'nin bu son açiklamasinda ki "cocuklar bazen kavga ederler sonra onlari ayirmak gerekir" sözüne hic deginmemişsiniz. Varsa yoksa feto bcg vaypici ypg falan hep bunlardan bahsediyor herkes, kısır döngüde dön dolaş. ABD diyor k Turkiye devleti de Pkk li kurtler de benim has mi has ozmu oz cocuklarim muttefiklerim kullarim kölelerim kuklalarimdir diyor ama bunu kimse duymak istemiyor. Yok yok öyle demek istememistir mi diyeceksiniz? Diyor işte yahu. Batili dostlar bir sonra ki ülkelere savaş ilan ettiklerinde Turkiye ve pkk HEMEN hazir olsunlar ANİNDA barissinlar ve oralarda namaz kilacagiz deyip heryeri kan golune cevirsinler. Madem ABD bizi ve pkk yi öz cocuklari gibi goruyor o zaman 47 yildir yazi yazan Dilipak bu konuda bir kac bir sey soylemeli degil mi?
  • 5 Yıl Önce

engineer

yazıdan anladığım ; sorular,sorular,sorular hep soru hep soru, ben de bir soru sorayım : kobaninin asıl adı nedir, kobaninin kurtuluşu ne anlama geliyor, kobani kurtarılırken! pyd ye desteği kim verdi ,sınırdan 8000 pkk lıyı buraya sevkederek ve elbirliğiyle aynel arab'ı kobani diye değiştirip kürt kantonunu kim kurdu, böylece garnizon devletinin temelini kim attı? önce bu sorunun cevabını bulursanız, suriye kürdidstanını kimlerin kurduğunu daha anlarsınız, merak etmeyin garnizon devleti yarın dost ve müttefik olabilir, ırak bölgesel kürt yönetimi gibi ilişkiler geliştirilebilir,
  • 5 Yıl Önce

asç/ İnsanlık Düşmanı Kafir/Münafkların

Rahman Rabbimiz Allah'ı yok sayan zalim kafirlerin ve onun dinine ihanet eden çıkarcı işbirlikçi münafıklerın dediği değil Rabbimiz Allah dediği olacak. Rabbimiz zalim kafirleri kahretsin onun temiz dinini kirli işlere ve yüce ayetlerını alçak çıkarlara alet eden hain münafıkları kahretsin ve hepsini lanet etsin dünyada ve ahirette
  • 5 Yıl Önce

a

sayın yazar ellerinde dinleme cihazıyla vatandaşların telefonları dinleniyor.aile mahremiyetine giriliyor.aileyi tehdit eden en büyük sorunlar bunlar.çocuklarımızı ve aileleri LGBT projesinden koruyalım.ama bu projeden daha tehlikeli telefonla ortam dinlemesi yapan adamlar var.ve bu dolandırıcılık,cinayet ve bilumum suistimale açık bir durum oluşturuyor.iç işleri bakanını bu tür suçlarda duyarlı olmaya çağırın.nerden dinlediğide belli değil.yurt dışından dinleyip,yurt içindeki arkadaşlarıyla bağlantı mı kuruyor?HER TÜRLÜ ORGANİZE SUÇUN AMACINI KOLAYLAŞTIRAN BİR DURUM VAR ORTADA.bu konuya bi el atın.savcılığa verincede bişi çıkmıyor.artık 3 ayda bir benim telefonu savcılığa verecez gibi.ortalık her türlü kılığa giren adamla dolu.fetöden sonra bu dinleme-gözetleme olayları hastalık derecesinde arttı.dinleme cihazları,internetten dinlene cihazları,ya da programını papan bilgisayarcılar var.
  • 5 Yıl Önce

Kocasolak

ABD puf ile bize karşı koyamayacağını anladı, bizzat ABD askeri kullanması ABD nin SİYASİ olarak sonunu getirir. İç kamuoyuna ve dışarıya karşı bunu anlatamaz. Coniler ölürse TILSIM bozulur, yenilmez ABD biter. Vietnam’dan sonra binbir zorlukla düzeltilen İMAJ yerle bir olur. Biz bu toprakların YERLİSİYİZ kimse bizi, ölmeden öldüremez. Müslüman coğrafyada köpek dövüş yaptıran Haçlılara müsaade etmeyeceğiz.
  • 5 Yıl Önce

Bedri Taştan.

Abdurahman bey bu anlaşmaya burun kıvırıyorsun resulün mekkelilerle yaptığı anlaşmayıda sahabe anlamamıştı inşallah sonu hayırlı olur Erdoğanın hakkınıda teslim et fazla açığa düşüyorsun selam ve dua ile
  • 5 Yıl Önce

osman özkan

Abdurrahman kardeşim cenabı hak ömrüne sağlığina rızkina ve kalemine bereketler ihsan eylesin.can kardeşim.40 YILDIR BELKİDE DAHA FAZLA bir zamandır vermek istediğin mesajları okuyarak bu günlere geldik.diş politikada , bayındırlık ve sağlık hizmetlerinde ak parti daha doğrusu RECEP TAYYİP ERDOĞAN hayallerimizi gerçekleştirme yolunda muthiş projelere ve başarılara imzalar attı.ANCAK MANEVİYAT NOKTASINDA İSE TOPLUM BİTİRİLDİ TÜKETİLDİ.ANKARA VE İSTANBUL,DA SEÇİMLERİN KAYBEDİLMESİ BASİT BİR SEÇİM YENİLGİSİ DEĞİL EMPERYALIZMİN, vede zatı alinizin çokca uzerinde durduğu amerikadaki iblislerin uşagı evangelistlerin en büyük başarılarıdır.SAYIN ERDOĞAN seçim sonuçlarını yanlış okumuş okutturulmuş ve yanlışlar HİZLI TİREN GİBİ SURATLE MENZİLİNE sayın erdoğanı bitirmeye doğru gitmektedir.bu NEDENLE EĞER ERDOĞANLA DİRSEK TEMASI KURABİLECEĞİNİZ BİR İMKAN VE FIRSATINIZ VARSA İÇERİYİ YANİ TABANININ KAR KÜTLELERİNİN GÜNEŞİN ALTINDA ERİDİĞİ GİBİ YOK OLDUGUNUN FARKİNA VARSIN OYUNLARI BOZSUN YARIN ÇOK GEÇ OLACAK HER ŞEYE YAZIK OLACAK,SAYIN ERDOĞANI VE BU MİLLETİN BEKASINI NE BAYINDIRLIK HİZMETLERİ NEDE DİŞ POLİTIKADAKİ BAŞARILAR KURTARAMAZ BU MİLLETİN TEMEL TAŞİ MANEVİYATTİR.ABDURRAHMAN DİLİPAKI, MEHMET ŞEFKET EYGİ İSMİNİ HİÇ DUYMAMIŞ NECİP FAZILI REKLAM ARACI SANAN BEDÜÜZZAMAN SAİD NÜRİSİNİ SIRADAN BİR KURT DİYE HATIRLAYAN İL BAŞKANLARIYLA İLÇE BAŞKANLARIYLA GENEL MÜDÜRLERİYLE VALİLERİYLE GENARAL VE SUBAYLARIYLA UZMAN ERBAŞ VE ERLERİYLE MAHALLE TEMSİLCİLERİYLE YOL ARKADAŞLIĞININ SONU HÜSRANDIR VE ÇOK ACIDIR SELAM VE SEVGİLERİMLE.
  • 5 Yıl Önce

Doğrucu Davut

Üstad ben olanları başka açı ve göz ardı edilen somut gerçekler ile hamleler üzerimden anlatmaya çalışayım. Belki açıklayıcı olur, durumu. 1.Bu gelişmelerde İsrail nerede, nasıl etkilendi, sürece nasıl müdahale etti/etmiştir,sorusu da cevabı da yok! Neden? 2.ABD veya Trump neden Türkiye müdahalesine ışık yaktı. Sonradan neden 13 maddelik muğlak,kaypak anlaşma yaptı ve neden 5 gün? 3.Türkiye bu operasyona başlarken planı, hedefi ne idi anlaşma öncesi hellnen nokta aynı hedef miydi? 4.Acaba bu operasyonun zamanlaması RTE ve Trump'un zor günlerini almanın aparatı mıdır sorusunu neden kimse sormaz! 5.Trump'a azil süreci üzerinden yaptırılması istenen ve RTE ye Halk Bankası davasının 2 ci perdesini açarak yaptırlımak istenen nedir? 6.Azil sürecinde kullanılan karine ve deliller ile Rusyanın, Kırım ilhakı, Ukraynadaki refarandum, Biden hakkında ukrauna devlet başkanı ile yapılan telefon görüşmelerinin ifşa edilmesinin ilişkşi nedir sorusunu neden kimse sormaz.? Misal Barış Pınarı Harekatı ile PYD nin rejim ile anlaşıp hakimiyet sahasını Esad'a terk edeceğini ve bir anda karşımıza dikilevşkeceğini sonucunu hesap etmişmşydik?Yok.Nasıl becerşyırsak diplomatik olarak dünyayı karşımıza alıp, Suriye de ise Rusya, İran, PKK, PYD ve Esad'ı karşımızda ittifak yaptırıyoruz? Bence Bu harekat içerde RTE, ABD de ise azil süreciyle sıkıştırılan Trump un kurtulmak için rest hamleleri idi. Çünkü bu hamle ABD nin ve İsrail'in Suriye den çıkışı sonucunu doğuracak tehlike arz edecekti. Trump siz beni sıkıştırısanız bende İsrail çıkarına zarar veririm. Azil sürecini ancak Yahudi lobisi kaldırabilir,çünkü! Yetmedi İsrail gelişmerin aleyhine olan faili Türkiye ve RTE yi gördüğü için onu da Halk Bankası davasının 2 ci perdesi ile sanığı yapma hamlesini yaptı... Çünkü RTE ve Trump kötü rest hamlesi Suriye'de şartları İsrail aleyhine döndürmüştü.Türkiye içinde yakın gelecekte Suriye'de şu an var olan Afrin, Azaz, Cearablus kanlarını terk riski oluşmuştu. Üstelik Cenevre öncesi şartlar ve kızlar rejim ve Rusya, İran hesaplarına uygun gelişmişti.. İşte bu gerçekler İsrail, ABD ve Türkiye yi 5 günlük 120 saatlik anlaşmaya, bu sürede Trump'un azil süreci, RTE nin Halk Bankası davası,İsrail in yeniden Suriye de rol alabilmesi meseleleri konuşulacak yoksa Kürt Türk ölmüş, birbirini evini, yurdunu başına yıkmışlar kimsenin umrunda değil. Bu nedenle hamasi, fantastik hayalleri bırakın yalan yanlış şeyler yazmayın. Reis gelinen noktayı ifade etti. NE ZAFER NE HEZİMET.. Doğru.. 5.güne kadar Rusya, İran, Suriye ile PYD ne yapar.. Cevabı aranacak soru. Çünkü bu anlaşma ile PYD ile rejim görüşmelerinin önü kesilmek istendi. Ama kötü harcanacakları ve satılacaklarını gördü Kürtler!Aslında bir yönü ile Trump için operasyon önü açılarak bizde kullnıldık.. Bu nedenle 13 maddelik anlaşma için Trump harika iş çıkardığımız söyledi..Kendi kuyruğunu bu seferde kurtardı. Reis ise Halk Bankası davasından nasıl sıyrılacak göreceğiz. Problem ve sorunların çözümü için öncelikle gerçekçi olmak gerek... Yalan,hayal,fantastik takılmak hezimet tir.
  • 5 Yıl Önce

Sancar

TRUMPIN ŞEREFSİZ MEKTUBU , DİPLOMATİK NEZAKETE UYMUYORMUŞ.... ÖYLE DİYOR BÜYÜKLERİMİZ..... O...... PU ÇOCUKLUĞUNUN ADI NE ZAMAN NEZAKETSİZLİK OLDU....
  • 5 Yıl Önce

Nurullah

Dün bu antlaşmanın başarı olduğunu düşünüyordum. Bugün başka yazarlar da okudum. Yeniçağ'da Arslan Bulut, bu antlaşma ile ABD, tüm imkanlarını seferber edip Pyd/pkk'lı teröristleri kurtardı diyor. Türkiye'de haksız servet edinenleri şantajla korkuttu diyor. Haram lokma yiyenler bu şekilde ABD'den emir alıyor diyor. Ülke içinden bakınca zafer gibi gözükse de dünya çapında dalga konusu olduk. Kadim Türk Devleti bu sıkıntılı günleri de aşacaktır. Türk Milli Devlet'ine olan inancımız tamdır.
  • 5 Yıl Önce

meleknur

BİZDE DİYORUZKİ İNSALIĞA ZARAR VEREN EZİYET EDEN ÖLDÜREN HERBİRİ BİR FARKLI KILIK GRUP ADI ALTINDA TERÖRDÜR!
  • 5 Yıl Önce

meleknur

BU NASIL İŞ? ABD BAŞKANI DİYORKİ YPG TERÖR ÖRGÜTÜDÜR, CHP BAŞKANIDA DİYORKİ YPG BİR TERÖR ÖRGÜTÜ DEĞİLDİR????????
  • 5 Yıl Önce

Sahipsiz

Ekrem Yeter nasıl kurtarıldı.
  • 5 Yıl Önce

Ben Fransa'dan (Medine'de ölmek isteyen)

ABD ile Türkiye'nin bu durumu aynen bir koca'nın karısı'nı aldatıp, karısının bu durumu bilip ama itiraf etmemesi, kocanında karısının bildiğini ama bilmiyormuş gibi yapmasını bilmesi gibi çünkü ne erkek nede hanımın boşanmaya niyetleri yok. Karı kocasına aldattığını bildiğini söylese, kıyamet kopacak ve boşanmaya yol açılacak. Koca karısına "benim seni aldattığını biliyorsun" dese, herşey bitmiş olacak ve yine boşanmaya yol olacak. İyisimi, koca alışmış karısını aldatıyor, her iki taraf da bunu biliyor ama hiç kimse bu konuyu doğrudan açmıyor çünkü hiçte boşanmaya niyetleri yok. Bunun gibi, kıyameti daha koparmaya gerek yok. Görmemiş duymamış olayım pis ABD. Var git belanı Allahdan bul.
  • 5 Yıl Önce

Malkoç

DEDESİ ... PAZARLAMACISI TRUMPIN HAKARETLERİ , MİSLİYLE CEVAPLANDIRILMALIDIR..... NÜKTE İMİŞ, NE NÜKTESİ ADAM KÜFREDİYOR.. HİÇ KİMSE TÜRKİYE CUMHURİYETİ NİN BİR GÖREVLİSİNE , BÖYLE İTLİK YAPAMAZ... ÇAYCIMIZA BİLE... ŞEREFSİZİN EVLADINA , CEVABI VERİLMELİDİR.... O....... PU ÇOCUĞU TRUMP VE ŞÜREKASINA MÜTEKABİLİYET PRENSİBİ GEREĞİ , BEDELİNİ GÖRMELİDİR.... ALTTAN ALMAMIZIN SEBEBİ NEDİR? 82 MİLYON DEVLETİ İÇİN HERŞEYE HAZIR, ÖLMEYE DE... DİK DUR, BU MİLLET SENİNLE... NELER OLUYOR... YERN DİBİNE GİRSİN AVRUPASI DA, AMERİKASI DA.... TÜRK MİLLETİ ÖLÜRSE DE , AYAKTA ÖLÜR.... TESLİM OLMAZ... TRUMP DENEN ... KİM OLA Kİ........
  • 5 Yıl Önce

Ben Fransa'dan (Medine'de ölmek isteyen)

Nihayet sonunda şamar çocuğu olmaktan kurtulup, bizde dünya sahnesinde cidden yer alıyoruz. Ne zamana kadar şamar çocuğu olmaya devam edebilirdik ki! Bölgede jeopolitik bir güce sahibimiz ve şükürler olsun o gücü artık iyi değerlendiriyoruz. Erdoğan'ın iman'ı olmasaydı hiç bu kadar cesur hareket edebilirmiydi? Karşıda koskoca ABD var. ABD yapma fena olur diyor, Erdoğan yaparım ne yaparsan yap diyor ve yapıyor. Bu secaat, bu vakar ancak Allah'a teslim olmuş bir imanlı kalpte olur. Zaten bu hale ancak öylelerin aklı erer, diğerleri anlayamaz. Ben Medine de ölmek falan istemiyorum. Medine de ölmek bir mağrifet değil. Öyleleri varkı, Medine'de ki o güzel kokuyu dünyanın diğer yerlerinde de alabiliyorlar, Fransada falan da o Medine'de ki muazzam kokuyu alabiliyorlar. Sen yeter ki kalbinde Rasulullah sav'a yer ver, onu kalbinde ağırla ve bak bakalım nasıl mekan ortadan kalkıyor ve her gittiğin yer nasıl Medine oluyor. Allah-u ekber.
  • 5 Yıl Önce

İLBEYHAN

TRUMP ; PETROL BÖLGELERİNİ ALDIK, PKK'LI LARI GÜVENCE ALTINA ALDIK... IŞİDLİLERİ , TÜRKLERE VERDİK DİYOR..... BÜYÜKLERİMİZ DE ; KAÇAN 850 IŞİDLİ İN , 189'U YAKALANDI, ELİMİZDE DİYOR..... SAP ELİMİZDE KALDI....
  • 5 Yıl Önce

Sofuoğlu

Büyük Şeytan ABD'ye asla güven olmaz.Geçici ateşkes sağlanarak, ABD ortakları olan PKK=PYD=YPG'lilerin imhasını engellediğiyle kalmamış, onbinlerce tır silah mühümatının MEHMETÇİĞİ eline geçmesini de engellemiştir.Türkiye eline geçirdiği fırsatı değerlendirip, terörisleri imha etmeliydi.Suriye göçmenleri ensar muhacir muamelesi çerçevesinde ülkemize alınmış ancak,Suriye'nin bir ESAT olmadığı; işin içinde:ABD,RUSYA,İRAN,AB,İSRAEL,ARAP LİGİ,ÇİN hatta tüm dünyanın olduğu gerçeği ne yazık ki, iş işten geçtikten sonra anlaşılmıştır.Ve bugün TÜRKİYE toprağında barındırdığı diğerleriyle beraber beş milyon mülteciyle baş başa kalmıştır.Bugün bu mülteciler(mülteci statüsünde değiller)arasında ülkelerine dönüş için bir anket yapılsa, beş milyondan bir milyon sığınmacının kendi rızasıyla Türkiye'den ayrılacağını hiç sanmıyorum.Yani, insani boyutunu bir tarafa bırakırsak,HÜKÜMET sığınmacı politikasında yanlış yapmıştır. Suriye konusunda da yanlış yapmıştır.Alt düzeyde de olsa Suriye rejimiyle diyaluğu vakit kaybetmeden başlatmalıdır.Yoksa, Türkiye'nin başına bela olan Suriyeli sığınmacıların burada kalacaklarından kimsenin şüphesi olmasın.Buda zamanla baş kaldırma da dahil,sorunların çıkacağını hepimizin bilmesinde fayda vardır.
  • 5 Yıl Önce

Ne dersiniz

Attılan taş ürküttüğümüz kurbağaya değdi mi,dağ fare mi doğurdu.
  • 5 Yıl Önce

Hasan

Dilipak abd usleri ne zaman kapanacak Bunun cevabini verebiliyormusun veremiyormusun o kadar.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23