• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Trump’ın acele zafere ihtiyacı var

27 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mustafa ege

Lafı bu kadar dolandırmaya lüzum yok; AKP'yi açıktan eleştirebilirsin. Hem merak etme, mesele sadece AKP meselesi de değil. Koca bir ülke yozlaşmış. Cehalet, sefalet ve köksüzlük her yerde...
  • 5 Yıl Önce

Bektaşi

Sayın Dilipak yaklaşık 50 yıldır yazıyor.50 yıl önceki yazılarını okuyun bugün kü yazısı ile pek fark göremezsiniz.50 yıl öncede Abd , ve Batı uçurumun kenarında idi.Yok olacaktır.Bitecek ti tukenecekti. 50 yıl sonra Avrupa ve Abd'de kişi başına düşen gelir 45000 dolar ile 65 bin dolar arasında değişiyor. Ve en acısı İslâm ülkelerinden kacanlar Dilipak'ın bir türlü batiramadigi batıya gidiyor. Çünkü Adalet , hukuk, insan hakları batıda. Maalesef islam ülkelerinde her türlü Hukuksuzluk ,yolsuzluk ,Hırsızlık ,adam kayirmacilik var. Allah(cc) kitabını okuyorum,Efendimiz (sav) nin uygulamalarına bakıyorum.Bize anlatılan Dinle alakası yok. Problem burada Allah(cc) "DÜŞÜNMEZMİSİNİZ " " AKLETMEZMİSİNİZ" Buyuruyor. Ilk emri " OKU " olan bir dinin mensubuyuz. Allah(cc) ın kitabını " O " nun buyurdugu şekilde uygulamadigimiz sürece burnumuz B* K tan kurtulmaz.
  • 5 Yıl Önce

erhan

yazar abd, trump, pkk, pyd, deaş..... falan bahsediyor. ama kimin umrunda. çünkü tek dertleri akp ( gerçi yazar da bunu bildiği için yazısının sonunda her zaman yaptığı gibi lafı erdoğan a getirmeyi de ihmal etmiyor)
  • 5 Yıl Önce

Rıza

ABD batıyor, Avrupa bitiyor da Türkiye nereye gidiyor???? Ekranlarda enflasyon düşüşünden makro ekonomi nin düzeldiğinden bahsedenler doğalgaza,elektriğe, köprüye, otobana, hatta ilçe tarım müdürlüğü nün uyguladığı aşılara zam yapıyor. AKP iktidara geldiğinden beri halkın cüzdanına pozitif anlamda hiçbir şey koymadı. Onlar ile birlikte biz de batıyoruz maalesef.
  • 5 Yıl Önce

Ayanoğlu

Hocam sayın bakanımız Zafer Çağlayan’ın kol saatinin neticesi ne oldu.
  • 5 Yıl Önce

BAYBARS

6 EKİM 2019 KIZILCAHAMAM AKP KAMPI.... Buradaki çalışmalarımızda şunu gördüm; fitne bayağı egemen. Fitnenin egemen olduğu yerden de ne hayır ne bereket çıkar...... C. Başkanı RECEP TAYYİP ERDOĞAN....
  • 5 Yıl Önce

Ünal

Yılların siyaset bilimcisi yazarı entellektueli dilipak hoca da bunu yazıyorsa ne diyeyim ABD yi türkiye saniyor HERHALDE ABD NIN devlet mekanizmalarının çok ağır ince hesaplı çalıştığından haberi yok galiba ABD bir şey yapacağı zaman devlet mekanizması devreye girer orda kişilere bağlı biat devleti yoktur bir iraki bir gunde yok edecek amerika irak için yirmi yıla yakın plan yaptı uğraştı amerika pilav devleti değil plan devletidir unutmayın sistemler devletidir yıllarca planlar uygular ABD de kurtarıcı peygamber devlet başkanları yoktur başkan vardır ve onun da yetki sınırları vardır HA bu sınırlar dünya savaşı kararını aldirirmi aldırır sistem karar verirse kişiler degil
  • 5 Yıl Önce

Ferhat

Imanli Ülkücü rumuzlu kardeşe! Ülkücünün hassı kimler? ve hangileri islam a bağlı olan parti ve liderler? Lütfen benide aydınlatır isen memnun olurum.
  • 5 Yıl Önce

Tata Tonga

falan filan inter milan...
  • 5 Yıl Önce

İmanlı ülkücü

Ülkücünün hassıyım zira benim ülküm(Davam ) cihanşumul bir ülküdür(İSLAMİYET). Var mı münafık ve menfaatperest olmayıp bu ülküye sırt çevirecek Allah’ın bir kulu ? 
  • 5 Yıl Önce

ABD yüzyıllardır aynı, değişen bi şey falan yok!

ABD' de yaşamayan birinin ABD' yi tasviri kadar komik bir şey olamaz! Tipik bir bizim tarafın yazarı(!) işte!
  • 5 Yıl Önce

Nuran Derves eee

Yazdigin seye notum sifirin altinda sifir. Laf ebeligini herkes yapar...Aksiyon yok, sonucta yok, sadece laf ebeligi...Batida laf ebelerini bir defa, iki defa ciddiye alirlar, sonra görmezler bile. Niye ülkeyi kimse ciddiye almiyor? Filistin, Gazze, Firatin dogusu, suna buna haddini bildirmek? Gücün kadar konucaksin
  • 5 Yıl Önce

Ferhat

Birinci dünya savaşını ve ikinci dünya savaşının müesebbibleri ve yeryüzünde adeta iblisin varisleri olarak bozgunculuk yaratan masonik ve siyonist derin Gücler suriyede ve irakta cikarak istedikleri kiyamet savaşını bundan bir kaç yüzyil önce planlamaya koydular. Dolayısıyla bu plan ve projeler dogrultusunda evvela osmanli gibi imparatorlukları bertaraf ederek Ab de ve topraklarimizda kendi çıkarlarına hizmet edecek Liberalizm merkezli sistemleri ve ulusal devletcikleri ve bu devletlerin(Almanya, Türkiye ve Avusturya...) anayasalarina kadar kendi cikarlaı dogrultusinda kurdular. AB ve Tooraklarimizda tanzimat, inkilap ve Ab yasalarina uyum adi altinda seytani projeler ile aşamalı bir sekilde toplumun milli ve manevi iradelerini kırdılar. Hatta islam coğrafyasındaki monarşik sistemlere sykes picot anlaşmasına dayanan kendi çıkarlarına hizmet edecek olan saltanat sistemlerini kurdular. Nitekim şuan kiyamet savası olarak nitelendirdigimiz 3. Dünya harbinin zeminleri BOP projesi kaosaminda kivamina getirildi, zira mevcut sistem dahilinde faliyet gösteren partiler önce çekiç güç sayesinde irakı hem işgal ettiler hemde irakta ümmeti milliyet, mezhep ve bölge hususunda ihtilaflara yol acarak kurilgan duruma getirdiler. Keza suriye de durum farkli degil malesef, zira önce mayinli bölgeker temizlendi vecayni sekilde demokrasi vadi altinda toplum guruplara ve oparcalara bölündü. Hatta daiş ve ypg türkiye üzerinden egitvdonat kapsaminda suriye topraklarinda operasyon yapmaları için bölgeye gönderildi. Suriye ye demokrasiye götürmek isteyenn siyasilerimiz ayni zamanda suudi amerika ile sözüm ina bir islam ordusu kurmaya karar bile verdiler, fakat sudi amerikanin abd ve siyonizme hizmet ettigini bilmiyorlardi herhalde. Bütün bu hakikatleri göz önünde bulundurdugunuz zaman suriyede barışçıl bir sorun istenmediginin gercegini resbit edebiliesiniz. Farkindaysaniz itrail ve abd bop projesi dahilinde islam cografyasi isgal edilirken tek mermi atmadan bölgeyi kan gölüne cevirerek isgal edebiliyor. Umarim suriye meselesinde birileri ümmetin evlatlarini yüzyillardir Ataşirk ci ve Apokürtcü diye şuursuzlastirarak gine birbirinin canina düşmesini sağlamazlar. Umarim birileri bizim evlatlarimizı kendi seytani çıkarları icin uzak diyarlarda siyonizme ucuz asker yapmazlar. Zira ümmetin evlatlatinin birbirinin canina düsmesi bölgede siyonizmin elini güçlendirir. ALLAH vere kaygılarımız asılsızdır ve devletimiz Suriyenin çıkarlarını zedelemeyecek ve ümmetin evlatlarıni tehlikeye atmayacak sekilde suriye ordusu ile kapsamli bir şekilde mutabakat sağlamıştır. Zira suriyenin bölünmesi ve suriye topraklarinda faliyet gösteren daiş ve ypg, pkk gibi siyinizminin donatip örgütledigi terör örgütleri iki ülke açısından tehlike arz etmekte. Bu sebevten dolayı ancak suriye, irak ve Türkiye birlikte gareket ettikleri takdirde bu belayı başımızdan def edebiliriz.
  • 5 Yıl Önce

nostalji

Çocuklarımıza aradğımız ilaçları 6 aydır eczanelerde bulamıyoruz(Mesela benim çocuğumu için gerekli olan convulex 500 mg CR arayın bulursanız haber verin 6 aydır yok. .) 
  • 5 Yıl Önce

Starejistkamil

 asil kahramanlik destani akp parti rejimi yonetimine lazim 
  • 5 Yıl Önce

Hatice

Burdaki yorumlari okuyormusunuz bilemem ama baska sitelerde sizin agzinizdan yazilan ak partiyi elestren yazinizi kiniyorum sebeb AKP deyip duruyorsunuz bu ulke omrumuzde bir daha goremiyecegimiz hizmeti ak parti ve tayyip erdogan sayesinde gordu ama siz son zamanlarda kime hizmet ettiginizi anlamakta zorlaniyorum ele gune karsi yaptiginiz elestrilerinizi ve uslubunuzu lutfen bir vatandas olarak duzeltmenizi ve ak partiye hakaret etmeden yapin tayyip beyin kurdugu partinin ismi ak partidir AKP diyenlerin agziyla konusmaniz cok cirkin
  • 5 Yıl Önce

İmanlı ülkücü geçinirim, hakan atillanın alındığını görmem, brunsonu yazarım, çünkü sahte ülkücüyüm

 "Papaz brunson hem pkk ,hem fetö ile ilişkileri vardır hem de açık seçik ajandır,suçludur.Bu can bu tende kaldıkça brunson kadeste kalacak serbest bırakılmayacak"demiyor muydu?Diyordu.Peki sonuç trump emr etti ve bay recep tıpış tıpış yoladı brunsonu trumpın yanına.Al sana büyük zafer.
  • 5 Yıl Önce

adalet

sayın dilipak önümüzdeki hafta af konusu mecliste af la ilgili düşüncelerinizi yazarsanız seviniriz suçluların affedilmesi normal mi?
  • 5 Yıl Önce

Mehmet ay

Bana ne amerikadan rusyadan, evde ocakda yemek kaynamiyor. Zamlar almis basini gitmis. Zaten mutvagimizda kiyamet kopmus, sen kalkmis dünyayikonusuyorsun.
  • 5 Yıl Önce

Said

Abd izin vermedikce Türkiye asla suriye ye adım atmaz . 
  • 5 Yıl Önce

NURAN DEVRES

Doğrusu olacakları endișe içinde bekliyoruz. Evet, sn CB çok sert, itham edici bir konuşma yaptı BM de. Bu konușmanın Türkiye ile, Túrkiyenin menfaatleri ile hiçbir ilgisi yoktu. Batının mazlum Müslüman toplumlarıma yaptığı zulme karşı bir isyandı. Haklı bir isyan. CB o konușmasında Ümmetin sesi oldu. Türkiyenin sesi değil. Bu nedenle konușma bizde (Türkiyede) çok takdir topladı. Coșkulu, cesur bir söylemdi. Bu cesaret hepimizin hoșuna gitti ve gururlandık. Ama dıș basında en ufak bir yankı ve ilgi uyandırmadı. Hiç umursamadılar. Kimse takmadı yani. Bu yüzden o kadar meydan okumanın ardından șimdi bakalım o tehditler gerçekleșecek mi? Verilen mühlet çoktan bitti.
  • 5 Yıl Önce

Muhibbi

Yazının başlığı trump 'ın acele zafere ihtiyacı var. Yazıda geçen tek zafer sözcüğü "Ankara’yı ikna etmek ve Türk kamuoyuna bir zafer armağan etmek için Trump, PKK’yı da FETÖ’yü de feda edebilir. ABD istediğini aldıktan sonra namlusunu Türkiye’ye döndürecektir." Bır kaç paragraf altta 'da abd modern silahlarla donattığı pdy yi Türkiye'nin başına bela edebilir yazmışsınız. Hocam iyimisiniz.
  • 5 Yıl Önce

Mustafa

Başkasının gözündeki capağa bakma, batının pisliği bizim imanı mı artırır. Türkiye deki pislik boyu aşmiş kadına şiddetin arkasında ahlak zafiyeti var. TV de kadını koruma programında, kadına sorarlar neden kadın sığınma evine sığındın kocam beni aldattı. Spikerin yanındaki kadın cevap veriyor SENDE ONU ALDAT. NEDİR BU AHLÂKSIZLIK.
  • 5 Yıl Önce

Mustafa

Kim nederse desin tramp tan halk memnun! Memnun olmayan kesim az. ABD nin Allah cc belasını verene kadar.
  • 5 Yıl Önce

şenay doğan

allahu teala herkesi birşeyle imtihan ediyor bana da çocukluğumdan beri yaşadığım bir sıkıntı verdi yıllarca birlikte yaşamanın verdiği alışkanlıkla artık pek umursamaz oldum ama zaman zaman sıkıntım depreşiyor ve yüreğimin onu kaldırma takati kesiliyor böyle bir zamanda kendi kendime sürekli sabrı telkin ederken aklıma birşey geldi ya rabbi dedim bu sıkıntıya sabredersem bundan hasıl olacak hayrı habibinin hesabına yazar ve bu sevabı yüce zatının habibinin kitabımın dinimin zaferinde kullanır mısın çorbada benim de tuzum olsun ben böyle dua edince yüreğimi ezen ve takatten düşüren sıkıntı adeta bir kuş tüyüne dönüştü bana verdiği bütün zararlar üzerimden kalktı sanki o sıkıntıyı hiç yaşamamış gibi oldum sonra bana o sıkıntıyı veren kişiyi gördüm bana verdiği sıkıntıyı anlattı ve zaman zaman vicdanının rahatsız olduğunu ifade etti herkes dara düşünce birini imdada çağırır ama yanı başındaki gizli hazineden bihaberdir aklıma ahzab 6 ile ahzab 56 geldi ya rabbi bu nasıl bir mucizedir böyle habibini nefsine tercih eden ve ona salat eden demek ki asla yarı yolda kalmaz dedim allah yüce zatının da habibinin de kitabının da dininin de şanını yücelerden yüce eylesin allaha emanet olun
  • 5 Yıl Önce

Okur

Allah; "Yahudiler her fitne ateşini yaktiginda o ateşi s ondurdugunu" kur'an da beyan etmektedir. Yine Harut ve Marut'tan bahsederken; Allah'ın dilemesi dışında kimsenin bir şey yapamayacağını belirtmektedir. Biz "O ne güzel yardimcidir, ne güzel Vekildir" diyerek sırtımızı Allah'a yaslayip doğru olani (yani Allah'in emrettigini) yaparsak, elbette Allah; önümüzü "bir kısmını bir kısmı ile bertaraf ederek" açacaktır. Bu Allah'ın inananlara vaadidir ve Allah vadinden dönmez. Amenna
  • 5 Yıl Önce

Rabia

EuzubillahimineşşeydanirracimbismillahirrahmanirrahimSen mü'minlere: "Rabbinizin size meleklerden indirilmiş üç bin kişiyle yardım-iletmesi size yetmez mi?" diyordun. Evet, eğer sabrederseniz, korkup-sakınırsanız ve onlar da aniden üstünüze çullanıverirlerse, Rabbiniz size meleklerden nişanlı beş bin kişiyle yardım ulaştıracaktır.aliimran süresi 124-125.ayetler.elhamdulillah.Sayin Dilipak bu ayetler müslümanlara bir müjde ve Allah'ın yardımidir.elhamdulillah.uhud Savaşı'ndan sonra bu şiddette bir musibetin bir daha müslümanları bulamayacağını peygamber efendimiz sav bildirmiştir.musrikler Uhud da belki üstünlük saglayabileceklerken arkalarını dönüp kacmislardir.bunlarin karakteri hep budur.elhamdulillah.yeterki üstlerine gidecek kararlı müslümanlar olalım.evlatlarini isteyen anneler ve işlerini isteyen işçiler için Allah'ın hesapsız rizkindan istiyor onları Allah'a emanet ediyoruz.aminsaygilar selam ve dua ile Allah'a emanet olun.tesekkurler.hasbinallahu ve nimel vekil deriz.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23