• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Suriye’nin Toprak Bütünlüğü Konusunda Kimler Mutabık?

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

mevhibe inal

Şaka gibisiniz. Siyonist/Hıristiyanlar bölgemiz ülkelerini bölmek, Kürdistan maskeli İsrail/Abede kontrolünde bölge yaratmak için planı-projeyi yıllaaar önce yapmış, provokasyonlar, sahte bayrak operasyonları, mavi boncuk dağıtmalarla bizleri teker,teker yemek için oyun oynuyor. Bizler hala Esed, İran, Rusya geveliyoruz. Esad-İran-Rusya Birlik olursak, İŞGALCİLER ŞAPA OTURUR. Tabii içimizdeki Mandacı işbirlikçiler bırakırsa..
  • 5 Yıl Önce

Ali rıza

Yahu ne kadar güzel bir tahlil yapmışsınız imrendim doğrusu , suriye ikiye bölündü siz hala esat a esed deyip laiklikle uğraşıyorsunuz bu kadar derin bilğiyi herkes edinemez kutluyorum
  • 5 Yıl Önce

ORHAN İNAN

"Çünkü karın tokluğuna buldukları işten, bir parça mutlu olmalarından, eş ve çocuklarına biraz olsun huzurlu ortam hazırlamalarından rahatsız olan ırkçı-faşist çetelerin tasallutu hep üzerlerinde olacak maalesef",ŞEKLİNDE TAMAMLANAN CÜMLENİZ BENİ ÇOK ETKİLEDİ.O MAZLUMLARA SALDIRMAYI MİLLİYETÇİLİK ZANNEDEN GÖNLÜ KARA VİJDANI KARA VE AKIL TUTULMASI YAŞAYANLARI ANLAMAKTA CİDDİ SIKINTILAR ÇEKİYORUM..SENİN DİNDAŞIN,KARDEŞİN ONLAR..DAHA DÜNE KADAR AYNI DEVLETİN TEBASI İDİN. O KADAR MI ÇABUK UNUTTUN BÜTÜN BUNLARI? YOKSA HİÇ Mİ BİLMİYORSUN? BU GÜN BU MAZLUM VE GARİP İNSANLARA ZERRE MİKTARI HUZUR VERMEK İSTEMEYENLER ,YARIN KENDİLERİ O DURUMA DÜŞERSE NE YAPARLAR ACABA?HAA BUNLARDA İMAN ZAYIFLIĞI OLDUĞU İÇİN İLLA BİRİLERİNİN KIYISINA SIĞINIP,KENDİLERİNİ SAĞLAMA ALMAYA KALKARLAR..YİNE BİZLER VATANIMIZ İÇİN ,DİNİMİZ İÇİN CAN VERİRİZ CAN ALIRIZ..ELLERİNİZE SAĞLIK..YAZINIZ ÇOK GÜZEL OLMUŞ..SURİYELİLER DE AÇIK SAÇIK VE ORTALIKTA KIRITARAK GEZMİŞ OLSALAR BU TEPKİYİ GÖSTERİRLERMİYDİ ACABA DİYE DE MERAK ETMEKTEN GERİ DURAMIYORUM.KAPALI,TESETTÜRLÜ VE İMANİ YAŞANTININ MİSALLERİNİ TAŞIYAN BU İNSANLARA DUYULAN KİN VE ÖFKE DE BUNUN DA ETKİSİ BOLCA VAR GİBİ.SELAM EDİYORUM..
  • 5 Yıl Önce

A. Hamdi

Pyd konusunda haklısınız, ülkemizi bölmeye çalışan kanlı bir terör örgütü ve komşumuz hatta komşumuzun komşusu bile olmasın. Ancak Suriye rejimi ile komşu olmayı bununla kıyaslamak ilginç geldi. Suriye rejimi tüm Suriye'de eskisi gibi egemen olsa ne Pkk ne de İşid vs problemler olmaz. Eskisi gibi turizm olur, ticaret olur, istikrar olur. Hem toprak bütünlüğü der hem de Suriye topraklarında yeni devletler kurulmasını savunursak haksız gözükür ve oluruz. Suriye'yi çeşitli "İslami" grupların yönetmemesi orada İslamiyet olmadığı anlamına gelmez. Aynı şekilde millet esasına göre yönetim İslamın bir alternatifi değildir. Bir dönem çok iyi ilişkilere sahip olduğumuz komşu ülke yönetimini şeytanlaştırmak ve düşmanlık yapmak ne onlara ne bize fayda sağlar. İsrail, ABD ve kurmaya çalıştıkları terör devletine fayda sağlar. Suriye af çıkardı, sığınmacıları Lübnanın ve Ürdünün yaptığı gibi kendi öz yurtlarına yollamak için ilişkilerin normalleşmesi büyük fırsat, bunu ideolojik vs. hesaplarla yapmazsak tarih bizleri affetmez.
  • 5 Yıl Önce

cahit

Erdoğan'ın söyleyecek bir sözü olmayacak mı Kıbrıs konusunda, bir gözümüzün önünde yaşananlar var. Dünya alem Rum kesimini destekliyor. Son olarak Rumların düzenlediği toplantıya, Ankara'nın “dostu” Katar ile AKP'nin en “kırmızı çizgisi” Filistin'in de katıldığı ortaya çıktı. Ankara ise sadece Rum kesimine “şiddetli tepki” gösterme politikasını sürdürüyor.
  • 5 Yıl Önce

okur

son paragraf müthiş olmuş...
  • 5 Yıl Önce

Türk

Trabzon lu Lawrence yakındır Türkiye nin bölünmesi.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23