• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Siyasi gündem

44 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

temel çeküç

Sayın dilipak söylediklerinizi sagır sultanlar duydu ama kendisinden hesap sorulamayanküçük çaplı yöneticiler duymadı istanbul seçimleri kaybedildi peki mevcut başkanlar neden hiç televizyonlara çıkmadılar eski başkanlar nerede kimin degirmenine su taşıyorlar ak parti içindeki bu akp lilerden gına geldi reis bütün teşkilatları görevden alsın yada adayları rakipsiz olarak atamasın herkes seçime girebilsin merak etmeyin ak parti bu menfaatperestler gitsede tek oy kaybetmez ben vekiller ve il ilçe yöneticileri için tek oy verildigini sanmıyorum saygılar
  • 5 Yıl Önce

Alaattin ALTUNTAŞ

Hocam doğru bir tane.Seçimlerden önce ve sonra bunlar en alt tabanda bile konuşuldu ve hala konuşuluyor. Ama ne hikmetse hala adım atılmıyor.Acaba birileri bilerek ümmeti bölmeye mi çalışıyor. Anlayabilmiş değilim. Burada olan yine bu dava için gecesini gündüzüne katan,yapılan onca yanlışa rağmen davasını satmayan kardeşlerimize oluyor. Allah sonumuzu hayır eylesin.
  • 5 Yıl Önce

İsmet

Biraz da olsa bizim dilimiz, gönlümüzde geçenlerin tercümanı olmuşsunuz. İnşaallah görürler, duyarlar ve çözüm üretirler.
  • 5 Yıl Önce

Mazlum Aslan

Evvelki günkü yorumumda ben de aynı şeyleri söylemek istemiştim. Sn yazar da aynen parmak basmış. Teşekkürler. Olgu olarak fetö tek değil onlarcası var.
  • 5 Yıl Önce

Fani

Hocam bugün İSMEK ten işten atılan eğitimci bayanların çoğunluğu başörtülüler sadece o bayanlar işten atilsin diye İSMEK tasarruf bahanesiyle kapatiliyorlar siz hala akp ders vermek amacıyla yazılar yazıyor ve seçim kaybetiriyorsunuz bu arada gazetenizde maşallah muhafazakar seçmenlerin bölmek için babacan Davutoğlu ve saadetin reklamıni baya iyi yapıyor Allah CC ümmetin birliğini bozanin belasını tez elden verir inşallah
  • 5 Yıl Önce

Ali Hoca

Sayın yazarın yazılarına son günlerde göz atıyorum.Dikkatimi çeken şey; Diyarbakır daki annelerden hiç söz etmemesi oldu.Acaba ben mı rastlamadım? Yoksa bunu görmezden mi geliyor?
  • 5 Yıl Önce

Bürokrasi ve siyaset

Siyasette, ilçe teşkilatlarında bürokraside Çalışkan, iki yüzlü olmayan , hizmetkar ruhlu,mütevazi , kirlenmemiş, para pul makam mevki hırsı olmayan insanları bulup acilen köklü değişim yapma zamanı hala gelmedi mi? Bürokrasi ve önemli yerlerde görev yapan her dönemin adamları adeta ak parti sonrasına kendilerini hazırlıyor deniyor .Ak parti sonrasına göre bürokrasi yapılandırılıyor deniyor... Değişm için hala beklemek niye . Giden gitsin ama REİS hiç bir yere gitmeyecek inşaallah ..Allah başımızdan eksik etmesin ..
  • 5 Yıl Önce

Ah Ankara Ah

Hocam göreceksin gene makyaj ile idare edecekler . Allah aşkına hiç mi akil adam yok..Ankara elden gitti . Hala Ankara’nın büyük ilçeleri , ak partinin oy deposu olan büyük ilçeleri aynı ilçe başkanları ile devam edecekmiş. .Millet bunları çok iyi tanıyor da karar vericiler neden tanıyamıyor ...
  • 5 Yıl Önce

BAYBARS

KAİNATIN VE HERŞEYİN SAHİB ALLAH..... TEK KUVVET VE KUDRET SAHİBİ ALLAH.... 
  • 5 Yıl Önce

Değişimi kim yapacak ki ?????

Ankara’da seçimi kaybeden ilçeler belli . Büyükşehir belediyesine sahi Keçiörenden , ymahaleden Mamaktan neden yeterli oy çıkmadı. Buraya atanana. İçe başkanlarına sahi kimler referans oldu ? Fakat bunları almaya da kimsenin gücü yetmez deniyor . İnanılır gibi değil.Birileri kendi ikballeri için Ak partiyi Ankara’nın Büyük ilçelerinde bitirmek için güzel çalıştılar . Yazık çok yazık ..
  • 5 Yıl Önce

Ömer’leri Kim Bulacak?

Gerçekten Her bölgeye , her ilçeye bir Ömer bulmak lazım . Lazım da önce karar merciinde Ömer’leri bulacak Ömer kıvamında adamlar lazım değil mi? Yoksa şu ilçeye benim eşim dostum , filan ilçeye şunun adamı .. gene olacağı bu olacak siyasette bu yapıyı zor kıracaklar .
  • 5 Yıl Önce

Mertürk

Bu yazdıklarınızdan , ak partinin kendisini fesih etmesi anlamı çıkıyor. Yüksek mevkideki siyasetçi, bürokrat işadamları ve diğer etkili şahıslar arasındaki menfaata dayalı , toplumun tabanına yayılmayan ,dar alanda kısa Paslaşmalar şeklindeki çıkara dayalı ilişkiler her tarafa nüfuz edilmişse ,dava adamları ya dışlanıp ,yada uzaklaştırılmıssa, bu iş dikiş tutmaz. Menfaat alanları çok iken izdiham oluşturup dava adamlarını uzaklaştıranlar, paylaşılacak fazla bir menfaat kalmayınca dağılmaya başlarlar.
  • 5 Yıl Önce

Ahmet Uçar

YENİ OLUŞUMLARA ABD NİN DESTEĞİ TAM DİYORSUNUZYA DAHA GERİSİNİ OKUMA GEREĞİ DUYMADIM ABD NİN DESTEĞİ TAMSA EMİRLERİDE TAMDIR BU DESTEK DOĞRUYSA BU BİLE BAŞLI BAŞINA BUNLARIN NE DEYİM BİLMİYORUM GENE 3 .CÜ DÜNYA ÜLKESİ OLMAYA HIZLA GİRERİZ .AKP BÜYÜK ÇADIRINDA YIRTILMALAR KOPMALAR VARSA BU BÜYÜK ÇADIRI YIKMAK YERİNE TAMİR CİHETİNE GİDİLMELİ YENİ ÇADIR KURMAYA VAKİT YOK ÇADIR KURACAK TOPRAK BİLE BULAMAYABİLİRSİNİZ .ALLAH CC. YAAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN SON KALE DÜŞERSE ÜMMET TAMAMEN DÜŞER BU DA DÜNYANIN SONU OLUR.
  • 5 Yıl Önce

Abdullah Öztürk Vatansever

Helal olsun sana,üstad.Şu an ki toplumun yaralarına parmak basmışsın,çok veciz bir şekilde.
  • 5 Yıl Önce

Aişe

Yazı çok yerinde tespitler içeriyor. Merak ettiğim. Bütün bu olanları gören Sayın Dilipak, hala desteklemeye devam mı edeceksiniz. Ak parti güzel işler yaptı.bunu görmemek nankörlük olur. Mükafatını da bu dünyada fazlasıyla gördü. Günahıyla sevabıyla misyonunu doldurdu. Yazınızın son paragrafı en can alıcı kısmıydı. Rızkı veren Allahtır. Rızık kesmeye çalışıp ,niyetlerine bakmadan işsiz güçsüz bırakılan insanları Allah açlıktan öldürmedi. Rızık Allahtandır çünkü. Rabbim bu güzel ülkeye ve güzel insanlarımıza rahmet etsin. İyilik güzellik versin inşaallah. Allahın hükmüyle hükmedebilen yöneticiler nasip etsin. Selam ve dua ile.
  • 5 Yıl Önce

şükrü onuk

Demokratik parlamenter sistem darbe üretiyor , Hükümetler kurulamıyor , Koalisyon hükümetlerle herkes kendi ideolojisine göre hareket ediyor , anlaşma ve uyum olmayınca hükümetlerin ömrü kısa oluyor , uzun vadeli stratejik planlar ve yatırımlar gerçekleşmiyor diyenler şimdi Başkanlık sisteminin altını oymak için sıraya girmişler , kimse bunları görmüyor , istikrarı yıkma pahasına en yakınlar darbe vurmaya çalışıyor ,samimiyet vatan sevgisi ve milleti düşünen yok varsa yoksa menfaatleri .
  • 5 Yıl Önce

demede

Sayın Abdurrahman Bey SA. Müminin varacağı bir hedef vardır. Takip edilecek yol Kuran, Rasulullahın Sünneti ve .... Yaşamak. Tebliğ etmek. Tatbik etmek. Sevdirmek. Nefret ettirmemek. Birbirimizin hatasını kendi evimizde halletmek. Elinden ve dilinden emin olan kemale ermiştir... Neden ve niçin hatalarımızı ifşa edelim? Olaylar ve gidişata iradeyi cüziyye ile idrak etmeliyiz... İradeyi Külliye nedir? Hudeybiye Anlaşmasının sonuçlarını hiç düşündünüz mü? Halit bin Velidin azli nasıl açıklanır? Hepimiz bir olmaya çalışalım. Hayırda ittifak edelim. Şer olarak görülenden hayır, Hayır olarak görülenden şer ... Tecelli ettirme O'nun sıfatlarından... Üzerine düşeni yapmak... Ve O'na Tevekkül... Velveleye hiç gerek yok... Koskocaman kesilen Çınar Ağacının köklerinden şu anda ağaçlar yükseliyor... Neydi o eski günler... Her şey bir anda olmuyor. Bizler kendimiz değiştirmezsek Rabbimiz bize vermez.. Kişi sevdiğimiz ile beraberdir.... Böyle bir dönem ve merhalede hiç mi hayırlı adımlar atılmamış? Elinsaf... Biz kimiz. Katranın katrası.. Belki daha küçük.... Rasulullah'ın hayatına bakınız.. O Allah'ın Resulü olduğu halde nelerle karşılaşmıştır... Nelerle? Ne zorluklarla? Cennete o kadar kolay gidileceğini mi sandınız?... Rabbim imtihan dünyasında isterse yüceltir... İsterse helak eder... Tek tutunacağımız dal, O'nun Rahman ve Rahim sıfatıdır... Yoksa halimiz nice olur... Mümin kardeşinizin hatasını bağışlayınız. Hayırda birleşin.. . Rabbim'de sizlerin hatasını bağışlar. Biz neyiz ki? Neden geldik? Nereden geldik? Nereye gidiyoruz? Bugünün ve yarının hesabını yapabiliyor muyuz? Gıybet ve hata aramaktan ne kadar uzağız? Bineceğimiz vasıta belki mefkuremize yakın olmayabilir... Ama en yakınına binmek şiarımız olmalı.. Çalışmak, çalışmak, çalışmak, tatbik, tebliğ, basiret, gurur ve gıybetten uzak, , lamakam... Sabır.... sabır... Sabır.... Umutsuzluğa düşmemek.... Sayın Abdurrahman Bey. Devamlı takip ediyorum... Lütfen eleştiriniz... Fakat dozunuzu evin içinde hallediniz... Dağılmayınız... Hayırda birleşiniz... Hayrı ve şerri tecelli ettiren O'dur... Rabbim hayırlara vesile olması temennisi ile Selamünaleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatühü.. Demede Medine / Mescidi Nebevi...
  • 5 Yıl Önce

seheryeli

elde avuçta ne varsa bitince gerçeklerle yüzleşince. iş işten geçince gençlik gitti mi diyeceğiz. bizim gidişimiz kolay gelişimiz zor oluyor. yani kimsede toparlanarak geri döşünüme yardımcı olmuyor herkes eldeki avuçtakini bitirmeye çalışıyor. bize her zaman milli mücadeleyi aktive edecek şuur lazım
  • 5 Yıl Önce

Şehinşah

İlk defa bir yazınızın altına yüzde yüz imzamı atarım Dilipak beyefendi. "Sizin mahalle" eleştiri kültürünü unuttu, tek söyledikleri şey "sen çok yaşa ağam,paşam,şahım,padişahım" . Tabi "sizin mahalle" eleştiriyi unutunca iktidardakiler de doğru iş yapamaz hale geldi, her yaptıkları işte noksanlıklar,hatalar ortaya çıktı. Bu yönden yazdıklarınız "sizin mahalle" adına çok kıymetli. Eğriye eğri doğruya doğru diyebilen insanlar medyada, bürokraside, siyasette seslerini yükseltmekten çekinmediği zaman belki ülkede bir şeyler düzelecek diye umut edebiliriz. Bu olmadığı müddetçe körler sağırlar birbirini ağırlar durur.
  • 5 Yıl Önce

Ali Türkcan

Bu yazının üstüne yoruma gerek yok... anlayabilene. Artı insanlar kim dost kim rol icabı kim kimi kaça satar hemde iftiralarla, yalan yanlış bilgilerle birini tık deliğe ötekinin planı tam da buydu sen de düştün be arkadaş hemde Dinimiz, imanımız, ahlakımız net ortada iken. Bunu gören genç nesiller Mübarek dinimden soğuyor sen bir yanlışa dur demezsen ıo bir yanlış tusunami oluyor sen bunu görmezden geliyorsun. Üstat genel tanı koymuş ama hepsi doğru.
  • 5 Yıl Önce

mehmetselim

muhteşem yazı..
  • 5 Yıl Önce

Yörük

Kongreyi uzatıyorda uzatıyorlar. Ama bu kez öncekiler gibi olmayacak. Vatandaşın gönlü AK Partiden hızla kopuyor. Davutoğlu'nun partiden kopuşunu Babacan'a veya öncekilere benzetiyorlar ama hiç alakası yok..
  • 5 Yıl Önce

Fikri

Erdoğan dan sonra inşallah o beklediğimiz lideri Allah gönderir Erdoğan gitsinde ne olursa olsun demiyorum ne kadar beğenmesemde 90 lardan iyiyiz ama artik Erdoğan da ak parti de misyonunu tamamladi araba artik vites istiyor daha kaliteli daha temiz bi parti daha akıllı bilgili bi lidere ihtiyacimiz var bize erbakan gibi bi lider lazim Erdoğan hizmet etti hemde çok kabul ama su noktada artik kafi gelmiyor yetmiyor gerek islami noktadaki eksikleri say say bitmez gerek vizyonun kapasitesi bizi daha ileri götürebilecek seviyede degil biraz daha duble yol köprü yapar daha da baska bir sey beklemeyin su vakitten sonra bence yinede eski türkkiyeyi su noktaya getirdi kendisine saygim var kizsamda sevgim var ama be reis hersey tadinda guzel
  • 5 Yıl Önce

salih

Her aklı selim mümin farkında ama sayın yazar gibi bir ehil kişi de tespiti buysa...yani AK Parti rüyası kabusa dönüşmüş demektir..
  • 5 Yıl Önce

Yörük

Kongreyi uzatıyorda uzatıyorlar. Ama bu kez öncekiler gibi olmayacak. Vatandaşın gönlü AK Partiden hızla kopuyor. Davutoğlu'nun partiden kopuşunu Babacan'a veya öncekilere benzetiyorlar ama hiç alakası yok...
  • 5 Yıl Önce

hak

Çok geç kaldınız 15 ıldır bu ülke aten böyle yönetiliyor. Yeni bir durum değil.
  • 5 Yıl Önce

kibarcik

ömrünebereket ustad sonparagraf anlıyana yeter artar bıleveselam
  • 5 Yıl Önce

hasan

diline sağlık.bundan daha açık ne söylenebilr ki, ama insanoğlu ne garip mahlukki rant ve menfaat var oldukça bu şikayetlerimiz devam edecek gibi.
  • 5 Yıl Önce

Ahme ŞAHİN

Aynen katılmamak mümkün değil, tebrikler sayın Dilipak
  • 5 Yıl Önce

Misafir

Aĝzına kalemine sağlık ama bence hiç bir şey yapmaz bunlar göreceksiniz
  • 5 Yıl Önce

Mertürk

Her iktidar kendisine destek olması için,kendisine yakın sermaye gurubunu oluşturur. Ak partinin en büyük hayati yanlışı ,kendisine yakın bu sermaye gurubunu , emlak konut ve inşaat rantı üzerinden oluşturmasıydı. Halbuki ,sanayi ,fabrika ,üretim üzerinden ,büyük oranda ithal ettiğimiz aramalar ve hammaddeleri yerli olarak üretmek için büyük fabrika yatırımları her türlü teşvik ile desteklenseydi , bu şekilde kendine yakın sermaye oluştursaydı ,onlar üretim yapıp kazanırken ülke ve millet olarak bizde kazanırdık............................... Şimdiki haliyle, ülke kaynaklarının,parasının büyük bölümünün ,üretime dönük olmayan , gelir üretmeyen ,ölü yatırım dediğimiz emlak konut ve inşaat işleri ile betona gömülmüştür. Hele hele birde yüksek dış borçlar ile alınan dövizler ile,bankaların dışardan döviz olarak aldıkları sendikasyon kredilerini ,TL ye çevirip ,döviz geliri üretmeyen bu inşaat işleri için müteahhitlere kredi vermesi , imar değişiklikleri ile inşaat üzerinden büyük rant alanları oluşturulması, bir inşaat furyası oluşmasına neden oldu. Bir de düşük kur ile rekabet güçleri azalıp ithal mallar ile rekabet edemeyen birçok sanayici ,sanayiciliği bırakıp ,müteahhit oldular. Günün sonunda ,ekonomide sanayinin ağırlığı son onbeş yılda 28% lerden ,16% lara inip ,ülkenin tassaruf ve finans üretme kabiliyeti yok edilerek ülke dışardan gelecek borç ve sıcak paraya mahkum hale getirilmiştir. Çünkü ,sanayi ve üretim ,tassaruf ve finans üretir. Bunu bizim matematiksel zekâ özürlü ekonomistlerimiz bilmez. Onlar batının yazdıkları ,ekonomi kitaplarını okuyarak ,batının oluşturdukları ,ekonomik kuram ve kuralları ezberleyerek ,iyi bir ekonomistin bu kuramlara bağlı olması gerektiğine inandırılmışlardır. Ekomomini temeli matematiktir. En iyi matematik bilen gençler doktor,mühendis oluyor. Ekonomistlerimiz yüksek matematik bilmeyen ,basit aritmetik işlemler dışında yüksek matematik bilmezler. Halbuki ,batıda iyi ekonomist yetiştiren okullarda aynı zamanda yüksek matematik öğretilir ve bu ekonomistler ,matematiksel zekalarını kullanarak ekonomi üzerine yeni fikirler üretirler. Gelişmekte olan ülke ekonomileri için ,gelişmiş ülkelerde uygulanan aynı ekonomik model uygulanmaz. Bizde gelişmekte olan bir ülke olarak ,gelişmiş ülkelerin ekonomik programları , hiç bir değişikliğe gidilmeden , yerli firmalar ,gelişmiş ülkelerin büyük devasa firmalarına karşı hiçbir koruma olmadan ,serbest piyasa adı ile onların önüne atılırsa , onlara yem olunur ,zaten oldu da
  • 5 Yıl Önce

klm

Parti içi temizlik yarım kalmış, partinin içi temizlenememiştir... Evet Temizleneceklerin içinde fetöcü olmayan da çok var.. Fetöcülerin tehlikeli yanı fetö ye bağlı olmalarından daha çok yeme için cebleri için para için orada kamu kurumlarında odaklanmış olmalarıdır..
  • 5 Yıl Önce

Mehmet Ali

Bence AKP misyonunu tamamladı artık daha iyi ve yeni bir yönetimi hak ediyor ülkemiz. Dış politikada ne yaptığını bilen bir stratejisi olan, ekonomiye bakışı üretim, ihracat ve tasarruf merkezli olan, dışa bağımlılığı azaltacak, tarım ve hayvancılık politikalarını köklü olarak değiştirecek, eğitimi çağımıza ve geleceğe yönelik dizayn edecek, adalete olan inancı yeniden tesis edecek, gelir eşitsizliğini düzeltecek, kutuplaşmayı önleyecek, mümkünse TBMM yi tekrar ülke yönetiminin merkezine taşıyacak yeni bir yönetim anlayışı şart. Ümmetçi politikalarla, ahbap çavuş ihalecilikle, gösterişle, israfla, ithalata ve krediye dayalı ekonomi anlayışı ile ülke uçuruma sürükleniyor. Artık bunu kavrayıp, takkeyi önümüze koyup düşünmenin zamanı geldi. Ha, derseniz ki böyle bir yönetim var da biz mi istemiyoruz, orası ayrı. Belki daha geniş yelpazede, farklı kesimlerden örnek insanlarla, toplumun tamamını temsil edebilecek bir yönetim oluşturulabilir. Allah memleketimize zeval vermesin...
  • 5 Yıl Önce

Kemal DEMİREL Uludağ Üniversitesi Genel Sekreteri

Bu yazıyı ben yazmak isterdim ama öncelikle DİLİPAK olmam lazım. Olmayacağına göre altına yıldızlı imza atıyorum. Teşekkürler Sayın DİLİPAK. Selam ve dua...
  • 5 Yıl Önce

okur

Türkiye Cumhuriyetini 1940 lardan itibaren alttan alttan yöneten ve adına "derin devlet" dediğimiz yapının nerelere, kimlere ve hangi kurum, kuruluş ve sivil toplum sistemlerine sirayet ederek ülkenin gelişmesine, ilerlemesine, ekonomisine, eğitimine, dinine ve demokratikleşmesine nasıl engel olduğunu… 6-7 Eylül olaylarından, Gezi Parkı olaylarına; 1960 darbesinden, 27 Nisan e-Muhtırasına; PKK'dan, FETÖ'ye bu ülkede neler yaşandı. Suçsuzlar nasıl suçlu, suçlular nasıl salıverildi. Af adı altında kimler nasıl salındı. Çocuk tecavüzcüleri, "çocuğun psikolojisi bozulmamıştır" raporlarıyla nasıl bırakıldı. Kemal Türkler’den-Şemsi Denizer’e, Üzeyir Garih’den-Arşimidis’e, Gazetecilere düzenlenen suikastlerden-Öldürülen Papazlara Faili "Derin Devlet" nasıl meçhul oldu. Şairin deyimi ile; Neden bu kadar çok kan aktı neden, Korkunun selleri basar gök gürlemeden. Büzülür yürekler soyulmuş kabuklar misali, Sayısı arttıkça sahipsiz mezarların, Bir ölü evinden farkı yoktur pazarların. Zaman zaman bir feryat bir figan, Şiir satmıyormuş artık, Şiir satmıyor da kitaplar satıyor mu sanki, Kendini satan kadın gibi soğan, sarımsak gibi. Varsın şiir kendini hiç satmasın, Herkes silah alıp silah satıyor, Herkes yiyip içtiğine haram ve kan katıyor, İhanet çemberini içine düşmüş vatan, Çağ hasta, toplum hasta bekle ki ağarsın tan. Geçmişi ile yüzleşemez isek bu ülkenin geleceğine sağlam bir adım atamayız. İstihbarat raporlarının da döneme ait belgelerini açıklayarak bütün pisliklerden sıyrılmamız gerektiğini düşünüyorum. Diyeceksiniz ki bugün bitti mi? Savaş devam ediyor. Hiç deyilse kim kimdir bilinmesi gerekir. Devletin bunu vatandaşlarına olan saygısı gereği yapması gerektiğini, hatta Gazetelerde, Radyo ve televizyonlarda; Belgesel, Hukuk Fakültelerinde, Siyasal Bilimler, İslam Enstitülerinde ve Siyaset Akademilerinde ders niteliğinde verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Böylece yakın tarihe bir şerh düşülmüş olur.
  • 5 Yıl Önce

SOKAĞIN SESİ

KOLTUK GİTTİ DAVA BİTTİ. VAY BEEE. BİZİM OY UMUZ ERDOĞAN IN TAKDİRİ İLE CUMHURBAŞKANI, BAŞBAKAN, BAKAN OLDUNUZ! NE OLDU DA BU DURUMA GELDİNİZ? ABDULLAH AHMET ALİ. KOLTUK GİTTİ DAVA BİTTİ! (Kendimi SANDIĞA Gidip gelen KOYUN gibi hissetmeye başladım.) NE KADAR DÜŞMANIMIZ VARSA SEVİNDİRDİNİZ !! BEN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM. HARAM ZIKKIM OLSUN. BEN SADECE VE SADECE DİNİMİZ İSLÂM A HİZMET EDECEKSİNİZ DİYE OY VERMİŞTİM. HUZURU MAHŞERDE GÖRÜŞÜRÜZ.
  • 5 Yıl Önce

SOKAĞIN SESİ

FETÖ MÜCADELESİ SADECE TSK YARGI EMNİYETTE YAPILIYOR! BU YETERLİMİ? DİĞER KURUMLAR NE OLACAK? MESELA ÜNİVERSİTELER PROF LAR!! SON OTUZ YILIN PROF. LARI ARAŞTIRILMALI İNCELENMELİ! ( Kurumlarda % 50-70 arası Örgütlenen FETÖ! Üniversite yi boş bırakır mı? ) KAÇAK FETÖ CÜ NAYLON PROF LAR VAR!!! SANIRIM EN AZ YARISI FETÖ KOKUYOR. YA DA EN BAŞTA SİYASİ FETÖ CÜLER! YANİ DEVLETİMİZİ YÖNETEN SİYASİLER! Onlar süt den çıkmış ak kaşık mı? TOPÇULAR POPÇULAR! PARANIN GÜCÜ İŞ ADAMLARINA DOKUNAMAZSINİZ! ( Bülent de sırtını onlara dayamış! Kabadayılığı oradan geliyor! ) FETÖ MÜCADELESİNİ Bülent YAVAŞLATTI! ABDULLAH AHMET ALİ DE MÜCADELEYİ BİTİRECEK. ( Bu ZAT ları C.İ.K. durduramadı! İSTİŞARE KURULU Hemen FESİH EDİLMELİ! PARTİYE OY KAYBETTİRİYOR! MİLLET HER ŞEYİ YAKIN TAKİP EDİYOR!)
  • 5 Yıl Önce

SOKAĞIN SESİ

F35 LER KESİNLİKLE ALINMAMALI. İHA VE SİHA LAR MİLYON DOLARLIK PİLOTLU UÇAKLARIN PABUCUNU DAMA ATTI.
  • 5 Yıl Önce

SOKAĞIN SESİ

MOSSAD AJANI! İSRAİL HAHAMI! FGÜLEN İN YARDIMCISI AOKTAR, BİR KAÇ YIL SONRA ARAMİZDA DOLAŞIRSA HİÇ ŞAŞIRMAYIN!! GÜÇ PARADA! PARADA BUNLARDA VAR. AYRICA SİYASİ FETÖ AYAĞINIDA ÇOK İYİ BİLİR. CD LER FALAN, MESELA BAYKAL CD SİNİ KİM YAPTI ACABA? BİRDE ADNAN GİBİ BAŞKA HOCA KILIKLI ŞARLATANLARDA VAR! DEVLETİMİZ GEREĞİNİ YAPİYOR YAPMALI YAKİN TAKİP ETMELİDİR.
  • 5 Yıl Önce

SOKAĞIN SESİ

İDAM BU TBMM'DEN ÇIKMAZ! LAKİN ERDOĞAN VE BAHÇELİ'NİN SÖZÜ NE OLACAK??? REFERANDUM MİLLETE SORSUNLAR % 65 İLE İDAM GELİR.
  • 5 Yıl Önce

SOKAĞIN SESİ

FIRAT'IN DOĞUSUNA HEMEN AMA HEMEN TÜRK BAYRAĞINI DİKİP GUVENLİ BÖLGE OLUŞTURALIM. BAŞTA AMERİKA VE DESTEKÇİSİ ÜLKELER HİÇBİR ŞEY YAPAMAZLAR! ORDUMUZUN EN HANTAL ZAMANINDA 1974 ( Amerika ve İngiltere ye rağmen) KIBRIS BARIŞ HAREKATINI YAPTIK! 15 TEMMUZ 2016 dan sonra ORDUMUZUN EN KARIŞIK OLDUĞU BİR ZAMANDA ! FIRAT KALKANI VE ZEYTİN DALI HAREKATLARI YAPILDI VE ORADAYIZ! BATILI GÜÇLER ELLERİ KOLLARI BAĞLI ( Almanya, İtalya, Fransa, .... İkili EKONOMİK anlaşmalarımız var Karşılıklı ÇIKAR) KESİNLİKLE HİÇBİR ŞEY YAPAMAZLAR. 1699- 1909- 1912-1915- 1918- 1923- 1930-1946-1974- 15 TEMMUZ 2016.....DAN ÇOK ÇOK DAHA GÜÇLÜYÜZ!
  • 5 Yıl Önce

SOKAĞIN SESİ

MHP DEKİ İSTİFALAR!!! EDİYORLAR MI, ETTİRİLİYORLAR MI? AYNI ANDA VE ÜST ÜSTE GELİYOR! İLGİNÇ ÇOK İLGİNÇ. METAL YORGUNLARINI, TRENDEN İNENLERİ, HATTA TRENDEN ZORLA İNDİRİLENLERİ, HATTA HATTA TRENDEN TEKME TOKAT ATILANLARI ( Eski Balıkesir ve Bursa Belediye Başkanı) HATIRLATTI!!! İLGİNÇ ÇOK İLGİNÇ! SAKIN BUNLAR MAKLUBEYE KAŞIK SALLAYANLAR OLMASIN.
  • 5 Yıl Önce

Ali YILDIRIM

Sayın Hocam, ALLAH aklına ve ağzına sağlık, cesaret ve ferasetine kavi kuvvet verir inşallah. Medeniyetimizin değerler manzumesi siyaset ve riyaset eliyle bu kadar rencide edildiğine tanık olmadım. 1960 yılında İlkokula başladım. O günden itibaren bütün siyasi olayları titizlikle takip ettim. Her zaman siyasetin içinde bulundum. Böyle seslere ihtiyaç vardır. Çünkü medeniyetimiz çökmektedir. Yeniden inşası için Kur'an müktesebatı içinde yüksek sese ihtiyaç vardır.
  • 5 Yıl Önce

Ali

Selamlar
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23