• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Merhamet etmeyene merhamet olunmaz

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ahmet Songur

Yazar Ali Bey, Süleyman Efendi cemaatinden değildir. Eğer cemaatten ise, o zaman Süleymanlı cemaatinin GAFİLLERİNDENdir. Çünkü Süleymanlı Cemaati FETÖ ihanetini ilk farkedenlerdendi. Cemaatin merkezi idaresi, 1997'ler Zaman gazetesinin yurtlarda okutulmasını yasakladı. Dershanesine çocuklarınızı kaybetmeyin tavsiyeleri geldi. O YILLARDA FETÖ İHANETİNİN AYAK SESLERİ, "DİNLERARASI DIYALOG'TU.
  • 5 Yıl Önce

Neco belli

Devletimiz kimin ne olduğunu ve nasıl hareket edeceğini size danışacak değil.bağlı oldugunu iddia ettiğiniz toplulukla şu yazı üslubunuzun uzaktan yakından ilgisi yok.sistemin ve zamanın kendine benzettiği marjinal bir adam olmuşsunuz.
  • 5 Yıl Önce

Ayşenur

Sayın yazar,kamu kurumlarında öylesine zulümler, öylesine tertemiz başarılı gençlerin namusuna göz dikilip yıldırıp dedi kodularla kariyerli makamından istifa etmek mecburiyetinde bırakarak işinden olmasına neden olanlar var.Bu kurumlardan biride ziraat bankası kahrolası fetocu ALİ BABACAN(Alahın laneti üzerine olsun inşaallah) Bakalığı döneminde Ziraat Bankasını fetöcülerle chplilerle doldurmuş oğlum eğitim hayatı üstün başarılarla geçen bir genç olduğu için fetöcüler ısrarla cemaata girmesini hizmette bulunmasını istiyorlar oğlum kabul etmediği için girdiği ve kazandığı kariyerli imtihanlarda(İKİ KAYMAKAMLİK BİR HAKİMLİK)sınavında önünü kapatıyorlar devlet uyuyor fetocular her yerde dilediği gibi at oynatıyorlar. Oğlum kpss den 88.778 puanla Z.B.genel mudurlüğüne uzman yardımcısı olarak giriyor ordaki fetocular tarafından mobingin her rezilliği uygulanıyor işini bırakmamak için 7 senelik basarılı çalışma hayatının sonunda şube müdürlüğüne iki sene kala başarıyorlar!!!uygulanan zulumlere dayanamıyarak istifa etmek mecburiyetinde kalıyor.Oğlum 5,5 senedirki işsiz ve işsiz olduğu içinde evlenemiyor.Görüştügüm bakanlar,millet vekillerinin hiç biri ilgilenmedi Cumhur başkanına ulaşıpda sıkıntımızı anlatamıyoruz,etrafı etten duvarla fetocularla dolu beni tanıyorla yaklaştırmıyorlar.Asla vazgeçmryeceğim taki Cumhur başkanına ulaşıp oğlumun kazandığı haklarinı alana kadarmücadele edeceğim.
  • 5 Yıl Önce

Hasan aslan

15 temmuz darbe girişimini yapanlarla çayci çorbacıyi ayırt etmediniz onların ne günahı vardı o insanlara zulmetmis olmadiniz mi "zalimlere meyletmeyiniz, yoksa ateş size de dokunur" Hud süresi 113 ayet
  • 5 Yıl Önce

Rasim DUMAN

Ellerinize sağlık hocam, sağolun varolun inşallah.
  • 5 Yıl Önce

Ali

İsrâ Sûresi. 16 - Biz bir ülkeyi yok etmek istediğimiz zaman, şımarık varlıklılarına emrederiz, onlar itaat etmeyip orada kötülük işlerler. Böylece, o ülke helaka müstahak olur, biz de onu yerle bir ederiz............. ÜLKELERİN BAŞINA GELEN MUSUBETLET VARLIKLILAR VE ŞIMARIK LAR. İMAN ETMEYİN CE BELA MUSUBAT HELÂK SEBEBİ.
  • 5 Yıl Önce

Allah Görüyor

Keşke idrak edebilsek, adımız gğbi dosdoğru olabilsetk. Temenni bu. Cennet ve cehennem oduğuna göre yanlışlarımız da olacak. Allah kimseyi hidayetten ayırmasın, saptırmasın. Çok güzel vurgulamışsınız. Tabi madalyonun öbür yüzünü de görmek lazım. Suçluların yerine laf olsun diye hiç araştırmadan önümüze gelene fetöcü diyerek masumları yakanları nereye koyacaksınız.? Suçluyu eziniz, hatta idam ederek linç edip cezalandıralım. Buna hiçbir kimsenin karşı çıkması mümkün değil. Yalnız at izini it izine karıştırıp masumları yakmak insanlığa, İslama sığar mı? Adımız adalet olacak ohalkomisyonu ile 3 yıl olmuş adaleti engelleyeceğiz. Akılla izah etmek mümkün değil. Suçlular belli iken neden hiçbir şeyden alakası olmayanlara leke atılarak adalet ayakları yapmak Müslümanlığa sığar mı? Gerçekten Allahtan gereği gibi korkuyor muyuz? O zaman hakkında hiçbir şey bilmediğimiz kişilere utanmadan fetöcü diyenlere ne demeli? Hani sui zan vardı? Hani fasık biri size bir bilgi getirdiğinde onu araştırmadan inanmayacaktık. Böyle yaparsak günaha girmekten korunurduk? Kısa keseyim. Kıyamet alametleri önümüzde. Değerler bir bir yok olup gitti, gitmeye de devam ediyor. Adımız büyük işleyişimiz küçük kalmaya başladı. Konu başlığınız eskiden çevrilmiş Necip Fazıl Kısakrek'in kitabından uyarlanmış REİS FİLMİNİ hatırattı. (Yapım yılı 1988, reis Haluk Kurdoğlu) Reis Bey, kanunlardan hiç taviz vermeyen, sert biridir. Bir gün annesini öldürmekle suçlanan bir zanlının davasına bakar. Deliller zanlının suçlu olduğunu gösterir. Reis Bey deliller ışığında idam kararı verir. Ancak daha sonra adamın suçsuz olduğu anlaşılır. Bunun üzerine Reis Bey vicdan azabı çekmeye başlar. Haksız yere idam edilen gencin hakime sözleri şöyledir. "Etmeyin Reis bey! Siz ağlayamazsınız! Ağlayabilseydiniz, anlayabilirdiniz… Siz merhametten, acıma duygusundan, yalnız kötülük doğacağına inanmışsınız. Yerine göre haklısınız.. Fakat ondan ne büyük iyilik doğacağını unuttuğunuz için en büyük hakkı kaybediyorsunuz. Rahmet kaldırılmış sizin kalbinizden.. Reis Bey! Mühürlü kalbinizin açılmasını dilerim, Allah sizi de arındırsın…” (idamlık genç).
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23