• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Geriye İşleyen Yargı Adalet ve Siyasete Hizmet mi Ediyor?

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ramazan

Şehidlik konusunda soran arkadaşa Mehmet PAMAK ın Kemalizm, Laiklik ve Şehidlik kitabını okumasını öneririm.
  • 5 Yıl Önce

Hüseyin

Ak kadrolarda istediğiniz türden insanlar maalesef kalmadı. Yenilerin hepsi batacağını düşündükleri bir gemiden ne kaparlarsa kardır mantığıyla hareket ediyorlar.
  • 5 Yıl Önce

Kim Dinler

Çok doğru bir yorum, ama kim dinler,,Herkes kendini alemin kralı sanıyor ama bütün makamlar geçicidir,Adaletle bu kadar oynamak ülkemize kaybettiriyor görmüyormusunuz yazıklar oluyor
  • 5 Yıl Önce

İsmail AGAR

Sayın yazar doğru söze ne denir ki.Her konuda objektif olmalıdır.Adalet mülkün temelidir,adaletsizliği yapan babam da olsa karşı çıkmalıyım.Hep muhalefet olsun diye karşı tarafı yermek,bu taraftaki olumsuzlukları es geçmek ne kadar doğru?Korkmadan gerçekleri haykırırsak belki düzlüğe çıkabiliriz,saygılar.
  • 5 Yıl Önce

akit.

tc laik bir devlet İslam şeriatı uygulanmıyor. ben müslümanım bu devlette askerim savaşta ölürsem şehit olurmuyum.
  • 5 Yıl Önce

ahmet koçak

adalete güvenin yükselmesi için suçu sabit ,net olan kişinin gerekli cezayı alması,suçu olmayan,sadece duyumlarla,tahminlerle,kumpaslarla gencecik SUÇSUZ,GÜNAHSIZ gencecik insanları işsiz bırakıp,hapislerde süründürerekmi adalete güvenimiz artacak???adalet kin ve öfkeyle şekil almamalıydı.fakat fetö teröristinde mücadelede adalet tamamen devre dışı kaldı,hadi ilk zamanlar neyse dedik adamlar her yere sızdırılmış(tabiiki devletin bilgisi dahilinde)temizlemek için sert tedbirler alındı.suçsuz canlar yandı,mağdurlar var artık bunlara bir düzenleme şart oldu.yahu mahkeme davaya bakıyor.adamın fetöyle en küçük bir bağı yok irtibatı yok,çünkü adamın hayatında fetö yok,beraat alıyor.devlet hala ben kararı tanımıyorum demeye devam ediyor.fetöcü yü değil, iftiraya kurban gidip beraat alana devlet tutumunu değiştirmelidir.hz ÖMER r.a adaletide bunu gerektirirdi.
  • 5 Yıl Önce

Vatansever

Dün otobüsde Çorlu tren kazasında erkek torununu ve damat’ını kaybeden Mehmet beyle konuştum. Söyledikleri Ülkemiz için utanç vericiydi; mesela iyi ve chp tarafından meclisin oylamasına sunulan tren kazası soruşturması Akpartililer tarafından reddediliyor!!!Tuğrul Türkeş’in sahip olduğu şirketin demiryolunu yaptığını söyledi! Akit gazetesi araştırın lütfen.
  • 5 Yıl Önce

Mehmet Balaban

Sayın yazar; Türkiye'de olan ÖZGÜRLÜĞÜN kesinlikle dünyanın hiç bir ülkesinde kırıntısı yok. Sizin özgürlükten kastınız, herkese sövmesi, hakaret etmesi mi? Devlete katil demesi mi? kaftancıoğlu denen kişi; "... Devlet katil olmak yerine, kahraman olmayı seçseydi ne güzel olurdu!.., "...Devlet katil değil, seri katil..", "..Tarihte Bugün: Ermeni soykırımı başladı. Katledilen ermeni kardeşlerimizi anıyoruz. 19.15'te Taksim'de.24.04.2012 14:22..", "..Tayyip Erdoğan neredesin Allah belanı vedsin. Şimdilik sloganımız bu!..",(15 Temmuz'u kastederek), "..Dinin nasıl afyon olarak kullanılabileceğini canlı ve acı örneğini yaşadık dün gece...", "..Vatan yüzünden ölenleri Vatan için öldü muamelesi yapıp kimi kandırıyorsunuz? Ne şehidi vatanı yüzünden katledilen insanlar onlar!.." daha böyle onlarca twitterleri mevcut bir zahmet araştırıver. Bunların hiç mi cezai yaptırımı olmasın. Nerde o yoğurdun bolluğu. Boşuna kalem oynatıyorsunuz. Kime şirin gözükmeye çalışıyorsunuz.
  • 5 Yıl Önce

selman

Geçmiş kurcalandığında fetöye yardım ve yataklıktan çok kişinin canı yanar.
  • 5 Yıl Önce

Adil

Dilerim Allahtan akp nin kurduğu hukuk sistemi ve atadığı es dost hukukçulara geriye dönük iş ve işlemleri yargılanır..rabbim o günleri göstermeden canımı alma....sayın yazar ..ya şimdiye kadar şikayet ettiğiniz keyfi uygulamaların hesabını kim verecek
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23