• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Girmediğimiz savaşta 22.663 kayıp

16 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mustafa Arkun

Paylaşmak dediğiniz gibi güzel ve paylaşımcı düzen sadece ve sadece Sosyalizmde mümkün, selamlar.
  • 5 Yıl Önce

ORHAN İNAN

NEREDE CHP ORADA ZULÜM VE YOKLUK VE ÖLÜM OLMUŞ..ALLAH(CC) BUNLARI BAŞIMIZDAN UZAK TUTSUN İNŞALLAH..ELİNİZE SAĞLIK.HOŞ BİR YAZI OLMUŞ..
  • 5 Yıl Önce

ORHAN İNAN

NEREDE CHP ORADA ZULÜM VE YOKLUK VE ÖLÜM OLMUŞ..ALLAH(CC) BUNLARI BAŞIMIZDAN UZAK TUTSUN İNŞALLAH..ELİNİZE SAĞLIK.HOŞ BİR YAZI OLMUŞ..
  • 5 Yıl Önce

Abdülkadir

O bir şey mi yalta da gizli toplantıda biz abd nin emrine verildiğimiz halde nato ya g,rebilmek için abd bize kore savaşına katılım yapmamızı şart koşmuş ve ülkemizin askerleri kore de yoktan yere ölmüştü.Bizi zaten kendisine müstemleke yapan bir abd ye hayır biz koreye asker göndermiyoruz desek te bizi mecburiyetten zaten natoya alacaktı.Bizim kiler tabii bunda o zamanki abd ye çalışan askerlerin çok etkisi olduğu açık.Menderes buna itiraz etmiştir ama güç kendi elinde olmadığından aynı erbakanın düştüğü gibi o da mecburen koreye asker göndermeye imza atmıştır.Bu ülkedeki solcular Atatürkçü-laik geçinenler bunda bile Rahmetli Menderesi suçluyorlar.Neymiş onun zamanında bu karar alınmışmış.
  • 5 Yıl Önce

Kader surel

Yazilarinizdan bilgilendiriliyorum tesekkurler
  • 5 Yıl Önce

Yasin

Allah rahmet eylesin
  • 5 Yıl Önce

İLBEYHAN

ABD PKK"YA SİLAH VERİYOR...... TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ BÖLÜP PARÇALASIN DİYE..... AYNI ZAMANDA BİZİM DOSTUMUZ.... SÖZÜN BİTTİĞİ YER.... YA BİZİ YÖNETENLER KAFAYI YEDİ , YA DA BİZ..... BİR GÜN BU DÖNEMİN KİTABI YAZILACAK.... ADI; BİR DELİNİN HATIRA DEFTERİ......
  • 5 Yıl Önce

Tarihçi

Benim Dedem de 1942-43 yılında ikinci defa askere alınıyor. Babaannem 3 tane çocukla kalıyor. Trakya'nın soğuğunda dedem hastalanıyor. Gıda yetersizliği vb. sebeplerle hastalıkların etkisiyle çok daha sonra 54 yaşında ölüyor. Hastalık ciğerlerine o yıllarda yerleşmiş. Bunun gibi daha onbinlerce insan var.
  • 5 Yıl Önce

Ali Ateşer

İnşallah bulursunuz.
  • 5 Yıl Önce

TAVSİYECİ

2. Dünya Savaşı'na girmedik ama, 3. Dünya savaşı kapımıza dayandı. Kardeşlerim: Bu büyük savaşa kendinizi hazırlayın. Bu savaştan kaçış yok. Gerçekten çok büyük acılar yaşanacak. Oluk oluk kanlar akacak. Akdeniz kırmızıya boyanacak. Gidip te dönmemek, gelip te görmemek var. Onun için, bu güzel günlerin kıymetini bilin. Ailenizle daha çok vakit geçirin. Hayatı dolu dolu yaşayın. Ama, ibadetlerinizi kesinlikle aksatmayın. (Allah'a emanet olun).
  • 5 Yıl Önce

davinci

türkiye kore savaşına natoya katılabilmek için girmişti sanırım.o tarihte o savaşa katılmamış olsaydı türkiye ne olurdu.bugün ne durumda olurduk.yaşça bizden büyüksünüz bilgi birikiminiz muazzam.bu savaş hakkındada yazar mısınız.hala tartışma konusu çünkü.aslında akit gazetesi okuru değilim.sizin yazılarınızı okuyorum arada bir.siyasetlede ilgim alakam yok.bendeki merak.
  • 5 Yıl Önce

Kolaylaştırınız!! zorlastirmayiniz!!

Elimizle kurduğumuz sistemler, kurumlar, biz insanlar birbirimize kolaylastırmalıyiz islerimizi, O'nun mutevazılığını, sadeliğini, hoşgörüsünü örnek alsak kolaylasirdi hersey. Hayat zaten zor, hesap ağırken bari biz kendi aramizda birbirimize engeller, zorluklar çikarmasak. Ah önce ve daha çok islamin bu ruhuna, özüne ait konular anlatilsa, memleket meselesi yapilsaydı 40-50 yildir, simdi bambaska bir yerde olurduk millet devlet, müslümanlar olarak. Belki kasten mi yapilmadi diye düşünmeden edemiyor insan. Sonucta yeni yasadik gordük bati her donem gonderiyor lawrence'lari.
  • 5 Yıl Önce

profesör, doçent doktor şero

Bu, savaşlarda vefat edenleri nasıl hesaplıyorlar ki acaba? İkinci dünya savaşı 1939' dan 1944' e kadar yani 5 yıl sürdü. 5 yılda bu kadar insan ölür ki zaten, ecel sebeb-i vefattır.
  • 5 Yıl Önce

saygı

hocam güzel olmuş. madem bu konuya girmişsiniz. o yıllarda kimlerin rusyada olduğu gibi marxın örnek alınıp halkı açlıktan isyan ettirip kominizmi getirmek için nasıl sanal kıtlık çıkarıp memleketi açlıktan kasıp kavurduğunu bu kıtlıktan ölen milyonların sayısında açıklasaydınız. hatta bunun için izmir TMO sini kimin babasının yaktığını ofis buğdaylarının açlıktan ölen halka verilmeyip denize döküldüğünü de açıklasaydınız.
  • 5 Yıl Önce

Mehmet

Değerli hocam rahmetli babam bazen kurbanlık veya köyden bize gönderilen koyun , keçi gibi hayvanları keserken biz de abimle beraber ona yardım ederdik hayvanı keserken ayaklarını tutardık .Hayvan kesildikten sonra öyle çırpınırdı ki onu tutarken ellerimiz acırdı.Babam hayvanı kestiğinde çoğu zaman gözlerinden yaşlar gelirdi. Bize de babamın bu davranışı zayıflık gibi gelirdi.Şimdi yaşım ilerledikçe babamı anlıyorum .O ölüm acısı ki Üzeyir peygambere kendisini Allahın izni ile dirilten hz.İsaya rabimize söyle o acıyı bize bir daha yaşatmasın dedirtmişti. Ölüm acısı herhalde bu dünyadaki en büyük acıdır.O acıyı tatmış bütün canlılara içimde büyük bir saygı ve merhamet oluşuyor.Ne kadar basit geliyor insanlara falanca kişi ölmüş derken ....o an nasıl bir andı ...nasıl bir acıydı kaskatı kesilen bedenin gördüğü o şey...Hz Ali ölmeden önce "Kabenin rabbine and olsun ki ben kazandım" demişti. Selametle kalın
  • 5 Yıl Önce

Mikail okuroğlu

Allah için seviyorum sizi 34 yıldır birlikdeyiz hamdolsun çok şey katdınız hayatımıza selam ve dua ile .
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23