• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gül, Davutoğlu ve Babacan bilmeli ki; “Yanlışlardan dönmek de bir erdemliktir”

18 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Kara

Hocam dogru söylüyorsun eyvallah ama sikinti şu eskiden Erdoğan bi söz söylediginde hepimiz inanirdik itimat ederdik artik eskisi gibi degil eski Erdoğan olsa eyvallah ama yeni Erdoğan bilmiyorum artik süphe ile bakiyorum ben şahsen bunu da bi cok sebebi var
  • 5 Yıl Önce

vatandas sabri

ulen feto severler bakiyorum isiniz kaydiniz yok kuru cene cevep atliyorsunuz. azicik beyniniz varsa ders alin 15 temmuzdan .ben ve 5 evladim bu ulkem bayragim devletim icin canimiz feda ederim. hainsiniz.feto ruhunuzu aforoz etmis mankurtsunuz..sizler yasayan olusunuz.....abd nin tasmali beslemelerisiniz kendi halkina bomba kursun sikan katil zihniyetin kolelersiniz .kolelerisiniz.....usaklarisiniz..
  • 5 Yıl Önce

SAÇMALI YORUM

Tamam, onlar kötü, hain... Onları siyaseten yok edelim. Zaten ocaklar da... Peki onların yok olması ile işin ehline verilmemesi, torpil, israf, kul hakkı, istişare, şeffaflık, ekonomi, enflasyon, siyasi etik yasası gibi dertlerimiz sona erekecek mi? HAİNLERİN SÖZÜ DİNLENMİYOR. BARİ SİZ YALAKALIK YAPMAYI BIRAKIN DA UYARI GÖREVİNİZİ YAPIN, VEBAL ALTINDA KALIYORSUNUZ.
  • 5 Yıl Önce

Ahmet Faruk Çarıkcıoğlu

Şeytan işi siyaset dedikleri bu üçlünün siyaseti. Bunların üçü birden bir koyunu bile otaramazlar.
  • 5 Yıl Önce

Erdem Doğan

Sayın yazar, zirveyi eleştirmek cesaret ister. Ben de size soruyorum Ak partinin kurucularından mevcut hükümette kaç bakan görev alıyor? Yola çıkarken yani kurucular neden yolda bulunanlara değişildi? Ak partinin mufafazakar sag ideolojisi ne oldu? Mevcut ta neden sağa değilde sol ideolojiye daha yakın? 20 yıl sonunda 3 kuşak boş yetişti erkekler karılarını çocuklar annelerini babalarını neden doğrar hâle geldi? Emeklilik yaşı dediler ama neden işsizlere hala iş bulumıyor? Gençler orta yaslilar neden hala gelecek endişesi taşıyor? NEDEN? NEDEN? neden çıkıp mevcut eksikleri yanlışları eleştirmiyorsunuz? Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan? Neden yapılan haksızlıklar sorgulanmıyor? NEDEN?....?NEDEN? Babacan Gül Davutoğlu hepden haksız mi ki kimse dediğine kulak vermiyor? Neden hep birinin dediği doğru çoğunluk yanlış? Madem erdem diyorsunuz, Erdemli olalım bu soruları da yanıtlayalım. Artılar eksiler alt alta yazalım iktidarda kalalım. biz kendimizi değiştirmez isek birileri değiştirecek çünkü değişim kaçınılmaz. değişimi başkaları yaparsa çok canımız yanacak. Başkalarına bırakmayalım değişimi biz yapalım
  • 5 Yıl Önce

İsa

Ok yaydan çıktı! Sözde davanın selameti için sürekli birilerini vefasızca tasviye edip koltuğunu korurken, Sayın Gül,Babacan ve Davutoğlu'na yapılmadık hakaret kalmadı! Vatana ve millete hizmet etmekten, doğruları ve yanlışları söyleyip ikaz etmekten başka ne suç işlediler ki? yanlıştan döneceklermiş! Allah cc. yar ve yardımcıları olsun.
  • 5 Yıl Önce

Garip

Sayın yazar sorarmısınız iyi parti ve yeni kurulmya çalışılan bu partiler parayı nereden buldular?
  • 5 Yıl Önce

Milli Görüş

Yazar demişki: 'Sn. Davutoğlu AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan olabilir miydi? Kaldı ki Sn. Davutoğlu, AK Parti’nin kurucularından değil. Sonradan kervana katılan birisi olmasına rağmen..." Yazara Cevap: Siz milleti salak mı sanıyorsunuz? Davutoğlu, olmasaydı ozaman da AKP iktidar olamazdı. 2015'de artık AKP iktidarı bitmişti. Davutoğlu, kurucularından değilmiş. MNP, MSP ve Refah döneminde de bugünkü, kurucularından değildi. Sonradan katıldı. Veliahtlık veya Patişahlık sistemi yok. Ölünceye kadar birinin peşinden gidilmez. Sürekli değişim esas. 2016'da Davutoğlu azledilmeseydi, bugün AKP % 60 idi. Sayenizde AKP bugün % 10. Millet Davutoğlu, diye oy verdi.
  • 5 Yıl Önce

Korkusuz

Keske bu Beyler milletin gonlunde kalsalardi daha iyiydi.ordu bozanlik nelerine
  • 5 Yıl Önce

ihanet

erbakanda bu dediğin kişileri belediye başkanı bakan yapmıştı ama hepsi erbakana ihanet etti erbakan mı büyük bir lider yoksa egemen güçlerle işbirliğini seçip milli görüş gömleğini çıkarttım deyip milli görüşe ihanet edenler mi. alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.erbakan mazlumdu çükü 40 yıllık bir mücadele egemen güçlerin ve fetönün yardımıyla güçsüz hale getirilmişti.
  • 5 Yıl Önce

İzzet

Ülkemizde Adalet yok ülkemizde işsizlik dizboyu ülkemizde zamlar almış başını gidiyor ülkemizde üstü ihanet ortası ticaret altı inanlar ama ne acıdırki cezaevine atılanların çoğu alt tabaka ve fakirler nedense ülkemizde RAHiPlERE tramp 'ın emriyle adalet var. Ne acıdırki siz yazarlar bunu araştırmaya bile cesaretiniz yok. Bizleri davutoğlu, babacan, gül ile yazılar yazıp ne anlatmak istiyorsunuz? Eskiden zam olduğu zaman gazetelerde sür manşet şimdi? Demekki tarafsızlık yapamıyorsunuz.halkın dilinde anlamıyorsunuz. Ülkemizde müslümanlık çıkarcılık oldu. Size birkaç ayet meali" Kim Allah hükmüyle hükmetmesse kafirdir " Kim Kur'an hükmüyle hükmetmesse zalimdir " Ey hakimler Allah'ın hükmüyle hükmedin eğer Allah hükmüyle hükmetmesseniz kafirsiniz" biz dinimizin kurallarını biliyoruz. Öneler aranıyor. Önce ülkemizde hz ÖMER 'in adaleti gibi davranabiliyorlarmış? Kimin iyi veya kimin kötü olduğuna ne siz nede biz karar veremeyiz. Zaman kimin iyi kimin kötü olduğunu gösteriyor biraz insanların dertlerini yazın.
  • 5 Yıl Önce

Alkan

SAYIN yazar yagmur yagar çise çise dün bize bugün size. Eden ettiğinin karşılığını bulacaktır. Bulmadanda ölmeyecektir. İlahi adalet gereği. Erbakan hocayaihanet edenler bunun karşılığını bu dünyada görecekleri gibi ahiretdede hesabını verecekler. Laik kemalistler ve işbirlikçileri erbakanaçok çektirdiler ama ANLI sec deli dediklerimize onlardan geri kalmadılar. erbakanın yanında olmayıp da başka bir partide olsalardı belki şimdi isimleri dahi hatırlamayacak olanlar erbakan vetemsil ettiği milli görüş sayesinde bu günkü mevki makam sahibi oldular. Erbakan hocaya yapılan nazeketsiz söz ve davranışlar ölüm döşeğinde dahi vefa gösterip hastahanede ziyaret edilmezken mücadele ettikleri sol kemalist zihniyetin temsilcisi deniz Baykal özel uçak tahsis edip yurdışına tedavisini saglayanlar hasta hanedede ziyaretinde bulundular. Erdoganı erdogan yapan sebeb vasıta erbakan iken erdogan ı siyasete taşıyan erdoganın yolunu siyasetten açan Baykal'a gösterilen bu teveccüh ilginin arkasındaki neden nedir...?
  • 5 Yıl Önce

A.A.A. ÜC NANKÖRLER

ABDULLAH AHMET ALİ. ÜÇ NANKÖRLER KİMİ SEVİNDİRDİ? KEMAL MERAL TEMEL SELO . BAŞKA KİMİ? KARAYILAN, BAYIK, ESAD, ..... BAŞKA BAŞKA ? AMERİKA, İNGİLTERE, FRANSA, ALMANYA, İSRAİL, YUNANİSTAN, ERMENİSTAN, ........
  • 5 Yıl Önce

Abdullah

Bursa'da Recep Altepe Faruk Çelik gibiler ön plana çıkar ise Davutoğlu Babacan ekibi destek bulur kanaatindeyim. Menfaat şebekeleri artık temizlensin.
  • 5 Yıl Önce

slymn gnnc

Sayın yazar,yazınızın başlığı bana göre gereksiz.İnsanları değerlendirme yöntemi bence yaptığı yanlıştan dönme olmamalı.Bu üçlü için yanlış sizce nedir?parti kurmaları mı yoksa muhalif olmaları mı?Parti kurmaktan vazgeçerler ise muhalif olmayacaklar mı?Bırakacaklar mı bu muhalifliği?Siz sevmekten soğuduğunuz bir dostunuzu,tekrar eski şevk ve duygular ile tekrar sevebilir misiniz?
  • 5 Yıl Önce

Muhammed genç

Dua edelim akıllansınlar desek... "ÜMİTSİZ VAK A " Sussaydılar acaba tarih e adam diye geçerlermiydi...???
  • 5 Yıl Önce

Karakit

Yahu yazar bey madem bu 3 adamın halkta bu kadar karşılığı yok tek başlarına hicbir anlam ifade etmiyorlarsa kendinizi neden bu kadar kasıyorsunuz ki.demokrasilerde ölene kadar bir partiye yada zümreye ... olmaya gerek yok.kurarlar partilerini karşılığını halktan görürler yada görmezler.adamlar dinden çıkmıyorlar ya.partiden çıkıyorlar.
  • 5 Yıl Önce

Ahmet

eski taslar kırılmış atı alan üsküdarı geçmiş yazdığın yazıya bak, kabullenseniz iyi olur
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23