• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İslâm ümmetinin zafer destanları

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Sedat

Helal olsun sana ne güzel yazmışsın kalemin kılıç gibi hakkı batıldan ayırmış Allah bir ecrini bin etsin inşallah
  • 5 Yıl Önce

nuri

Hocam.ALLAH CC. Razı olsun.yazılarınızı takip ediyorum,istifa de ediyorum! şiir tadın da olan yazılarınızı, biraz da sohbet tadına ağırlık vererek yazsanız acizane " daha iyi olacağı kanaatindeyim??!!.SELAMUNALEYKÜM...
  • 5 Yıl Önce

ORHAN İNAN

HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ İMANI GÜÇLENDİREN ,GÜNÜ ANLATAN VE GELECEĞİ AYDINLATMA ÇABASI TAŞIYAN GÜZEL BİR YAZI OLMUŞ..İMANİ DURUŞUNUZ BENİ HEP ETKİLEDİ..GÜNÜMÜZ FİTNELERİNDEN UZAK,EHLİ SÜNNET YOLUNDA İNSANLARIMIZI BİLGİLENDİRME,UYARMA GAYRETİNİZ YÜCE ALLAH(CC) KATINDA DA İTİBAR GÖRECEK VE İNŞALLAH İLAHİ RIZAYA DA KAVUŞMUŞ OLACAKSINIZ..YAZILARINIZI OKUDUM ZAMAN İMANIM GÜÇLENİYOR VE KENDİMİ DAHA BİR ZİNDE,MUTLU HİSSEDİYORUM.KARAMSARLIĞIM VAR İSE YÜREĞİMİ O AN TERK EDİYOR.SELAM EDİYORUM..
  • 5 Yıl Önce

mhmt

Yazarın süper aydınlatmasına teşekkürler. Uyumak isteyenlere masal niyetiyle de yazıyı okuyabiliriz. Gerçekten gögsümüz kabarıyor. Geçmişimizle övündük mü görevimiz bitiyor. Geçmişimiz gibi yaşamak geçmişte yaşayanların yapabileceği bir şey. Biz sadece geçmişimizle övünelim yeter. Kıyamete doğru son sürat koşuluyor. Süper zekalarla ilahi düzene baş kandırılıyor. Geçmişimizle gurur duyarken din güncellenerek küfre hizmet etmek cihat oluyor. Küfre karşı çıkanlar küfre hizmet ettikçe din istismarı artıyor. Deizm artıyor. İnsanlar yalnızlaştırılıyor ki kontrolü kolay olsun. Birlik bereberlik yerine çıkar için yaşıyorlar. Birlik beraberlik çıkar menfaat için olunca da birlik beraberlikler çıkar menfaat bittiğinde bitiyor. Yani yalakalık, menfaat, nerede insanlar orada. Bu gün sevdiklerine yarın kötü deniyor. Dost görünümünde düşmanlar çevremizi kuşatmış. Bir zamanlar göklere çıkaranlar düzen değiştiğinde yerin dibine sokabiliyorlar. Üç kuruşa adam satmak, başkasının malına el koymak, haksızlık gördüğümüzde susmak, yere düşene sorgusuz sualsiz vurmak, komşusu açken tok yatmak islam oluyor. Terlikle çocuğunu döven anneye, aç olduğu için baklava çalıp yiyen çocuğa katile verilen ceza oluyordu bir zamanlar. Taki boşanmak isteyen annenin kocası tarafından bıcaklanıp "ÖLME ANNECİĞİM" diye bağıran kızının feryadı ile adalet yerine geliyor. Canlar telef olduktan sonra insanın değeri anlaşılıyor. Düzen sahi kurani düzene mi hizmet etmek için çabalıyor? Sahi bizim Müslümanca hangi yaşayışımız Allah'a hizmet ediyor ki düşmanlarımız bizlerden korkup sinecek. Allah'a inanıyoruz ama Allah'tan korkmadan yaşıyoruz. Kul hakkına aldırış etmiyoruz. Kolayca yalan söyleyebiliyoruz. Adalet adını bile adaletsizlik için kullanabiliyoruz. Elimize aldığımız urganı idam isterseniz idamı getiririm diye halka gösteriş için atıp gaz alıyoruz. Ayasofya açılacakmış. Faiz ise kaldırılacakmış. Sanki faizin girmediği yer kalmadı ki nasıl kaldırılacak. Cuma tatil olacakmış. Kuran yasalaşacakmış. Kuran ile savaşılırken kuran nasıl yasalaşabilir. Bunu söyleyen adam zaten terörist diye damgalanmıyor mu? Sayın yazar, yanlışlara düzene yapılanlara "LA" diyorum dese önce terörist olur arkasından daişci diye damgalanır. O yüzden lafı gediğine koyuyor. Sessizce "LA" düzenine sanki büyük bir mücadele ediyormuşcasına şiir tadında masalımsı karşı çıkıyor." İSLÂMÎ İKTİDARA KAVUŞAMAYIZ ALLAH’TAN GELMEMİŞSE VADE. " diyerek elimizden bir şey gelmiyor demek istiyor. Yani vade dolmamış. Faiz almak isteyenlerde vadenin dolmasını bekliyor. O zaman vade gelsin diye küfre hizmet etmeye devam. Yapılan yanlışları saymaya kalksak sayfalar almayacak. Uzatmayayım. Durmak yok yola devam.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23