• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yeniden doğmak! Diriliş müjdesi ve yeni zaferler!

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Tarık Günersel

Emperyalizme karşı değil miyiz? Emperyalizm ne demek? İmparatorlukçuluk. ABD'nin uzağına düşülüyor: Türkiye saldırganlaşsın ki parçalanması kolaylaşsın. Osmanlı kültüründeki çeşitlilik demokratikleşme yönünde değerlendirilebilir, ama ne yazık ki emperyalizm yönü övülüyor. Mustafa Kemal önemsizleştiriliyor hatta hedef tahtasına konuyor ki Türkiye imha edilebilsin. Yazık.
  • 5 Yıl Önce

Abdullah

Hakikaten, Osman Gazi Merhum ile Mustapha Kamal nasıl aynı övgü satırlarında yer alır?
  • 5 Yıl Önce

ULUSLARARASI BOS KAFALILAR CEMIYETI

Sayin yazar, Emperyalizmin marsinda ne diyordu? "On yilda on bes milyon bos kafali embesil (saki) klonladik her nesilden". Peki emperyalist bu manifostesunu yapalidan bu yana kac on yil gecti? Durum tumuyle umitsiz bence!
  • 5 Yıl Önce

Abdullah

Sizin, "...Ne ektik ne biçiyoruz..." cümlelerinizden sonraki tespitiniz; Benim, https://www.yeniakit.com.tr/yazarlar/osman-atalay/2018de-440-kadini-emine-bulut-olduren-sebep-nedir-29554.html linkinde sabah saatlerinde yorumum....
  • 5 Yıl Önce

Mehmet ay

Sayın yazar, Türkiye toplumu bu kafa ile fazla yaşamaz. Yeniden diriliş, milli topraklar, falan.... bu yüzyılda bu rüya
  • 5 Yıl Önce

Faruk

Yeniden diriliş mi? İnsan bir kez ölür.
  • 5 Yıl Önce

Yekta

Eleştiri yazan arkadaşlar bence yazıyı tekrar okusunlar
  • 5 Yıl Önce

Mustafa

Yeniden doğmak için kadın iki yıl cocuğun emzirip buluğ cağına kadar coçuğunu baş öğretmeni olacak. İtikad sız lık tevhidsiz lik Kuran'ı Red var kadın cinayetlerinde. İman kadını evinin sultanı yapıyor. yere batsın batılılaşmanız, kadını ekonomiye katkıya cağırıyor. Ekonomi carkı dönmesi için kadın iki karış beze elbise diye para ödeyecek o paraya 4 kişilik aile giyinir. 20 gram kreme bir aylık mutfak parası ödeyecek. Tarlada calışırken köle diye seslenilecek, ucakta hostes olup ne gündüzü nede gecesi olacak 300 kişiye hizmet edip modern kadın olacak. Kadını AB üyeliğiniz batılaştırma enpozeniz, sokağa cağırmanız kapı kapı oy toplatmanız kadını kopardı evinin sultanlığından. Kadını sokak, avm avaresi yaptı. Kadın şartsız şurtsuz altı ay evinden cıkmasın Kuranda ki haklarını okusun vallahi ölüm ve hastalık haric kadını evden çıkaramazsınız.
  • 5 Yıl Önce

Deniz

Türkiye'de tarih filan yazacak kimse yok.Fakat herkes aynı hayalla teselli buluyor. Otuz milyon hasta on iki milyon kütürümle mi olacak bu işler? Bu kafa ve sistemle Türkiye ancak boş lakırtı üretir. Çağdaş ilim ve fen olmadan iki yüz sene önceki eski bilgelerle fitne ve fesatla sürekli geride kalır. Türkiye'de diplomalı her cahil kendini bilge sanıyor. Üniversitelerdeki büyük başlar soyut bilgilerle donatılmış kendilerine hayırları dokunmayan zavallılardır. Ancak fakir milletin vergilerinden oluşan bütçeden parazitlenirler,siyasilere yalakalık yaparlar. Çoğunlukla din sömürü araçlarıdır. 230 kadar üniversitenin devlete yıllık iki yumurtalık yararı dokunmaz. Diplomalı büyük başların tamamı yıllık iki tavuk kadar verim sunmaz.Üstelik her biri belki gün iki tavuk yer. Et de yerli değil, dövizle alınacak. Maranki, sen herhalde Ay'da veya hayal aleminde yaşıyor olmalısın! Okuduğun hayali eserlerin tesirinde olmalısın! Bir ara ot.,çöp ve kozmik beden temizliğiyle hastalıkların kökünü kazıyacağını sanıyordun! Kanser gibi değişik kronik hastalıklara neden olan kızartma hakkında biraz bahsedeceğim. Yağ metal kap içerisinde ısıtılırsa metalin içindeki enerji tamamen yağa geçmiş ve kaybolmadan yağ içinde depolanmış oluyor. 1 gram yağın enerjisi normalde 9,3 kcal civarında 1 gram ısıtılıp soğutulmuş yağın enerjisi en az 20 =30 kat daha fazla. Kızartmadaki metalden yağa enerji geçişi böyle. Bu sonuca kalori bombası, avrografi ve uygun dedektör yardımıyla ulaşılır. Kızartma esnasında ısıtılmış yağın yüksek enerjisi besin yoluyla hücreleri ya yaralıyor ya öldürüyor ya da dokuları bozup muhtelif kronik hastalıklara sebep veriyor. Söz konusu yüksek enerjili yağın çoğunluğu en az 60 =90 gün sonra saç, sakalla bedeni terkediyor. Hekimlere ve sana kalırsa hastalık faktörü olan yüzlerce etken göz önünde bulundurulmadan kızartmadan hasta olana hap, ot, çöp tavsiye edilir.Türkiye'deki bilimcilerin hünerleri böyle! Türklerin gıdası tarihle teselli olmak "Aç tavuğun rüyasında darı gördüğü gibi" hayalla ömür tüketmektir. Hayırlı olsun!
  • 5 Yıl Önce

bu ne yamandır?

Hem Said Nursi' yi, hem de m. kemal' i aynı anda öven bir kişi daha tanıyorum: aaa! oktar..
  • 5 Yıl Önce

Hangi meşreb oluyor bu?

Aynı yazıda Veys el Karani' ye, Ebuyezid Bestamiye vs övgüler de var; Kamal' e de! (İsmet' in önü' ne niye yok; bu üzücü bak!) Yazıyı yazanın aklını ve kalbini yıkama yağlamadan geçirmesi ve 10 yıl kadar istirahat ve inzivaya çekilmesi lazım; belki kendine gele bilir!
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23