• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hamas'tan Barış Pınarı Harekatı açıklaması: Gerilim ve şiddetin...

Hamas, Suriye'nin kuzeyine yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin bir açıklama yayımladı.

16 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

tolga

türkün türkten başka dostu yoktur diyen ahmaklar 15 temmuzu araplar mı yaptı? gezi olaylarını araplar mı yaptı? askeri darbeleri araplarmı yaptı?senin türk kardeşin seni arkadan hançerlemeye kalktı neyin kafasındasın sen!apuk supuk konuşmayın.
  • 5 Yıl Önce

Ali kaptan

Araplara sallıyorsunuz haklısınız ama türk dünyasına ne demeli? türkiyenin türkiyeden başka dostu yok. Yalnızız.
  • 5 Yıl Önce

avukat

Hamas sözcüsü Sami Ebu Zuhri; harekatın 2.günü ve hatta Azerbaycan'dan önce, Amerikanın piyonu olan Mahmud Abbas'ın Arap Birliğindeki bildiriyi imzalaması üzerine açıklama yaptı. Arap Birliğini kınadı ve "Türkiye her zaman halkımızın kalbindedir" şeklinde açıklama yaptı. Duyurulur....
  • 5 Yıl Önce

ADEM

Arkadaşlar sağduyunuzu müslümanın ferasetini geri plana atmayın.Herkes arap düşmanlığından bahsediyor yapmayın başlarındaki satılmışların ne olduğunu zaten biliyorduk ama halk ile kukla, siyonist uşakları kralları karıştırmayın.Bizim halklar ile bir problemimiz olamaz.Bir de Filistin istemezüklüğü çıktı bizler Filistine Mescidi Aksa için sahip çıkıyuoruz, mazlumlar için sahip çıkıyoruz. Ata Ecdad yadigarı diye sahip çıkıyoruz Ahmet Mehmet için değil. Ne yani şimdi birileri birşeyler söyledi veya söylemedi diye biz Filistin den Mescidi Aksa davamızdan vaz mı geçeceğiz.
  • 5 Yıl Önce

Abdullah

Allahım senin verdiğin basireti gözardı edip kullanmayan, etrafına bu kadar cahil kalan,cahiller yüzünden bizi helak etme.sana sığınıyoruz ey yüce ...
  • 5 Yıl Önce

Sher Ez

Terör örgütlerine karşı savaşa çıkan Türkiye, dunyaca TERÖR ÖRGÜTÜ oldugu kabul edilen Hamastan destek aliyor, ne acaip dünya.
  • 5 Yıl Önce

Özlem

Hamas, beş para etmezmişsiniz. Yaptığınız bu açıklamanın hiç bir kıymeti yoktur. İnsanda biraz utanma olur. Bugün 7.gün. Yazıklar olsun size. Sizleri gerçekten adam zannetmişim kendi adıma. Dün Osmanlıyı sattınız bugünde Türkiye'yi. Yani herzaman ki yaptığınızı yapıyorsunuz. Salaklık bizde. Şu yukarıda yazılan açıklamada canı gönülden bir destek yoktur.
  • 5 Yıl Önce

Tacettin

Hamas’ı kuran İsrail kuşağını çeker bunların
  • 5 Yıl Önce

Ömer

Bundan sonra Filistin diye bir davamız yok
  • 5 Yıl Önce

nostalji

Yemişim Filistin davasını hem filstinlilerin hemde arapların ne kadar kalleş olduklaırnı Terör örgütüne verdikleri destek e Türkiyee j karşı tavır almasından gördük. Bu arfaplar-ra ne kadar küfretsem azdr. Biz zaten biliyoruz onların ne MAl olduklarını ama Millet İSyasi islamcıların yalanlarına inanıyor. Filistin davasıymış gebersin köpekler. HAM AS gelince hamas denen şerefsizlerdir Türk düşmanı ve sahte Müslüman onlar. . irticacı ve cihatçı gerici Kafa kesen ISID ın başka bir versiyonu. vahşi bi siyasi islam teröristi baş yılan IRAn ın e. Türk ordusundan bu İslamcı teröristleri de gebertmeli arzu edilir. bu teröristlerde cehenme gönderilmelidir.
  • 5 Yıl Önce

Gercekci

artik arap marap isi bitti benden paso TURKUN TURKten baska dostu yoktur gidin araplara soyleyin nankorler
  • 5 Yıl Önce

Ferhat

Hamas mslesef suriyedeki ihtilaf yeryüzündeki iblisin varisleri masonik siyonistlerin yüz yillardir güdtükleri bir plan. Tabiki filistin de bu planin ana parçası, zira bu bozguncular mescidi aksayi yikaral tekrar hz. Süleymanin mabedini insaa etmek istiyorlar, zira bu meşiah inancuna inanan kabalist mezhebindeki satanist siyonustlerin yegane hedefi. Bu hedefe ulaşabilmek icinde önce bop projesi kapsaminda irakta çekiç gücü devreye soktular sonrada bop projesi kapsaminda arap bahari adi altinda suriyede ihtilaf yarattilar. Malesf bunlatin hepsinide siyonizmin bölgedeki yegane truva ati türkiye ile başardılar. Ümmetin yarasi filistin ve arakan iken ve bizlerin oralara odaklanması gerekir iken bu yüz yildir siyonizmin topraklarimzda kurduğu liberalizm merkezli sistem ve onlarin nizamina hizmet eden proje partileri tamamen siyinizmin güdümünde. Suriyede ümmetin arasinda bir kiyamet savasini siyonizm yüzyillardir planlamakta. Ve son yirmi yildir siyonizm türkiye üzerinden kurguladiğı oyzn ve projeler sayesinde altin çağını yasakta. Zira siyoni arap bahari adi altinda tek mermi aadan bütün bölgenin işgal edilmesini sagliyoedu. Simdi ise tek bir altin vuruş yaparak ümmeti suriyede birbirine düsürerek islama ve ümmete en büyük darbeyi vurmak istiyor siyonizmin yegane truva ati türkiye eli ile.
  • 5 Yıl Önce

Emre Bayındır

Milliyetçi damarınız kabardı yine yani. Suriye'yi de ihmal etmiyorsunuz :) Suriye adam olsun da, topraklarında terörist barındırmasın! Bütünlüğünü savunduğunuz o Suriye'nin kuzeyinde terörist devlet kurmak için çalışma yapıyor birileri yıllardır. Onu da gündeme getirseydiniz ya? Neyse, bu araplar harbi yavshakmış, şimdi daha iyi anladım.
  • 5 Yıl Önce

VAHAP KALYONCU

İyide bunu suuda ,mısıra vs ye de söylede adam olsunlar.
  • 5 Yıl Önce

YÜKSEL

Hepimiz cok korktuk !!!Siz araplar hep böylesiniz korkak ve hain biz dünyayı sizin için karşımıza alıyoruz ancak sizzzz desteklemekten bile acizsiniz bundan sonrada bizim sizingubi davamiz yokkkk
  • 5 Yıl Önce

Zaza

Filistini asla birakmiyacaz bu açıklamanız gönülleri fethetti
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23