• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Elazığ depremi sonrası önemli uyarı! Ev alacaklar dikkat... Bu haber herkesi ilgilendiriyor

Elazığ'da yaşanan 6,8'lik depremin ardından vatandaşlar ev alırken nelere dikkat edilmeli sorusunun cevabını merak ediyorlar. Türkiye’de riski depremin değil, güvensiz yapıların oluşturduğunu belirten inşaat sektörü temsilcileri, vatandaşların konut alırken müteahhit ve uygulamacı taşeronları titizlikle incelemesini önerdi.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

deme

sorsan ne yazar, devlet yapıları toki yapılarında bile sorun var.
  • 4 Yıl Önce

Yasemin

mimarlar odası inşaat mühendisleri her inşaatın bir kontrol görevlisi olmalı mimarlar odası ne yapiyor dava açılmalı
  • 4 Yıl Önce

Ahmet Taner

Deprem krizini iş fırsatına çevirmek isteyen fırsatçı ahlaksızlara dikkat edin. İnşaat işçilerinin eğitim seviyesi malumdur. İmalatçı firmanın iş hassasiyetine göre kalite artmaktadır. Ancak sonuçta işçilere hükmedilebildiği kadar kaliteli iş ortaya çıkmaktadır. Bitmiş bir inşaatın imalat kalitesini kesin olarak tesbit imkansızdır. İnşaat sektörü çelik konstrüksiyona dönerse baştan itibaren kuralları oturtulursa iş daha kesin olarak çözülmüş olur. Kalfaya, işçiye şantiye şefi talimat veriyor, şef arkasını dönünce cahil adam bildiğini okuyor. İşçilere hamasetle yaklaşıldığı sürece bu problem asla çözülemez.
  • 4 Yıl Önce

Ali soylu

Ahmet Taner arkadaş çok doğru tespitler bunlar. 25 yılı aşkın inşaatlarda çalışmadığım birim kalmadı beraber çalıştığım arkadaşların bazen yaptığı hilelere başvurduğuna şahit oldum şimdi diyorlar sertifikalı usta yok yetki belgesi netice de bunları denetleyen bir mekanizma olmadı mı durum yine aynı önce bu insanlara Ahlaklı olmalarını eğitimin belge için değil de gerçekten iş piyasasında işlevselliğine bakılmalı belediyelerin bu işleri adam kayırmacılığıyla değil gerçekten işi liyakat sahibine vermelidir..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23