• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Şevki Yılmaz
Şevki Yılmaz
TÜM YAZILARI

Bir “Leş” olmadan! Birleş!

02 Temmuz 2021
A


Şevki Yılmaz İletişim: [email protected]

Siyonist ve baş terörist İsrail’in Dünya İmparatorluğunu kurma hayaliyle ABD önderliğindeki Haçlı Âlemini üzerimize saldırtarak çıkarmak istedikleri 3. Cihan Harbi tehlikesi karşısında tüm İslam Ümmetinin birleşmesi ve dayanışması adına 2019 yılında yazdığımız yazının önemine binaen tekrar yayınlıyoruz!

Ana Hayat Yasamız Kur’an-ı Kerim’deki “İnkâr edenler de, doğal olarak birbirlerinin yardımcıları, koruyucuları, müttefikleri ve dostlarıdırlar. Eğer siz de kendi aranızda böyle organize olmuş güçlü ve etkin bir toplum oluşturmak için üzerinize düşeni yapmayacak olursanız, yeryüzünde baskı ve zulme dayalı rejimler boy gösterecek kan ve gözyaşı asla dinmeyecek, bütün dünyayı korkunç bir fitne ve imansızlık akımı dalga dalga saracak ve böylece, büyük bir kargaşa, anarşi, savaş, yozlaşma ve fesat baş gösterecektir.” (Enfal S.73) İlahi Mesajın uyarısına rağmen, belirtilen acı hakikati yaşadığımız karanlık Deccalların egemen olduğu, zifiri karanlık bir çağdayız!

Son yüz yılda, iki büyük Cihan Harbiyle Dünya’yı kana ve gözyaşına boğan tek dişi kalmış bu emperyalist canavarlar şimdi 3.Cihan Harbinin hazırlığını yapıyorlar! Aralarında Dünya’yı bölüşmelerine rağmen; ırkçılık, mezhepçilik, particilik, modacılık, inkârcılık morfinleriyle uyutulan devin yeni başlayan “Milli uyanış ve Dirilişini!” önlemek için büyük bir savaşın hazırlığı içindeler!

Sömürdükleri Mazlum, Müslüman Coğrafyanın her şehrini, Şam ve Bağdat’a çevirme planlarını hayata geçirmek istiyorlar! Fas’tan Pakistan’a kadar, bütün Müslüman Ülkeleri haritadan silip, Büyük Siyonist İsrail İmparatorluğunu ilan etmek için bütün güçleriyle ittifak halindeler!

İstanbul merkezli Bizans’ı yeniden hortlatmak isteyen Haçlı Roma ile Kudüs-ü Şerif merkezli İsrail İmparatorluğunu kurmak isteyen Siyonist Mihraklar çıkarları için karşımızda ittifak halinde Haçlı ve Siyon güçler birleştiler! Birinci Cihan Harbiyle içimizdeki işbirlikçi mandacı hainlerle beraber Osmanlı Devini yıkmayı başaran beşli çete Devletler, İkinci Cihan Harbiyle de kalbimize saplanan bir hançer gibi İsrail›i, Filistin Topraklarında Devlet yapmayı başardılar! Şimdi de Üçüncü Cihan Harbiyle de hepimizi yok etme planını tatbike başlayacaklar! Uyanın!

Bu büyük tehlikeye karşı alınacak acil eylem planını anlatmak ve gereken tedbirleri almak tüm Müslümanların gündemi olması gerekirken ne ile oyunda oynaştayız?

Hâlâ uyanmamamız ve oynanan oyunu görmememiz için; gündem dışı fıkhi tartışmalar, Cennetten Parsel satışları, moda çılgınlıkları, aşırı lüks harcamalar, kısır siyasi çekişmeler, nemelazımcı vurdumduymaz nesiller, aile sorumluluğundan kaçmalar, ahlaki değerlerden uzaklaşmalar, yalan iftira dolu algı operasyonları ve malum medyadaki bu ihanete zemin hazırlayan kasıtlı, planlı diziler, bu büyük tehlikeyi yani; büyük resmi görmemizi engelliyor!

“Hepiniz, Allah’ın yeryüzüne (kurtuluşumuz için) uzatmış olduğu Kur’an ipinin sadece bir bölümüne değil tümüne sımsıkı birlikte sarılın; sakın ondan ayrılmayın! Allah’ın size olan nimetini hatırlayın! Hani İslami hayattan yoksun Cahiliye devrinde birbirinize düşman idiniz fakat İslam Nimeti (nizamı) sayesinde Allah kalplerinizi kaynaştırıp birleştirdi de, O’nun bu nimeti sayesinde hepiniz kardeş oldunuz. Ve hani, Ateş dolu bir uçurumun tam kenarında idiniz de, Allah sizi oradan kurtardı. İşte Allah, öğüt alıp doğru yolu bulasınız diye ayetlerini size böyle açıkça bildiriyor. Fakat düzensiz başıboş ve dağınık bir toplum bu hedefleri gerçekleştiremez” (Al-i İmran S. 103) İlahi ültimatomunun inadına suni ayrılıklar, birbirimizin kuyusunu kazmalar, Afgan, Lübnan, Yemen, Irak, Suriye›de birbirimizle savaşmalar, «bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın» anlayışında pragmatist, bencil kafalar oldukça hepimizi ezenler sefa, ezilen bizlerde cefa çekmeye hâlâ devam mı edeceğiz!?

Ciğerlerimin içinden ve kalbimin derinliklerinden gelen haykırışla yalvarıyoruz!

Ey Müminler! Ey Müslümanlar! Ey Mazlumlar! Ey Mağdurlar! Ey Canlar! Ey tüm ezilenler!

Din, Vatan, Can, Nesil ve Namus Muhafazası için birleşiniz!

Yeryüzünün zalimleri ağır bombardımanlarla ülkemizi ve evlerimizi harabeye çevirmeden birleşiniz!

Naaşlarımız; Guta’da, Kabil’de, Halep’te mazlumlara yaptıkları gibi enkaz altında kalmadan, akbabaların parçaladıkları, zalimler tarafından birer leş muamelesine düçar olmadan birleşiniz!

Dost kalabilmek için post kavgalarını bırakın ve Allah aşkına birleşiniz!

Hiçbir kardeşimin rengine, şekline, ırkına, mezhebine, inancına bakmadan bu büyük savaş yangınında kül olmamak için; Türkiye’mizin güçlendirilmesi adına birleşiniz!

Milli Şairimizin, “Davran ve boğuş! Sen bir devsin, yükü ağırdır devin! Kalk ayağa, dimdik doğrul ve sevin!” dediği gibi Ülkemizin ve Mazlum Ülkelerin aydınlık gelecekleri için uyanmakta olan Türkiyemizi, yeniden maddi ve manevi güçle devleştirmek için birleşiniz!

Zalimleri sevindirmeyiniz! Mazlumları ağlatmayınız! Son kale Türkiyemizi kurtlar sofrasına yem etmeyiniz!

Dün, Libya’da Ömer Muhtar, Kafkasya’da Şeyh Şamil, Maraş’ta Sütçü İmamların ve Güney Afrika’da Mandela, Küba’da Kastro, Venezüella’da Çavez ve bugün Maduro’nun halklarıyla beraber emperyalistlere karşı direnişleri gibi; Çanakkale geçilmez destanını kanlarıyla yazanların torunları olarak bizler de «Anadolu›muz, Mazlum Coğrafyamız ve Mukaddes Beldelerimiz asla geçilmez!» destanını tekrar yazdırmak için tayyib kadrolarla el ele verip birleşmeli ve oynanan oyunlara karşı en büyük silahımız olan birlik ve beraberlikle, bir binanın tuğlaları gibi saf saf vatan ve din müdafaasında yerimizi almalıyız!

Leş kargalarına karşı nasıl mı birleşeceğiz? Bize tebelleş olanları nasıl mı yeneceğiz?

15 Temmuz’da nasıl yaptıysak öyle!

Hak, Adalet, İlim, İman ve Terbiyeyle oluşacak ahlak ve İrfan toplumuyla Fethin sembolü Ayasofya’mızın açılması, Mescid-i Aksa’mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız kutlu olsun.

Selâm, sevgi ve duayla...

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Şahika

Şeytan ayrıntılarda gizlidir, maalesef Müslümanlar hala teferruatlarla uğraştırılmakta asıl unutturulmakta. Asgari müşterekte buluşup birleşilmedikçe yine maalesef, uyandığımız zaman çok geç olmuş olacak. Nedir o asgari müşterek onu da bir zahmet o kadar anlı şanlı hocalarımız var onlar belirlesinler..

A yolcu

Hocam Oğuzhan Asiltürk ün ifade ettiği gibi ERBAKAN hedeflerini yakalamak isteyen ERDOĞAN varken ERBAKAN hocamızı yıkmak için uğraşanların yanında duruyorlar farkındayım siz ısrar edince utanmadan yandaşlıkla suçluyorlar akıl almaz bir TAYYİP ERDOĞAN düşmanlığı Bunlar kılıçtar la haşr olmayı kabullenmiş
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23