• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Sabri Şahsuvar
Sabri Şahsuvar
TÜM YAZILARI

Eziklerin dünyasında SADAT

01 Haziran 2021
A


Sabri Şahsuvar İletişim: [email protected]

Neden her kritik anda birilerin ağzından düşmeyen SADAT A.Ş.

Kıymetli okurlarımız;

SADAT A.Ş., esaret ve işgal altındaki İslam dünyasında bulunan bir avuç ümmetin kardeşliğini pekiştirmek, gerekirse malını ve canını dini inancına olan bağlılıkları için feda edecek bir grup insan tarafından kurulmuş hukuka uygun bir şirkettir.

İslam dünyasındaki teknolojiden, adaletten ve diğer tüm unsurlardan geri kalmış ülkeleri bir araya getirme amacıyla kurulan SADAT, her fırsatta bir kesim tarafından hedefe koyulmaktadır.

Misyonu, uluslararası silahlı kuvvetlere ve iç güvenlik güçlerinin organizasyonlarına stratejik danışmanlık vermek olan SADAT A.Ş., İslam ülkeleri arasında savunma ve savunma sanayii işbirliği ortamı oluşturmayı vazife edinmiştir.

Şirket, aynı zamanda İslam dünyasının kendine yetecek bir askeri güç oluşturmasını ve dünyada İslam ülkelerinin de süper güçler arasında yer almasına yardımcı olmaktadır.

Tamamen uluslararası hukuka uygun bir şekilde yapılan bu faaliyetlerin örneği ise ABD gibi ülkelerde Türkiye’de olduğundan çok daha yoğun şekilde görülmektedir.

Şirketin vizyonuna bakıldığındaysa hayal edilemeyecek kadar büyük ve nitelikli bir çerçeve ile karşılaşılmaktadır. Nitelikli bir grup insan tarafından kurulan SADAT, hak, hukuk ve Türkiye menfaatleri açısından hizmet etmektedir.

Türkiye’nin yüz akı olan bu güzide şirketi hazmedemeyen bir avuç azgın azınlık, ülke çıkarlarına çomak sokmak için her türlü vatan hainliğine kalkışmaktadır. Bu azgın azınlığın, ihanet şebekesi olduğu aşikârdır.

İki aydır süren Sedat Peker dizileriyle ortaya atılan iddiaların içerisinde komplo teorileri ve siyaset de olunca, SADAT meselesi oldukça dikkat çekti. Tüm ülkenin gündemi bir anda değişti.

Seksenlik nineler Hint dizilerini bırakıp Sedatflix üyeleri arasında yer almaya başladı. Ne de olsa gündem değişikliğine ihtiyaç var… 

Son zamanlarda FETÖ dilinden yürütülen mağduriyetler ile birilerinin prim peşinde olduğunu görmek imkânsız değil. Sedat Peker tam da bu manada birilerinin umudu olurken, vatan hainlerinin istediği bir aktör haline geldi.

Konuşmaları sırasında öne sürdüğü kirli ilişki yumakları, cinayetler, tecavüzler, suikastlar, uluslararası operasyonlar… Kısacası gündemden düşmeyen kronik ve ironik hesaplaşmalar sonucunda SADAT A.Ş. de vizyonunun ve misyonunun büyüklüğü nedeniyle payına düşeni aldı.

Medya taramalarında karşımıza çıkan eziklerin dünyası, yani Türkiye’nin sosyal demokratları ve liberal düşünce sahipleri, SADAT A.Ş.’ye düşmanlıkta sınır tanımadı. Hele ki sözde sağcı mütedeyyin gözüken bazı siyasi partiler, tam bir CIA ajanı görevi üstlenerek kiralık siyasetçi, kiralık iş adamı olduklarını bir kez daha hatırlattı.

SADAT Savunma tarafından yapılan açıklamalarda yer alan ifadelerde dikkat çeken birkaç önemli nokta da mevcut. ‘Peker neden böyle bir iddiada bulunsun? SADAT Savunma bu zamana kadar herhangi bir lojistik işlemi gerçekleştirdi mi?’

Burada yapılan açıklamalarda da belirtildiği gibi resmi araştırmalarla incelendiğinde, SADAT Savunma’nın bu zamana kadar herhangi bir insani yardım ve benzeri çalışması olmamış, hiçbir ülkeye ‘insani yardım’ dahi götürmemiştir.

Peker’in iddialarında kullandığı SADAT’çılar tabiri ise şirket bünyesine uzak bir kelimedir. SADAT Savunma A.Ş.’nin bir görüş, grup veya yapılanma değil, açık ve net bir şekilde hukuka uykun kurulmuş, ticari faaliyetler gösteren bir şirket olduğu ortadadır.

Kısaca manda zihniyetini benimsemiş ve esaret altında yaşamak için kendi yerli şirketlerini bile hazmedemeyecek kadar düşük bir seviye ile bizleri karşı karşıya bırakmışlardır.

Her ne kadar bazılarına ağır gelecek olsa da, namuslarını bile başka devletlere ipotek ettiklerini gördük. Bizdeki namus ezikleri, SADAT A.Ş.’yi tanımadan, okumadan düşman belleyerek ancak düşman beslemesi olur. Ufak araştırmalar sonucunda SADAT A.Ş.’nin hiçbir yasa dışı oluşumu desteklemediği, hiçbir dünya ülkesinde gladyo yapılanmasına kapı dahi aralamadığı ortaya çıkar. SADAT A.Ş., hiçbir zaman ABD Merkez Komutanlığı (Centcom) gibi barbar, aşağılık operasyonlara girmemiştir.

Bizdeki eziklere söylüyorum, Irak’ta tecavüz sonucu dünyaya gelen binlerce çocuk var ve bunun yarısı Sünni. Bugün size tehdit olmayan Jhonny’ler, mezhebi geniş olan sizlere sıra getirebilir. Sizler şimdi hangi dinin mensubusunuz? Ne yazık ki soysuzluk, birilerinin genlerine işlemiş. 

SADAT’a saldırmak Black Water, Wagner uşaklığıdır. Bosna soykırıma uğrarken, ABD’li savunma şirketleri Afrika’da mazlumların ırzına geçerken, Yemen’de, Filistin’de bunca zulüm olurken neredeydiniz?

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Amsterdam

...Ardan Zentürk tarafından tavsiye edildiğiniz için sizi tanıma ve okuma fırsatı buldum...Objektif ve gerçekçi yazılarınız için teşekkürler

Şeref

Irak'ın işgaline "başarı dileyenler" den olmayın Sayın yazar...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23